[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
! A szekszárdi Balassa kórházról, orvosairól ! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Nem tud jelentkezni, mert kínozzák a tünetek! Fel sem bír kelni szegény, azonnali koffein-és babanet infúzióra van szüksége. :lol: :lol: :lol:

been
 
 


Visszanéztem az előző oldalt is... Te Viki, nagyon vigyázz magadra... mérjétek gyakran a vérnyomásod. :wink:
Babriella: OK, igazad van! :wink: Biztos vagyok benne,. hogy mindenki vissza fog igazolni! :D
Dadomi, fene a rossz időbe, de medencézni is jó!
Hát, Kovács doki nekem még mindig nem ugrik be... De ezek alapján biztos jó fej!
Rékababa, ne is mondd a hegyi túrát; én közéspuliban voltam kórházi gyakorlaton, hát annnyira úúútáltam minden hajnalban felmászni oda a fenébe... :?

been
 
 


Emma! De még milyen jó medencézni! :D Van ám nekünk 3 méter átmérőjű medencénk! :P

Velem tart valaki egy kávéra? Hahó ott a messzi távolban elveszett emberke!!!!!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 

 
 

Nekünk is van, a hossza 3 m, de csak 1,5 m széles. :oops: :lol: Én túl vagyok a kávén, most mennünk kell ügyintézni.

been
 
 


Emma! Tudom milyen medencétek van :wink: Meg azt is, hogy darázs volt benne :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 


Rékababa: milyen jó kis munkahely: a fitness bele van építve a munkakörbe :lol:

Dadomi: igen, láttam, hogy visszajelöltél :) Hogy tudok időpontra visszakeresni?

Közben kiderült, lehet a Kovács dokinál szülni, legalábbis ügyeletben biztos, mert egyik kismamatársam tegnap nála szült. Most én is nagyon szurkolok, hogy ő legyen bent.
Közben egyik munkatársam felajánlotta, hogy beajánl a Bakóhoz (ők nagyon közeli ismerősök), ne maradjak doki nélkül. Mondtam neki, még gondolkodom rajta, de annyira nem vonz...

Igen, vkinek a koffein-elvonás miatt annyira leesett a vérnyomása, hogy nem tud elvánszorogni a gépig sem :lol: :lol: :lol:

Nekünk nincs medencénk - még, bár apukám már akart venni az unokájának. Nehéz volt lebeszélni róla, hogy idén még nem lesz aktuális :lol:

Voltam védőnőnél, különösebben már nem foglalkozott velem (bár azt most se hagyta ki, hogy a 130-as vérnyomim magas...), már a szabijára készül... kb. az volt a lényeg, hogy most már szüljek :D
Vendég
 


Hahó!
Aranyos vagy, Dadomi! :lol: Tettem fel újabb videókat, meg még majd teszek is.
Babriella, jó fej a bakó, aszondják a csajok, mér nem vonz? (Jó, hát a külseje engem se... :lol: :lol: 8) Vicc vóóót! 8) Agyamra ment a meleg.
130-as vérnyomid szokott lenni amúgy, Mer, ha igen, akkor télleg nem magas. Meg hát a meleg is... na, de azért vigyázz magadra!
Nekem, mikor ennyi volt (de alapból az enyém 90-es) fehérjementes és sómentes diétára fogtak. :?
Most megyünk Paksra.Lehet, még Josival is összefutok a melóhelyén... :roll: :D

been
 
 


Babriella én is megkérdeztem és tényleg vezet szüléseket is Kovács dokinál.
Én mindkét lányomat a Bakó dokinál szültem. Neki köszönhetően nem lett semmi baja Rékának. Ezt már leírtam még valahol az elején. Szóval csak ajánlani tudom én is. Engem is kicsit közelebbről ismer, ha gondolod szívesen megadom a számát, v. beszélek vele.
Vendég
 


Szia Rékababa!

Köszi szépen, hogy megkérdezted! Most drukkolok, hogy ő legyen bent, mikor szülök :D Nem tudom, van-e magánrendelése, szerintem nincs, kár :?

Szóval köszi neked is a felajánlást, de asszem beletörődtem, hogy ügyeletesnél szülök :D

Been: miért nem vonz? (azon kívül, hogy hozzám öreg :lol: ) Nekem kicsit nyálas a stílusa és hallottam róla mostanában 1-2 negatív véleményt, hogy elszaladt vele a ló...

Vérnyomim rendesen 120 és 130 között van, dokinál szokott magasabb lenni - szóval a védőnőnél a 130 kiváló sztem! Sómentes diéta nekem már hónapok óta megy..... elvileg :lol:
Vendég
 


Babriella szívesen.
Igen vannak jók is és rosszak is Bakó dokiról. De kiről nincs? Szerintem nincs elszálva egyáltalán. Egyik nap párom Szekszárdon nézett meg egy munkát, és pont arra járt ő is, odament hozzá kezet fogott vele és megkérdezte, hogy mi újság velük. Ha felhívom és csak annyit mondok, hogy Simonné akkor már kérdezi is, hogy mit szeretne Tímea. Nekem ezek a dolgok jól esnek. Szóval én tényleg nem mondhatok róla semmi rosszat. Szülésnél annyit adtam neki amennyit én gondoltam, pedig vizsgálatokra a magánzójába jártam. És mégsem keveselte, ahhoz képest, hogy Rékánál tényleg nehéz eset voltam. A 6 hetes controll vizsgálatnál a kórházi rendelőbe mentem és ott is előre vett, hogy tudjak mihamarabb hazamenni a babámhoz.
Vendég
 


A Bakó doki is nagyon rendes, nekem is dicsérték az ismerőseim ,akik nála szültek. Namost, Babriella, nem vonz, mer nem az esetem. :P És még hozzám is öreg! :lol: :lol: 8) :P Mondjuk szép is lenne, ha ez alapján választanának az emberek nőgyógyászt, ugyi... (Ha így választanék, az én dokim se az lenne, aki, khmkhm... ) :oops: :oops: :oops: (Nemtom, Dadomi, te miccósz ehhez a témához :mrgreen:)
(Remélem, nem érnek rá ezt a fórumot olvasni, mert azt gondolnák akkor, nem vagyok normális. Mondjuk, nem is tévednének. :lol: 8) )
Nahszal.
Akkor nem gáz a 130 egyáltalán. :wink:

been
 
 


Jaaa, és ha már itt tartunk, mit szóltok Kunhoz és Pánczélhoz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg nem egy szépségverseny... :D
Na, tényleg lelövöm magam mosmá, mer kitiltanak a kórházból is, úgy járok, mint Dadomi a saját bejáratú s..rkeverőjével. :?

been
 
 


Reggelt, csak nem ijesztettelek el benneteket az ökörködésemmel? :oops:
Hahh, amúgy tök jó, most másik böngészőt használok, és így látom Tuntun és Babriella vonyiját is, asztaaa, Babriella, nem is gondoltam, hogy ennyire előre tartasz! Kismarci mostmár bármikoooor!!! Jujj, de izgis!
Szólok, ha eltűnnék: elmegyünk 2 napra Kiskunmajsára holnap; jót ne halljatk felőletek! De addig még sztem gyövök. Feltéve, ha ti is. :wink:

been
 
 


Sziasztok!

No, én gyöttem :D

Kolléganőmmel kiveséztük, melyik dokikat kéne elkerülni, és érdekes módon neki is a khmmm... idősebb korosztály nem szimpi :lol: :lol: :lol: pedig ő sem mai csirke 8) Én el tudnék viselni 1-2 jóképű, fiatal nődokit itt Szekin...

Én most kicsit aggódok, mert Kismarci tegnap óta nem nagyon mozog... volt 1-2 helyezkedés meg rúgás, de nagyon kevés... Most aggódjak vagy már a születéshez készülődik?
Vendég
 


Emma jó utat nektek. Érezzétek magatokat naggggggyon jól!!!!!

Babriella azt mondják, hogy szülés előtt hirtelen leállnak a mozgással. Nálam Réka csinálta, nagyon megijedtem és bementünk a kórházba. Aztán lehet, hogy holnap már azt halljuk, hogy meglett kismarci.
Orvosról annyit, hogy csak Szokodi és Juan dokit kerüld szülésnél. Legyen olyan mázlid, hogy ne ők legyenek az ügyeletesek. Kettő együtt maga a csődtömeg.
Vendég
 


[quote="rékababa"]
írta:
rékababa
Babriella azt mondják, hogy szülés előtt hirtelen leállnak a mozgással. Nálam Réka csinálta, nagyon megijedtem és bementünk a kórházba. Aztán lehet, hogy holnap már azt halljuk, hogy meglett kismarci.
Orvosról annyit, hogy csak Szokodi és Juan dokit kerüld szülésnél. Legyen olyan mázlid, hogy ne ők legyenek az ügyeletesek. Kettő együtt maga a csődtömeg.


És akkor bent is fogtak? Rá mikorra született meg Réka?

Én is azon szurkolok, hogy annyira lúzer nem lehetek, hogy pont 2 tökbéna legyen az ügyeletes :lol:
Vendég
 


Én egyedül ez miatt mentem be. Még várnia kellett volna a kisasszonynak, 35. héten voltam. Voltak már rendszeres fájásaim is, az egyik esti után nem akart mozogni és még másnap reggel sem. Hiába próbáltam ébrezgetni. Bent megnézték és minden rendben volt vele, de elég rendszeres fájásaim voltak. Akkor infúziót kaptam visszatartásra. Ez keddi napon volt. Pénteken megszületett. Mikor levedtek az inúzióról újra kezdődtek a fájások.
Viszont nővérem is azt mondta, hogy neki is a lánya előtte 1-2 nappal már nem akart ficeregni. És meg is szült.
Vendég
 


Köszi, megnyugodtam :) De minden rendben volt Rékával, ugye?

Közben hallgattattunk vele zenét, meg focit néz apájával - erre kidugta a lábikóját, mint egy kis alien :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Szerencsére nem volt probléma. A betöltött 36. hét első napján született 2790 g és 54cm volt a kisasszony. 33 hetesen kaptam tüdőérlelőt mert már akkor monda az orvos, hogy korábban fog jönni.
Vendég
 


Hahó!
Na, benéztem még, hátha van hír Kismarciról. :wink:
Babriella, ne aggódj, ahogy Rékababa is írja. Próbálj meg ilyenkor lefeküdni, vagy narancslevet inni, vagy csokit enni, olyankor előfordul, hogy felélénkülnek... :D Hallottam én is, h szülés előtt lenyugszanak, ez nálam egyikre sem volt igaz, de mi vagyunk a kivételek. :lol: Unokatesóm panaszkodott napokkal a szülés előtt, h kevesebbet mozog a babája, de védőnő meghallgatta, nem volt semmi gáz. Aztán elment a szokásos vizsgálatra Vargához, és a vizsgálat utáni éjjel elfolyt a vize, a 38. héten. :lol: Ugyanígy járt a szomszédunk is, ugyancsak Vargánál, ugyancsak a 38. héten. :wink: Tud valamit az "öreg". :lol:
Na, hát csak nem kapod ki ezt a két balféket (bocsánatbocsánat); bár sógornőm pont a Juannál szült, ő is attól félt, hogy nála fog, de nem volt semmi gáz, meg volt elégedve vele. Mikor bent feküdtem Hannával, akkor meg Szokodinál, mint ügyeletesnél szült egy csaj, ő is dicsérte. Lehetnek nekik is jó napjaik. :wink: Szal, ne aggódj. Gondolj mindig arra, hogy dédanyáink a szántóföldön szültek. :mrgreen:
Na, jó, lelövöm magam.
Rékababa, hú, elég kalandos volt a te szülésed; már sejthető volt, h korábban jön a kiscsaj, jujj. Jó, hogy nem lett semmi baj, és elég nagy súllyal is született. :D
Na, télleg lépek, puszi nektek, aztán szaporodjatok, sokasodjatok, amíg nem leszek! :wink:

been
 
 


Sziasztok!

Itt egy "zúgolvasó" bár nem a sz.rkeverős fajtából. Anno egy éve egypárszor bekukkantottam ide, mert kíváncsi voltam egy-két véleményre dokikkal kapcsolatban. Azóta van egy 7,5 hónapos kisfiam!! :lol: :lol:

Been: mi ismerjük egymást! :wink: :wink: :wink:

Babriella: téged is ismerlek! :wink: :wink: Van egypár közös "vonásunk". 1. Nekem is Mártonom van! 2. Imre Józsihoz jártam/járok én is. 3. Nem volt bent a szülésnél!!! 4. Ügyeletesnél szültem (Juan)!!! :lol: :lol: :lol: Végül is miattad merészeltem ide írni!!! :lol: :lol:
Tehát I.J-vel én teljesen elégedett voltam. Végig hozzá jártam, nem az a nyávogós (ezt én sem szeretem) fajta. Szerdai napon töltöttem be a 40. hetet és csütörtökön befektetett. Mivel ő aznap kórházas, így rengeteg dolga volt, az osztály tele, alig lett helyem (pedig előre jelezve volt hogy megyek), csomó SOS műtét.....szóval durva volt. Este bekukkantott azért hogy megnézzen. Én tök jól voltam, így mondta hogy mostanában nem lesz szülés........ :cry: Adott egy hetet, és azt mondta majd akkor indít. A sors közbeszólt. Éjjel olyan érdekesen éreztem magam, Márton meg majd szét rúgta az oldalam (nemhiába focista az apja). Reggel ügyeletes Szokodi doki. Kérdezte mizu, én mondtam mi van. Azt mondta megvizsgál vizit után. Felhívtam apát, hogy minden rendben tuti ma nem szülünk. Mentem vizsgálatra, felfeküdtem, doki vizsgálgat, erre mondja, hogy két ujjnyira nyitva vagyok irány a szülőszoba. :shock: :shock: :shock: Hozzáteszem semmit sem éreztem. Izgatottan megyek vissza, hívom apát, hogy jöjjön, nézett nagyokat, közben már egy nővér is jött hogy pakoljunk azt menjünk le a szülőre. Ott minden pikk-pakk történt. Persze Imre dokinak el kellett mennie, mert ügyelet után nem lehetett bent, a szemem előtt küldte el a fő-fő doki!!! :cry: Azért volt protekcióm (nagynéném ott dolgozik, szóltak neki is). Megtörtént a beöntés, aztán később felfektettek a szülőágyra. Bejött Juan doki aki mondta, hogy már 3 ujjnál tartunk. Én még semmit nem éreztem, röhögcséltem a szülőágyon. Később 4 ujj lett, fájás semmi. Kaptam oxitocint, de még mindig nem nagyon fájt, aztán jött a burokrepesztés, na onnét kezdve már érdekes volt a dolog, de fájásaim nagyon gyengék voltak. Sajna Mártonnak lement nagyon a szívhangja, és mivel nem igazán volt tolófájásom és nem tudtam mikor kell "nyomni" így jött még egy doki (Kun) és "segített" nyomni. Sajna a végén kellett egy másodpercre vákuum is. Összességében nem feküdtem ott 3 órát. Aztán még kiderült, hogy annyira rövid volt a köldökzsinór, hogy nagy gáz lett volna ha valahol rátekeredik...............Ez már 7,5 hónapja volt.
Összességében meg voltam elégedve a Juannal. Velem nagyon rendes volt. Másnap Imre is bejött és elnézést kért. 8)

Yuyu: téged is ismerlek, igaz csak látásból. A tesódék lagzijában is ott voltam, a sógornőd részéről. Apud és anyud is ismerem!!! (munkahely) :wink:

Remélem nem baj, hogy írtam ide. Nem ígérem, hogy sokat jövök, mert kisfiam nem nagyon engedi, csak ilyenkor este. Meg hát a "főfórumomon" írogatok többet (2008.dec-i kismamik) :lol:
Mégegyszer bocs a zavarásért!!! :shock:
Vendég
 


Szia Bocika!

Megvan nekem is, hogy ki vagy! :lol: :lol: :lol:

Gratulálok a Mártonotokhoz! Anyukám mindig áradozik róla, hogy milyen aranyos kispasi - mert anyáink szoktak konzultálni, te anyukád képeket küldeni az enyémnek.... :D

Így azt is tudtam, hogy neked is I.J. az orvosod és hogy nem volt bent szülésnél. Köszi, hogy leírtad a szüléstörténeted.

Én azért nagyot csalódtam a dokiban, és nem azért, mert nem lesz ott a szülésnél - erre számíthattam, nyáron szabadságolások idején. De ahogy ezt közölte (illetve nem közölte, harapófogóval kellett kihúzni belőle), illetve ahogy utolsó találkozásunkkor viselkedett, az nagyon kiakasztott.
Egyelőre maradok nála, de ha esetleg vállalunk még gyerkőcöt, biztos másik orvost keresek.

A szüléshez igyekszem pozitívan hozzáállni és nem gondolni arra, milyen bénákat kaphatok ki.... :D az élet más területén is sikerült már mindenki által rettegett emberhez kerülnöm, és nekem semmi problémám nem volt vele 8)

Been: jó strandolást!
Vendég
 


Sziasztok, nyaralásból jelentkezem ;-) Babriella, ha megszülnél a napokban, akkor nagyon drukkolok, a jó dokihoz meg a "könnyű" szüléshez :-)
Tuntun :?:

yuyu79
 
 


Bocika, üdv itt! Akkor a sógornőm rokona vagy? Vagy iwiw-en? Nem raknál fel ide képet Magatokról!

yuyu79
 
 


sziasztok!!!!!

Előkerültem én is :D 3 hétig a szüleimnél voltunk szabolcsban :D
visszaolvasni még nem volt időm,de pótlom,amint lesz időm... és írok bővebben..

csak jöttem gyorsan elújságolni,hogy felvettek a fősulira,ahova nagyon szerettem volna menni :D

ja és Larának kibújt az egyik szemfoga :D

na pusssszz Mindenkinek,majd még jövök :D

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Mesi!

Nagy gratula Neked a fősulihoz és Larának a szemfoghoz! :D
Vendég
 


Babriella
köszi :D
Ti még egyben? gondoltam rátok :D hogy bírod ezt a meleget??

Tuntun
most láttam,hogy kerestél freemailen :D aranyos vagy :D Jól vagyunk,nincs baj :D

visszaolvasni még mindig nincs időm,majd este,ha Lara elaludt ;)

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Huhhhh végére értem....

nem semmi mennyiséget hoztatok össze :D

Ani
Boldog Névnapot és Házassági évfordulót kívánok! - utólag

és Mindenkinek aki ünnepelt Névnapot,szülinapot évfordulót...

Tuntun
látom...nagyon aggódtál értem,aranyos vagy :D
most meg Te tűntél el?? Erik hogy van??

Dadomi!
a sztoriról lemaradtam,vagyis nagyjából összeraktam... sajnos túl sok "jóakaró" vesz minket körül...nem kell velük túlsásgosan foglalkozni - nem tudnak mit kezdeni magukkal...

ja.....
Üdv az újaknak...akik már nem is annyira újak...csak nekem :D

majd hozok képeket is
pussszz

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Sziasztok!

Babriella: igen, egy ilyen rosszkedvűs I.J-t egyszer én is kifogtam!!! :cry: A következő alkalomkor meg minden rendben volt vele. Én előtte 10 évig Nagy Józsihoz jártam, imádtam. Csak hát ugye pont akkor ment nyugdíjba amikor mi elgondolkodtunk a családalapításon. Mondta hogy járhatok hozzá a magánba, de UH-ra a kórházba kell mennem, és szülést sem vállal. Így kellett váltanom. Megkérdeztem nagynénémet, és ő ajánlotta az I.J-t. Szerinte az egyik legjobb szakmailag (és ez számomra elsődlegesebb, mint hogy minden alkalommal körbeugráljon és nyálaskodjon)!! Amúgy sajna én szinte az összes dokit megismertem, mivel Márton előtt januárban volt egy vetélésem. 4 (!!!) napig bent tartottak a kórházban (I.J. pont szabin volt), mivel szinte hülyének néztek hogy én azt mondtam hogy elvetéltem. Nagyon durva volt bent. Végül kiborítottam a bilit (összevesztem a főorvossal) aztán végül is megcsinálták a "befejezést". A "tágítást" a Brunszvik csinálta, magát a "műtétet" a Juan. Este 6-kor ébredtem és Juan még akkor este elengedett. Tehát én kétszer is jól jártam vele!!! :lol:
Ja amúgy még tényleg a sok közül a Kovács doki volt a legszimpibb.
Na és még egy sztori I.J-vel. A sógornőm utánam szült 6 héttel. 12 órát feküdt a szülőszobán! Reggel elfolyt a magzatvíze és úgy mentek be!!! 12 órán keresztül a fogadott orvosa szinte semmit nem csinált!!!! Bent volt ott is a nagynéném, ő már ezt nem tűrte szó nélkül. A doki csak hümmögött hogy lehet császározni kellene, a nagynéném meg leteremtette, hogy ezt már régen meg lehetett volna csinálni. Mérgesen kiment és pont I.J. volt a "szűlőszobás" doki. Szólt neki, hogy csináljon már valamit!!! I.J. szinte kiküldte a másik dokit és 5 perc múlva megvolt az unokaöcsém!!!!

Yuyu: igen, vagyok iwiw-en! Pupp Zsuzsanna!!!

Na bocsi már megint sok voltam!!!! :wink:
Vendég
 


Ja és egy kép a strandolós Mártonunkról!!! :lol:
Kép
Vendég
 


Bocika
egyforma a vonink :D

Nagyon ari a kisfiad,kis helyes :D

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Zsuzsi, tényleg nagyon helyes a kisfiad!! :-)

Megnéztelek iwiw-en, ismerős vagy nekem tényleg, de a férjed méginkább, ő az unokatesóim (Kugli-família) unokatesója, ha nem tévedek ;-) Szóval szegről-végről majdnem rokonok vagyunk :lol:

Mesi, gratula a sulihoz meg a foghoz :!:

Babriella, még egyben?? ;-) Bocs a hülye kérdésért...

Tuntun :?:

yuyu79
 
 


Yuyu: igen! A férjem és a S-né Kata unokatesók!!! :lol: Visszajelöltelek!!!!

Mesi: igen, egyforma a vonalzónk!!! Nekem ez nagyon tetszett!!! :lol:

Babriella: szorítok ezerrel, hogy rövid és komplikáció mentes szülésed legyen!!! :lol:
Vendég
 


Hahó!
Jaaaj, mire jövök vissza, Zsuzsi, de örülök neked! :lol: :lol: :lol: Gyere gyakrabban, léccilécci! (Na jó, nem Márton mellől gondoltam, de azééért, gyereee!) :D :D Irtó aranyos ezen a fürdős képen - is - Márton!
Nemsemmi a szüléstörténeted! :wink: Kistesót még nem akartok? :D
Mesi, gratula a foghoz és a sulihoz! Melyik suli ez?
Babriella, mizu?
Tuntun, Cseriani, hovááá tünteteeek?
Yuyu, további jó nyaralást!
Majd teszek én is képeket. 8) :oops:

been
 
 


Sziasztok!

Még egyben, amit most nem is bánok, mert tegnap este óta hol van vizünk, hol nincs :twisted: :twisted: :twisted: Ki sem írták, hogy nem lesz, hogy csinálhatnak ilyet?

Meleget már nehezen bírtam, pedig amúgy nekem semmi problémám vele, de éjjelente már nem volt jó. Most ez a kis hűs jólesik.

Bocika, nagyon édi a strandolós Márton!Köszi a drukkokat a szüléshez!

Been, jó volt Kiskunmajsán?

Yuyu: ti még nyaraltok? Mert akkor továbbra is jó pihizést!

Többiek?
Vendég
 


hali..köszi a hiányolást,vagyok-vagyogatok...
Kész a konyha,tegnap Siófokon voltunk,ma itthon van tennivaló,de holnap ismét megyünk...
Üdv itt kis zugolvasó :lol: :wink:
Bocsi,de csak nagyvonalakban olvastam vissza...ne haragudjatok!!!
Amint lesz időm jövök,ígérem,mert azért hiányoztok ám!!!!! :wink:
Vendég
 


Hali, Ani, már aggódtam! :D További jó nyaralást meg konyházást, képeket bevasaljuk ám! :wink:
Babriella, minket is megszivattak este a vízzel... Alig csöpögött, de azéris lezuhanyoztam! :P Nah, akkor drukkok mennek továbbra is.
Jó volt Kiskunmajsán nagyon, csak meleg volt éjjel a motelben... :x 33 fok. 8) Ez nekem nagy trauma volt. :lol: De kölkek nagyon élvezték a vizet, Ármin a homokot is. :? Ettünk sokat, leégtünk, fürödtünk, jóvót.

been
 
 


Sziasztok!

Tegnap este írtam... elszállt.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: most újra kezdem... tegnap este már nem volt energiám újra nekiállni.... :? :? :? :? :?

Velem minden okés... vérnyomim rendben... nem is magas.... fehérje sincs a vizeletben.... :lol: :lol: :lol: a lábam dagadása már lassan külön álló dolog tőlem... önállósította magát.... :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: sokat piehenek... ezért kevesebbet vagyok gép mellett.... :)
Jól esik ez a kis hűvös idő is.... :lol: :lol: :lol:

Babriella... huuu Te már nagyon a finishben vagy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: én nem kaptam privit iwiw miatt.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Bocika... kis Márton nagyon édes!!! :) :) :) :)

Bocs, hogy másra nem reagálok... kell menjek enni.... :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor
 
 


Viki, az jó, hogy rendben vagy! KLassz a 2. vonalzód! :lol:

been
 
 


Emma!
köszi :D
általános vállalkozási főiskola - gazdálkodási és menedzsment szak...

várjuk a képeket :D

Ani!
ha ma vagytok Siófokon,nincs rátok jó idő :(

Viki!
pihengess csak........szép neve lesz a Babótoknak :D

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Mesi, ez nagyon jól hangzik, jó szakmád lesz! :D Ügyes legyél!
LÁttam iwiwen Laráról az új képet; valami álomszép ez a kiscsaj, nna! :D
Hát, reméljük, a nyaralók azé ma se unatkoznak... :roll: Itt is tiszta ősz van. Én mondjuk nem nagyon bánopm mostan.
Tuntun, hooool vagy máááár???
Boci, ide is írj, kééérleeek... :D (Natessék, gondolod biztos, kár volt előbújnod, most nem hagylak majd békén... :))

been
 
 


Na, teszek képeket, reszkessetek... :lol: De előtte: tegnap itt volt a barátnőm, ő is babát vár, a Bakóhoz jár. Mondta, hogy hallott valami fiatal dokiról a szülészeten, akit nagyon dicsérnek, és Kovácsnak hívják. Úgyhogy újabb jó pont dr. Kovácsnak. (Hihi, mint a Vészhelyzetben... :mrgreen:)
Szóval, képek:
Kép
Jégkásamániások.
Kép
Ármin ágyaz a motelben... :roll:
Kép Kép Kép Kép
Bolond Istók... :D
Kép

been
 
 


Mesi! Gratula a fősulihoz! Ügyi vagy! A nehezén túlvagy, mostmár csak el kell végezni a sulit, az meg gyerekjáték :P :lol: :lol: :lol: Kitartás hozzá csajszi! Tudom milyen gyerkőc mellett tanulni...

Emma! Klassz lehetett a nyaralás! Ezek a gyerkőcök egyre szebbek! :wink: Ármin olyan nagyfiús már, Hanna meg igazi hölgy! :lol:

Nálunk ma őrültek háza hangulat volt, Domi tegnap kapott a névnapjára egy kis autót Danitól, hát persze, hogy ezzel akar mindkettő játszani, és megy a veszekedés :evil: Mintha nem lenne egy csomó másik autó.
Megvettük a járólapot a konyhához meg az előszobához, holnap mehetünk a laminált padlóért is. Mire Aniék végeznek a konyhával, mi kezdjük a munkát. De szemeim előtt csak a végeredmény lebeg :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 


Ilyen lesz a padló (a nappaliba):
Kép

Ilyen meg a járólap:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 


Sziasztok!

Been: igyekszem ide is írni!!! Csak ma pl nagyon le voltam maradva a vasalással, így míg Márton aludt meg volt a dolgom!! Meg a másik topikon ezerrel szervezésben vagyunk, mert szombaton lesz egy nagy babás találkozónk!!!! :lol: :lol:
Amúgy tünemények a gyerekeid. Múltkor a papáéknál is megnéztem őket! :wink: :lol: Kiskunmajsa nagyon jó hely. Majd mi is elvisszük Mártont. Igaz hétvégén a Balatonon voltunk, nagyon élvezte!!!!

Vikiviktor: hát neked sem sok van vissza! Én ilyenkor már nagyon be voltam sózva!!!! :lol:

No most ennyi, mert a Főnök hív!
Vendég
 


sziasztok..csak egy gyors bekukk ismét...pocakosaink,jó idő van most rátok,igaz??? :roll:
Emma,nagyon jóóóók a képek!!!!!!!
dadomi drága,Dominiknak utólagosan nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!
jók lesznek a lapok!!!!
Feltöltöm majd a képeket a gépre,és teszek én is a konyháról,ok??
Ma Pécsen voltunk,vagyis először Abaligeten,a cseppkőbarlangban meg a denevérmúzeumban,majd Pécsen...holnap ismét itthoni program,aztán pénteken Mórahalom...aztán le is járt a Zoli 2 hete :?
Hétfőn vihetjük a kocsit,rábólintott a biztosító is,végre nem kell így nézegetnünk :?
ismét csak bocsi,hogy nem szóltam mindenkihez,ígérem,bepótolom...
Vendég
 


Hahó!
Boci, a főnök az első! :lol: :lol: Hű, jó lesz majd a talitok biztosan! nekem is lassan gyűlik a vasalnivalóm újra... Most kéne elintézni, amikor még nincs olyan nagy meleg. :?
(Kapjátok rendesen az újságot? Szólj ám, ha nem, akkor intézkedem! :wink: )
Dadomi, utólag is nagyon sok boldog névnapot Dominiknak! Szép lesz a taposótok meg a parketta, kellemes színek.
Ani, de jó, ennyit utaztok, ez olyan hasznos dolog! Denevérmúzeum? :shock: :lol:
Na, mennem kell, Ármin üvölt...

been
 
 


Emma!
köszi :D
nagyon jók a képek :D és Hanna tényleg olyan,mint TE :D Ármin meg tiszta helyes kispasi :D

Ani!
tök jó hogy ennyit csavarogtok :D gondoltam ma rátok,de ezek szerint nem tett keresztbe a rossz idő...

Dadomi!
köszi :D ja...csak már meg kell csinálni :D a matek húzós lesz,de van egy kis előnyöm...matektanár a férjem végzettsége,és mellékállásban pont ilyenekből készít fel fősulisokat ;) :D

tetszik a padlólap ....a nappalinkban meg hasonló járólapunk van :D

Csajok!
nem tudtok vmi jó csülök receptet holnapra?? vettem csülköt,de kellene vmi új-tuti recept :) ha még benéz ma vki...
több is jöhet :D

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Dominak boldog névnapot!!! Most csak ennyi, holnap megyünk haza :cry: Vasárnap meg előszülinapozás Anyuméknál, de azért közben még jövök...

Babriella, nem mész még szülni? :D :wink:

Emma, tök jók a képek :D

yuyu79
 
 


jajjj ez lemaradt...

Dominak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!

Tuntun?????????

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: