A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Öröm Titeket olvasni, ahogy bíztatjátok egymást. Azért is írtam Nektek, hogy része legyek ennek. Jó hogy vannak még ilyen emberek.

Udo!
Ez a tollasozás egy kicsit meredek én sem hiszem, hogy 6 hetesen mernék ilyesmit csinálni. Bár ha jól esik, azt mondják bármit lehet.

Gigi!
Köszi a dokit, de már sok ajánlatot kaptam orvos terén. Van egy orvos, aki a Szent Imrében van, hozzá fogok menni, ha minden kötél szakad. Ez azért is jó, mert ha összejön a baba, akkor nála szülhetek ott a Szent Imrében.
Azért köszi!

Ildikó
levendula_1

Szia Levendula!

Minő véletlen én is a Szt. Imrében fogok szülni!!
Nagyon jó hely!

Udo!!
A keresztfiam tollasozni akar!!!!!!!!!!!!Kép Valami van a levegőben. De mivel kezdek lassan egy kissebb bálnára hasonlítani, nem vagyok neki partner. (húhhh)

Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!

Én csak hallomásból ismerem a Szent Imrét, a barátnőm ott szült. Azt mondják, nagyon jó hely, barátságosak és ami a lényeg, hogy odafigyelnek rád. Remélem Neked is hasonló jó tapasztalataid lesznek, a barátnőm ódákat zengett róla.

Ildikó
levendula_1

CatKép
Szerintem ott kezd felörlődni egy kapcsolat gyerekgyártás idején, ha türelmetlenné válunk. Egy ciklus kb. 28 napos, amiből 1 nap termékeny. Felezd meg az 1/28-ados havi esélyt is a két petefészek-irány miatt. És még azt is felezzük meg, mert lehet, hogy elmennek egymás mellett a sejtek. Ha nem vagytok Ti, akkor egyenes út vezetett volna a felesleges kivizsgálásokhoz. 1 hónapja azt terveltük ki, hogy ha most nem jön össze, akkor a mensi elmúlása után elkezdjük ezt a clostys dolgot.

GigiKép
Arra gondolok. (Sok nyállal kell csinálni, mert pl. nálunk délután 2-kor páfrányos lett sok nyállal, du. 4-kor kevés nyállal nem mutatott semmit, este pedig ismét sok nyállal bepáfrányosodott. Ja, és nem szabad előtte enni-inni.) Összesen 3 ciklusban próbálkoztunk. Először korábban, másodszor később, harmadszorra -úgy tűnik- pontosan időben csináltukKép Az első két próbálkozásnál csak olvasgattam az írásaitokat. Az egyikből kiderült, hogy peteérés első 14 napja nagyjából állandó, differenciák inkább az ezt követő napokban lehetnek. DE! Hogy ne maradjunk le az érésről, közvetlenül a mensi elmúlása után pár nappal vettük meg ezt a PG/53-at. (Patikákban kapható 2 e Ft felett van valamennyivel, de van egy BabyMark nevű LED-es teszter is ez tizenezer Ft-ért. A működésének lényege: az ovuláció előtt az ösztrogén (?) szintje folyamatosan emelkedik és egy szint után kikristályosodik, ami "páfrányként" látható az üveglapon.) Persze nem bírtuk ki, hogy nyállal azonnal ne próbáljuk kiKép Csakhogy akkor már páfrányos is lett. Akkor neki is estünkKép Nálunk ez a tudatos készülődés hozta meg a sikert. Utána persze mi is csináltuk ezt a gyertyapózt, amit én nem tartok különösen fontosnak, mert a csatorna perisztaltikája úgy is kifelé hajtja az anyagotKép Sokkal fontosabb szerintem az, hogy akció után aludni kell, nem szabad felkelni.

IcsilyaKép
Ma már vacakul volt reggelKép Olvastam, hogy felkelés előtt célszerű enni egy kekszet és inni egy kis gyömbért. Sokat pisil és sokat alszik. Egy barátoméknak ikerfiúk született lassan 4 éve. Ha jól tudom, nem voltak koraszülöttek, de császárral jöttek világra a két kölök elhelyezkedése miatt. Azt mondják, hogy a császáros gyerekek sokkal szebbek lesznek, mert nem "gyűrődik" az arcuk a szülőcsatornában. Hát ezek is gyönyörűek. Olyan babakocsit vettek, amiben egymás mögött ültek, a hátsó egy kicsit magasabbanKép

LevendulaKép
Már mi sem fogunk tollasozniKép Ha beleolvasol az orvos válaszol rovatba, akkor láthatod, hogy vannak támogatott sportok. Nem javasolják a küzdősportokat, de pl. a squash-t is ajánlják, ami jóval megterhelőbb, mint a tollas. Cat és Icsilya tanácsára próbálunk hétköznapi életmódot élni. Ha ez a kölök el akar menni, akkor el is fog, de azért remélem, hogy nem. Az orvos azt írja, hogy kell egy kis testkarbantartás, nem árt a szülésnél sem. Ha belegondolsz sokkal nagyobb rázkódást visel el a magzat a Bosnyák tér és a Dózsa Gy. út között.
udojurgen

GigiKép
Te hanyadik hónapban vagy?
udojurgen

Udo!

Persze igazad van, de azért a kisördög ott motoszkál a fejedben, hogy mi lehet jó és mi nem. Azt mondják, hogy ugyanazt az életet kell élni, mint azelőtt mozgással, mindennel együtt.
Tudod az én anyukám kukoricászsákkal ugrált a padlásról amikor terhes volt, nem szerette volna megtartani, mert akkor még ez nem így ment mint most. És a tesóm egészséges vasgyúró gyermekként megszületett 9 hónapra. Ha az a baba maradni akar és egészséges, akkor marad is! Rendben lesz Nálatok minden!

Ildikó
levendula_1

UdoKép
Minden házasságnak óriási próbát kell kiállnia, amiben ezzel a meddőség gonddal megküzdenek. Ez az igazán összekovácsoló erő egy jó házasságban.Kép A férfiak másképp fogják ezt fel, persze tisztelet a kivételnekKépKép Nekünk más sem járt a fejünkben, csak, hogy megint egy sikertelen hónap, megint csak ennyi meg annyi a hőm, alacsony a progim, magas a prolaktinom stb. Már az is nagy eredmény, ha a férjek elviselik ezt, így ezért volt jó ez a topik, hogy itt kibeszélhettük gondjainkat, és egymást nyaggattuk a nyűgjeinkkel, amikhez a férjünknek már nem lett volna türelme. Na meg az is házasságölő szerintem, hogy évekig időre kell szeretkezni, számolni a napokat, napokig önmegtartóztatás, aztán 5 napig ki sem szállni az ágyból stb. Az hazudik aki azt mondja, hogy ezt végig lehet örömmel csinálni. De a végeredmény mindent megér!!!!!!

LH tesztek: én sem vagyok nagy véleménnyel a PG53-ról. Nekem amikor UH-n kimutatott ovulációm volt, akkor nem páfrányosodott be, de ha kicsit több nyálat tettem rá, minden nap páfrányos voltKépKép A Maybe Baby és a Baby Mark viszont sokkal precízebb szerkezet, nekem a dokim azt használta régebben. Aki viszont nem akar ennyit költeni rá, annak a vizeletes LH teszt a legjobb.(bár ezt havonta meg kell venni)

Cat

Cat
Kép
cateye

LevendulaKép
Én is remélem és azt is, hogy Nektek is minden rendben lesz. Kedden este bográcsoztunk. Akkor este egy kicsit beszúrt a hasa. Én ezt egy jelzésként kezeltem, hogy elért addig a határig, ami már gond is lehetne. Az orvosok is ezt mondják: addig sportolj, amíg nem érzed azt, hogy megkaptad ezt a jelzést. Akkor viszont pihenj le és minden rendben lesz.
udojurgen

Udo!

Én nem voltam még terhes, de elmondások alapján (barátnők, rokonok) a pici szurkálódás természetes velejárója a korai terhességnek. Az csak a szervezet átalakulását jelzi. Jelez Nektek a pici,hogy ott van.
Visszatérve a PG53-ra nekem sem mutatot semmit. Bár lehet, hogy nálam éppen ez a baj. Nincs mit mutatni.

Ildikó
levendula_1

CatKép
Totál igazad van: nincs rosszabb aszerint élni, hogy mikor lesz ovuláció. Már az öröm is elmúlik, de a cél szentesíti az eszköztKép Nekünk még az is rossz volt, hogy nem tudtuk, mikor van ovuláció. Mikor legyen ez a pár napos szünet. Ilyenkor sok hülyeséget csinál az ember, amit később meg is bánhat...
udojurgen

UdoKép

nem semmi pasi vagy. Le a kalappal előtted. Szívből kívánom, hogy minden rendben legyen a kis pocaklakóval.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Anita24Kép
Köszi, hogy ez a véleményed, de ha Orsit kérdeznéd, ő másképp fejezné ki magátKép Mondjuk így: tele van a mosogató, büdösödik a kuka, Borka a macskánk tojt és vidd ki, amit ki kell vinni...Kép Meccs helyett pedig nézhettem tegnap este az RTL-en azt a gyengusz szöszis filmet, amin Orsi halál jól szórakozott.
Köszi a drukkotKép
udojurgen

Sziasztok!
Tud valaki arról valamit, hogy a ciklus második fele mindig 14 nap? Tehát ha visszaszámolsz, amikor megjön, akkor tudod utólag, hogy mikor volt peteéréséd...
??????

Kép
zsuzsci

Zsuzsci!
Szerintem felesleges visszafele számolgatni, mert akkor már késő bármilyen akciózás vagy nem akciózás. Tulajdonképpen mi is a kérdésed? Az, hogy pontosan meg tudd határozni az ov-t, vagy hogy mikor biztonságos, esetleg egyéb okok? Én akkor már a hőmérőzést javasolnám, PG/53-mal kombinálva, de persze van rengeteg más módja az ov meghatározásának...és persze minden nőnél más és más a ciklushossz. Na jó, most már leállok. Kép
Hajni
hajnesz

Udo Kép
Szóval tegnap Ti is a szöszis filmet néztétek meccs helyett??? Kép Kép Ezek a kismamák Kép Kép A film egyébként tényleg nagyon limonádé volt Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

IcsilyaKép
Pont, amikor a német-cseh meccs van... Kép
Mindegy, okosodjon az asszony, legyen tapasztalt.Kép Ha sok ilyet lát, már fejből fog rejtvényt fejteni...Kép
udojurgen

OrsiKép

Akkor én biztos nem vagyok terhesKép nem bírtam nézni azt a filmet ... de így legalább a teszt árát megspóroltam Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Zsuzsci Kép
Nem igaz, egyénenként nagyon változó. Nekem a tüszőrepedés után 16 nappal jött meg mindig. De ahogy Hajni Kép is írta, teljesen felesleges visszafele számolni, mert azzal nem mész már utólag semmire.
A következő hónapokra sem ad támpontot, mert minden ciklus más és más.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kedves Hajni!
A következő történt velem: (bocs, ha hosszúra sikerül :-)
Elmentem a nődokihoz egy kontrollra, hogy minden rendben van-e, ugyanis hogy babát szeretnénk. Ultrahang közben kiderült, hogy akkora a tüszőm, hogy 1-2 napon belül kireped. Tehát doki bácsi receptre felírta az akciózást :-) Ez már nekem furi volt, mert eddig mindig szabályos ciklusaim voltak, és tényleg félidőben éreztem a pocak fájást, stb. de ez még csak 9-10. nap volt... Erre kb. 10 napra csináltam tesztet, ami halványan, de két csíkos volt, majd utána még kettőt, de az mind negatív :-(
Elmentem dokihoz, aki azt mondta, hogy szinte biztos, hogy semmi, mert már érezne valami elváltozást a vizsgálatnál. Ezért kérdeztem, hogy igaz-e ez a fix 14 nap, mert kíváncsi lennék, hogy mikor is volt a tüszőrepedés, és, hogy akkor most mikor kell megjönnie...

Kép
zsuzsci

Sziszus Kép
De jó, hogy előkerültél Kép Kép Nagyon régen hallottam már felőletek. Hogy vagy? Lelked hogy van?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsuzsci Kép
A teszt korai volt, akárhonnan is nézzük. Ilyenkor technikailag is negatívnak kellene lennie. Másrész privát vélemény, de a tesztek nem megbízhatóak.
A tüszőrepedés meghatározásához jó a folyamatos UH követés (középidőben többször), a szabályos hőmérőzés, és van akinek beváltak az LH tesztek. A visszafele számolás viszont semmire sem jó.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nagyon köszönöm a válaszokat:-)
Az utolsókig reménykedek...

Kép
zsuzsci

OrsiKép inkább csak olvasgatok.
Orvosilag minden renben nálunk, de nem vagyok terhes, lelkileg pedig semmi nincs renben.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Zsuzsci Kép
Icsilya Kép mindent elmondott, tényleg ne csinálj ilyen korán tesztet, nemcsak a technikai de az érzelmi oldalát is tekintve a dolognak. Én sikeresen leszoktattam magam erről! Kép Kép
Kitartás!!!
Hajni
hajnesz

Zsuzsci!

Én is csatlakozom a Hajnihoz. Egyszer én is csináltam elég korán tesztet( a beültetés után másfél héttel, tehát a menstruáció elött jó pár nappal) És pozitív lett. Persze halványan. Na elkezdtem reménykedni, mert az már a harmadik lombik volt. Két napra rá, már teljesen negatív lett az összes teszt. Ha egy kicsit türelmesebb vagyok, megkímélhettem volna magam ettől. A dokim azt mondta, hogy abban a pillanatban volt terhesség csak nem fejlődött tovább. Szóval próbálj meg egy kicsit türelmesebb lenni!Kép

Udo!

Most töltöttem a 22. hetet. Október végére vagyunk kiírva. Lehet, hogy jobban jártál a szőke nős filmmel! Mi a focit szoktuk nézni és elég borzasztó tud lenni,amikor egy nő tök hülyeségeket kérdez folyamatosan. Mindig megkérdezi a férjem, hogy kinek szurkolok én meg mindig annak a csapatnak akinek jóképű kapusa van. Tegnap a csehenek szurkoltam és tessék!! Nyertek is!Kép Azt még hozzá kell tenni, hogy a második félidőre én már kómába esem....Kép

Gigi

KépKép
gigi28

Gigi Kép
Nem is tudtam, hogy Te is lombik babás vagy Kép Kép Mi november végére vagyunk kiírva. Akkor Te Cattel Kép nagyon azonos időre lehetsz kiírva Kép
A negyedik sikerült?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
A PG53-hoz csak annyit fűznék hozzá, hogy természetes fényben nekem soha nem látszanak a páfrányok. CSak ha lámpafény felé tartom, és az UH is igazolta az utóbbi két hónapban. De hát mégsincs semmi eredmény, pedig minden vizsgálati eredményem ok :-(
Udo, nagyon tetszik a hozzáállásod :-)
Majd én is gyakrabban olvasgatlan Benneteket, hogy jobb kedvre derüljek.
tigris

OrsiKép,GigiKép
Október 18-ra vagyok kiírva, de hamarabb meglesznek a babók a doki szerint. Ma 23+5 napos vagyok.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
MérlegekKépKép
Lujza
lujza

LujzaKép
Remélem azok lesznek, mert a papájuk október 9-én lesz 30 éves, és nem tudok ajándékot venni neki, így Ők lesznek azok.KépKép

Cat
Kép
cateye

Cat, OrsiKép

Hát igen, én is a lombikosok egyre növekvő táborába tartozom. Hat inszemináció után a negyedik lombik lett sikeres. Én október 29-re vagyok hitelesítve. ( pont ma fejeztem be a 22.hetet) De mivel nálam csak egy baba van, ezért valószínű, hogy nem fogok sokkal korábban szülni. Legalábbis remélem. Épp Udot kérdeztem, hogy mennyi idő után sikerült nekik. Három ciklus. Kiszámoltam én is. 54. KépKépKép..... Udo a szerencsés!!!!!! KépKépKépKép
Ezt azért is ítam le, hogy hátha valaki olyan is olvassa aki már régóta próbálkozik eredménytelenül, akkor hátha ebből erőt merít.

Gigi

KépKép
gigi28

GigiKép
Csodálatra méltó, hogy épp ésszel bírtad a megpróbáltatásokat.KépKépKép Főleg a 3 sikertelen lombikot, és még tudtál hinni a 4-ben. Nekem is volt 6 sikertelen inszemem, de az első lombik sikeres lett. OrsinakKép is.KépKép

Szerintem is nagyon szerencsés az akinek 1 éven belül összejön. Igazából én egy évig nem is paráztam, utánna kezdődött az aggódás.

Cat

Cat
Kép
cateye

Gigi!
Én ki se merem számolni hogy hanyadik ciklusnál tartok, és még mindig semmi! Remélem nem sokáig kell (nem)számolgatnom a ciklusaimat! Gratulálok a babókához! Remélem mi is ilyen ügyesek leszünk már a második lombiknál!Kép

Udo!
Boldog lehet ez a babóka hogy ennyit aggódtok érte! De ha minden ilyen simán fog menni mint a fogantatás akkor kb nyolc hónap múlva kakis lesz a kezed a pelenkától!Kép Izgulunk hogy így legyen!

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Gigi Kép
Tényleg hatalmas erő lehet benned, hogy ezt így végig tudtad csinálni. Nagyon jó helyen lesz az a babó nálatok Kép Tudjátok már a nemét?
Egy október 29-i szüléssel én is kiegyeznék, ha most így előre lepapírozza nekem valaki Kép Mi november 24-re vagyunk kiírva Kép

Udo Kép
Várjuk a híreket! Az angol-portugál meccset azért remélem láttad!!! Kép Kép Semmi szőke nem ment abban az időben máshol Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bzsuzska!

Ha nekem sikerült akkor neked is fog. Én teljesen pesszimista voltam. A harmadik lombik elött eldöntöttem, hogyha nem sikerül, akkor elkezdjük az örökbefogadást. Persze mondanom sem kell, hogy nem tettem ezért semmit. Aztán most a negyediknél mikor meg kellett volna jönnie, már nagyon fájt a hasam. A számítógép elött bőgtem, és néztem, hogy mi a módja az örökbefogadásnak. De a szívem mélyen tudtam, hogy nem fogok megint semmit tenni, hanem megyek a következő lombikra, addig amig nem sikerül. Lehet, hogy "fönt" már úgy voltak, hogy ez a csaj nem adja fel, úgyhogy akár sikerülhet is neki.Kép Te se add fel!!! De szerintem el sem fogod hinni ha sikerül! Én még most sem fogom fel, pedig itt rugdos. Mikor mentek a második lombikra? És hová jártok?

Icsilya!

Te csak ne akarj októberben szülni!!! Várjátok ki a sorotokatKép Aranyos vagy, hogy azt írod, hogy nálunk jó helye lesz. A barátnőm is azt mondta, hogy ennek a gyereknek csak megszületnie lesz nehéz. Kép
Nekünk kisfiúnk lesz!!!! Anyukám nagy örömére.

Cat!
Neked már meglesznek a babáid, amikor én mint bálna fogok még lézengeni!KépKépKépKép

KépKép
gigi28

Gigi Kép
Nekünk is 2 kisfúnk lesz Kép Nagyon fiús időszak van mostanában. Kép
Persze én is örülnék, ha csak novemberben bújnának ki a manók, de október 29-én már betöltjük a 36. hetet, és úgy úgy gondolom, akkor már nagy bajunk nem lehet Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gigi!

Én most teli vagyok optimizmussal. Egy hónapja mást se csinálok minthogy felkészítsem a testemet egy babókára! Tornázok, fogyizok(Egészséges keretek között), már előre szedem a magne B6-ot stb. Ami miatt aggódok az az hogy ezek fagyibabák lesznek és félek mi van ha nem lesznek életképesek!
Egyébként még mindig nem jött meg a mensim! Ha hétfőig nem jön meg nem tudom mit csináljak mert a dokim nyaral, nekem vészesen fogy a nyáriszünetem. A Kméti nőgyógyásszal meg nem szívesen kavarok be, nehogy valami olyan gyógyszert adjon ami kedvezőtlenül befolyásolná a lombikot!
Ha van valakinek ötlete akkor azt szívesen fogadom!
Köszi Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu Kép
Ha nem jön meg a mensid, akkor is hívd fel a Kaálit. Tudom, hogy Krizsa doki nincs, és sokáig nem is lesz, de szerintem bármelyik másik doki tud Neked majd segíteni. Mindenképp telefonálj!
A fagyibabákban meg bíznod kell, épp most írta valaki (csak az a gond, hogy nem emlékszem, hogy melyik topikon), hogy neki a fagyibaba akció lett sikeres.
Tehát tartsd meg az optimizmusod Kép és mindent bele!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

KépKöszi

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Icsilya!
Egy ismerősömnek( aki lombikos babát vár és természetesen fiútKép) azt mondta az egyik doki, hogy az ICSI-s babák 90 %-a fiú, mert ilyenkor a legfürgébb spermákat csípik fülön. A lányok lustábbak - igaz sokkal szívosabbakKép Neked ICSI-sek a babáid? Nálam már mindent bevetettek. Volt asszisztál hetching is (biztos rosszúl írom bocs)

Zsu!

Én olyat is hallottam, hogy akinek többször nem jön össze annak kapásból lefagyasztják és a következő ciklusban ültetik be őket. Nekünk sosem maradt annyi embrió, hogy le lehessen fagyizni őket. Szóval szerintem ezen ne izgulj, nem hinném, hogy kissebb lenne az esélyed, mert akkor nem csinálnák!

Puszi mindenkinek, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi Kép
Látod ezt nem tudtam, vagyis így nem gondoltam végig... de tényleg a fiúk a gyorsabbak. A mi babáink is ICSIvel fogantak Kép Mivel nálunk szerencsére Kép az első sikerült, így hetching nem volt, csak egy kis embioglueban fogatták meg a manókat.
Cat Kép két fiúcskája is ICSIs babó... lehet valami ebben a 90%ban Kép
De akkor nekem csak fiúcskáim lehetnek? Nem mintha zavarna, csak bíztam abban, hogy a tesók közt leányzó is lesz Kép Kép De egy focicsapatnyi fiúval is biztosan boldogok leszünk Kép Kép
Fagyasztani nekünk már az elsőnél is fagyasztottak, mert maradt még 6 db 6-8 sejtes manócskánk, így ők 2 csomagban csücsülnek most a fagyasztóban Kép

kellemes hétvégét
puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Olvastam egyszer 1 hónapja kb, hogy valaki a Peg Perego gyárban Olaszországban vesz babakocsit.
Erről szeretnék infót gyűjteni, mert nekünk is tetszenek ezek a babakocsik, és nyaralásunk alkalmával lehet hogy útbaejtenénk Olaszországot.
Ha tudja valaki, hogy hol a gyár, illetve hogy hol lehet ott babakocsit vásárolni, az legyenszíves írja meg nekem.
Sürgős lenne a dolog, mert 2 hét múlva indulnánk, és addig utána szertnék járni mindennek.
Előre is köszönöm.
Puszi Mindenkinek:
Babóca
babóca

Sziasztok!

Mostanra sikerült végigolvasni a topikotKép
Hihetetlen kitartóak és bizakodóak vagytok csajok (és pasi) és ez nagyon jó, elismerésem.
Egyrészt azért jöttem hozzátok (más topikban voltam már), mert én is bíztatást szeretnék nektek adni, másrészt kérdezni is szeretnék.

Először is elújságolom, hogy 6 hetes és 5 napos kismama vagyokKép. De nem kezdődött ilyen happy módon. Közel egy éve hathetesen elment a babócaKép Nagyon rossz érzés volt, de úgy gondoltam, semmi sincs veszve, fiatal vagyok még, bármikor lehet még babóm. A doki fél év várakozást javasolt, amit persze eszemben sem volt betartani.

Miután kiderült, hogy sárgatestelégtelenségem van, a szokásos costi jött. Csak egyszer szedtem, mikor peteérésem lettKép Gondoltuk na most... De nem, nem jött baba. Majd a következő hónapban újra szedtem, 14. napon a doki azt mondta, nincs peteérés. Kicsit csalódott voltam, majd következő hónapban-gondoltam...

Aztán nem lett köv. hónapKép) Négy tesztet csináltamKép Nagyon örülök.

És itt jön most a kérdésem: a dokim Utrogestant írt fel, napi 3*1-et, és azt mondta, az első három hónapban szednem kell, később majd csökkenteni lehet az adagot. (hüvelykapszula).
szerintetek lehet ilyen sokáig szedni? A tájékoztatón az van, hogy csak az első három hónapban javallott.

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, ha tudtok tanácsod adni, megköszönnémKép

sziasztok

Cicmerák
cicmerák

Cicmerák Kép
Gratula a babához!!!!! Kép
Az ultrogestant a 12. hétig folyamatosan kell(!!!) szedni sárgatestelégtelenség, utána szépen csökkenteni az adagot (de szerintem előtte menj el egy vérvételre és nézzétek meg a progeszteron szintet), úgy, hogy pl. naponta eggyel kevesebb hüvelykúpot használsz. Ha esetleg barnád, vagy vérzésed lenne, akkor 3*2-ig nyugodtan növelheted az adagot, de egészen biztosan semmi baj nemlesz!!! Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

IcsijaKép

nem is számítottam ilyen gyors válaszraKép Nagyon szépen köszönöm a reagálásKép bevallom megnyugtattál. Július 8-án kell mennem a következő ultrahangra, remélem addig is minden rendben lesz.

még egyszer köszönöm!

Cicmerák

a többieknek meg kitartás, úgyis sikerülni fogKép
cicmerák

Sziasztok!
Hazajöttem Mohácsról. Ma vagyok 5+5 napos, Bea77tel egy idősek vagyuk. Tényleg voltál már dokinál? Én 9 hetesen fogok csak menni.
Udo!
Ti 1 héttel jártok előttünk!
Icsilya!
Köszi, már működik a program, 4mm -res babókát ir.
Vannak újabb tesztelők?
Kivánok mindenkinek mielőbbi zebrásodást!

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Bámulatos, hogy mennyire kitartóak vagytok. Én egy év után rávettem magam, hogy végre kezdjek ezzel a kérdéssel valamit, akkor fordultam orvoshoz. De ha jobban belegondolok, nem hiszem, hogy ezeket végig tudnám csinálni ilyen kitartással. Lelkileg ez nagyon megviseli az embert, hát még ilyen tortúrával?
Hogyan csináltátok!?
Gratulálok Nektek! Le a kalappal.

Ildikó
levendula_1

Sziasztok!

Ma megint nem jött meg! Felhívtam a Kaálit és jövő hét szerdára kaptam időpontot! Hát klassz! Úgy bele fogok nyúlni a szeptemberbe, amit annyira nem akartam! Várok, várok, várok! Legalább többet tudok fogyni meg erősödni a babavárásra!Kép

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!
köszi mindenkinek a drukkot, a segítséget.Kép
Ma délután megyünk nőgyógyászhoz, ma délután fog minden kiderülni. (Valszeg az UH kivételével.) Remélem Orsival is minden rendben lesz és 8 hónap múlva nyakon fog tojni egy kölökKép
udojurgen

Levendula!

Az embernek nincs más választásaKép! Muszály csinálni különben nem lesz a babóka! De ez az egy gondolat hegyeket tud megmozgatni! Hátha most nekem is, és majd.., jaj de jó lenne és stb. stb.Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: