Wicca, jó, hogy jelentkeztél. Nem könnyű időszak elé néztek, bár izgalmasan hangzik ez a lakásfelújítás.

Van balcsizós kép?
Tejkérdés: én úgy vagyok vele, hogy természetesnek veszem, hogy van és azt is, hogy szoptatok. (tudom, sokaknak meg kellett vele szenvedniük...) És én hol figyelek Mártira közben, hol nem. Ugyanis többnyire csukott szemmel cicizik, nagyon ritkán van olyan egymás szemébe mélyedős szopizás. Én simizni szoktam közben, meg a kezembe veszem a kis talpát. És én is szeretem nézni, ahogy kigördül egy csepp a száján.

Nemlajos, nagyon aranyos a szopis száj.

Ja, és nincsenek terveim, hogy meddig szoptatok. Addig, amíg igényünk van rá mindkettőnknek. Nővérem fogacskákkal is szoptatott mindkét gyerkőcnél, úgyhogy láttam, hogy ez megoldható és a gyerekek is meg tudják tanulni, hogyan kell szopizni fogakkal. És engem nem érdekel, hol vagyok, én bárhol megszoptatom.
Moncsi, boldog szülinapot neked és Vica, anyukádnak is!
Bea, mi ez a hagy egyen a baba magától?? Vagyis tedd be az ágyába a kaját, majd megeszi?
Zazzy, örülök, hogy Lara hasija nem fáj most, hogy nem kap forralt vizet. Legalább meglett a ludas és ő is jól érzi magát.
Lillaoh, jó, hogy te is jöttél.

Hogy érted, hogy Anna beteg lett az almalétől? Fájt a pocija?
Tehuti: nem kötelező úgy érezned, ahogy "elő van írva", nálam sem frenetikus a szoptatás, de azért jólesik. Akkor szokott élvezetesebb lenni, ha elmerülünk egymás tekintetében, de mint írtam, ez ritka. Egyébként meg rálátok a fotelből a sz.gép képernyőjére, és ott képernyővédőnek Márti képei vannak beállítva, és nézem, ahogy váltakoznak.

Ahelyett, hogy az ölemben nézném.
Rszg, jót vidultam az oszlop mögé bújó biztonsági őrön.
Rebi, köszi a hozzátápis hozzászólást.
Kukli, gratulálok a lakáseladáshoz!

Már csak nektek kell egy szupi lakás találnotok.
Bea, a göndör kacagás nekem is tetszett.
Kukli, köszi a táblát, de tényleg nem kellett volna ilyen hamar.

Mindjárt nézek képet.
Gyöngyi! Hogy viselte Eszti az elválasztást? Vagy megváltozott a tej íze, amikor terhes lettél?
Nemlajos, szerintem létezik.

Ha mást nem, higgy a saját szemednek és a centiméternek.
Mi már leszerveztük, hogy szerda este Fonyódon alszunk, majd csütörtökön ott találkozunk barátnőmékkel, akik aznap mennek le oda és csütörtök este jövünk haza. Pénteken megyünk csípőkontrollra. Remélem, nem fog esni szerdán...
És akkor a kép, ami igaz, hogy kicsit korábban készült, mint 4 hó, de azért felteszem.

Bocs, többet is felteszek.