Jó rég nem voltam, ill. benéztem néha, de olyan lassú mostanában a net nálunk, hogy nem volt türelmem kivárni. Most is csak felületesen vagyok képben, DE:
Boo, Czigka, Tike!
A ti babáitok nem tudják, hogy a júliusi topikba írogat a zanyjuk? Kifeléderögtön
Agmano!
Vasas cucc a Dr. vmi németes hangzású innivaló, szőlőlé és még finom is, de olcsónak nem olcsó. Bio meg reform cuccos boltokban tutira lehet kapni. Aztán van még vmi szintén németes hangzású, szintén növényekből összeállított szirup (de híg), ami finomnak nem mondható, de az sem okoz panaszt. Vmi Kartenbülen v. mi a neve, azt is ilyen helyeken ill. gyógyszertárban lehet kapni.
Bond!
A "bentragadt" cseppet én úgy tudom kiszedni, hogy a kiskanálban lévő adaghoz hozzáérintem az ampulla fejét és valahogy (gondolom van rá fizikuskémikus magyarázat) kifolyik a maradék (húú, de értelmesen írtam le)
Czigka!
Mi is nagykádban a kiskád módszert alkalmazzuk. Nem a legkényelmesebb, de nekünk a fürdőben nincs hely a kádálványnak mióta bebútoroztuk. A szobába pedig nem óhajtom a vizet minden este ki-be hurcolni.
Ezen a konakion adagoláson nagyon csodálkozom.
Lorca!
Megváltoztatták? Most több K vitamin lebeg a levegőben, amit magukba tudnak szippantani a gyerekek? Kedden jön a gyerekorvos rá fogok kérdezni én is, mert nekem a heti egyszeri adagot mondták.
Jaj
Sillia!
Nagyon édes a kisfiad.
Nyuszi!
A 80-an az teljesen jó adag egy ekkora babának, én nem adnék pótlást a helyedben. Tedd inkább cicire. Az öklét nem biztos, hogy éhségből tömi, lehet, hogy csak a szopi hiányzik neki.
Vki kérdezte (bocsi, már nem találom, hogy ki)
Cicizavart úgy hárítottam el Szonjinál, hogy egy éjszakára elvettem tőle a játszócumit. Így reggelre már annyira ki volt éhezve a szopira, hogy jobb híján elfogadta a cicit. 21 hós koráig szopizott.
Anettoo!
Gratulálok Matyihoz, sok tejecskét, és boldog pillanatokat nektek!
Dodi!
A pórszívózást én is így nyomom