Igyekszem nem aggodni a mozgasos dolog miatt, de valahogy mostanaban egyre jobban aggodom ezert a kis pici eletert... Tudom, hogy azt irtam anno, hogy kihuzza szerintem augusztus 10-ig, de valahogy mostanaban mar megis inkabb annak orulnek, ha nem varna addig.
Jovoheten megint jon az iszonyatos kanikula 36-37 fokokkal...
Nekem meg a labaim akkorak lesznek mint egy elefantnak, plusz olyankor meg jarni is nehez, mert nem tudom rendesen hajlitani a bokaimat.
Sajnos nem tudom mar ki mit mondott, vagy kerdezett pontosan, mert 3 oldalt kellett visszaolvasnom...
A fejfajasom vegul elmult... Reg nem fajt mar ennyire. A vernyomasom altalaban alacsony, vagy eppen teljesen normalis. Ehhez kepes tegnap amikor megmertem szerintem magas volt egy kicsit, meg a pulzusom is 87 volt...
Annyira jo a babazos torteneteket olvasni!!!
Agota Sajnos az emberek nincsenek tekintettel arra, hogy nem mindenkinek megy a szoptatas hiaba szeretne csinalni. Es arra sincsenek tekintettel, hogy amikor ezzel piszkalnak az neked mennyire esik rosszul. De hogyan is gondolhatja azt barki is, hogy Te aki eletet adtal a gyonyoru kislanyodnak ne akarnad megadni neki azt ami a legtermeszetesebb lenne, ha tehetned?
Masreszrol azt sem ertettem soha, hogy miert gondolja barki is, hogy egyszerubb a tapszerezes? Miert lenne? Melegiteni kell, meregetni az adagot, meg kell venni a tapszert... Mig ehhez kepest aki van olyan szerencses hogy tud szoptatni az csak siman mellre teszi a babat es kesz...
Biztos vagyok benne, hogy Villo pontosan tudja es erzi, hogy szereted es mindent megteszel azert, hogy minden rendben legyen vele!!!
NST: En mar neha most is orulnek, ha minden nap kene mennem. Valahogy olyan megnyugtato hallani a kis szivdobogasat es tudni, hogy minden rendben van vele.