[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Mi nemrég megjöttünk a Balcsiról.Szuper időnk volt végig !!
Nagyon klassz a Lellei Napfény strand..ha egyszer tehetitek nézzétek meg...a partot megcsinálták mint egy tengepartot(fokozatosan mélyül,csak homokos és szuper várakat lehet építeni :wink: )és mellette meg van egy épített élményfürdő hatalmas csúzdával,sodrófolyosóval,buborékokkal :wink: ..szal nagyon tetszik a srácoknak hogy tobzódhatnak és válogathatnak kedvükre.És egyátalán nem drága a belépő.

Wruska!

Tényleg nem szabad sokat gondolkodni a több gyerek vállaláson(asszem már 1x erről írtam itt :wink: )mert ha az ember elkezd mérlegelni akkor tutira nem vág bele.És látod milyen könnyen boldogultál a 3 lurkóval...ugyanez ez lenne a sajátjaiddal is,hidd el!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


sziasztok!
vagyok én is,csak nagy munkában vagyunk,mert nagyban megy nálunk a festés. A gyerek szobát csináljuk,meg a folyosót,úgyhogy már nagyon nem. Ráadásul nyakig áll a por mindenhol,nem győzök takarítani.

velünk egyébként minden ok,Manócska talán már túlságosan is mocorgós baba. szinte 2 óránként ébren van,és olyankor 1 órán keresztül "tornázik". Éjjel viszont csak 1-2* ébred fel... Remélem,hogy születés után is ilyen jó éjjeli alvó gyerek lesz! :lol:

Wruska
nem semmi,hogy mit vállaltál!Minden elismerésem a tied. 3 gyerek,az 3 gyerek...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok


Wruska
Hát akkor hajrá!

Panny
Mi is ott voltunk :lol:
Mi a mellette lévő apartmanházban laktunk.Így belépőnk sem volt.

Én most wellness hétvégén voltam a barátnőmmel!
Most először mióta Zalán megvan!Kicsit izgultam,hogy mi lesz,de jól elvoltak!Bár egy kicsit megbosszulta mikor hazaértem,de már minden OK!
Egerben voltunk a Hotel Villa Völgyben!Nagyon jó hely pihenésre!
Szép a hotel,jó a kiszolgálás,szuper a kaja!
Volt egy cukorbeteg nő,neki külön főztek stb!!
Nagyon jól éreztem magam.
Pihentünk,sétáltunk,szaunáztunk,este vörösbort iszogattunk Szuper volt.
Sajna a barátnőm 13-án megy vissza Amerikába,úgyhogy ez nem annyira jó!

Amúgy jól vagyunk,izgulok,hogy mikor lesz a műtét.
Vendég
 

 
 

Alziza!

Gondolom hogy milyen jó lehetett csak csajok pihizni egyet :wink:
Rád is fért sztem!!

És legközelebb mikor jön a barátnőd?Tök rossz lehet hogy ilyen messze vagytok egymástól.

Aha, tudom melyik az az Apartman.Szupi hely :wink:

Drukk a műtéthez!!

Utána zöld út van a négyeskéhez??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!!!
Örülök h mindnekinek jól telt a nyaralás!!!!

Panny!
Hogy vagy?Meleget hogy viseled?Látom most mész UHra!Majd mesélj!!!!

Alziza!
Tényleg rád fért a lazítás!!!Próbálj nem gondolni a műtétre...elég lesz akkor ha megvan az időpont!!!!Addig is pihizzetek,szórakozzatok!Gondolom a kórházban erre nem sok lehetőség lesz....meg utána se egy darabig!Szóval használjátok ki az időt addig is!!!!!

Dy!
Ha kész a szoba feltétlenül kérünk róla képet!!!!

Wruska!
Hajrá, kistesóra fel!!!! 8)

annus11
 
 


Sziasztok lányok,
Mi megvagyunk, növögetünk ezerrel. Pénteken voltunk 4d-n, minden rendben van. Lilike most már biztos hogy Lilike, nem szégyenlős a drágám, rendesen bepucsított és szép kis hurija is van. 1000g-nak mérték és azt mondta a doktornő, hogy készüljünk, hogy szép nagy baba lesz. Nem a súlya lesz óriási, hanem szép hosszú lesz, lehet hogy 58-60 cm :lol: Mondjuk erre számítottunk mert mi se vagyunk alacsonyak :lol: Egyébként tiszta apja a kis drága. Nagy csókos szája van és kis kerek arcocskája. Teljesen beleszerettem :lol: Még puszit is küldött nekünk a kis husi szájával. Teszek fel pár képet nektek.
Puszi anyunak
Kép
Kis csókos szájú
Kép
Vitathatatlan nunis
Kép
Nyitott szemmel
Kép

Örülök hogy mindenkinek jól telt a nyaralás. Már én is várom hogy gyerkőccel menjünk jövő nyáron valahova egy pár napra.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
NAGYON jók a képek. Egyenlőre én is a jövő nyárra készülök, bár akkor sem lesz könnyű a nyaralás.

Andrisunk 3170 g, tényleg egy kis rakéta, pedig már több mint a kajája fele tejci, így nem a tápszer fújja ilyen gyorsan.
Csabi drágám viszont igen nyűgöske, most jött ki a nyolcadik foga, de szerintem folytatja a fogzást, mert még mindig patakokban ömlik a nyála. Egyébként napközben egész jól mennek a dolgok. Egyenlőre az éjszakák fárasztóbbak, ha a pöttömnek görcsöl a pocija és nem tudunk aludni. Ja, természetesen ő is olyan kakatartogató mint a bátyja volt, aztán csodálkozik ha fáj a poci.

Tübbgyerkőcös anyucik, ti hogyan altattátok a gyerekeket amikor tesóka hazakerült? Nálunk Csabi nagyon csendhez lett szoktatva, így éjjel csak úgy tud aludni, ha éjszakára a ház túlsó felébe költözöm Andrissal, csak így nem tudom hogy fogja megszokni.

Wruska!
Három gyerkőc? Ez csak terv, vagy lemaradtam valamiről. Bocs, ha olyant kérdezek amit már leírtál, de nem volt időm visszaolvasni.

tücsökbogár
 
 


Csige!

Tényleg szuper
képek!!!

Tücsök!

Iagzából ezért nem szabad a nagyon nagy csendhez szoktatni a babókat :wink:
Mi úgy csináltuk hogy előbb a nagyokat fektettük le és utána a picit...a picit lennt altattam el a mózesban és úgy vittem fel amikor már elaludt.

Andriskának nem csiálsz egy vonalzót ha lesz időd?

Csabikán nem látod hogy féltékeny lenne?
Tényleg nagyon szépen szedi fel a súlyát Andriska!Ügyes kis pasi!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Tücsi: egyenlőre csak felvigyázó voltam - innen a 3 gyerek :lol: A kismamablog,hu-n pont az altatás és testvérek témakörét taglalják, nézd meg.

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!

Szoktalak benneteket olvasni, de annyi minden volt, hogy nem sok időm volt írni!
Most itthon vagyunk nagymamánál vidéken (Somogy megye), Márk nagyon élvezi, bármikor kiszaladhat a kertbe, ami tele van árnyas fákkal, meg a ház is kellemesen hűvös! Sokat pancsizik, homokozik, szóval jól érzi magát! Írok majd még, mert már nyűgösködik, megyünk aludni...

Majd rakok fel képeket is (nagyot nőtt, meg kicsit megkopasztottuk így a nagy melegben)!

Puszilok mindenkit!

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Hali!

Hát bekövetkezett az amitől rettegtem és amit senkinek nem kívánok soha...nincs szívhang csak üres petezsák

Nem gondoltam hogy ez 3 gyerek után és problémamentes terhességek után is lehet..de tul.képp miért ne lehetne sajna

A petezsák nőtt de nincs benne embrió...ja és van mellett egy iszonyat nagy henatóma..99%hogy az okozta hogy nem tudott rendesen beágyazódni...mert anno Krizsinél is volt egy tized ekkora hematóma de fel is szívódott..hát ez meg rohadt nagy...majdnem körbe öleli a ptetzsákot.

Hívtam is azonnal a dokim a SOTE-n és pénteken meg is csinálja a műtétet.Tök rendes volt a dokim,már a telefonban is nyugtatgatott...bíztatott hogy mivel nagyon könnyen teherbe esem már a műtét utáni mensi után nyugodtan próbálkozzunk és sikerülni fog!Olikával is így volt és erre ő is emlékszik

Csak azt nem értem h miért nem vetéltem el előbb vérzéssel?Most is meg lehetne várni míg magától beindul a vetélés de azt mondja a dokim az lehet még 3 hét múlva lenne csak...így hamarabb túl leszek rajta...és csak vákummal csinálja mint az előzőt is és nem kaparást .
Úgy látszik nálam a tünetmentesség tényleg azt mutatta h valami nincs rendebn..aggódtam is miatta mert a srácokkal hánytam meg émelygetem is...és egy ugyanazon embernél ez fura
A vizsgálat előtt még mondtam is anyunak h sztem üres petezsák lesz..anyum meg elhesegett a dolgot és bíztatott..hát sajna megérzetme.

Apa meg csodálatos...annyira bíztat és optimista..azt mondja ha ő csak rámnéz én már teherb esem ne csüggedjek mert a műtét után ahogy lehet próbálkozunk.Önti belém a lelket mert nagyon ki vagyok

Panni
panny
 
 


Panny

Nagyon sajnálom! :(

De ha már a SOTE II-akkor egy hormonvizsgálat!Tudod,nekem ez a "vesszőparipám",de én e nélkül bele sem fognék a 4-be.

Azért a tünetmentesség még nem ad okot az aggodalomra.Csak azért írom,ha esetleg majd így lesz megint.
Én pl a két naggyal egyáltalán nem éreztem semmit.
Zalánnal meg az első 4 hónapban még az öblítő szagát sem bírtam.

és jó,hogy nem vár a doki,jobb "túl lenni"rajta.
Sok erőt nektek!!!!!!++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Vera
Te nem voltál valami bőbeszédű :)

Tücsökbogár
Meg fogja szokni Csabi a zajt,hidd el.
Nálunk is volt,hogy az elején felébredtek,de aztán megszokták.
Vendég
 


Panni: szívemből sajnálom. Kívánom, hogy a nagyon közeli jövőben az a pici emberke megfoganjon és megszülessen a maga idejében.

Kép
wruska
 
 


Panni: nagyon sajnálom :( tudom hogy nem könnyű most, de valóban jobb gyorsan túlesni rajta és a következő menzi után biztos hogy jön majd a babó, mert igaza van a férjednek, csak rádnéz és sikerül. Nagyon drukkolok nektek és kitartást péntekre.

KépKép
csige-bige
 
 


Köszi mindenkinek csajok!!Aranyosak vagytok!!

Ti igazán értitek hogy min megyek át most...ti tudjátok valóban, hogy milyen lelki állapotban vagyok... :(

Panni
panny
 
 


Panni!

Nagyon sajnálom és azt kívánom, hogy mielőbb beszámolhass nekünk arról, hogy ismét babát vársz!

Hát igen, tényleg nem jó hogy csendhez szokott Csabi, de hát nem nagyon tudtam mellette egyedül hangoskodni. Talán mire tesóka megszületik, addigra már nem lesz ilyen gond. Most itt van anyum, úgyhogy eldöntöttem, hogy visszaköltözünk Csabi mellé, így ha éjjel sír, akkor legalább nem nekem kell a kis sószsákot emelgetnem. Talán pár nap és hozzászokik majt a síráshoz, mert bizony ha Andris éjjel éhesen felébred, akkor nagy a követelőzés.
Kibújt Csabi nyolcadik fogacskája is, úgyhogy talán kevésbé lesz nyűgös.

Nagyfiam önállóan áll:
Kép

Pöttömke szundikál - nappal nagyon békésen.
Kép

tücsökbogár
 
 


Tücsi: nagyon édesek, és hogy hasonlítanak! Pocakfotót is kérhetünk?

Kép
wruska
 
 


Tücsökbogár

Csabi nagyon ügyes,és édes.Sokat változott az arca.
Andris szép baba,édi ahogy alszik.

Alvás:
Amikor Zina született Alex 3,5 éves volt.
Addig a csendhez szokott ő is.De nem nagyon ébredt fel a sírásra éjjel.Biztos,hogy Csabi is megszokja.
Vendég
 


Csige: elfelejtettem írni, nagyon frankók a képek Liliről.

Zsibiről nincs valami híretek?
Eperke: te merre jársz? Hogy van Petrus? Már biztosan mászik. Olivér most tolat ezerrel. Kíváncsi leszek, mikorra kezd el mászni az uraság :lol:

Kép
wruska
 
 


Tücsök!

Nagyon édesek a fiúk!!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny
nagyon sajnálom! :(
mihamarabbi babásodást kívánok!!!!! :wink:

tücsi
tündériek a fiúk!és hogy hasonlítanak egymásra... :P és az új jövevény fiú vagy lány lesz?

Csige
aranyos Lilike! :wink:

Velünk minden ok,mi is voltunk csütörtökön uh,és Manócska már 72 dkg.Fejlődik szépen... Produkció nálunk is volt,állandóan vigyorgott,meg úgy járt a szája,mint aki mondani akar valamit. És a kezét is rágcsálta rendesen,hol egyikket,másikat,vagy épp egyszerre mindkettőt!
Kép Kép Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy
Jó képek!

Panny???

Képzeljétek mi történt!!!!
Talán mát írtam nektek is,hogy Zalánt egyáltalán nem érdekelte a szobatisztaság.Ami kicsit zavaró,mert a többiek ilyenkor már rég szobatiszták voltak.Ő meg még a strandon is pelenkát kért 2 hete.

De nehéz megoldást találni,mert ugye sürgetni nem szabad,de hát az ember szeretné,hogy ne legyen mondjuk csupa pötty a feneke 40 fokban.
Nem olyan egyszerű ez 3. gyereknél sem.
Mert tudja az ember,hogy egyszer szobatiszta lesz,iskolába talán már mégsem megy úgy :wink: és majd jön magától,de azért az ember sokat agyal ezen.
Panny te talán érted! :lol:

De most!!!!!!!!!:
Nagy változás van!!!!!!
Pont úgy ahogy gondoltam,hogy majd valószínűleg egyik napról a másikra.
Tegnap délelőtt ugrált mint egy őrült,a feneke beleizzadt a pelusba,úgy hogy viszketett neki.
Mondtam hogy akkor zuhanyozzon le és adok egy alsógatyát.
Így lett.Aztán délután kimentek a kertbe.Mondtam szóljon ha kell pisilni.Nem szólt.Bejött,átöltözött kiment.5 perc múlva újra bepisilt.Mondtam,hogy jó akkor most maradjon már itt bent inkább.Semmi ellenkezés maradt.
Mondtam neki,hogy szóljon ha kell.
És szólt!!!!!!!Kiabált,hogy jönni akar a pisi!Futás!
Azóta egyszer sem pisilt be,viszont kb 5 percenként megy wc-re.És mindig pisil!
Ma egyszer bekakált az alsógatyába.Ez nálunk nehezen megy,mert soha nem kakál a wc-be és elbújik.
Na felállítottam a wc szélére,hogy kiborítom belőle,erre majdnem hányt és közölte,hogy ő többet nem kakál az alsógatyába.De kíváncsi vagyok,hogy kér e majd hozzá pelenkát holnap.

Anyuékhoz is átmentünk ma és pelenka nélkül jött!nem történt baleset.
Mondta ,hogy ő most már oda adja egy pici babának a pelenkát mert ő már 3 éves.

Kíváncsi vagyok éjszakára hogy megy majd?
Vendég
 


Drága Panni: hogy vagy?

Alziza: milyen türelmes vagy! Én sajnos nem mindig tudom kordában tartani magam :oops: Hát senki sem tökéletes, igaz?

Túl vagyunk a 'háromnapos lázon', már a pöttyeink is elmúltak, pedig olyan volt a kis drága, mint túró rudi csomagolása :lol: De maradt a nyűgösség. Atya ég - az én gyerekem nem lehet ilyen hisztis! Aztán rájöttem, hogy a meleg (nálunk 29fok volt bent a lakásban), meg hogy nagyon nagyon szeretne, mászni és felülni - de nem sikerül, egyszerűen kikészítette. Szó szerint dühöngött és elkeseredetten sírt. És természetesen éjszaka is csak nyűglődött.. De ma! A klíma egy hét után elkészült, a lakásban ismét elfogadható volt a hőmérséklet, az én kicsi babám kisimult volt és örömmel próbálgatta tudományát: a fekvőtámaszt és a tolatást. És próbálgatta a felülést. Pénteken véletlenül sikerült felülnie is - még félálomban - éppen ott olvastam mellette a nagyágyban, így láthattam a produkciót - de azóta nem jött össze. És természetesen ültő helyéből feláll. Nem egyszerűen felhúzza magát, hanem beléd kapaszkodik és felnyomja magát a lábaival.

A múlt héten hétfőn kibújt a bal felső, hétvégén a jobb felső fogacskája. Hétfőn csak annyit vettem észre, hogy csikorgatja :? Semmi előjele nem volt. Bezzeg a jobb felsővel.. :shock: Azért szenvedtünk mindhárman (apa is - mert ő is éjszakázott velünk)

Még mindig nagyon sokszor szopizunk, a tízórai-ebéd-uzsonna mellett 2kor 5kor 8kor és este lefekvéskor. Ezt még meg tudjuk toldani éjféli és hajnal 3 órás szopizással...Ez mondjuk meg is látszik rajta 8900 gramm és 72 cm (pénteki mérlegelés)

Csendben jegyzem meg: titokban bízom benne,
hogy ez valami növekedési ugrás, vagy a meleg miatt szomjas és ha nem lesz olyan kánikula, talán elhagyunk ezekből egynéhány ébredést. :oops:

Vera, Márk is sokáig (1 éves koráig) felkelt éjszakánként igaz? Nálatok mi volt a helyzet? Tudom, csúnyán hangzik ez a szó, de túlélési tippek jól jönnének..Mi volt a vízválasztó nálatok?

Remélem minden kismama jól van és minden picuri kint és bent! Írjatok, ha megjöttetek a nyaralásból, hozzatok fotókat, hogy gyönyörködhessünk a mi kis csodáinkban!

Kép
wruska
 
 


Wruska

Na azért azt nem mondanám,hogy türelmes vagyok!Ez csak a látszat!



Bár Zalán nem inni v enni kel fel,de a mai napig felébred éjszaka.
Szerintem gyereke válogatja.
Lehet,hogy ha többet mozog jobban elfárad és talán jobban is alszik.
Vagy ha nem lesz ilyen meleg.

És nem tudom,mert nem szoptattam soha,de pl Zina egy idő után vizet kapott éjjel,mert ő is sokszor kelt.
Mi lenne ha megpróbálnád,mert lehet,hogy valóban csak szomjas és lehet,hogy egy idő után úgy dönt,hogy már nem "érdemes"felébrednie inni.
Csak egy ötlet.


Zalán nagyon ügyes!
Ma a délutáni alvásnál felébredt és szólt,hogy pisilni kell.
Viszont ma nem kakált.Kérdeztem tőle,hogy kell e neki,mondtam a végén,hogy adok pelenkát ha másképp nem megy,de nem akart.
Most vagy tényleg nem kellett neki v ezzel gond lesz.
Holnap kiderül.

Duma:
Zalán szerint a hangyák hangyaboltba gyűjtik a magot! :lol:
(tegnap nézte a Bogár életét.)

Délután azt mondta,hogy ha nagy lesz akkor ő cukrosbácsi lesz. :shock:

Fogalmam sincs honnan szedte.

Este pedig kérdeztem tőle,hogy megmosta apa az arcod,mert fogkrémes a szád?
Erre:Csak az egyiket.
Én:Miért hány arcod van?
Ő:Hát van a jó meg a rossz! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Panny :( :(

Tücsi!
Gyönyörűek a gyerkőcök!!!

Alziza!
Nem semmi dumája van Zalánnak!Reméélem h hamar szobatiszta lesz,és a kakival se lesznek gondok!

Wruska!
Huuu,én már tuti nem bírnám...lehet h tényleg csak a meleg miatt kel éjjel...mondjuk mi átalusszuk az éjszakát már régóta,szóval fogalmam nincs.... :lol:


na amúgy vidéken vagyok,nem nagyon tudok jönni...igyekszem olvasni...de néha az se megy...sok a látogató :wink: :lol:

annus11
 
 


Alziza!
Szenzációs Zalán szövege! Mindig olyan jókat nevetek rajta.

Wruska!
Hát egyenlőre én sem tudnék jobb tanácsot adni, mint Alziza, mert nekem Csabivan nagy mákom volt és két hós korára átaludta az éjszakát. Úgy tűnik, hogy Andrissal nem lesz ekkora szerencsénk, de lehet, hogy nem is jár egy családnak két ilyen jó gyerek.
Egyébként nálunk is rosszabbul alszik Csabi mostanában, pedig nálunk csak 24 fok van a lakásban.
Viszont jöttek valami pöttyök a popójára. Nem oda, ahol pisi-kaki éri, hanem inkább a derékrészhez közel. Remélem, hogy csak a melegtől van.
Szerintetek mennyi ideig várjak, hogy magától elmúljon? Vagy egyből menjek orvoshoz?

Andris tegnap este pontosan 3500 g volt. Ha azt nézem, hogy csak a jövő héten kéne megszületnie, akkor igazán nagy teljesítmény tőle.
Na megyek, megetetem, mert beindult a kis sziréna.

tücsökbogár
 
 


Tücsökbogár

Ha a pelenka derékrészénél van,akkor valószínűleg attól ahogy beizzad ott.
Majd figyeld meg,hogy amikor leveszed tiszta víz.Legalábbis Zalánnak így volt.EDDIG!!! :lol:
Vendég
 


Tücsi!
Egy kis sudocrem eltünteti szrintem!Vagy próbáld levegőztetni....

annus11
 
 


Sziasztok lányok.
Ma voltam uh-n és azt mondta az uh-s doki, hogy a lepényem kettes fokozatú? Most utánaolvastam a neten és szerintem ez egy kicsit korai a 29. heti terhességhez. Szerintetek? Túl sok infót nem találtam róla.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige

Talán pont neked írtam már egyszer valamivel kapcsolatban,hogy nem szabad túl sokat olvasni a neten.(nyilván ezt nehéz betartani,én sem tartottam be!Most Zalánnal kapcsolatban már okosabb vagyok és nem olvasok a műtéttel kapcsolatos dolgokat.Szigorúan csak a dokira hallgatok!)

Talán arra is emlékszek,hogy írtam a kétszarvú méhemről amiről nem tudtam és addig nem is aggódtam miatta.De mikor Zalánnál megtudtam...

Ha gond lenne biztos szólt volna a doki!Ez fontos!
Én úgy tudom,hogy a 2.fokozatú lepény annyit jelent,hogy öregszik,de még messze van attól,hogy beinduljon a szülés.
Amíg jó az áramlás nincs gond.
Tudok olyat akinek már a 34. héten 3. fokozatú volt és mégis túlhordta a babát.

NYUGALOM!!!!! :lol:
Vendég
 


Alziza!

Látom ügyeskedik Zalán...hip-hop és szobatiszta lesz :wink:

Wruska!

Hát tuti tipp nem létezik az éjjeli átalvásra..sztem is gyereke válogatja..de azért ne keseredj el :wink:
Márk nekem is másfél éves koráig rosszul aludt...folyton ringatni kelltt,magunkhoz venni stb..Krizsi,Oli meg alszik 3-4 hetes koruktól...pedig mindent uyganúgy csináltunk.
Olyan is van h egyes gyerekeknél észre sem lehet venni a fogzást,egyesk meg hónapokig szenvednek tőle.

Az én Olim is most fogzik és ráadául torokgyuszija is van..szal nagyon rosszul alszik már egy pár napja.
Átérzem a szitut és minden elismerésem h már több hónapja ez van nálatok.Kitartás :wink:

Fizikailag már jól vok,lelkileg már más tészta...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Köszi Alziza. Egyébként sikerült ma felhívonom a dokit és azt mondta, hogy az még belefér. Két hét mulva megyek majd hozzá. Egyébként pénteken lesz két hete hogy voltunk 4d-n és ott azt mondta a doktornő, hogy nagyon szép a lepény. Még mondtam is neki, hogy ilyet se mondtak még a lepényemre, mert mindig csak a gond volt vele. Ő is uh-s szakorvos volt, szóval biztos alaposan megnézte. A tegnap uh viszont vicces volt a kórházba, olyan volt mint a fél perces Garfield, három perc volt öltözéssel együtt. Szinte alig nézett valamit a doki. Multkor egy öreg doki volt, ő 15 percig uh-zott és regényt írt a leletre, mindent megnézett mint a genetikain. Na mindegy, a lényeg hogy a dokim szerint minden ok.
Mindenkinek kitartást a meleghez, itt ma már kicsit jobb a helyzet, végre esőt látunk és hűvösebb lett.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: nekem is érett volt már jó korán a méhlepény, meg nyitott a méhszáj - aztán Olivér majdnem végig kihúzta és 4110 grammal született. A lényeg az áramlás. Esetleg a következő uh-nál kérd, hogy nézzék meg. Olvasni nem jó. Dokidra hallgass - saját tapasztalat :lol: :lol:

Kép
wruska
 
 


Köszi Wruska. Most néztek áramlást és tök jó volt, szóval már nem is parázok rajta.
Tegnap sajna nagyon szenvedtem az idő miatt. Egész nap feszült a hasam és egy párszór be is keményedett. Szinte egész nap feküdtem, úgy tűnik ma már jobb a helyzet.

KépKép
csige-bige
 
 


Wruska!

Szupi az új vonalzód :wink: tetszik.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panni: Jegyezd meg, mert pikk pakk neked is szükséged lesz rá :wink: Nyaralásos képek vannak?

Képzeljétek, tegnap Olivér nekiindult. Pontosabban, mint egy kis kommandós kúszik, tolja, húzza magát előre. Persze csak rövid távokat szab magának, messzire nem indul még el. Dobálja maga elé a játékát, és utánavonszolja magát :lol: Így sikerült elmennie a nappali egyik feléből a másikig. Persze, ha csak egy játék lett volna a szoba másik felén, azért nem indult volna el. Szóval nagyon édes, én meg örülök, mert azt hittem már sosem akar előre jutni. :roll: :lol: :lol:

Egyébként most kicsit máshogy eszik. Nem mondom, hogy rosszul, mert továbbra is megeszi az adagját, de nem akarja újabban megenni a főzelékeket, csak a gyümölcsös húst. Pedig ezzel korábban nem volt gond. Mi lehet az oka? Erőltetni nem szeretném, de azért az sem túl jó, hogy csak gyümit eszünk. Megpróbálom, hogy együnk tésztát, paradicsommal, zöldséggel...szóval valami újat. Hátha az új íz tetszeni fog neki. Most uzsonnát is keveset eszik - éppen valamit, de ez nem gond, mert így jól szopizik este és tegnap egy ébredéssel végigaludta a 10 órát :lol: Tudom, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de olyan nagyon jó volt :lol: :lol: :lol: Majd beszámolok, hogy a ma este is így zajlik e.
Ja és most inkább 4 órára éhezik meg. Lehet hogy most ez egy kilengés, vagy eddig kellett neki több és most beáll a normál "üzemmódra"?!

Kép
wruska
 
 


Íme a legfrissebbek

Kép

Kép

Kép
wruska
 
 


Wruska!
Imádnivaló ez a kislegény!

Hát pöttyöskéink nem tűntek el, sőt olyan mértékben romlásnak indult a helyzet, hogy elmentünk dokihoz. Ő a szomszéd rendelőből is áthívta a másik dokit és ketten nézegették Csabim seggét és persze láthatóan tanácstalanok voltak. Abban azonban megegyeztek, hogy a kenőcs amit felírt a doki, az mindenképpen jó lesz. Tényleg elkezdett javulni, de azért még mindig nem tökéletes a helyzet, de kitartóan kezeljük. Csabi egyébként nagyon ügyes gyerek, egyre többet próbál kapaszkodás nélkül menni. Egyenlőre a 4 lépés az a táv, ami sikerül, utána általában elesik, de nagyon kitartóan gyakorol.

tücsökbogár
 
 


Tücsi: Csabika mindjárt 1 éves lesz. Milyen gyorsan eltelt. Emlékszem, amikor írtad, hogy hazavittétek és nézhettük a fotókat a másik topikban. Tényleg kis manó volt :lol: Most meg már kistesó is lassan 2 hónapos, sőt a legkisebb is hamarosan megszületik :lol: :lol: :lol: Azta. Nem semmi változások az életetekben röpke 1 év alatt :lol: Azért elmesélhetnéd, hogy lehet ezt a sok boldogságot ép ésszel felfogni :wink:

Kép
wruska
 
 


Wruska!
Azt hiszem jól fogalmaztál, tényleg szinte felfoghatatlan ez a csoda ami velünk történt. Bár sok időm nem marad az elmélkedésre, de az biztos, hogy én vagyok a legbüszkébb anyuka amikor a férjemmel sétálunk és tolja a tesókocsiban a két gyerkőcöt én meg ott feszítek a három pasim mellett a félreérthetetlen pocakommal. Azt hiszem ennél nagyobb gyönyörűséget senki nem kívánhatna magának.

tücsökbogár
 
 


Tücsök!

Tényleg mesébe illő a történetetek!!! :wink:

És kiderült már a legkisebb tesó neme?vagy már írtad?(akkor ezer bocs :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: )

Wruska!

Olikád tényleg tünemény!Az a félrefésült séró... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny!

Te hogy vagy? Mikor állhattok neki újra a babaprojektnek? Ne haragudj, ha még túl korai a kérdés!

Tegnap voltunk uh-n. Kb másfél percig tartott az egész és hogy a doki szavaival éljek, most éppen kislánynak látszik. De azért még nem éljük bele nagyon magunkat, mert az előző uhn még a placenta is első fali volt, most meg hátsó fali, szóval ennyi erővel még nyugodtan előkerülhet egy kukac is.

tücsökbogár
 
 


Lányok, használ/t valaki járókát, vagy hasonlót? Anyukám szerint szerint hasznos lenne, mert könnyebben meg tudna benne kapaszkodni és felállna, felülne benne. Mi is így tanultuk meg anno..Engem inkább azért ejtett gondolkozóba a dolog, ha nekiindulna és kellene valamit csinálnom, de már nem hagyhatom egyedül, akkor abba bele tudnám tenni, biztonságban és mégis egy légtérben lennénk. Kiságyat erre a célra nem szeretném használni. Az legyen az alvásé.
Segítenétek a tanácsotokkal egy kicsit? Tücsi, ha jól láttam, nektek valami elkerítős van, igaz?

Egyébként most hisztis korszakunkat éljük. Elég fárasztó. Annyi mindent szeretne csinálni, csakhogy nem megy. Ettől aztán tökre pipa lesz :roll: Húú, akarata aztán van a fiatalúrnak.
Az éjszakai alvásunk szerencsére most rendben van, egyszer kel fel éjfél körül és alszik reggelig, fél 6ig, amikor reggeli szopizunk és van, hogy még visszaalszik egy órácskára :lol: Szóval most legalább a nappali műszakot ki lehet pihenni :lol:

Kép
wruska
 
 


Tücsi!

Jaj,dehogy bántottál meg...várom a pirit mint a Messiást és után hajrá!Remélem azonnal jön a legkisebb tesó :wink:

Nektek meg akkor még egyenlőre halk gratula kislányhoz!Kell is oda egy kicsajszi a fiúkhoz :wink: Bár 3 fiúval is szép az élet(én már csak tudom) :lol: :lol: :lol:

Wruska!

Nekünk van járókánk...eddig minden gyereknél volt.Főleg játéktárolásra használjuk.De arra nagyon jó(ahogy te is írtad)hogy ha épp olyan dolgom akad pl.jön a postás és ki kell menni,vagy elugrok WC-re netán egyedül :wink: vagy főzök és nem akarom hogy megégesse magát a tűzhelynél mert felkapaszkodik..szal ilyenekere kitűnő választás a jároka!Márk fiam nem nagyon volt hajlandó benne ellenni 5 percnél tovább önszántból,de Krizsi és Olika is kifejezetten van hogy jókat játszik benne.Sztem Olika azért is szereti néha mert ott csak maga lehet egy kicsit és nem "zargatják"őt a nagyon játék közben :lol: És van olyan amikor mindhárman belemásznak és Olika annak is örül :lol:

De csak fát vegyetek ha vesztek mert a hálós nem tesz jót a kicsik szemének ha azon keresztűl néznek át.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Wruska!

Igen, nekünk un. óriásjárókánk van, amit akár arra is lehetne használni, hogy a szoba felét lekerítsük és akkor az lenne a játéktér. Nálunk sajna messze van a gyerekszoba a konyhától és a nappalitól, így inkább a nappaliban állítottuk fel, hogy mindig szemmel tarthassam Csabit. Szerintem nagyon jó, 8 db kb. 1 méteres darabból lehet összerakni - persze kissebbet is lehet belőle építeni - és van egy nyitható ajtaja. Csabi nagyon szívesen játszik benne, eddig itt töltötte az egész napját, most hogy már sétálgatunk, néha már kiengedem hogy felfedezhesse a lakást, de a járókában játszik. Én azért szeretem, mert én is oda tudok ülni, vagy feküdni mellé, sőt még apa is és nagyon jókat lehet hármasban huncutkodni. Ha tesókát is szeretnétek, akkor pedig jól elférnek majd együtt is. Mi a vaterán rendeltük, kb annyiba került, mint egy fajáróka. Bár őszintén szólva a kidolgozása azért nem volt teljesen tökéletes, apa végigment rajta csiszolópapírral.
Én is fapárti vagyok, ráadásul a hálósat könnyen fel is tudja dönteni a baba.

Panni!
Akkor nagyon szorítok annak a pirinek na meg kistesókának is.
Igazából nem számít, hogy legkissebke fiú lesz vagy lány, csak azért szeretném tudni, hogy végre nevet adhassunk neki és úgy beszélgethessünk vele.

tücsökbogár
 
 



Kukk! Van e már új "anyuka"?


Wruska! Gyönyőrű ez a félrefésült hajú kislegény! Akkor lassan mászni fog?

Tücsi! Le a kalappal előtted! Nagyon sok energiát kívánok, de szerintem nem lesz gond! Amilyen hirtelen jöttek nálatok a babák, olyan gyorsan tudtál alkalmazkodni!!! Meghajolok előtted, pláne ha megérkezik a harmadik!!!

Panny! Sajnálom, csak most olvastam!!! Mielőbbi babásodást!

Többiek?!

Mi szokás szerint jól vagyunk! Gombóckám már kóstolgat, és nem panaszkodom jól megy neki. A gyümi közül a szilvát imádja, a főzeléket még szokni kell. Azért ez utóbbi is lemegy pár kanállal és a fő kaja továbbra is a szopi! Most éppen éjjel 3* mert a héten bizony kint lesz 2 fogacskája! Már böki a teteje az ujjam és igen gyötri játékokkal. Egyébként már csücsül és folyton állni akar!

Kép Kép
merszi
 
 


Merszi: mászás? Ki tudja. Kúszni kúszik, de piszkosul kényelmes. Mondhatnám azt is, hogy lusta, de a teljesen hű képet a kényelmes szó adja. Szereti, ha ki van szolgálva, és mivel nincs, iszonyú hisztiket vág mostanában le. Zavarja a tehetetlenség, ez látszik, de ő nagyot akar: menni elsőre. Már lépeget is, ha felhúzza magát állásba, de ezt a témát jegeljük, mert magától sem a felülés, sem a felállás nem megy, előbb azt kellene tudni, aztán csak ezek után járni :lol: De hát a mi gyerekünk..milyen lenne, ha nem ilyen?! Fél megoldások nem érdeklik, "hülyeségekre" nem pazarolja az idejét... :roll:

Egyébként a kúszásnál emelgeti a fenekét, mint a kukac, most úgy mozog, lehet hogy lesz ebből még mászás is, de ki tudja, mikor. Remélem, a környezetváltozás jót tesz neki és kibillenti az apátiából :lol: :lol:

Már nagyon várom a nyaralást, és hogy apa itthon legyen két hétig.

Kép
wruska
 
 


Tücsi: pocakfotó?
Csige, tőled is.
Dy: szintén!

Úúúúúgy szeretnék látni kismamis pocakokat. Ne hagyjatok minket (engem) sóvárogni. Nem vagyok perverz, de olyan jó volt nagy pocival. Szerettem. :lol:

Kép
wruska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: