A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Nem lácc a szemedtől, vazzeg!? Ez egy szék, aminek lefűrészelték mind a négy lábát. Méghogy fali pelusozó... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Lovettát én varratszedéskor adtam a dokimnak. Szerényen rült neki, korábban szóba sem került egyáltalán. Fogadott szülésznőm nem volt, de a csajszi (Sándor Zsuzsa???), akik tulajdonképpen végig foglalkozott velünk nagyon aranyos volt. Na, neki adnék valamit szívem szerint. Na de így, hogy még a nevét sem tudom... :roll: :roll: :roll:
De a dokim asszisztensének mindenképpen fogok majd valamit, mert nagyon sokat segített végig és vele már aligha fogok találkozni. :roll: :roll: :roll: :(
(Amúgy nem a pénzre hajtanak és nem csak annak örülnek, hanem ajándékcsomagnak is :wink: )

lorca! :)

"Szódabikarbóna passz. Nekem pisztoly kéne, hogy letuszkolja valaki a torkomon.

A menü a SOTE-n biztos abban a majd két hétben változott meg és jöttek rá, hogy nem csak kompótot lehet enni. Dietetikus mondta, hogy nem lehet gyümi?"

Azt egy szóval sem mondtam, hogy nekem az a kedvenc nasim. Viszont roppant hatékony, ha szükségem van rá.

Dietetikus is beszélt a mikorhogyantáplákozzunkról a szülésfelkészítőn - de az még értelemszerűen még nem volt aktuális.
Úgyhogy, mindenki döntse el saját maga. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Nekem tök fura, hogy többen azt írtátok, hogy lényegében ágyban vajúdtatok és örülhettetek, hogy fel lehet kelni. :shock: Én az első adandó alkalommal "kipattantam" :roll: :roll: :roll: . Ágyban marha sz@r volt, állva meg "csak" fájt. (Illetve ezzel megpróbáltam segíteni Huginak, hogy elinduljon) (Sétálni nem tudtam a CTG-től -olyan voltam, mint egy kutya pórázon :? :P :lol: :lol: -, de akkor is jól esett :wink: )

Miért a "kapuccsínó"t hogy írják helyesen? :twisted: :twisted: :twisted:
(Én mindig a "had-hagyj-val vagyok bajban. :oops: Amikor arra az értelmére gondolok, hogy szeretnék valamit megcsinálni és engedjék meg)

Amúgy 1 "t"

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 21:44-kor.
Vendég

Sziasztok lányok!

Gyönyörűek a babák!Minden anyucinak szívből gratulálok!Sok egészséget, türelmet és rengeteg tejcsit nektek!

Aki kíváncsi Ági kislányaira,megnézheti őket az iwiw-en.Én is ma kaptam meghívót a kis csajoktól.
Még élőbe nem láttam őket, nem akarunk zavarni.Még picikék.Majd szólnak a szüleik, ha úgy látják,h.már lehet menni megnézni.

Így találtok rájuk:
Baba Pápics Natali, Noémi, Nikol [Baba]

Sok puszi nektek csajok!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára timcike81 2009.08.01 13:43-kor.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Boo,
A füvészkertben tavaly voltam, nekem egy picit csalódás volt. Londonban az egyik legnagyobb ilyen kert mellett laktam, ingyenbelépővel, egy picit azt hiszem, ilyen téren el vagyok kapatva.

fittness vagy fitness, mind a kettő jó helyesírás. Fit - az angol átvétele. Fitt - a magyar szó megerőszakolása, de attól még hogy csak egy korcs jövevényszó, használható.

A kádállvány pár hónap után már kikerülhet, nem lesz rá szükség. 3 hónapos gyerek már simán elvan a nagy kádban is, 6 hét után akár együtt is fürödhettek - ha van, aki kiveszi a kádból. Az ágyon pelenkázás nem rossz a deréknak, mellé kell ülni, nem állni és fölé hajolni. Jobb is, mert pisikörön kívül tudod letenni a ruhát stb, azon a falin meg előbb-utóbb akár még a falat is lecsurgathatja.

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na most már csajok sipirc szülni!
Hétfő este hidegfront :lol: még megszokásból figyelem :oops:
Ha nyitva vagytok, akkor szerintem burkot repesztenek indításkor, az nem fáj, csak utána jönnek a fájások -már akinek.

Tegnap ez én drágám egymás után 2 textil pelust rendezett le fürdés előtt. Pisi-kaki ezerrel.

Tudtok valami olyan vaskészítményt, amitől nincs szorulása az embernek? Nem merek magamnál dugót okozni, hátha Tomiban is megáll a cucc, de a vérveszteséget még nem hevertem ki és napi 5-6 óra alvással nem is nagyon fogom magam összeszedni. Pedig ma is sóskát ettem, iszok Actimelt és tömöm magamba a barackot.

Éva

KépKépKép
agmano

ági gyönyörűen néz a picikétek! Tényleg elég hasonló.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Agmano,
A vas Tomiban nem okoz dugót, max neked, ahogy Boo is írta. Teljesen más formában van már az anyatejben a vas.
Növényekből nehezen szívódik fel a vas. Májban, húsban sokkal több van, jobban is hasznosul. Egy kis C vitaminnal felturbózhatod a hasznosítást.

Kép KépKép
lorca

Szembepisilés elen munkavédelmi szemüveget vegyél. :lol: :lol: :lol:

"Had/hagy/hagyj" csináljam... MELYIK????? :oops: :oops: :oops:

Lehet, hogy most szenvedsz mint állat, de én fogadnék rá, hogy gyors szülésed lesz. :wink: (Hogy ez jó-e neked, azt nem tudom :roll: :roll: )

Nem csak az Aktiferrintől, hanem más vaskészítménytől is "szenes" lesz a cucc. És tényleg van, hogy kezelhetetlen a dolog :oops: :oops: :oops:

agmano! :)

A vas fog, mindegy milyen formán szeded. :roll:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép
Kép
200907?

Sziasztok, mi is egyben még mindig :twisted: , csak már nagyon kikészít ez a mindennapos 100 km-es furikázás a 40 fokban. Ma a szülőszobán volt az nst, mondtam is a szülésznőnek, hogy engem innen gyerek nélkül ki nem raknak....kiraktak!

Most nézték a fájásokat is, mint az alföld olyan sík volt a görbém :evil: :evil:

Volt magzatvízkukucska is, nem a saját dokim csinálta, ő a műtőben volt. Legvékonyabb csövet kérte a doki, azt mondják az elfogyott. Bepróbálkoztak eggyel vastagabbal is. Én azt hittem odacsinálok, ők meg különböző tornamutatványokat kértek tőlem. ( csússzon lejjebb...még..fogja meg a térdét, húzza a nyaka felé..ja és közben lazítson) 5 perc után belátták, hogy ez így nem megy, kerítettek egy vékonyabb eszközt. ezzel nem is éreztem. Méhszáj 3111. Mondjuk nem értem, hogy lett 2100ból 3111 :shock:

Nekem a 2111 lenne logikus.Igazi kis oroszlánok ezek a babák, ma 4 túlhordásossal találkoztunk...

Holnap nst, hétfőn ismét kukucska

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

sziasztok!

Ismét túl egy mozgalmas napon.
Délután Vivien gyúrta a pizzatésztát (míg én Vica seggét ráztam), Nóci aprította a feltéteket, és "díszítette". Végeredmény: jobb lett, mint amikor én csinálom :shock:

Szódabóna :D : inkább az, mint tablettácska, szerintem mehet (bár tapasztalat nincs ezirányban)

Gyümi: mi is kaptunk már a kórházban barackot. Császárosok is.
Ebédnél 2 menüből lehetett választani, de nem kellett diétázni!

Boo: a köv. képeket neked küldöm. Nálunk így van megoldva, igaz használtan jutottunk hozzá. Ha pénz lesz, a "betétet" kicserélem.

Pelenkázó:
Kép

és kád:
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Lányok!
A Konakiont kinek milyen sűrűn kell adni? :?: (Én marha nehezen tudom eltörni az ampullát és mindig marad egy kicsi a nyakában is, amit úgy kell kiimádkozni :? )

Császárosok: nektek is érzékeny még a seb. Én úgy érzem, hogy mindegy, hogy milyen bugyi van rajtam, egyfolytában b@sztatva van. Nem fáj, csak zavaró, érzékeny. :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Csak bekukk..überszarul...Majdnem 39 volt ma a lázam. kissé gyulladt a sebem. Igyexem gyógyulgatni és jövök. Mindenkinek jó babázást,a pocakosoknak kitartás!!!

-Hédi
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 21:45-kor.
Vendég

conversano! :)

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Gyógyulj meg minnél gyorsabban!

skrisz72! :)

Még annak idején azt mondtad, hogy néha szoktál miket olvasgatni. Júni 9.-én írtál utoljára. Azóta mi van veled? Még a táblickunkba is benne vagy. :roll:

Kép
Kép
200907?

sziasztok!

bocsi az eltűnésért,csak hát eléggé sok lett a látogató és ha nem
őket várom akkor lánykámat szoptatom...
pedig már az éjszakák sem borzalmasak,hisz csak egy két órát
bulizunk együtt,amúgy alszunk...
így nem is értem,hogy miért nincs időm jönni...pedig igyekszem... :oops: :oops: :oops:

007!
nekem azt mondták,hogy a konakiont 1hónapos korában kell először
adni és utána havonta kell csak...

kitartás a még egyben lévőknek...
még emlékszem,hogy nekem is mennyire elegem volt már a végén...
főleg,hogy naponta kellett ctg-re járnom abba a dög melegben...
aztán végülis 40+6-on megszültem...

jó éjt mindenkinek,megyek hunyok kicsit...még van kb 2 órám Kiara
baba ébredéséig talán...aztán kezsősik a 2órás buli...

Kép
Kép
csibe83

Czigka,
Nagykádba a pici az szerintem működik. Dani most a mosógép tetején csobban. Mi eleinte egy vödörben bevittük a vizet a szobába, mert a fürdő hideg volt még június elején Natinak, de fűteni azért mégsem akartunk.

Conversano,
Mielőbbi javulás! :(

007,
Konakiont 2 hetes kortól havonta kell adni -dokinéni info. Nem olyan régen változott heti 1 ampulláról.
A tetejével nem szórakozom, pöckölöm egy kicsit azután ha nagyon akar, akkor marad benne.
Ha egy pelusba csavarod, a pontot fogod, akkor simán eltörik, rendesen mehet erőből is.

Tike,
3111-es érték nincs. Elírta.
A méhszáj elég érzékeny dolog. Hülye doki.

Kép KépKép
lorca

Bond!

Hagy csinálja/hadd csinálja mindkettő helyes, de a "had" ma már inkább csak beszéd közben használatos, írásban inkább a "hagy"-ot használd!
Konakion: havi 1* féléves korig.

Jóéjt :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,
Konakion az a K-vitamin.

"de nem lehet, hogy ennek az is a funkciója, hogy ők azt hiszik, ha matatnak beindul a gyerek?"
Nem csak hiszik. 8) Ha a magzatburkot egy picit "megpiszkálják", akkor elég valószínű, hogy a szülés egy napon belül beindul. Érzésre ez kb olyan, hogy hátrafelé szépen felmászol tőle a falra.

Szerintem marhára nem érdekli őket, hogy fájdalmat okoznak. :roll: Sokszor simán elkerülhető lenne. Kezdő dokinak azért is kell óvatosnak lenni, mert ha csak fáj, az nem gond - már akinek :evil: - de ha bénázik, akkor ott bőven csorog a vér, ami azért látványosan mutatja, hogy pancser.

Az indítás kérdésében végülis neked van döntő szavad. Ha kukucska és CTG ok, nyugodt lelkiismerettel mondhatod, hogy meg akarod várni a plusz egy hetet. A szülésindítással papírforma szerint a Klinikán meg kell várni a 41 hetet.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Zegen voltunk a héten, meguntuk a panellban a dögmeleget és leutaztunk anyósékhoz. Hát inkább nem részletezném, elég annyi megbántam, de nagyon... . :twisted:

Gyorsan visszakerestem egy táblát és onnan olvastam vissza kíváncsi voltam, vannak-e újabb babáink. És nem. Hajrá lányok!!!!!!!!!!

Boo, én még mindig olyan jókat nevetek az írásaidon!!!!! A konakion az a K vitamin, ampulla formájában. Anyatejjel kell a babóknak beadni, elég kesernyés íze van-Marci mindig kiköpte egy részét. A dokid fogja receptre felírni Zsirinek. Először a kórházban kapnak, majd kéthetesen kell először itthon adni, majd a születése napján minden hónapban addig amíg az anyatej több, mint a többi táplálék. Nekünk ezt mondta a védőnő.
Pelenkázó: Én nem szeretem a süppedős felületet. A falit meg szerintem elég gyorsan kinövik, így én az ágyon való pelusozásra szavazok, leülsz és úgy kényelmes.

Dodi, nagyon csini vagy így szülés után két héttel!!! És a porszívós kép nagyon tutiiiiiii!!!!!!!! És nagyon szupi a házatok belső színei.

Bond, nálunk apa töri fela Konakiont, mert én tuti miszlikre törném. :lol: Nekem igen érzékeny a sebem, sőt nem is maga a seb, hanem felette a bőr. Szerintem ez most nehezebben gyógyul, mint Marcinál. Az is igaz lefeküdni csak este szoktam a fiúk után. Marcussal többet pihentem.

Szorulás ellen nekem az esti joghurt evés jött be. Vaéahogy nekem is megváltozott a bélmködésem... . :?

Csaszi után nálunk is diétás étrend volt egy napig, de gyümit kaptunk. Azóta is eszem.

kispiskóta

Jó reggelt!

Kaka éjszakánk volt... :evil:
Aludtunk 10-től 1/2 12-ig... onnantól cici, fenékrisza, letevés...üvöltés volt...3 után szunnyadtunk el... 6-kor megint cici... és kidölés...

Hadd legyen!
Haddelhadd
Hagy.... :wink:
Vendég

Konakion
Nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy ha már egy adag mást is eszik Iringó, akkor már nem kell.

Pelusozás
Bárhol... :wink:
Vendég

Nagyon édesek a babák!
Vendég

Agmano!
Ferrograd folic-ot szedek már hónapok óta, ráadásul 2x1-et, és semmi gondot nem okoz. Más vaskészítmények nekem is okoztak előtte székrekedést, de ez nem. És ez a vérképemnek is használ, szemben a többivel.

Hagy-had dilemma:
A helyesírási tanácsadó szótár szerint:
Hadd! pl. Hadd nézzem meg!

Konakiont 1 hónapos kortól kell adni, havonta 1x, de ha min. 100 ml tápszert kap a baba naponta, akkor nem kell adni.
Petrának Anyu adta be. Én utoljára 17 éves koromban törtem fel ampullát (diapulmont), és úgy szétvágtam az ujjam, hogy úgy forrt össze, hogy egy kis ampullás üveg darabka benne maradt, úgyhogy jól fel kellett vágni. Azóta én ilyenekkel nem is próbálkozom.
Petra egyébként még ezt is cuppogva eszi!

Én a D-vitaminnal szoktam bajban lenni, mert van, amikor kifolyik a szájából egy kevés, és nem tudom, hogy az 1 csepp vitamin most bent van, vagy kint az anyatejjel együtt. Meg mi van, ha bukik?

Nekem a császársebem már nem érzékeny bugyira, nem is érzem. Csak akkor érzem, hogy valami történt, ha hozzáérek, mert ugye ott másképpen érzek (miután félig érzéketlenek a szövetek). De a masszírozás tényleg sokat segít!

Pelusozás: nekünk ágyrácsra tehető pelenkázónk van, de nem sokáig fogom már használni szerintem, mert a kisasszonyban annyi erő van, hogy sokszor nem igen tudom már megtartani ott fent. Úgyhogy szerintem rá fogok szokni a nagyágyon történő pelusozásra, pelenka alátéttel.

Kép
katy76

Asszem, hogy a vonalzóm nem vette észre, hogy a július 31 napos, nem 30. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

Sziasztok! :)

Konakion.
2 hetes korról szó sem volt, csak annyit mondtak, hogy 1 hónapos korától havi 1 alkalommal. Én reszketve feltöröm és 1 kiskanálban adjuk neki oda, nem keverjük el tejjel.
De a D-vitamint sem. 1 csepp a szájába (leginkább amikor sír :twisted: ) és csókolom. 8)

Köszi a választ! Akkor "hagy" lesz. :wink: :D :D

Seb.
Esti etetéskor Hugi mindig telibe találja a lábaival és azt úgy, de úúúúúgy szeretem. :? :? :? :? :? (Amúgy a nagy KalimPálásban megfordult hasról hátra. 8) :D :D :D :D )

Kép
Kép
200907?

A K és D vitamin zsírban oldódó, azaz -ha jól tudom- akkor a felszívódásukhoz zsír kell. Én ezért adom tejjel. Illetve a D vitamint a szájába cseppentem és utána megszoptatom.

kispiskóta

kispiskóta! :)

Jól tudod. És utána nálunk is szopi jön.

Kép
Kép
200907?

007,
A Konakionnak elég borzalmas az íze. :x Tej nélkül meg pláne. :lol:

Katy,
Pont az ilyen üveges balesetek miatt kell egy ruhába fogva feltörni az ampullákat, nem pedig puszta kézzel.

A D-vitamint időnként elfelejtem, néha meg több megy bele. Most egy újfajta cseppentő van, a régi az jobb volt, nem ilyen nyomós, mint amit most kaptunk. Nem nagy kaland, ha néha egy picit több vagy kevesebb.

Kispiskóta,
Azért van a D és K olajban, hogy fel tudjon szívódni, meg máshogy nem is lehetne adni. Az ízéért kell inkább a tej.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok! :lol:

klarka: köszönjük szépen, de a dícséret titeket ugyanúgy illet! :lol: :lol:

hendegabi: azt a q...! Az a pelenkázó- fürdető- komót nagyon tuti! Ha én ezt tudom, hogy létezik ilyen 3in1, akkor ilyet keresek! Mert a kád marha nagy helyet vesz el :( Minden elismerésem! :D

Bond: a vitamint mi megkaptuk első héten, majd kellett adni a másodikon, eztán pedig majd havonta egyszer kell neki adni. Szerdán adtam neki, de csak a második próbálkozás lett sikeres, ugyanis az elsőt belerázogattam egy kiskanálba, de a drágám simán kiverte a kezemből :roll: :lol: Másodszorra figyeltem, mint állat, hogy éppen a kalimpálás melyik fázisában van akeze :lol:
A seb nekem is érzékeny, sőt picit kemény is :( Néha még szúrás- félét is érzek...

conversano: gyógyulj meg mihamarabb! :)

csibe: jó hallani, hogy nálatok is alakulnak a dolgok :D A látogatókból már nekem is kicsit kezd sok lenni, de még kb. negyed óra, és itt az anyu meg az öcsém. Nem mondhatom nekik, hogy most fáradt vagyok, utaztak 180 km- t.... :lol: Csak túléljük ezt a napot is :lol:

kispiskóta : a k vitamint anyatejjel kell beadni? Azt nekem nem mondta a doki néni.... :oops: A kórházban is úgy kapta, hogy egy fecskendőből nyomták a szájába.

Kép
agi125r

Jó rég nem voltam, ill. benéztem néha, de olyan lassú mostanában a net nálunk, hogy nem volt türelmem kivárni. Most is csak felületesen vagyok képben, DE:

Boo, Czigka, Tike!
A ti babáitok nem tudják, hogy a júliusi topikba írogat a zanyjuk? Kifeléderögtön :D

Agmano!
Vasas cucc a Dr. vmi németes hangzású innivaló, szőlőlé és még finom is, de olcsónak nem olcsó. Bio meg reform cuccos boltokban tutira lehet kapni. Aztán van még vmi szintén németes hangzású, szintén növényekből összeállított szirup (de híg), ami finomnak nem mondható, de az sem okoz panaszt. Vmi Kartenbülen v. mi a neve, azt is ilyen helyeken ill. gyógyszertárban lehet kapni.

Bond!
A "bentragadt" cseppet én úgy tudom kiszedni, hogy a kiskanálban lévő adaghoz hozzáérintem az ampulla fejét és valahogy (gondolom van rá fizikuskémikus magyarázat) kifolyik a maradék (húú, de értelmesen írtam le)

Czigka!
Mi is nagykádban a kiskád módszert alkalmazzuk. Nem a legkényelmesebb, de nekünk a fürdőben nincs hely a kádálványnak mióta bebútoroztuk. A szobába pedig nem óhajtom a vizet minden este ki-be hurcolni.

Ezen a konakion adagoláson nagyon csodálkozom.
Lorca!
Megváltoztatták? Most több K vitamin lebeg a levegőben, amit magukba tudnak szippantani a gyerekek? Kedden jön a gyerekorvos rá fogok kérdezni én is, mert nekem a heti egyszeri adagot mondták.

Jaj Sillia!
Nagyon édes a kisfiad.

Nyuszi!
A 80-an az teljesen jó adag egy ekkora babának, én nem adnék pótlást a helyedben. Tedd inkább cicire. Az öklét nem biztos, hogy éhségből tömi, lehet, hogy csak a szopi hiányzik neki.

Vki kérdezte (bocsi, már nem találom, hogy ki)
Cicizavart úgy hárítottam el Szonjinál, hogy egy éjszakára elvettem tőle a játszócumit. Így reggelre már annyira ki volt éhezve a szopira, hogy jobb híján elfogadta a cicit. 21 hós koráig szopizott.

Anettoo!
Gratulálok Matyihoz, sok tejecskét, és boldog pillanatokat nektek!

Dodi!
A pórszívózást én is így nyomom :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!!

Bond! A Konakiont én is úgy tudom,hogy havonta kell adni nekik.

Boo!! Apa hogy van? Szülésindítás:tudod,bábakoktél meg homeo-s bogyó... Úgy beindítja a görcseidet,hogy besz@rsz!! Kérdezd meg a szülésznőt. Ha nem jön Zsiri,előbb-utóbb úgyis megindítják neked is szerintem. Nekem hatott. És csak 3 cm-re voltam tágulva amikor bementünk,aztán nagyon gyorsan 7-8 cm-re sikerült :D

Dodi!! Nem hazudtolod meg önmagad.. Te mondod,hogy pihenjünk,amikor porszívózól,ráadásul gyerekkel a kezedben?! :lol: Én ma ágyat húztam és kivasaltam Lili cuccait,de mára ennyi.

Ja! Jelentem beindult a tejem,mostmár csak az a bajom,hogy a gyerek olyan bélpoklos,hogy szinte állandóan csöcsön lenne. Ez normális?! Éjszaka nagyon rendes volt, 8-tól aludt éjfélig,aztán fél 1-től fél 4-ig aztán fél 5-től 9-ig. Most már csak egy ciciből szopizatom és közben a másik alatt ott a pohár,amibe csöpög a tej!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Újra itt. Az IKEA-ban és a Sugárban voltam. Kiaz, aki bírja ezt a dög meleget????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nyuszit megetetem, aztán jövök.

Addig csak annyi, hogy szonibaba szerintem te a Dr. Wallmark-ra gondolsz. :roll:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

"A Konakionnak elég borzalmas az íze. Tej nélkül meg pláne."
Szerinted miért reklamálás közben adjuk be?Akkor fel sem tűnik neki. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"Az ízéért kell inkább a tej."
Mondtam már, hogy nehéz az élet...? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

szonibaba! :)

Te nem a Dr. Wallmark-ra gondolsz. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

nyuszi81! :)

Ige, ez a NORMÁLIS. :wink: (Én volt, hogy egy kézzel szoptattam, a másikkal meg fejtem közben :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: )

Se Manó, sem Hugi kiskönyvében nem találok olyan bejgyzést, amire arra utalna, hogy 1 hónapos koruk előtt kaptak volna Konakion-t :roll:

Kép
Kép
200907?

A gyerekek nagy részének van haja születésükkor. :wink: (Miért nem kédezted meg, hogy ha ennyire jól látja, akkor, hogy hány szál van? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
200907?

Boo, ha számolni lehet a hajszálakat, akkor nem egy nagy sörényű a pocaklakó, hanem kis szálankénti, nem? Mennyi infód van születés előtt :wink: Akkor nem is szöszke, hanem barna, bár a fotóitokat elnézve ez nem meglepő.

A keddi hidegfrontra csomagoljanak a visszalévők! Érdekes én betöltött 40. hétig nagyon vártam a szülést, utána már kezdtem belegondolni mi vár rám és inkább élveztem a hátralévő időt. De jó is lenne, még sok-sok babát szülni!

Nyuszi, nekem 3-ból 2 gyerekem tömte az öklét a szájába, 2 megoldás van:
1. adsz neki cumit (időnként gyötrelmes vállalkozás)
2. megvárod míg megtalálja az ujját (a másodszülött kapásból kilőtte a cumit és rábukott a hüvelykujjára, majdnem 4 évig szopta :? )

Köszia a vas-tanácsokat. Eddig egyikkel sem szedtem, de még anno mondta a gyerekorvos, hogy ilyenkor az anyánál kell megoldani a problémát. Nem is tudom mit agonizálok ezen, egyértelmű, hogy csak a meleg miatt nyüglődött múlt héten, nem a kaki miatt.

Tegnap rallit "nézett" a 15 naposom, nem lehet elég korán kezdeni :lol: . Csak az volt a gond, hogy Norbi azért sírt, mert haza kellett jönni, Tomi azért, mert várta a vacsit és haza akart jönni. De babakocsi kipróbálva, jól funkcionál a hordozó-mózes dolog.

Én is pihizek egyet a jó hűvösben a földszinten. Mondtam a szomszédnak, hogy melegbe lehozzuk Tomi a fsz-i irodába, mire ő: akkor közben lehet dolgozni is....

Éva

KépKépKép
agmano

Ma is volt magzatvízkukucska, ma is fájt, de teljesen tiszta. Megkaptuk Hédivel a reménytelen eset jelzőt :evil:

Nálunk is nagyon sok a túlhordós kismami, bár ma 3-an szültek, így ki kellett nyitni a szakrendelőt, hogy legyen gép amire rákötnek. Olyan hangok jöttek a szülőszoba többi részéből, hogy megfordult a fejemben, hogy ok, Hugi maradj még nyugodtan odabent :shock: :shock: :shock:

Ma megkaptuk a végső időpontot, szerdán indítás burokrepesztéssel, ha addig nem történne semmi, de mondom reménytelen esetnek lettünk nyilvánítva...

Boo, Czigka hajrá !

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo,
Ha a doki kotorászása közben le akartál esni arról a székizéről, akkor ellenőrizd le a cumódat, valószínűleg holnap megszülsz. :lol: Igy szokás manuálisan beindítani a szülést. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"szerintetek tényleg láthatta ilyen pici lyukon keresztül?"
A magzatvíz szinét ellenőrzi, gondolod, hogy azt látja, a haját meg nem? :wink: A magzagburok, ami eltakarja egy elég erős, kissé szürkés vékony hártya.

Agmano,
Milyen okos kis szomszédotok van. :lol:

Bond,
Reklamálás közben nekem Nati simán a képembe fújt bármit, amit bele akartam nyomni. Őt csak meggyőzni lehetett. :wink:

Kép KépKép
lorca

Szívás... :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Már akartam kérdezni (boo és a többiek most ne figyeljenek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ): kinek, mennyire vált be a babakocsi, amit vett?

Kép
Kép
200907?

A szopi kapcsán jutott eszembe anyám másik aranyköpése, úgyhogy akit nem érdekel, az lapjon. :wink: (Annyi "felmentést" adok neki, hogy nem tudom, hogy ez honnan gyökeredzik :roll: :roll: :roll: :roll: )
Még Manónál mondta, hogy nem szabad beszélni szopi közben, különben buborék megy a tejbe. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

(Amúgy régen azt tanácsolták a kismamáknak, hogy fehér szobában szoptassanak, csendben, ne menjen be senki. Mindennek az volt a lényege, hogy semmi sem zavarja őket, csak a babára és a szopira figyeljenek. Nem tudom, hogy ki tudta betartani... :roll: :roll: Ehhez képest mi fél kézzel porszívózunk, Netezünk, akármizünk :oops: :oops: :oops: [Amúgy én nem mérnék úgy porszívózni, mint kicsidodi. Mondjuk, ez látszik is a lakáson... :oops: :oops: :oops: :oops: ])

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Boo!

de ha ez így marad, akkor szerintem ebből sacc/kb 2 napon belül gyerek lesz.
Máris?! :shock: :shock: :shock:
:twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Bond!

A k-vitamint első nap megkapják a kórházban, aztán még egy hetesen kell, aztán havonta. A zárójelentésen rajta kéne lennie, meg a kiskönyvben a 7. oldalon. :wink:

Naaa jóóó, teszek képet is :roll: :lol:
Asszem ezt még nem mutattam:
Szumóbébi egy naposan :lol: :lol: :lol:
Kép

És két hetesen :wink:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: