A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptető! A hónapban már 2x! :) Ez jelenthet valamit! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Most megyek, mert reggel korán kelek! Ismét!
De jövök amint beértem! Várom még az ötleteket, és persze a jelentkezéseket is! Az lenne a legfontosabb! És még egy, mindezt csak vasárnap éjfélig tehetitek meg! Ugyhogy igyekezni! :):):)

További szép estét azoknak akik nem tudnak alukálni!

Puszker: - Bodzim Neked is! :)
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Kuldtem egy mintát, én valami hasonlót képzeltem el, persze sokka lszebbet....
renna77

Kata
Nem igaz, én is aktívkodtam a meglepi börzében!!! :)
vjulcsi

Szimba család!
Három egyforma kis picur!!!! Most az jön, hogy mikor Petike készült akkor nekem is egyforma sejtszámosok voltak...

Ritukám!
Szedd a gyógyszert amíg az orvos mást nem mond. Gondolok Rád!

Ercsikati, Renna, Vjulcsi!
Kicsit szétzilálódott itthon a net, meg a levelező, meg a jelszavak. Valami csuda érdekes módon ide be tudtam lépni. Előbb utóbb minden levelet megkapok majd, de ha nem válaszolok, akkor az azért van, meg még nem tudtam belépni.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt!

Láttam aktívak voltatok D&V Day- ügyben! :) Nagyon-nagyon helyes! Úgy gondolom kezd kőrvonalazódni a kis titkunk. Remélem jól sül majd el! :)

Albi!
Remélem hamarosan be tudsz majd lépni, és te is a tettek mezejére léphetsz, persze csak 5let és kivitelezés szempontjából! :)

Julcsi!
Bocsánat! :oops: De tudod, akinek inge......:) Elsősorban nem rád gondoltam, mert tudom, hogy te is aktív vagy titok ügyben! :)

Renna!
Én is valami hasonlóra gondoltam, mint Te. Leírtam, hogy hogyan lehetne még kivitelezni!

Miciona!
El is felejtettem mondani, hogy a piros csíkos szivecskét a pénztárcámba tettem, és az autogrammot pedig abba a mappába amivel járok Apánkhoz - vagyis most Vass dokihoz. Így mindig velem lesznek ők is, Bodzi és Tigrincs kabalájával együtt! Szóval így már remélem a siker borítékolva! Ha meg nem, akkor az nem az ő hibájuk volt! :)

Ma lehet nem nagyon tudok majd felétek nézni :( mert holnaptól SZABI, és sok melóm van amit meg kell csinálnom, hogy ne hagyjam másra! Szóval amint hazaértem, egyből jövök, és olvasom, hogy milyen események történtek! De akinek nagyon fontosan kellek, vagy meg akar osztani valamit a privi e-mailemen elér, vagy aki tudja a számomat fel is hívhat! :)

Pusza:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Kata,
utaztok valamerre?

Jelentem én is letettem a voksom a táblázatban!
vjulcsi

julcsi
Gratula a petezsákhoz :lol: és természetesen a babához is, biztos minden rendben lesz a szivhanggal , én is izgultam, mint mindenki, de ez igy természetes.
Hogy vagy egyébként? Könnyen viseled a várandósság első idejét? Múltkor olvastam,hogy kicsit émelyegsz, próbálj meg kekszet vagy piritóst rágcsálni, nekem sok a savam, meg állandóan fáradt vagyok, de más tünetem szerencsére nincs, örülök is neki, ki akarna ebben a dög melegben még rosszu is lenni. Ja tudom , hogy ez nem kivánságműsor :lol: , de azért mégis jobb igy.
Mi volt balcsin? Sokan voltak? Mit csináltatok?

szimbáék
Gratula a 3 csemetéhez :wink: .

albi
Hogy vagy? Mit csináltok? Játszótér, strand ilyesmi?

ágnyes
Drága nagyon el vagy tűnve..., mi van veled?

ritu
sajnálom, de kitartás, majd a következő biztos sikerül, úgy ahogy rennának is :wink:

moncsi
irtam privit

pusz mindenkinek
chilike1

Chilike! Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Már a frász jött rám...
Délután válaszolok!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Chilke,
magadról nem írtál semmit!

Hogy vagy? ugye nincs barnázás? miért tűntél el? tényleg a frászt hoztad mindenkire...
Hétfőn mit mondott Vass doki?
Na nem teszek fel több kérdést, gyere és mesélj magadtól :)

Jól vagyok, ma egy kicsit émelygősebben, rájöttem, hogy nem szabad hagyni, hogy kiürüljön a gyomrom, nagyon gyakran kell keveset ennem. Nem sok féle kaját kívánok, a rántott leves, és a főzelékek jönnek be, húst sem igazán tudok enni.
Szóval jól vagyunk :)

Moncsi, neked milyen tüneteid vannak?
vjulcsi

Valaki tud segíteni?
A gmail-ben nem sikerült hozzáírnom a "Sziasztok" mappába, viszont egy különállót csináltam. Elnézést ,de nem tudom ,hogy kéne beletennem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
miciona

Miciona!
Kitöröltem a tiédet, és átírtam a MI forumunkra - vagyis a Sziasztok mappába! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Köszi Kata!
Nem vagyok valami nagy számítógép hecker :roll:
Nagyon bízok benne, hogy ennyi kabala már tényleg szerencsét hoz neked! Ebben a nagy melegben is jársz futni?
Látom hétfőn lesz az inszem. Azt írtad, hogy elfogyott a szabid. Bár inszem után nem indokolt a pihi, de gondolom nem is ártana.

Szimbáék,
nagyon jól alakult mégis csak ez a stimu, mostmár a következő 3 hét is ilyen szerencsés legyen!!
Tudtok majd pihenni? Illetve elsősorban Szimbáné?
miciona

moncsika
várom a válaszod, majd gyere és mesélj :lol:

julcsiká
jaj, de édike vagy, nem akartalak megijeszteni :lol:
Jól vagyok, csak már szerencsére itton van a párom szabin a nagylánya is többnyire-amikor nem teniszezik-úgyhogy szerencsére le vagyok kötve. Ja jönnek anyumék is , például holnap is, szóval mindig van valami :wink:
Igen, úgy tűnik elmúlt szerencsére a barnázás, igaz még nem élem bele magam teljesen , mert szinte minden másnap elmúllik, de most tegnap se és ma se volt egyáltalán, úgyhogy remélem elhúzott a francba :lol: :D
Egyébként nem aggódom már miatta, mert úgy gondolom, hogy mindent megteszek, bizom benne, hogy nem lehet gond , szóval tudod fő az optimizmus :P
Vass doki rendes volt, irt fel még utrót, mert már elfogyott, elméletileg már nem kéne, de emiatt azt mondja mégiscsak szedjem amig megyek szerdán uh-ra és majd a főnök megmondja mi legyen :wink:
Párom nagyon vigyázz rám, sehova nem mehetek :lol: , ma lekönyörögtem magam vele , elmentünk ebédelni, meg bevásárolni, de szerdáig még itthon maradok, aztán majd megmondja apánk mit csináljak. Szeretnék elmenni jövő héten balcsira, jó lenne, ha támogatná az ötletemet :wink:
Egyébként jól érzem magam, fáradékony vagyok, délutánonként sokszor el is alszom, de max. 1 órát csak , meg sok a savam. Vass doki kekszet javasolt én is megfigyeltem magamon, hogy az a legjobb , ha sokszor eszem keveset, nem is birok sokat enni, nem esik jól, ma is ettem volna kis húsi levest, taját-tört burgonyával, tejfölös ubi salival, hát mondanom se kell kb. 4 kanál mindenből és ennyi. Még az édesség se esik jól pedig elég édessszájú vagyok.
Mondjuk nem is bánom, nem szeretnék túl sokat hizni. Amig itthon voltam a stimú alatt meg az első két hétig amig megnézték a szivhangot hiztam kb. 5 kilót, kicsit meg is ijedtem, hogy ajaj, még csak pár hetes voltam, de azóta semmit nem hiztam, habár a ruháim már nem jók rám, a nadrágjaimat nem tudom begombolni :lol:
Egyébként én se nagyon tudok enni húst, csak nagy ritkán esik jól.
Mivel nem jó a gyomrom, sok kefirt meg joghurtot eszek, eszek gyümölcsöt is, de attól csak még több savam lesz.
Lelkileg kicsit carul voltam az elmúlt napokban, biztos a hormonok miatt, néztem pár vigjátékot dvd-n, de még az se segitett. Ma már jobb egy kicsit, csak nagyon nehezen viselem az itthon létet.
Örök életemben egy nyűzsgő, mozgó 100 fokon pörgő ember voltam ezer dolgot intéztem egyszerre, mostmeg olyan vagyok, mint egy kisnyugdijas :lol: :lol:
De sebaj, a babákért mindent! :lol:
Te dolgozol Julcsi vagy otthon vagy? Hogy telnek a napjaid?
05-én mész te is uh-ra?
Nem is tudom te kihez jársz, apánkhoz vagy vass dokihoz?
na légy jó, pusz
chilike1

Chilike,
Örülök, hogy jól vagy :)

igen, 5-én megyek, most Vass dokihoz, de amúgy Apánkhoz járok, és a későbbiekben is hozzá szeretnék járni.
Itthonról dolgozom, de azért az túlzás hogy dolgozom, nagyon sokat internetezek sajnos, remélem nem kapok ki érte :(
vjulcsi

Sziasztok!

Ismét itt :-)
Szimba, köszi a lelkesítést, jól jött a férjemnek is.
Az andrológus, aki minősíthetetlenül beszélt a férjemmel Dr. Albert István volt.
Micsoda megkönnyebbülés,h leírtam a nevét :twisted: el sem hiszitek. A kollégái jó fejek voltak, mert megvédték és inkább a férjem érzékenységére fogták a dolgot....na mindegy is,már túl vagyunk rajta, de köszi,h bátorítottatok és így megszabadultam a nevétőőőől egy fórumon.

Kata és a mindenki aki meló mellett inszemezik vagy lombikol.
Egy kolléganőm ajánlotta a figyelmembe.

Lehet,h hallottatok már róla, ha nem akkor majd most :-)

Segít a munkahely a mesterséges megtermékenyítésben

Sajnos egyre népesebb azoknak a tábora, akik hónapról hónapra hiába várják, hogy bekopogtasson a gólya. A meddőségi centrumokban egymásnak adják a kilincset a páciensek, az embert próbáló várakozást pedig munkahelyi problémák is tetézhetik. Viszonylag kevesen tudják azonban, hogy erre is van megoldás. Csak egy kis őszinteség kell.
Gyerekként gyönyörűen eltervezzük és elképzeljük felnőtt életünket, ehhez képest azonban az élet másképp rendez/heti a dolgokat. Vannak, akiknél minden megy, mint a karikacsapás, tartós kapcsolat, férj, gyerek, másoknak viszont keményebben meg kell dolgozniuk a gyerekkorban elképzelt jövőképért. Egyeseknek a megfelelő partner megtalálása okoz problémát, másoknak a tartós kapcsolatban való lét, mindenkinek megvan a maga baja. Manapság azonban egyre inkább halljuk, hogy a gyerekvállalás, konkrétabban a teherbeesés, azon belül is a természetes úton való fogantatás az, ami a legnagyobb fejtörést okozza.

Alábbi cikk nem az inszeminációs lehetőségekről, lombikbébiprogramokról szól, sokkal inkább egy igen fontos információ közreadásáról, amely segíthet azoknak a nőknek, akik rendszeresen lépnek le munkahelyükről - lelkiismeret-furdalások közepette -, a reprodukciós eljárások miatt.

Mivel az emberek többsége az egyik legintimebb dolognak tartja az életben a gyermekvállalással kapcsolatos próbálkozásokat, csak a családjával vagy a közeli barátaival osztja meg az ezzel kapcsolatos gondokat. A főnököt így igen ritkán avatják be ebbe a problémába. Bizonyos idő elteltével azonban arra kényszerülhetünk, hogy a munkahelyünkön is beszéljünk erről. A beavatkozások, kezelések ugyanis sok időt vesznek igénybe, így nem lehet mindig szabadságot kérni, ráadásul sokszor csak néhány nappal korábban derül ki, hogy mikor kell orvoshoz menni.

Viszonylag kevesen tudják, hogy az úgynevezett reprodukciós eljárásban résztvevőket speciális munkajogi védelem, illetve munkaidő-kedvezmény illeti meg. 2005 júliusától él az a szabály, amely szerint mentesül a dolgozó a munkavégzési kötelezettsége alól az emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés teljes időtartama alatt. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a dolgozót fizetetlen, ugyanakkor kötelezően biztosítandó szabadidő illeti meg.

Mit értünk reprodukciós eljárás alatt?

Az egészségügyi törvény konkrétan meghatározza az emberi reprodukcióra irányuló különleges eljárások körét. Ezek közé tartozik a házastárs (élettárs) ivarsejtjeivel vagy adományozott ivarsejttel végzett mesterséges ondóbevitel, a lombikbébiprogramként emlegetett, testen kívüli megtermékenyítés és embrióbeültetés, ideértve az ivarsejt adományozásával történő testen kívüli megtermékenyítést és embrióbeültetést vagy az embrióadományozással végzett embrióbeültetést is. Végezetül szintén reprodukciós eljárásnak minősül a női ivarsejt megtermékenyülését, illetőleg megtermékenyíthetőségét, valamint a megtermékenyített ivarsejt megtapadását, fejlődését elősegítő egyéb módszerek alkalmazása.
A munkaidő-kedvezmény alapvető szabálya ugyanakkor, hogy a kezelésekben, lombikbébiprogramban való részvételt orvosi igazolással kell alátámasztani, illetve bizonyítani a munkahelyen. Tekintettel azonban arra, hogy különösen intim, érzékeny információkról van szó, mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mindezt a főnöke tudomására hozza-e vagy sem. A kérdést azonban komolyan át kell gondolni, aki ugyanis a gyermekvállalással kapcsolatos gondjait titokban akarja tartani, annak az esetenként egyre sűrűbbé váló távollétét más módon, mondjuk szabadság kivételével, vagy a kieső munkaórák utólagos ledolgozásával kell megoldania. Ezt pedig mind a főnök, mind a munkatársak egyre nehezebben fogadhatják el egy bizonyos idő után. Egészen más a helyzet azonban akkor, ha tudják, hogy a kollégájuk időnként miért is tünedezik el. Természetesen akkor, ha a kezelés kórházi bennfekvéssel vagy otthoni kényszerpihenővel jár, akkor a leendő kismamát táppénzre írják ki az orvosok.

Végül pedig van még egy indok, ami különösen a mostani válságos, tömeges elbocsátásokkal teli időszakban fontos: a munkajogi szabályok értelmében felmondási tilalom alatt állnak a gyermeket tervező és emiatt orvosi kezelés alatt állók. A munkáltató részéről tehát nem kerülhet sor rendes felmondásra a kezelés ideje alatt. Ezzel is segítik azokat a párokat, akik a fejlett orvostudomány segítségét veszik igénybe a gyermekvállalás kapcsán. Így nemcsak a terhesség bekövetkeztétől, hanem már a kezelések megkezdésétől védik a munkavállalót.

Mindenkinek további szép napot :-)

Bori
bari6

Szép nyarat mindenkinek!

Tigrincs megint megnyilvánulásra késztetett.

Hála Istennek nagyon sokan vagytok akik miatt esténként rágom a körmömet. Nagyon szorítunk Nektek, hogy minden rendben legyen. A fiúk hadsereg problémája miatt én is majdnem hozzászóltam, de képzeljétek, elfelejtettem a jelszavamat. Mostanra meg szerencsére megoldódtak a problémák.
Szimbáék, Vjulcsi, Chilike, Albi, Miciona hurrá, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocs ha kihagytunk valakit!

Nálunk tombol a nyár, de már készülődünk az augusztusi indulásra!

Sajo
sajo

Tigrincs! Én is Neked válaszolok! :lol: A tesóméknak a második baba is kislányka lesz! Nagyon örülnek neki! Mi is mindig úgy terveztük a férjemmel, hogy két kislányt szeretnénk...de most már teljesen mindegy,csak embergyerek legyen!
Szeretném tudni én is a babánk nemét, amit lehet. Sokkal jobban lehet úgy ábrándozni, gondolkodni Róla szerintem. Ha kislányunk lesz, már évek óta megvan a neve: Dóra, ha kisfiúcska, akkor vagy Peti az apukája után, vagy Balázs, vagy mindkettő... :lol:

Puszi Nektek! Várom a kétfogú vigyori képet! :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Én is itt! Holnap megyek UH-ra 8:30-ra! Már alig várom. Remélem lát szép aranyos, édes tüszőcskéket! :) Bár sejtem, hogy igen, mert én néha nagyon érzem a mocorgásukat! Kíváncsi vagyok mit mond Vass doki, hogy mikor lesz az inszem! Én hétfőre tippeltem eddig, de az még csak a 15. napja lesz a ciklusomnak, és nekem a 17. szokott lenni peteérés. Szóval már elbizonytalanodtam. Lehet, hogy szerda! Majd kiderül! Remélem holnap mindent megmond! Persze közbe majd "BESZÉLGETEK VELE" :wink: :wink: :wink:
Szóval ha hazaértem, majd írok, hogy mi volt! :)

Moncsiga!
A nevek aranyosak! Mindkettő, vagyis bocsi, :oops: Mindhárom nagyon klassz név! :)

Bari!
Köszönöm, hogy kiírtad nekünk, el is mentettem, mert amit én találtam, nem tudtam kimásolni word doksiba! :)

Szimbáék!
Mi újság? Hogy vagytok? :wink:

Miciona!
Nézd majd meg, hogy tudsz-e a táblázatba írni, ha nem akkor írj egy különbe, és majd megint bemásolom! :)

Nos, hátakkor léptem. De látom a táblázatot töltögetitek rendesen! :) Csak így tovább!

Majd még jövök!

Kép

KépKép
ercsikati

Én azért közben folyamatosan írom a "hülyeségeimet" a "fórumra"! :) Remélem olvassátok, és átgondoljátok ti is, hogy akkor hogy legyen a dolog! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok.

Katám:holnapra drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ja,és valamit biztos nem jól csináltam mert én nem tudok belépni a tudod hova.Írnál nekem egy részletesebb levelet.Biztos valamit nem jól csinálok. :oops:

Kép
Kép
melánia

Katám, merre vagy a hírekkel???

Kép
gmelcsi1

Lányok,
Én ma írtam egy hsz-t, de valami nem stimmelt a rendszerrel. Ti is ezért nem jöttetek?
Vagy miért ilyen kihalt a fórum? :(

Melcsi,
Te hogy vagy? Szerdán akkor találkozunk! Én alacsony, szőke (valszeg copf) lány vagyok, férjem valamivel magasabb, barna hajú szemüveges, vigyorgós :) (bár az intézetben általában megszeppent:)

Kata,
Mi volt az UH-n? Mikor lesz az inszem? Hány tüszőcske van? Nagyon drukkolok!

Ritu,
Hogy vagy?

Szimbáék,
Szimbáné hogy van? Ugye sokat pihen?
vjulcsi

[quote="miciona"]
írta:
micionaTudtok majd pihenni? Illetve elsősorban Szimbáné?

Szimbáné annyit pihen, amennyit csak akar. 8) Ha úgy adódik, a három hét alatt egyetlenegyszer sem fog bemenni a melóhelyre. Ez most mindennél fontosabb.

Albi: ha már tényleg annyira hasonlít ez a program ahhoz, amelynek eredményeként megkaptátok Petikét, reméljük, hogy a végeredmény is hasonló lesz. Na azért nem teljesen, mert ha a kis Szimba szőke lesz és kék szemű, lesz egy-két kérdésem Kálmánhoz... :)

Bari6: örülök, hogy az andrológust nevén nevezted. 8) Tényleg "jó fejek" a kollégái. Ilyenkor nincs más választás, mint egy nagyon durva sértés, majd amikor ezt kikéri magának, őt is megvádolni érzékenységgel.

Julcsi: igen, sokat pihen és folyton eszik. Tudod, a progeszteron... :D A beülti után Iron csak annyit tanácsolt neki, hogy sokat egyen és sokat igyon. Ezt maximálisan betartja. A lakáson belül mozog valamennyit, de többnyire csak pihenget. Úgy gondoljuk, hogy a beágyazódás ideje kb. szombat lehet, ezután már bátrabban mozoghat, de addig a pihié a főszerep.

Azoknak, akik szerdán, 5-én mennek az intézetbe, lenne egy jó tanácsom. 3 napi hideg élelmet csomagoljatok! Hallottam, amikor Ágika említette valakinek, hogy reggel 7-től este 10-ig lényegében minden időpont foglalt. A szokásos csúszást is beleszámítva ez sokak számára annyit fog jelenteni, hogy megdől az egyéni várakozási rekord. Szóval türelemmel legyetek, mert ez a nap várhatóan a Doki számára is egy agyrém lesz.
Ha arra gondolok, hogy milyen zsufi várható a nyári szünet után... :roll: Az intézetben eddig ez a stimunk volt a legnyugisabb időszakban, amit egyáltalán nem bánunk. Ha szeptemberben Iron lelép, Dévisz akár napi 8-10 műtétre is készülhet.
szimba

Szimba,

Szuper, h Szimbáné így tud pihenni! Drukkolok nagyon nektek! :)

Akkor tényleg szerencsém van, hogy én 5-ére Vass dokihoz kaptam időpontot. Nála amúgy is mindig előnyt élveznek az időpontosok, fél óránál többet még nem vártam rá. Reméljük most sem lesz másként :)
vjulcsi

Én is 5-én megyek 4-re Vass dokihoz...huha, akkor viszek vacsit is meg olvasni valót meg egy kis széket is :D
Azért remélem nem fogunk ott órákat ülni...

szimba: bizom benne ugy jartok mint albiék!!!! hozzon nektek szerencsét az új kabala :)

Nálunk semmi extra. Kopához beakartam jelentkezni, erre szept. közepére adtak volna időpontot. Mondom ez marha jo, akkor inkabb hagyjuk. Egy kedves Vass dokis lány javaslatára inkabb felhivtam a Kriot, és a proffhoz kértem időpontot, és láss csodát aug.17-én megyunk hozzá!!! Kopánál nem értem mi a fenének kell majdnem két honapot várni egy nyavalyás konzira???!!! Akkor a műtétre mennyit kellene? Fél évet? Na azert ennyir nem érünk rá...Mondjuk akkor ki fogok akadni, ha a proff szeirnt jo lett volna vlami vitamint szednie a páromnak. És ami most aggaszt: ma mondta hogy tegnap este eléggé fájtak a heréi és a hasára is átsugárzott :cry: :cry: Akkor ez most mit jelenthet??? Remélem nem esetleg a viszér lett rosszabb...

Na mindegy, majd meglátjuk.

vjulcsi: te hányra mész?
renna77

Sziasztok!

Egy gyors bekukk! De amint látom a fórum nem nagyon megy, gondolom az idő miatt! :( Bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de nálunk aludt ebéd után Mikey és én is aludtam vele! Aztán mentünk az egyik barátunkhoz, mert ma kerti partit ad, és segítettünk az előkészületekben. Szóval ma is csak azért most, mert hamarosan megyünk! Jó bulik szoktak lenni! :)

Nálunk a helyzet Jó-nak mondható. Vass doki tegnap 4 befutót látott,amire azt mondta, jó esélyesek a babára! :) Hétfőn megyek újra 9:15-re, aztán ha minden igaz, akkor szerdán megtörténik aminek meg kell! :) Nagyon várom már! Még tegnap és holnap kell egy Merionalt szúrni, aztán majd hétfőn megmondja, hogy kell-e még vagy sem!

Bocsánat, hogy csak ennyit írok, de nincs túl sok időm. Holnap ígérem többet írok majd!

Vigyázzatok magatokra! Legyetek jók!

Pusza:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
nagy örömmel olvasom, hogy milyen baba-áldás dömping vette kezdetét :D Hiába, Apánk egy zseni ugye
:lol:
Most azért jelentkezem, mert a kislányom- aki szintén Dévais baba, fotósorozata megjelent az augusztusi Baba magazinban, és szeretnélek megkérni benneteket, hogy egy emailben leadott szavazatot küldjetek légyszíves, ha van kedvetek a babamagazin@anyaklapja.hu-ra Jurák Jázmin Kincső nevével .
Nagyon szépen köszönöm, ha támogatjátok a nyerési esélyünket :roll: Kép [/img]

kata790313

Renna, mi is elmentünk a profhoz, mert a Kopánál nem volt időpont. És teljesen tökéletesnek találta a férjem spermáját, ami eléggé fejproblémás. Én nem ajánlanám, hogy elmenjetek, csak felesleges pénzkidobás. Hazaküldte a páromat 2 év próbálkozás után, hogy próbálkozzunk tovább. A Kopa pedig egyből inszemre javasolt. Én kivárnám a helyetekben.

Kata, szuper eredmények, akkor lehet szerdán találkozunk???

Kép
gmelcsi1

Renna,
11.30-ra megyünk.

Egyetértek Melcsivel, mi is két andrológusnál jártunk Kopa előtt, de egyiküksem gondolt olyan vizsgálatokra, mint Kopa... én maximálisan megbízom benne. A magánrendelésen próbálkoztatok? Nekünk annak idején 3 hetet kellett várakozni.
vjulcsi

Katám,
Nagyon örülök az eredményeknek, és nagyon drukkolok!
Most olyan pozitív megérzéseim vannak veled kapcsolatban... remélem a próféta szól belőlem :D
vjulcsi

Hát sziasztok!

Örülök, azért, hogy mégsem halt ki a topikunk! :)

Julcsi!
Remélem a próféta szól belőled, és tényleg úgy lesz! Egyébként most én is nagyon bízom benne. Azt hiszem ennyire talán soha nem bíztam abban, hogy "na most ebben a hónapban sikerülni fog"! Szóval én még pozitívabban állok most a dolgokhoz! Te hogy érzed magad így 7 hetes terhesen? Milyen érzés kismamának lenni? Hogy bírod a meleget?

Melcsi!
Küldtem neked haza képeket, remélem örülsz majd nekik! :) Küldtem vegyesen! :) Mi szerdán nagy valószínűséggel reggel is és délután is megyünk! Szóval ha talán egy időpontban mennénk..... De jó lenne! Megint lenne nagy röhögés a rendelőben! :) Most már egyre inkább érzem, hogy növögetnek a drágák! Neked mennyi tüsző volt amikor készültetek az inszemre? Tüszőrepedés napján volt az "akció", vagy előtte? Mert nekem pont a tüszőrepedésre fog esni! Az ominózus 17. nap! :)

Szimba!
Örülök, hogy Szimbáné teljes nyugiban van! Pihenjen, én nagyon-nagyon fogok nektek szorítani, és sokat gondolok rátok, hogy sikerüljön a babóca! Igazán megérdemlitek már! :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rencsikém!
Mi van veled? Régen írtál nekünk! :( Tegnap mutattam ErcsiApunak a képeket amiket küldtél, és azt mondta, hogy "Remélem hamarosan Te küldesz Rencsinek képeket, ahol már nagy pocakod van!" Olyan aranyos volt! Aztán mondtam neki: TERMÉSZETESEN!
Vigyázz magadra! Jelentkezz majd!

Tigrincs!
Tencinek holnap viszem le a másolt példányt, és minden bizonnyal hétfőn meg is kapod! Sajnos úgy néz ki nem tudunk majd talizni, mert én 9:15-re megyek dokihoz, és lesz vagy 12 mire hazaérek! Szóval ez a randi megint nem fog összejönni, de ígérem, összehozzuk majd, és akkor kidumcsizzuk magunkat! :) Természetesen a kabalád Nálam volt pénteken megint, és persze hétfőn is és az inszem napján is nálam lesz! Bodzi és a Te kabalád, valamint Vass Doki, mint kabala, fogjátok meghozni nekem együttesen a szerencsét, vagyis a kisbabát/kat.

Kitti!
Te is eltűntél! Irgum-burgum! :evil: Attól mert szeptemberben kezdesz, attól jöhetsz hozzánk egy kis csevejre! :) Mi a helyzet? Pihensz? Nyaraltok?

Miciona!
Ti mentek még idén szabira? Nyaralni kettesben! :lol: :lol: :lol:
Szorítok a szeptemberi kezdéshez. Mikor mész Apánkhoz Konzira?

Húúúú! Lehet kicsit sok lettem, bocsi, de tegnap nem jöttem, és nem szerettem volna ha azt mondjátok, hogy ma is csak egy szösszenetre jöttem be! Hát most nem egy szösszenet lett! :):):)

Legyetek jók!
Sok-sok Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Most olvastam g-mail-es történéseinket, és úgy vagyok vele, hogy Moncsigával teljesen egyre jár az agyunk! Én is ezen gondolkodtam! Olvassa el mindenki, és holnapig gondolkodjon el rajta! Én támogatom a "jegelést"! Kicsit jobban össze kéne tartanunk ebben is, vagy csak én gondolom így? :cry: :cry:

Kép

KépKép
ercsikati

Csak úgy! Nektek! Remélem szerencsét hoz Mindenkinek! :)

Kép

Kép

KépKép
ercsikati

Gmelcsi, vjulcsi: köszönöm az infokat, most kicsit elbizonytalanodtam. Nekem meg másik két lány pont azt javasolta, hogy menjunk inkabb ide, emrt a prof mennyivel előrébb jár a szakmában mit Kopa. Nem tudom...Na majd kifaggatom vass dokit ő mit mond. Ha ő is lebeszél róla, akkor marad Kopa csak nem hiszem el hogy 2 honapra előre tud csak időpontot adni. Akkor ha igy haaldunk ebben az evben már nem is kezdunk ujra :evil: Azert ennyire nem akartam várni én sem!!! Mar minden leletunk meg van igazabol nem tudná azt mondani minden rendben van, főleg hogy Kálmán egyből azt mondta ebből csak műtét lehet a későbbiekben...Nekem mindegy ki csinalja meg,csak ennyire ne huzzák az időt!!!!

szimba, te véleményed?

Esetleg mások, akik a profnál jártak és nem volt pozitiv élmény...

Igazabol igy is ugy is fizetunk kéne, mert Kopához a maganrendelőbe kaptunk igy idopontot...A korházira még később lett volna..
renna77

Sziasztok,

meg vagyok, csak volt a héten egy depis időszakom, így inkább nem jöttem......aztán voltam csütörtökön genetikai uh-on és ott kicsit megnyugodtam.

Katám, köszi az érdeklődést! Nagyon drukkolok nektek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Renna, mi voltunk vagy 5 andrológusnál, a profnál is és az volt egyik legrosszabb tapasztalatunk :cry: :cry: :cry: Végül egy nőnél kötöttünk ki, akinél nagyon +++ volt az egész, így mi nem is mentünk el a Kopához sem. Nem tudom, hogy nyáron hogy rendel, de nekünk sosem kellett 1 hétnél többet várni az időpontra. Még nekünk is megmutatta mikroszkóppal a katonákat, elmagyarázott mindent szóval nagyon jó fej volt. Az ára viszont húzos, bár nem tudom a Kopánál mennyit kell fizetni. Ha érdekelnek a részletek, akkor írj privit!!!

Bodzuska szavait idézve, az én kis rejtőzködő cukiságom!!!!! :D
Kép

Sok puszi mindenkinek!!!

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Szimbáék,
Gondoltam, hogy Szimbáné megkap minden támogatást, ebben a 3 hétben. Bízom benne, hogy meg lesz az eredménye végre ennek a hatalmas kitartásnak és erőfeszítésnek, amit Ti végbe vittetek!

Rencsi,
Mindenkinek olyan sokat segítettél a pozitív gondolataiddal és hozzáállásoddal, mi az ,hogy depis heted volt???
Nagyon szép a kép a kis Domiról. Ugye nincs semmi gond?!!!

Kata,
Jól sikerült a buli ahová készültetek??
Kicsit irigylem azokat akiknek minden hétvégéjük szabad. Mi megint kimaradtunk egy baráti buliból :((
Csütörtökig tart még a robotolásom, aztán szombaton lesz a templomi esküvő (a te általad ajánlott fotossal:)), aztán másnap elutazunk. Már nagyon várom:)), És mikor hazajövünk , a következő héten 28.-án megyek konzultációra. Kicsit tartok a tömegtől, mivel akkor kezd Apánk is.
miciona

Rencsi, zabálnivaló Domcsi, ahogy elbújik, nagyon aranyos. Hol voltatok genetikai uh-n? Mennyivel nagyobb Domibaba?

Katám, megkaptam, köszönöm szépen és válaszoltam is, az inszem kapcsolatban is.

Renna, a prof vizsgálata, csak egy általános, amit mindenki csinál, ezért nem derült ki nekünk 2 évig a probléma. Csak a Dévaiban és a Kopánál csinált részletes vizsgálaz mutatta ki mi a baj. Tuti, hogy Vass doki is ezt fogja mondani. Mi elvittük Dévisznek a prog eredményét, és hát arcára volt írva a véleménye.

Julcsi, szerdán hozzatok 3 napi hideg élelmet. :wink:

Kép
gmelcsi1

Micikém,
írok privit.

Melcsi drága,
kb. 1,5 héttel nagyobb még mindig. Az Istenhegyin voltunk, olyan szuper volt. A doki 10 percig üldözte, hogy kaphassunk egy képet az arcocskájáról, de mindig elbújt :D Neked a cukros eredméyned jó lett? Nekem is küldhetnél az emailemre képet!!!!

Kép
rencsi79

Rencsikém,

itt is írom-mondom: gyönyörű Domibaba :) Azért érdekes, hogy a fütyiját mutogatja, az arcát meg nem :D Kis huncut :D

Melcsi,
Szerintem nekem nem kell 3 napi hideg élelem, Vass dokinál legalábbis eddig nem volt jellemző... az időpontosokkal nagyon 'jól bánnak'. Na de ha várni kell, az sem baj, csak halljam a pici szívdobogását!!! :)

Szimbáék,
Sokat gondolok rátok! Sok puszit küldök, és ragacsokat a babáknak!
vjulcsi

Julcsi, el is feljtettem, hogy Vass dokihoz mész.

Rencsi, küld el priviben az email címed, és küldök pár pocakos képet, és Te is küldj. Mi is az Istenhegyin voltunk, nekem is nagyon bejött. Szerintem a 28 hetes 4D-re is oda kellenne mennünk. A terheléses cukrom nagyon jó lett 5 az érték és 7,8-ig jó. A sima cukrom nagyon alacsony. De már tuti kicsit megemeltem. :oops:

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Én is itt! Nálunk kint az idő nagyon meleg, bár a nap már nem süt, de azért még a nyitott ablakon a meleg levegő jön be, rendesen! Amikor bekapcsoljuk a klímát, akkor viszont annyira jó idő van a lakásban, hogy nincs is kedvünk kimenni! De azért voltunk ma is kint. Elmentünk vásárolni kicsit, meg voltunk fagyizni! Annyira jól esett a hideg fagyi ebben a melegben, hogy csak csuda! :)

Melcsi!
Köszönöm az infókat, aranyos vagy, hogy válaszoltál minden kérdésemre. Cserébe én is válaszoltam, és persze volt még pár kérdésem! :) Szokás szerint! Várom a válaszokat! :) Örülök, hogy minden rendben van veletek. Pocaksimit küldök Marci babának!

Miciona!
Remélem klassz időtök lesz a templomi esküvőkör, és majd kapunk jó csomó fotót. Mert várjuk ám! :) A kerti party nagyon jól sikerült. A fiúk kicsit eltették magukat, de hát ez megengedhető, hiszen nap mint nap dolgoznak, ennyi szórakozás nekik is kijár! Aztán mondtam ErcsiApunak, hogy ha lesz baba akkor az ilyen partikat egy darabig hanyagolnunk kell! Elhiszem, hogy várod, már hogy kicsit kikapcsolódjatok! Az jót tesz! Aztán kipihenten nekivághattok az utolsó lombiknak, ami természetesen sikeres lesz! :)

Rencsi!
Örülök, hogy jól vagy, és hogy Domi fiú is jól van! Hogy bírod a meleget? Az UH kép nagyon-nagyon jó! Kis drága, hogy elbújt! Szégyenlős kisfiú az biztos! Na de majd ha felnő, már remélhetőleg nem lesz ennyire félős! :) Ha lesz még azért várjuk ám a képeket! Vagy esetleg nekem otthonra! :)
Domi fúnak is pocaksimit küldök!

Julcsi!
Hogy érzed magad??? Te is szerdán mész Vass dokihoz? Hány órára mész? Mert Mi is akkor megyünk, mert feltehetően akkor lesz az inszem napja, de még konkrét időpontot nem tudok, majd valószínűleg holnap mondja meg!! Már annyira izgatott vagyok! Remélem minden rendben lesz holnap az UH-n és a tüszőcskéim is szép nagyok és aranyosak már! Ja és remélem mind a 4-en megvannak! :)

Legyetek jók!
Majd még jövök, mert most szerintem egész este gép közelben leszek!

Puszker Mindenkinek!
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

A D&V Day-el kapcsolatban, arra gondoltam, hogy kicsit szüneteltessük a témát, és vegyük elő mondjuk szeptember körül. Hátha a nyár miatt van ez a pangás! Aztán szeptemberben amennyien leszünk, annyian meglepjük őket! Én erre gondoltam! Hátha szeptemberben már többen "benne leszünk"! :) Szerintem már az ajándék kiforrta magát, tehát azt már nem kell majd kitalálnunk, hanem meg kell valósítani, és Meglepni őket! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Hanyatka! :wink:
Köszönöm, hogy írtál! Aranyos, vagy hogy gondolsz rám! Szoríts nekem Te is szerdán! Már nagyon izgulok, de tudom, hogy minden rendben lesz! Azért még egy kis para van bennem, de hát majd az is elmúlik. Remélem holnap Vass doki klassz híreket mond majd, és aztán végképpen megnyugszom majd! Egyébként a név egyáltalán nem volt ismerős! :(
Írj majd, hogy mikor jöttök hozzánk! :) Tudod megbeszéltük! :)
Pusza:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Szurikáta!
Kérhetnék egy Szerencse/Gyógy szurit?
És mondjuk szerdán is egyet! Tudod, biztos ami biztos! :)
Egyik nap néztük a tv-t és a szurikátákról volt szó benne! Egyből Te jutottál az eszembe! :) És persze a szerencse szurik!

Kép

KépKép
ercsikati

Kata !
Nagyon aranyos vagy.Igazából Bodza találta ki a nevet nekem mikor jártam hozzá szurizni.
Küldöm Neked a szurit,és sok szerencsét.
Puszi!!!! Kép

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta!
Aranyos vagy! Köszönöm a szerencse szurit biztos segíteni fog nekem holnap! És ha kérhetem, akkor szerdán is szeretnék egyet, de lehet, hogy kettőt kérni! Biztos ami biztos! Aztán meg a drukkot, hogy most sikerüljön! :)
Az ápolónő aki mostanában adja nekem a szurikat, ő azt mondta, hogy most úgy érzi sikerülni fog! Nagyon szorít nekem ő is! Aranyos! Egyébként együtt nőttünk fel, egy utcában laktunk, és most ő "segít" nekem! :)
Még 1x köszönöm szépen! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Most már lépek, mert úgy látom senki nincs, és magammal meg nem túl jó beszélgetni! :(

Legyetek jók!
Holnap ha hazaértem Vass Dokitól jövök és beszámolok, hogy milyen híreket mondott! Szorítsatok, hogy jó hírekkel térjek haza!

Puszi Mindenkinek:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Kata, nagyon szorítunk Petivel,h összejöjjön és egy kis meggymag kezdjen növekedni a pocidban :lol:

Rencsi, olvastam,h andrológos dr.-nőhöz jártatok. Meg lehet tudni,h kihez?, mert mi is nőhöz járunk Erdei Edithez, aki szintén megmutatja a katonákat,ha van.

A hétre mindenkinek minden jót :-)

Puszi,
Bari
bari6

Sziasztok!

Gondoltam, írok...

Rencsi Drága!!! Domi baba nagyon cuki! Tényleg olyan "hosszú" gyereknek tűnik a képen!:) ...és üzenem Apánknak, hogy nem is nagy a feje! :lol: Sőt igazán csinos! Szerintem nem furcsa, hogy a kukiját mutatja, az arcát nem. Innen is látszik, hogy vérbeli pasi! :lol:

Julcsi, hogy bírod az izgalmakat? Már nem sokára szerda! Én egyre inkább izgulok... :oops: 11.30-ra fogtok jönni, ha jól látom.Akkor már nem valószínű, hogy találkozunk. :cry:

Miciona, képzeld, az unokahúgom is szombaton megy férjhez! Majd gondolok Rátok, amikor a templomban bőgök a meghatottságtól. (már, ha Apánk engedélyezi az utazást)

Rennácska! Hallgassatok a "tömegre" és gyorsan kérezkedj vissza a Kopához! Olyan fontos dologról van szó, hogy nem szabad elkapkodni. Az a néhány hét, mi a nem megfelelő vizsgálatok miatt elvesztegetett évekhez képest!

Szimbáék, ezermillió drukkhalom!

Kata, neked holnapra egy kalappal! Írtam neked az inszemről még rég. Megkaptad egyáltalán, mert nem jeleztél vissza!?

Kata730313 Gyönyörűek a gyerekeid! gratulálok!

Melcsi, te mikorra jössz szerdán? Akkora fórumtali lesz a klinikán, hogy csak na!

Albiék, hogy vagytok???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.08.02 20:29-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: