A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptetőőő!! Passzolom Szimbáéknak! :lol: :lol: :lol: Ezer puszi is hozzá!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kata!
Persze hogy küldök szurit annyit és akkor ahogy kéred. Nagyon drukkolok Neked és persze mindenkinek , akiket nem szólítok meg,azoknak is.Azért mert kicsit háttérben vagyok,attól még figyelek és szorítok,aggódok hogy kivel mi történik. akik ismernek azok tudják mennyire.
Puszi és jó éjt mindenkinek. Kép

szurikáta
szurikáta56

Drága Szurikáta!
Érezzük a szereteted mostmár mindig, az injekciók nélkül is.

Kedves Moncsi!
Aranyos vagy, hogy kérdezel, inkább Te mesélj!

Rencsikém!
Édes a kicsi Domibabád, nagyon jó alakú kiskölyök! Mi szomorított el? Mesélj!

Kata!
Drukk a várhatóan szerdai inszemhez!

Szimba család! Továbbra is drukkok!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó regggelt Drágáim,

Moncsika,
Köszönöm jól vagyok. Igazából pont tegnap este volt félálomban egy megvilágosodásom: hogy addig semmin nem fogok aggódni, míg minden jel arra utal, hogy minden rendben van. Az aggódás olyan hülye dolog, ha neadjisten baj van, akkor ráérek akkor szomorkodni, de előre minek keserítsem meg az életem? Persze azért a szerdai UH-val kapcsolatban van bennem izgalom rendesen, hogy ugye dobog majd a szíve, de nagyon bízom benne, hogy igen!

És te hogy vagy? Nem meséltél semmit :(

Albi,
és te hogy vagy?

Kata, drukk mára!

Szimba család,
Továbbta is drukkolunk és gondolunk rátok!

Renna,
Hát teljesen igaz, amit Moncsi mondott. Mi két 'szuper' andrológus miatt mentünk el a két inszemre, ami egyrészt két hónap volt (ez még nem olyan vészes), de emiatt volt pl. átjárhatósági, amit kihagytam volna, illetve 200eFt-ba került...
vjulcsi

Sziasztok,

Bari,
de Erdei Editnél voltunk! :D neked milyen volt a benyomásod?

Julcsikám,
persze, hogy dobogni fog a kis szivecske! ne haragudj, hogy pénteken nem hívtalak, de Domiapunak szülinapja volt és kivette szabiba és elmentünk bababútorokat nézni. Este meg már nem akartalak zargatni!
Iszol teát?Hányinger?

Moncsikám,
annyira druva, hogy már 10. héten vagy, mindjárt túl vagy az első trimeszteren!!!! :D Istenhegyire mentek a Down vizsgálatra? Oda kb 1-1,5 héttel előre be kell majd jelentkezni....

Katám,
gyere a hírekkel!!!!

Szimba család,
mennek a drukkok!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melcsikém,
azt néztem, hogy a Bodzi leveleiben te is meg én is benne vagyunk címzettként, onnan ki tudjuk lesni egymás címét! :wink:

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket, szerintem is gyönyörűséges Domika (bár ebben már az anyai elfogultság is benne van :D ) és tényleg jó nagy kb.22-25cm és 350g

puszi mindenkinek!

Kép
rencsi79

Sziasztok.

Miújság???? Itt nálunk örült meleg van.
Katám:drukkjaim mennek mára is meg szerdára is!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ritu:????
szimbáék:NAGYON NAGYON SZORITOK!!!
moncsigusz,chilike:hogy vagytok???
Rencsi:miért voltál depis???
Albi,csomee:?????? Többiek:????? Uzsuzs,Kitti,agnyes:?????
miciona:gyönyörű lesz a templomi esküvőd!!! Éld át minden percét!!!Aztán meg pihenj!
Akit kihagytam annak ezer bocs!!!Ti is írjatok!!!

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Azért nem írtam, hogy vagyok, mert semmi érdekes... Teljesen úgy érzem magam, mint máskor. Talán kicsit pufi a pocakom, ennyi. Ma egy kicsit fájdogál a hasam, alig érezhetően, meg úgy fáj a farok csontom, hogy alig bírok ülni. :shock:

A szerda miatt egyre izgatottabb vagyok, de nincs rossz érzés bennem! Azzal biztatom magam, hogy ha én jól vagyok, akkor a babámnak is jól KELL lennie.

Rencsikém, mikor is kell menni a Down-ra? Ja és mikor illik felkeresni a védőnőt? Elég a 12. hét után?

Julcsi! Nagyon jól gondolkodsz, ne is izgasd magad fölöslegesen! Persze, hogy dobog majd a szívecskéje! Meglátod, úgy ver, mint a motolla! Tök ari!

Szimbáék! Drukkdrukkdrukk!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

cia moncsa, te is itt vagy? de cupi :lol:

Ja én is ugyanigy vagyok, semmit nem érzek a hasam nő már kezd olyan egybe formájú lenni :D .
Tegnap csvarogtunk egy nagyot csak este értünk haza, jól el is fáradtam, éjszaka viszot alig aludtam , nagyon fájt a fejem. Nem vettem be gyógyszert, mert csak saridonom van itthon, eddig mindig azt használtam, de most azt nem lehet, szóval kutyául szenvedtem, alig aludtam.
Próbáltam elérni ma Vass dokit, hogy mit vehetek be, de nem értem el, úgyhogy majd megkérdezem szerdán Dévait, addig meg csak kihúzom valahogy.
Ja amúgy 9-re kell mennünk, van csomó kérdésem, már irom a listát ... :lol:

Na pusza, szedrán talizzunk
chilike1

Moncsikám,

A Downra a 12.héten kell menni, mondjuk én ég alig voltam 11 hetes amikorra berendeltek, mert már akkora volt a baba mint egy betöltött 12 hetes és az ülő mérete alapján határozták meg a dátumot. Most amikor voltunk kb.1,5hétre adtak időpontot.
A tehesgondozásra és a védőnőhöz is úgy kellett mennem, hogy a 12.heti uh-ra már meg legyen az első vizit. Nem tudom, hogy nálatok hogy van, de nálunk annyi a kismami, hogy 2 hetet kell várni egy időpontra, így majd ott is időben kell jelentkezni.

Chilikém,
nem próbálod meg a homeos bogyókat, nekem nagyon bevállt.
Nyugodtan írd meg priviben a kérdéseidet, én is már millió minden megkérdeztem és hátha tudom a választ, mert szerintem szegény Apánk nagyon kilesz szerdán, millióan lesznek nála.....

Kép
rencsi79

Rencsi! Azért Apánk majd mondja, ugye, hogy mikor hová kell menni??

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsikám,
nekem annyit mondott, hogy intézzem a kiskönyvemet, aztán kiderítettem, hogy ez mit is jelent.Amikor eljutottam a védőnőhöz, akkor elmondta, hogy kell vér+vizelet+ekg+begyógyászati vizsg+fogorvosi vizsgálat, de a beutalókat meg a terhesgondozáson adják..ja és ott adtak egy tervet, hogy mikor milyen vizsgálatok kellenek még

Kép
rencsi79

Chilike, én is írom a listám, de nekem nem túl terebélyes...
Csak az utazás, a szex, meg a spéci méhnyakam szerepel egyelőre rajta... :lol:

Ja, Apánk csak ne legyen ki szerdán! Pihent 3 hetet, bírja már ki azt az egy napot! :D

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsikám
olyan jól tudsz fogalmazni, mindig szétröhögöm magam :lol:
gondolom amikor meg bennt vagy apánknál akkor olyan vagy, mint a nemrég feltett képeden, ahol kislánynak öltöztél :o :lol: :D
De amúgy tényleg igazad van, szerintem is jó lenne, ha birná a strapát, főleg reggel 9 körül :P
Mi van a méhnyakaddal?
Figyú moncsa irok privit, valamit szeretnék kérni, olvasd majd el oksa?

rencsikém
Na akkor nem kiméllek , küldöm mindjárt a kérdéseimet privibe :lol:
chilike1

Sziasztok!
Megjöttem Vass Dokitól! Csupa szépet és jót mondott! :) Annyira aranyos volt, mint mindig! Elmondta, milyen lesz a szerdai napom! Hát nem lesz egyszerű!
Reggel 8-8:30 között megyek ErcsiApuval! Aztán 12:30 Inszem!
A léányeg, hogy megvan mind a négy tüszőcském, nagyon szépek, bár azt mondta Vass Doki, hogy azért jó lenne ha nem repedne meg mind a négy, mert nem szeretne 4 gyerkőcöt a nyakunkba zúdítani! Mondtam neki, hogy nekünk elég lesz kettő is, erre ő: "Kettes Ikerterhesség rendel"! Szóval édes volt! Igaz volt nála némi csúszás (60 perc), de nem vettem fel, mert találkoztam egy lánnyal, aki nagyon aranyos volt, vele beszélgettem, és így hamar elment az idő! Tüszőrepesztő szurit nem kapok, azt mondta szerinte nem kell, enélkül is sikerülni fog! :) Ágikának mondtam, hogy szerdán jövünk, erre azt mondta, hogy ő is itt lesz, majd próbáljam meg átverekedni magam a tömegen, és majd jelentkezzem be! De mondta nekem ő is, hogy Nem gondolom, hogy Apánkat - Főorvos úr, ezt a szót használta - meg kéne lepjem egy pozitív teszttel? Mondtam neki, hogy Ágika, mi is erre törekszünk! Aztán azt mondta, hogy most valahogyan olyan furcsa pozitív dolgot érez velem kapcsolatban, és úgy érzi, és úgy gondolja, hogy Most Sikerülni fog! Mondtam neki, hogy remélem mint Julcsi, a Próféta szól belőle is!

Szurikáta!
Köszönöm, hogy megelőlegezed nekem a szurikat, és majd szerdára szeretnék kérni 2 agad szerencse szurit! Egyet ErcsiApunak, egyet pedig Nekem! :) Ha nem túl nagy kérés!?

Melcsi!
Köszönöm a bíztatást, és a szurkolást, már ment is vissza a mail!

Szimbáék!
Hogy van Szibéné? Sok-sok ragacsot küldök Neki. Meg hatalmas ölelést! Szorítok Nektek nagyon! ++++++++++++++++++++++

Köszönöm Mindenkinek akik gondolnak rám, és együtt izgulnak velem a szerda miatt! Aranyosak vagytok! :)

Pusza Mindenkinek!
Majd még jövök!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Nagyon drukkolunk mindannyiatoknak! Ercsikati HAJRÁ!
Szimba mi van veletek? Remélem nincs baj!
sajo

[quote="renna77"]. írta:renna77..ebből csak műtét lehet a későbbiekben...Nekem mindegy ki csinalja meg...

Lehet, hogy neked igen, de a párodnak nem mindegy, hogy ki csinálja meg és hogy milyen műtétet. El tudom képzelni, hogy a herevisszér-műtét is elég lenne nála és akkor nem lenne szükség a sokkal rosszabb biopsziára. Annak idején kérdeztük Kopát, hogy visszér műtét után az előírt 3, illetve 6 hónapos kontroll (spermakép) alatt teljesen le kell-e állni a programokkal, erre ő azt mondta, hogy nem, ICSI-re bármikor van lehetőség, ha van katona.
A Proffal kapcsolatban tapasztalat híján nem tudok állást foglalni, azt viszont több okból is vallom, hogy az úgymond tapasztalt szaktekintélyeket jobb elkerülni. Ők azok, akik sokszor csak azért tévednek, mert már rutinból nyomják, de az is jellemző rájuk, hogy a diagnosztika, illetve a vizsgálatok terén képtelenek haladni a korral. Ők gyakran vallják azt, hogy most is tökéletes az a vizsgálat, ami Petőfinek is megfelelt a segesvári csatatér gyengélkedőjében, miközben manapság sok, korábban rutinnak számító vizsgálatról derül ki, hogy nem hatékony, esetleg még káros is. Az ilyen régi bútordarabok gyakran érzéketlenek is: csak az fáj, ami nekik is és különben is, honnan vesszük, hogy valami fáj, amikor "ezt csak ők tudhatják"...
Annak idején nálunk a melóhelyen, egészségpénztári szűrés keretében elő akarták írni az urológiai szűrést és egy-két, nemet mondani nem tudó balek kötélnek is állt. Közös jellemzőjük az, hogy az elmúlt 10 évben a közelébe se mentek urológusnak. A baj az volt, hogy egy osztályvezető főorvos, a helyi leg-leg, egyébként meg egy vén fac olyan élményben részesítette őket, ami miatt elérte azt, hogy soha többé nem fognak elmenni szűrésre. Ugyanez a "DR." két ismerősömet is leírta rák miatt és mit ad Isten, máshol végül mindkettőt meggyógyították, az egyiküket félig-meddig Kopa. Ugyanazt a vizsgálatot, pontosabban kisebb műtétet - az elmondása alapján - Kopa összehasonlíthatatlanul jobban végezte. A korábban említett kollegáim beszámolóit és a mi Kopás tapasztalatainkat sem lehet egy lapon említeni.
A környezetemben jó pár olyan történetet hallottam már, ami hasonló élményekből táplálkozik, csak nőgyogyikkal a főszerepben. Nem egy olyan főorvos, helyi kiskirály van, aki csak a tipitapit ismeri, az UH-t be sem tudja kapcsolni és bármi van, azonnal kaparást javasol. Egyszer(!) egy kolleginámnál néztek hormonokat is. Mit gondoltok, mikor nézték? Hát persze, hogy a ciklus második(!) felében, amikor a progin kívül egyiket sincs értelme vizsgálni!!! :shock: Nem akarom hosszasan folytatni a sort, pedig tudnám. A lényeg az, hogy bármiről is legyen szó, érdemes a sorstársak élményei alapján orvost választani és ha lehet, egy 40 év körülit, aki még nyitott az újra, viszont már tapasztalata is van.
Félreértés ne essék, nem Papp prof.-ról írtam az előző szösszeneteket, őt nem ismerem személyesen. Persze a bunkóság egy olyan dolog, ami egy fiatalabb dokinál is előfordulhat, de ha az ilyen tapasztalatok körbejárnak, akkor elérhetjük, hogy kevesebb sorstársunknak legyen negatív élménye. 8)
Persze lehet egy idősebb Doki is nagyon jó (itt van kapásból Dévisz), de ha egy jó andrológusra, ráadásul egy nem is veszélytelen műtétre van szükség, akkor Kopát nem szívesen cserélném le másra...

Köszönjük a drukkokat! 8)

Sajó: Kedves dolog, hogy aggódsz, de kevesebb, mint egy héttel a beültetés után mi rosszról lehetne beszámolni? :D A tutit csak bő 2 hét múlva tudjuk meg, addig meg felesleges zsezsegni. 8) Aug. 19-én megyünk vissza, addig meg részben az Ovitrelle, részben pedig a korábbi tapasztalatok miatt valószínűleg nem fogunk tesztelni.

Kata: két nagy kalappal kívánunk nektek szerdára! 8)

Gladiolus: szorítunk nektek is nagyon! ++++++++++
szimba

Nekem nem írt senki. Kép

szimba:bocsánat,titeket elfelejtettelek. :oops: Drukkjaim,ragijaim minden megy++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katám:Úgy lesz ahogy Ágika érzi.Ikrek úton, a gólya már elindult.

Kép
Kép
melánia

Albi Te drága!
Csak úgy sugárzik Belóled a szeretet és a kedvesség.Nagyon köszönöm.
Kata!
Szerdán reggel a két szurit , Vagy kedd este?
Nehogy lemaradjak a nagy esményről! :lol:
Remélem minden rendben lesz, drukkolok.Eddig nagyon ügyesek vagytok, biztatóan haladtok.
Ez egy bonusz szuri :lol:
Kép

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta!
Ha lehet akkor kedd este kénék egy szurit, és szerda reggel, vagy délelőtt! :) Akkor tuti lesz a hatás, és így bizti nem maradsz le semmiről :)!! Én is remélem, hogy minden rendben lesz! Köszönöm a bónusz szurit! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Melánia!
Én is úgy érzem, hogy a gólya már elindult felénk, és remélem ebben a hónapban be is köszön az elsőre! :) Az hogy a batyuban egy, vagy két bébi lesz, azt rá bízom! CSAK LEGYEN MÁR!!!!!

Kép

KépKép
ercsikati

Kép

Mindenkinek küldöm, sok szeretettel.

szurikáta
szurikáta56

Rencsi, nekünk nagyon pozitív volt a doktornő, különösen az Albert doki után, aki közölte,h sosem lehet kisbabánk még lombikkal sem.

Szóval...egyből kaptunk időpontot, nekünk is megmutatta a katonákat, hááát mit ne mondjak, csodás egy érzés volt látni őket :) , meghatódtunk rendesen.
Csináltak egyből hereUH-ot, hormonvizsgálatot..., törődött velünk és érezhetően átérezte a bajunkat.
Ez a mai napig így van.
Nekünk ő nagyon + személyiség, olyan tyúkanyó féle. Amennyire észrevettük, szereti a természetes dolgokat nem egyből gyógyszert ad. Vitaminok, vitaminok...zöldségek, jó levegő, mozgás...az eddigi tapasztalataink alapján csak jót tudok róla mondani.

Ti milyennek találtátok őt? Meddig segített nektek? Végig? Vagy csak egyszeri vizsgálaton voltatok?

Szimba, nagyon szorítok nektek!

Kata, már csak kettőt kell aludolnod :)
bari6

Rencsi még lenne kérdésem :-)
Ti először Dévaiba mentetek és utána a Erdei doktornőhöz vagy fordítva?
Nálatok kivel volt baj? Csak sima vizsgálaton voltatok vagy segített is valamit?, mármint ha volt baj.
Juj, mikor elküldöm, akkor jutnak eszembe a kérdések :D ugye nem baj? :lol:

Köszi,
Bari
bari6

Mindenkinek nagyon köszönöm az andrológusi kérdésben a válaszokat, tapasztalatokat.
Ezeket figyelembe véve (meg azt is valoszinuleg Iron lekapná a fejem, ha nem Kopához mennénk vissza, hiszen minden más vizsgálatot ő csináltatott meg uramnál, és igy az engedélyt is ő adta meg az ICSI-hez), kivárjuk a szeptembert...Csak még mindig irreális nekem hogy másfél-két hónapot kell várni. Na mindegy.
Azért még egyszer köszönöm, nem kell visszakéredzkednem, mert megtartottam azt az időpontot is :)

Mindenkinek sok-sok drukk és +++++++++++++++++ energiát küldök!!!!!!
renna77

Sziasztok,

Renna,
Nyár vanm ilyenkor sajnos szerintem általános ez a sok várakozás. A Dévaiban is ennyit kell várni az első konzira, ha most megy valaki. Szerintem jól döntöttetek, drukkolok!!!

Kata,
Nekem 1 Szurikáta-szerencsszuri is nagyon bevált, szóval nálad tényleg esélyes, hogy ikrek lesznek ennyi szuriól :) Nagyon drukkolok neked!

Szimbáék,
Megértem hogy most nem tudtok min 'zsezsegni1, de azért mi innen a háttérből nagyon drukkolunk, még ha nem is vagytok itt!

Albikám,
Akartam már kérdezni, hogy a ti döntésetek mennyire végleges (hogy nem mentek többet)?

Rencsikém,
Semmi baj, hogy nem hívtál, hiszen írtál levelet, és így tudtam hogy minden rendben van Domival, a kis rejtőközdő cukisággal :)

Moncsikám és Chilikém,
Olyan jó nektek, hogy már a 10. hétben vagytok. Nekem még olyan sok idő van hátra a 12. hétig :( És az is szuper, hogy ilyen jól vagytok. Drukkolok nektek a holnapi UH-kra.

LÁnyok, én most egy kicsit kevesebbet jövök, mert örülök, hogy élek. Itthonról dolgozom egész nap, és próbálom lelkiismeretesen végigdolgozni a napot (bár a munkamorálom nyilván sokat romlott:)), előtte még kóma vagyok, utána meg kb. vegetálok. Elkezdtem eléggé rosszul lenni az elmúlt napokban, már mindennapos róka koma látogatása, és nem nagyon tudok enni sem, főtt krumplin és pirítóson kívül. Olvaslak titeket rendszeresen, és mindenkinek drukkolok, de írni nincs erőm.
Sok puszi mindenkinek!
vjulcsi

Hello szimba!

Örülök, hogy végre jelentkeztetek! Tudtam, hogy ha aggódom kapok egy kis kioktatást. :roll: :lol:
Úgy látom nem csak én örülök, hogy hallottunk Rólatok valamit!
További DRUKKOK!

Sajo
sajo

Sziasztok!
Én is itt, bár velem most nem sok minden történik!
Ma azért már jobban érzem, hogy a tüszők harcolnak, de mondta Vass Doki, hogy számítsak is erre! Hát nem ért váratlanul! :)
A holnapi napom viszont eléggé sűrű lesz!
8-8:30 között megyek ErcsiApuval leadni amit le kell! Aztán 12:30-kor meg lesz az inszem! Kíváncsi vagyok, hogy mennyi csúszás lesz holnap! Azt tudom, hogy Apánkhoz nagyon sokan jönnek majd, ezért nem fogok meglepődni a tömegen. Bár ott mindenki kismama lesz, és ez lehet picit fusztrálni fog! :? :?

Kismamik!
Ki mikor jön Apánkhoz, vagy Vass Dokihoz? Csak hogy tudjam kikre számítsak, egy jó dumcsi party-ra! :)

Kép

KépKép
ercsikati

melania
Jaj , dehogy felejtkezünk meg rólad, amikor "egymásnak" irunk moncsival meg rencsivel, úgyis tudjuk, hogy olvasod és gyüjtőgeted az infót , mire te is babásodsz, addigra mindent tudni fogsz. :lol: Addig meg mi is jót derülünk a képeiden. :lol: :lol:

julcsikám
Sajnállak szegénykém, nem irigyellek a rosszullét miatt, nagyon örülök, hogy engem elkerült.Igaz ennek az az ára, hogy gömbölyödök, mint a hógolyó :lol: , de sebaj.
Egyébként nekem nagyon sok savam volt, szerencsére mostmár múllik és azt mondta Vass doki, hogy sokszor egyek keveset, kekszet, piritóst ilyeneket. Úgyhogy sztem te is azt próbáld meg, úgy emlékszem rencsikémnek volt ilyen, hogyha nem evett hányt, úgyhogy inkább evett :lol: :lol:
Csak azt edd ami jól esik, sztem ne erőltess olyan dolgokat amik egészségesek, de nem kivánod őket. A baba úgyis elvonja tőled ami neki kell, ezért is vagy fáradt, gyenge, szóval pihenj sokat.
Ááá én pont azt néztem , hogy már te is 7 hetes vagy, majdnem 8 szinte alig van köztünk különbség, pedig nekem úgy tűnik, mintha már sokkal régebb óta lennék terhes, mint te. :lol: :lol:
Majdnem egyszerre szülünk, hacsak az enyémek nem akarnak előbb kijönni.
Még jó, hogy elmentetek balcsira, legalább kipihented magad előre :lol:
Szedsz valami terhes vitamint? nekünk kell elevitet, magne b6, folsav, stb, biztos neked is kell majd szedni, az elevit jó émelygésre is, néha reggel amikor kicsit kavargott a gyomrom, bevettem és szinte azonnal elmúlasztotta, igaz nekem nagyon gyenge tűneteim voltak. Szinte a savasodáson meg, hogy egész nap holdkóros vagyok, azon kivűl semmi más nincs.
Na vigyázz magadra, pihenj sokat, puszi
chilike1

Kata: én csak 16.00-ra megyek Ironhoz..nem hiszem hogy akkor még ott leszel...

Majd memorizálom a képeket, hgoy tudjam kit is kell keresnem közületek holnap :lol: (Vjulcsi, Kata,stb.)
renna77

Sziasztok Lányok, Fiúk!

Látom, holnap többen mentek "babanézőbe". Mindenkinek izgalmas-szép pillanatokat!!! :D

Kata,
szorítok a holnapi inszemhez, de jó látni, hogy eddig remekül alakulnak a dolgaitok :)

Rencsi,
Domi baba csuda helyes :)

Renna,
jól értem, Nektek most a műtétben kell gondolkodnotok?

Ritu,
eltűntél... :(

Albi,
Te hogy vagy mostanság?

Szimbáék,
sokat gondolok Rátok+++++++++++++ :)

Mindenkinek holnapra a legjobbakhoz ezernyi drukk!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

G.
gladiolus

ErcsiKati! Kép
ErcsiApu! Kép
Sok szerencsét!!

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta!
Szuperek a szurik! :) Köszönjük! Még ha kérhetnék egyet holnapra is! :) Ha nem túl nagy kérés! :)
ErcsiApu jót mosolygott. Köszöni ő is! :) Én jól vagyok egyébként, de már nagyon feszítenek a drágák! Tudják, hogy holnap itt az idő! Remélem nem maradunk le semmiről, akarom mondani senkiről! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Renna!
Hát én már nem szeretnék olyan "későn" ott lenni! De ha még esetleg ott is lennénk, majd sasolok én is! :)

Melcsi!
Remélem találkozunk, és tudunk kicsit trécselni! Szokás szerint! :)

Julcsi!
Klassz lenne veled is talcsizni, és dumálni egy jót, de majd meglátjuk mit hoz a holnap!

Mindenkinek szép estét!

Kép

KépKép
ercsikati

Kata!

Holnapra küldöm! Aztán majd küldök egy kis ragasztót is!

:lol: :lol: :lol:

Kép
agnyes

Agnyes!
Köszönöm! Holnap remélem minden rendben lesz, és jól írják le a párom nevét: Ben Affleck! :)

Kép

KépKép
ercsikati

ErcsiCsalád!
Kép
És ez Mindenkinek!
Aki megy ma Dokihoz azért,és aki nem,annak is! Kép

szurikáta
szurikáta56

Jó reggelt Mindenkinek!

Kata,
én szerencse puszit küldök Szurikáta szurija mellé!!

Julcsi,
azt hittem, hogy te megúszod a rosszulléteket. Ha van rá lehetőséged pihenj sokat munka közben!

Moncsi,
aranyos vagy , hogy majd gondolsz rám! Azért a lagziba ne ugrálj sokat :))
Nem nagyon halad a napló írásod, mert miattad is szoktam belépni "oda".

Szimbáék,
nagy adag babaragacsot küldök +++++++++++++++++++++++
miciona

Sziasztok!
Hát megjöttünk a reggeli első körből! Azt hiszem most már tudom miért nyomasztja a pasikat, ha az alagsorba kell menni! Nekem sem volt túl "bizalomgerjesztő"! ErcsiApu egyenesen rosszul van az ilyenektől, de azt mondta, hogy nem számít semmi! Aranyos volt! Kicsit ideges, az igaz, de aztán próbáltam vele elfeledtetni! :) Most már úgy érzem, hogy a drágák kezdenek repedezni, mert már egyre jobban fáj a hasam! Éjszaka annyira feszítettek, hogy már hajnali 1:30-tól fent vagyok! Ráadásul dörgött és villámlott is, amiből persze ErcsiApu semmit nem vett észre, én meg paráztam a takaró alatt, és közben nem tudtam hogyan tegyem a lábaimat, hogy ne feszítse a hasam. Persze nem találtam megfelelő pozíciót mondanom sem kell! :(

Miciona!
Köszönöm a szerencse puszit! Azt hiszem ennyi szerencse mellé, már tényleg nekem is kijár a szerencse! :) Ugye látunk majd lagzis képeket?

Szurikáta!
Nagyon-nagyon köszönöm a szerencse szurikat! Igazán kedves tőled! Remélem meghozza a szerencsét!

Tigrincs!
A tőled kapott kabala folyton nálam van! Ma is, és az összes vizsgálatkor! :) Remélem szerencsét hoz, Bodzi Anya kabalájával együtt! :)

Szimbáék!
Küldök Nektek sok-sok babaragacsot, és sok-sok pozitív energiát! Nagyon szorítok, hogy mindkettőnknek szerencsét hozzon Vass Doki! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Kata megy a drukk neked délutánra!! Ügyi voltál hogy elmentél Ercsiapuval,biztos meglesz a szép eredmény és aztán randira fel! :lol: Nagyon-nagyon szorítok,hogy minden simán menjen! Attól hogy nem írtam még olvaslak titeket,és mindenkire gondolok! De most megyek aludni,mert éjszakás voltam és ki vagyok ...-va.Hiába ,elszoktam tőle :cry:

Szimbáék! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Babaragacsok nektek is! Drukk!!! :lol:
ritu75

Sziasztok Lányok!

Csak bejelentkezem, hogy élek és virulok! Minden rendben velünk! Olvaslak benneteket szinte minden nap, de Kitti mellett nehéz írni. Nagyon drukkolok mindenkinek, akciózóknak, pocakosoknak és leendő pocakosoknak!

Ercsikati: Majd a táblázathoz szeretnék bejutni, ha még megkaphatom a jelszót! :)

Puszilok mindenkit és megpróbálok többet jönni! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok! Megjöttem! Minden rendben van.:))
Mutatok sztárfotót, ha nem baj... :oops: Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Megjöttünk Vass dokitól.
Minden rendben van, gyönyörű szép a pici, másfél centi, és 160-at ver a szíve percenként :D
Apuka is megnézte, és majd' elolvadt :)

Nagyon boldogok vagyunk!

Találkoztunk Melcsivel és Katával is, mi aztán fel kellett hogy menjünk, de hallottuk mekkorát 'buliztak' lent:D

Most picit pihenek, mert nagyon elfáradtam.

Puszi mindenkinek!
vjulcsi

Moncsi!

Jaj de szépen látszanak a végtagjai, meg a feje! Nagyon édes, gratuálok :)

És kapálózott, vagy nyugodt volt?

Sok puszi!

Ui: Chilike????
vjulcsi

Julcsiiiii!! Nagyon örülök! Gondoltam Rád!

Chilike utánam ment be, nem tudom, mi hírrel távozott. Valsz. lemerült a telefonja, mert nem érem el. :cry:

Nem láttunk kapálózást, addig nem adott időt Apánk csodálni. Csak megmutatta, és mondta, hogy most olyan, mint egy maci. :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Julcsikám, nagyon gratulálok a gyönyörű szívhanghoz, és hogy minden rendben van. Igen mi Katáékkal mindig ilyen hangzavart csinálunk. :oops:

Moncsiga, gyönyörű a kis csigusz, a mienk is pont ilyen volt 10 hetesen.

Nálunk, Marcus már 3 héttel nagyobb a koránál. Nagyon édes volt, oda rugott, ahol Apánk uh-zott, majdnem kirugta a kezéből. Kicsit aggódom, hogyha a gyermekünk ilyen ütemben nő, akkor hogy fogom simán megszülni. :oops:

Katám, merre vagy gyere mesélj a csajoknak. Bár én már kaptam sms, hogy minden rendben volt és mostmár mehetnek a babaragacsok.

Csomee, gyere sűrűbben, hiányolunk ám. Kittinek sok puszi.

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!!!

Örömmel olvastalak benneteket!
Kismamáknak külön puszi, és dicséret, hogy ilyen ügyik vagytok! :D
Julcsikám! Szuper lehetett látni a picidet és ez a gyönyörű szívhang!Gratulálok!
Katikám! Gondoltam Rád! És szorítok nagyon!++++
Szimba Család Nektek is megy a szorítás és a drukk!++++++++

Ma voltam a János kórházban méhtükrözésen, találtak egy bab szem nagyságú polipot, amit ki is varázsoltak rögtön. A hasam baromira görcsölt de szerencsére pár óra alatt el is múlt. Most csak olyan érzés mintha meglene....
Mioma műtétre nem került sor, mert nem a méhemben van hanem a hasfalamban és így az orvos véleménye szerínt nincs útban, de eltávolítani csak hasi műtéttel lehetne de nem látja értelmét.
Remélem majd Apánk is ezzen a véleményen lesz.....
Holnap megyek is dolgozni, és nagyon bízom benne, hogy szeptemberben kezdődhet is a nagy futam... :lol:
És én is beállhatok, Katával és Szimbánéval egyetemben, a babások közé!

Mindenkinek, kívánom, hogy sikerüljön szíve vágya! :)
Lehet, hogy az altatás miatt, de nagyon érzelgős állapotba kerültem, így engedjétek meg, hogy mindenkit külön-külön megöleljek és pusziljak és megköszönjem, hogy ilyen Kedvesek vagytok és szorgalmasan írtok.... :oops: :)
emerenc

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most jövök, de annyira elfáradtam, hogy muszáj voltam pihenni egy kicsit! Már hajnali fél 2-től fent voltam, nem tudtam aludni! Kicsit ideges voltam!
Aztán délután mikor mentünk az Intézet felé még jobban ideges voltam. Aztán a váróban "jobb oldalon" megpillantottam Julcsit és Melcsit! Hát nekik aztán nagyon-nagyon megörültem, és feledtették velem, hogy itt izgulni is kell! Jókat nevettünk, és Melcsiékkel ismét eladtuk a rendelőt! :) :wink: :wink: :lol: :lol:
Ez az izgalom addig tartott míg be nem mentünk Vass Dokihoz! Nagyon aranyos volt, és humoránál is! :)
Úgy fogadott, hogy nézzem meg a fecskendőt, közülük valamelyik biztos a kisgyerekem! :) ErcsiApu 36 milliót produkált reggel. Ez szép eredmény mondta a doki, mi meg mondtuk, hogy ahhoz képest, hogy mennyire fusztrált volt, szerintünk is! :)
Szóval a 36 millió fickót - Vass Doki hívta így őket - simán felfecskendezték! Nem éreztem semmit! A rákszűrést jobban megérzem! :) Szóval amikor befejezte még az ágyon kellett maradnom és lassan 100-ig kellett elszámolnom! Azt hiszem kb. 30-nál elvesztettem a fonalat! :oops: :oops:
Aztán kimentem, és mondta, hogy az élet nem áll meg. Kicsit light-osabban, mint eddig, de ugyanúgy éljem az életem! Megdicsérte a nyálkahártyámat, hogy nagyon szép, és közölte nagyon jó időben vagyunk, mert olyan a színe, amilyennek lennie kell! Üveges és áttetsző is egyben! Ezt mondta! Én meg nyugtáztam! :)
Röviden - kicsit hosszú lett - ennyi volt! Izgultam, de szerintem ez inkább olyan egészséges izgulás volt! Most már remélem kb. 2 hét múlva tesztelhetek egy pozitívat! :)

A reggelben még az volt a poén, hogy képzeljétek, amikor reggel ErcsiApuval mentünk az Intézetbe átfutott előttünk, egy fekete macska. Balról jobbra! Szóval úgy gondoltam, hogy ennek a napnak annyi! Aztán nagyon jól alakult! :) Ennyit a babonákról!

Köszönöm mindenkinek, hogy gondolt rám, és szorított nekem! Azért sikerült minden ilyen flottul, mert TI segítettetek! KÖSZÖNÖM! Persze Bodzi és Tigrincs kabalája sem maradhatott itthon! Sőt Miciona zebra csíkos szivecskéje is velem volt! :) Köszönöm Mindenkinek!

Melcsi!
Jó volt újra dumcsizni, és bírtam, ahogy mindenki ült ott, mint valami fa darab, mi meg annyira röhögtünk, hogy néha megfelejtkeztünk arról, hogy hol is vagyunk! :):)

Julcsi!
Örülök, hogy minden rendben veletek! Köszönöm a szerencsepuszit, remélem segíteni fog, hogy 2 hét múlva én is beálljak a zebrás lányok közé! :)

Renna!
Gyere a hírekkel! Várunk nagyon! Mi volt Vass Dokinál! Mennyi csúszás volt mikor mentél? Csak mert mi majdnem 2 óra csúszásban voltunk! :(

Emerenc!
Köszönöm, hogy Te is gondoltál rám! Éreztem, hogy mind velem vagytok! Szorítok, hogy szeptemberben kezdődjön amire annyira vágysz, és akkor tuti te is beállhatsz a zebrás lányok közé! :)

Csomee!
Természetesen priviben küldöm neked az új jelszót! :) Gyere közénk sűrűbben, már amennyire Kitti ezt lehetővé teszi, és amennyi időt engedélyez Neked! :)

Legyetek jók! Majd még jövök!

Kép

KépKép
ercsikati

Változtattam a vonalzón! :)
A minták maradtak a régiek - ezek eddig szerencsét hoztak - , csak a dátum változott! 15 NAP!
Remélem a következő vonalzóm azt fogja mutatni mikor mehetek Apánkhoz az első UH-ra! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Melcsi!
Még azt elfelejtettem kérdezni, hogy az inszem után hány napra teszteltél először? Megvártad, hogy kimaradjon? Vagy előtte ellőttél egyet?

Kép

KépKép
ercsikati

Kata, örülök,h rendben ment minden és 15 nap múlva egy + tesztet :-)
Szorítunk!
Bari
bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: