A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Adryn
igen, szép volt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: reméltem is .... én is gondoltam Rátok sokat ma :roll:

Nemlajos: hát ez a baj hogy nem :( és nem tudom visszajön e ez még?
mi a foglalkozása a párodnak?

KépKép
KépKép
adryn

köszi!
na megyek, ma nem tudok másra koncentrálni.
jóéjt nektek!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Ezt szeretném Moncsi, köszönöm :)
Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Moncsi: Nekem most ez a legfrissebb kedvencem.... :oops:

Kép

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

hát ez cuki :lol: :lol: :lol: nagyon élvezi

Bea, Maja

Kép
bea1978

én is megyek, jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Szegény Moncsi, csinálhat teljesen újat...
Nem baj, én majd mindkettőt elteszem :wink:
És az újban ez legyen, ha lehet:
Kép

Adryn: kohómérnök, azon belül alakítástechnológus és automatizőr :D
Ha még nem tiszta, akkor elárulom, hogy olyan cégnél dolgozik, amely villamosmotorok álló és forgó alkatrészeivel foglalkozik :D

Ha most hülyén nézel (bocs), akkor most nagyon hasonlítasz rám :lol: :lol: :lol:

Sajnálom, hogy most így érzel... Az tényleg baj, nagyon nagy baj! :(
És ha felidézed azt, amikor a legeslegjobban szeretted, mert olyat tett, akkor mit érzel?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nektek is elmesélem, hogy ma strandjátékokat kerestem a vaterán. Kis felfújható játékokat, úszógumit, stb.
Egészen addig, míg meg nem láttam ezt:

http://www.vatera.hu/felfujhato_szexkac ... 91978.html

Hát én akkorát néztem!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

bea azért elküldjem neked arégit is?

nem baj most ugy is unatkozom ugyhogy lehet hogy még nekiállok ma :) nem tudok aludni:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nemlajos :lol: :lol: :lol: :D :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

a múltat érzem Tilda :(
hogy milyen távolinak tűnik.... és hogy hogy lehetett akkor olyan jó és most??? .... :?
és igen... nagyon hülyén néztem :lol: a kohómérnökig még ok volt :?

KépKép
KépKép
adryn

bakker ez a szexkacsa :shock: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

asszem készen vagyok:) remélem mostmár nem csesztem el semmit :D:D Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Te ne Tildázz engem :wink: :lol: :lol: :lol:
Hát, nem tudom, nekem mindig ez segít, hogy felidézem, mikor bajban voltam, és ő ott volt, meg a szemeit, mikor elhagytam, és másnál kerestem a boldogságot, és olyankor mindig elönt a szerelem.
Semmi olyat nem tudsz felidézni, amitől még most is elborít a melegség? :cry:

(hehe, a kohómérnök pont az, ami semmit nem mond a végzettségéről, ez olyan, mint pl. a gazdászoknál a településfejlesztési bizémenedzser, vagy mitököm, szóval a Zuramnak semmi köze a kohókhoz, meg az ilyenekhez :wink: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na megyek jóéjt :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Eszti negyed 7-kor felkellt :evil: Apa dolgozik :evil: :evil:

moncsi: ez is szuper lett, ügyi vagy :)

nemlajos:nekem is félig szakmám, szóval én értelek :D Ez a kacsa nagyon durva, és valaki meg is veszi :shock:

csibb: nagyon erős vagy, én nem tudtam volna végig állni :(

na megyek, életet verek magamba valahogy

Kép

Kép
pgyöngyi

ha valakinek kelllene ilyesmi kép a babájáról :D

photoscape.....

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Igen Moncsi kérem a régit is, köszönöm :D :D

megkuksizom a programot is, kösz az ötletet.

Bea, Maja

Kép
bea1978

asszem már tegnap elküldtem neked . megnézed?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ok, köszi megkaptam:):)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka úgy adódott, hogy Maját hasra fektettem az ölemben pont a gép előtt, és a babanet épp a nevető Petidet mutatta, és Maja elkezdett beszélgetni neki, nézem minek örül a gyerek, pasizik képernyőn keresztül :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea asszem tegnap irtad hogy mi volt séta közben ... úgy utálom az ilyen rasszista embereket. én tuti nem bírtam volna ki hogy ne szóljak be :oops:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, én nem kaptam egyiket sem :cry: (mindkettőt kérem).
Priviben elküldöm inkább a mélcímem rendesen.

Bea, szerintem tuti, nem Nektek szólt a rasszizmus, csak most a politika mellett ez a divattéma, sajnos :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea: Lesz még gondod nagy korában Majával..... Amilyen szép kislány fürtökben fognak lógni a pasik.... Petivel az élen... ;)
Rasszita beszólásokat én is utálom, téged meg gondolom extra érzékenyen érint. :(

Moncsi: Nagyon klasz lett az új is! Nagyon ügyes vagy és nagyon szépen köszönöm! Kérhetek belőle?

Adryn: Nincs Neked véletlenül kismama depressziód? :roll: Bocsi az ötletért, de nemrég még olyan szerelmes voltál Micbe. Tudod a mikulásjelmez meg a többi.... Biztos, hogy stabil vagy és tényleg ezek a valós érzelmeid? Nekem olyan tompának hat az egész érzésvilágod, a hsz-eid sem olyanok, mint rég. Ne értds félre nem bántani akarlak, hanem aggódok érted, hogy ilyen állapotban visszamész idegenbe és teljesen bezárkózol... Anyud milyennek lát? :? :? :?

Katka

katka22

nemlajos neked is ivsszajött hibaüzenet. leirod mégegyszer a mail címet? katka neked sztem elküldtem nézd meg :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

jaaj:(:(:( anyukámat hivtam...

ugye tegnap a bátyjám nem köszöntött fel, se névnapomon és anyukám felhivta hogy majd valahogy felhozza neki a témát. erre szó szerint kitagadta jött a mert meg a de.... anyukám meg sír és nemtudom megvigasztalni :( ekkora bunkót.. és pont a bátyjám

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hehe, moncsi, egyszerre :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Moncsi: Most néztem, hogy már mindkettőt magkaptam! Nagyon köszönöm. :D

Katka

katka22

bocsi akkor most mégegyszer elküldtem mindegy

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kép

jah Moncsi, én csak most jutottam ide új képpel.... megteszed? címem: papillon_@freemail.hu

kössszii :oops:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

és persze utólag is Isten éltessem!!!

Nagyon fosul vok, lizi fönt volt éjjel 1 órát,persze, mert volt apával egy ki megbeszélni valónk...nem tudtam reggel visszaaludni....mosott sz@r vok :?

Csibb: hülye kérdés, de milyen állapotban volt Kriszti, a kislánya ott volt? Jajj Istenem, ez annyira felfoghatatlan.........

Adryn: neked 2 évente új pali dukál :wink:

Bea: ne vedd magadra, az emberek néha igen "egyszerűek", finoman szólva, de ez nem nektek szólt...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.08.01 13:21-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

videó is van alatta :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

még egy videó, és nem pirézkedek tovább :lol: :lol:

http://tv24.hu/hirek/hir/Pirezek_a_Reggeliben

Katka, szerintem Peti is vadítani fogja a csajokat ezzel a mosollyal :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Nem lesz jobb, ha eszed magad rajta.... Ez egy ilyen hülye ország... Csak reménykedni lehet, hogy mire Maja felnő, ez már jobb lesz.

Katka

katka22

de mire jó ez a tejpép? azoknak a babáknak, akiknek nincs elég tejcsi, vagy később hozzátápiként én is adhatom? mert itt van két doboz, amit kaptam, a Hipp oldalán azt olvastam lehet uzsonnára, tízóraira, tapasztalat?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Köszi Katka, nem eszem már, tegnap este bosszantott, de mire följöttem, már a lakásban más hatások értek, már azzal foglalkoztam . Tudom, hogy az embereket nem lehet megváltoztatni, most egy ilyennek, hiába mész oda és olvasol be, attól neki nem változik a véleménye, csak ad1 vita lenne belőle, ad2 nem éri meg magam ilyesmivel bosszantani, ha valaki önmagát többre tartja a másik embernél azzal csak a saját butaságát fejezi ki, hisz mindannyian egyformák vagyunk. Csak az bosszantott, hogy levegőzés közben ezt kellett hallgatni, arrébb is gurultam :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

No, megvolt a tűzkeresztség, a Zuram felmérgelt (megint a negatív hullámai), úgyhogy a közös nagy bevásárlásból az lett, hogy rájuk basztam az ajtót, hogy csináljon a gyerekkel, amit akar, tej van a fagyóban, én elmentem egyedül.
A bolt kb. 2km-re van, venni kellett krumplit, tejet, kenyeret, gyümölcsöt, sört(!!! :D), meg még egy csomó mindent, úgyhogy két nagy szatyor, meg egy hátizsáknyi cuccal caplattam vissza gyalog.
Nagy dolog nem történt, összesen kb. 1.5-2 órát voltam távol, a gyereket kb. fél órája próbálta etetni, persze nem fogadta el a cumisüveget.
Én lezuhanyoztam, kipakoltam (addigra már üvöltött a gyerek), aztán átvettem, és Döme egyből cuppant a mellemre.
Első érv: nem éhes - kilőve.
Jött a második: nem ízlett neki, biztos már rossz volt! :shock:
Az, hogy esetleg mindent nem tud ő sem megcsinálni, és hogy mégis szükség van rám valahol, eszébe sem jut :?

De én legalább lenyugodtam kicsit, bár most meg parázok, nehogy izomlázam legyen, és a tejem bánja...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ilda:ez ma egy ilyen nap, Mi is veszekedtünkegy bazi nagyot, pedig mostanában egész nyugi van. Tejci miatt meg ne izgulj :wink:

Bea: ha tej alapú, akkor inkább várj vele legalább 1 éves koráig szerintem. A túl korai hozzátápi allergiát okozhat. Sőt valaki 2 éves koráig nem ad tejterméket. Ha már valamit adnál, én a Sinlacot javaslom,igaz elég drága, de ha jó a gyerekorvosod, biztos felírja. Ez Szentjánoskenyérmag alapú ennivaló és még messziről se látott tejet :wink: Hígithatod egész folyékonyra, de sűrítheted is mint a tejbegríz

Kép

Kép
pgyöngyi

azt azért hozzátenném, hogy ha rá van valamire írva, hogy 4 hótól adható, az még nem jelenti azt, hogy baromi jó a babádnak. A bébiételgyártóknak is a haszon az első szerintem ....sajnos :?

Kép

Kép
pgyöngyi

értem, köszi Gyöngyi, nem íratok orvossal semmit, mert van elég tejem, csak gondoltam ez is adható, úgy mint a gyümölcs, csak ez ilyen főzelékféleségnek-helyett :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

veszekedést sajnálom :(

Bea, Maja

Kép
bea1978

Papillon
nagyon erősek voltak, tartották magukat végig. persze pityeregtek... :( Kitti nem volt ott.

Nekünk ma jó napunk volt. és még nem is veszekedtünk! apánk ma jófej volt, elmentünk strandolni, és végig én fürödtem Fannival, apa meg vigyázott Mátéra, csak szoptatni jöttem ki a vízből. nagyon jól esett! és úgy láttam, Fanninak is!
persze csapódott hozzánk egy 7,5 éves kisfiú, mert Fanni leszólította a vízben 8) (megjegyzem helyes is volt! :lol: ), úgyhogy szerintem izomlázam lesz, mert kettejüket kellett dobálnom, nem keveset... :wink: Fanni ismerkedős dumája: szia, téged hogy hívnak? majd beveszi a játékunkba... :lol: nem féltem az ovitól... :roll:

holnap is megyünk, csak akkor már barátokkal. jövő héten meg a talin kívül még két balatoni strandolós meghívásunk van! úgyhogy most belehúztunk strandügyileg! :)

Nemlajos
jól csináltad! :twisted: lehet, hogy nem mondta, de most már tudja, ne aggódj! :wink: azért abban a fél órában biztos nem volt olyan magabiztos, mint mikor már te is láttad! :twisted: :twisted:

Bea
ha van bőven tejed, akkor Majának még semmi szüksége nincs arra a tejpépre!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jelentem: ma mi is összeütköztünk.... :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

fanni remek kiscsaj :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

mi történt? Front van :shock: ? min vesztetek össze? Gyöngyi-? Papillon?

Amúgy képzeljétek Keresztanyám tiszta szoptatás ellenes, láttatok már ilyet?? amikor az anyatej a legfontosabb minden mamának, teljesen kétségbe tud esni, akinek nincs. Én meg már ha csak szoptatom Maját és jönnek, mikor fog már enni, át kellene teljesen szokatni, meg hallottam-e, hogy hat hónaptól ártalmas az anyatej? ezt beírhatnám a babanapló leghülyébb tanácsai közé(ugyanis van ilyen pont :) ) csak nem akarom megbántani vele, esetleg ha olvasná :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tök sajnálom, hogy nem tudok rendesen jönni minden nap. Pedig igyekszem.

:( Szerdától lehülést mondanak:(

A veszekedéseket is sajnálom. Azt szeretném, ha mindenkinél olyan szupi lenne, mint nálunk. Apa teljesen fel van dobódva, és minden nap elmondja, hogy sosem volt még ilyen boldog, és mennyire szeret minket.
Mindenkinek hasonlót kívánok, és hogy rendeződjenek a dolgok.

Moncsi Én még csak most értem ide, a képet nem is tudom, lecserélném-e. De az tuti, hogy én is kérném. Nagyon szupi lett. rszg@citromail.hu Köszi

Kép

Kép
rszg

Bea Nem semmi! Én még nem is találkoztam szoptatás ellenes emberrel. Csak hallottam róluk.

Kép

Kép
rszg

hát, én most találkoztam egy lánnyal, aki 4 hónapot még be nem töltő gyerekével már kóstoltat, mondván, minél hamarabb akarja a ht-t kezdeni, mert már úgy várja, hogy lehessen VALAMIKET csinálni a gyerekkel :shock: :shock: :shock:
És hogy az mikortól van, hogy a gyereket 3 hétre ott lehessen hagyni nagymamánál...
Hát én teljesen lehidaltam.
Persze ő dolga, és nem is ítélem el ezért, de azért néztem egy nagyot, mert még nem találkoztam ilyen nővel :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: