Sziasztok!
Boo:Nagyon gratulálok neked,és sok boldogságot,jó egészséget kívánok,gyors regenerálódást!Akkor várom apa beszámolóját,azt mondtad,ő fog írni.Ja,a pelenkázólapot én is említettem ám neked!
Hendegabi:Nagyon szívesen küldök neked egy pelenkázólapot,vadi új,nem találtam a Liliét,vettem egyet a Lottinak,és utána megtaláltam.Ha adsz postacímet,elküldöm.Vagy,ha jön valaki Pestre,odaadom neki,talizunk valahol.

Ide nekünk a szüléstörténetet!
Katynak boldog születésnapot!
Agy125r:Beteszed,és benne van.Mindig kicsit tovább hagyod benne,ha sír.És megszokja.Ha te nem tudod elengedni őt lelkileg,akkor nem is lesz el a kiságyban.Lili most is velünk alszik,a Lotti külön szobában,a kiságyában.Lilit is ki akarjuk tenni,de nem jöttünk rá a nyitjára.De keressük,majd a Karácsony tájéka lesz a mi időnk,tavaly a Télapó elvitte a cumit,nem volt semmi gond,most meg keresek valami jó ötletet,és megint ráverem a Télapóra.Mire a gyerek felnő,utálni fogja a jégszakállast,az tuti.
Ja,Ergam cseppet írt,elfogyott,szóltam neki,elég az az egy üveg,amit felírt.Szopik a gyerek,összemegy magától a méh,a nagyját meg összehúzta,mire elfogyott az 1 üveg.Viszont a tablettát 6 hétig kell szedni,ami a véralvadást gátolja.Császárosoknak,nem emlékszem,te hogy szültél?De az meg recept nélkül kapható.
Napirend:Eleje óta ugyanaz.Szopi,alvás.3-4 óránként.Nem keltem,csak nagy ritkán,ha már nagyon folyik a tej,és fáj.Vagy időre kell menni valahová.
Köldökcsonk most 2 hetesen esett le,a Lilinek 8 hetesen!!!!!!!!!És nagyon betegen született,lélegeztetőgépről jött le,altatták,antibiotikumozták,és még itthon is kellett őt 2 hónapig.1 éves koráig folyt az orra,lázas volt,beteges.Azóta semmi baja,mondjuk kruppos,de az évi 2 alkalommal,márciusban és júniusban.Idén már letudtuk,de már van pumpája is,úgyhogy mára az sem nagy gond.
Lottit még soha nem mértem,hogy mennyit szopik.Amennyit akar!
Még valakinek kellene gratulálnom,aki indította az aug-i topicot,nem tudom a nevét,mi pont elkerültük egymást...

.Neki is gratulálok a babához,és jó egészséget kívánok nekik!