A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Hű, mennyit írtatok!!! :shock:
Én meg este már bezártam az ablakot, hogy úgyse... :?

banokla
: nekem jó, remélem, sikerült találni valamit!:) Csak tedd a dobozon kívül valamibe még (mondjuk régi párnahuzatba, vagy valami), nehogy szétszóródjon. Bár gondolom, magadtól is így csinálnád :wink:

kukli: jesszus, mibe fáj egy olyan lakás, ahol a kád vízeséses, és ldc ( :D :D :D ) tévé is van benne? :shock:

csibb: Fannival végig otthon voltál, gyesen is? Én már előre félek a jövő havi bevételkieséstől, amit a gyed okoz. Mondjuk nem most kellett volna ennyire mínuszba mennünk, újra szóba került az életbiztosítás felbontása és újrakötése... :?

Tali jó lehetett, képek szuperek (Nico már négykézlábazik??? :shock: ), apukák rendesek (főleg a Tiéd, csibb, az enyém tuti nem ment volna lányokkal talizni, még velem is kétséges :? )

katka: két hét múlva mikor lesztek pontosan Szilvásváradon?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

helloka

Örülök én is,hogy láttalak titeket személyesen és, hogy Hannámat ilyen szépnek láttátok. Várom én is következő találkozót de a jövőheti nem jó, nem leszünk itthon.

A legjobban annak örülök önző módon, mondtátok, hogy rám is hasonlít mert általában azt mondják, hogy az apjára.

A munkahelyem: logisztikával foglalkozó cég: valahonnan Kazahsztánból jön az árú, aztán tőbb raktárhely mwgf kikötő muködik ahonnn szállítunk, aztán Isztanbul a keresakedelmi és marketink központ és London a pénzügyi köszpont. TEhát snks idején amikor elkezdtem fdolgozni itt csk pislogta ma nagy összevisszaságtól hogy a budapesti irodát minke működteték. Vslószínűleg csk valami adókedvezmány logika volt, most meg rájötek hogy már nme nagyon kell aziroda és azt ias majd meg akarják szüntetni de inkáb az embereket már le is épitették. CSaka titkárnőt meg a főnököt hagyták meg iletve engem, de most ki akarnak tenni. Már tegnap mikor hívott a cégügyvéd kicsit én is
csúnyábban beszéltem vele, hogy ha ők így beszélnek velem amikor én védet pozícióban vagyok, akkor én is perelhetek.

Röviden enniy meg egy bambi. :roll:

Katka jó Szilvásváradozást :) én még csak rossz időben voltam.

Majd megyek Miskolcra, aki arra felé lakik találkozhatunk.

Én is raktam el a gagyra 10kg megyet meg befőttnek is 15 üveget.

Na most megyek ügyintézni a dög melegbe.

Ja tegnap hazafelé a kisföldalattin az ellenőr csak intett, hogy menjek hát szemét módon nem rajtam gazdagodott meg 1 jeggyel a BKV.

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

találtam egy jó kis blogot fogzásra:

http://www.kismamablog.hu/fogzas/fogzas-homeopatia

megyek mert ma extra nyügi

Kép

Kép
pgyöngyi

Ilda nyissad tágra a szemed: 20 millió az irányár. 80 nm, egy 30 nm-es szoba, két 14 nm-es szoba, erkély, parkban van, játszó, parkoló, új ablakok, egyedi fűtés….
Nem lenyúlni!
Katka ez felháborító! Belerángatnak ilyenekbe! Hihetetlen. Mondjuk nem kérdéses az alkalmasságod, ellenben (már bocsi) mindkét édesszülőé aki ezt teszi a gyerekével sztem igen.
Csibb és milyen progi volt a cirkuszban? Nem volt állatszag? :D:D
A lakás mindig is Zsolti nevén volt (illetve 15-20 éve az önkormányzatén, a vevők pedig nagyon korrektek sztem (egy pilóta és egy sztyú), szval nem hiszem, hogy gond lenne. Mellesleg az expasim aki ügyvéd segít mindenben. ;)
Kemse sajnálom a procedúrát, remélem minden jól végződik vhogy….
Megint lépni kell….. :(
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.07.30 11:40-kor.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Képzeljétek Krisztián még mindig alszik!!!!! :shock: :shock: :shock: Ilyet még nem csinált. Evet este óta 4x de mindig csukott szemmel, leraktam a kiságyba és aludt tovább!!!! Mi lehet ez???? :roll: :roll: :roll:

banokla

Este mikortól? Nekem volt hogy Kata 1/2 8-tól nyomta másnap 10-1/2 11-ig. Igaz sokkal kisebb volt. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: nagyon szuper ez a lakás!!!

Katka: micsoda felhajtás :shock: :shock: Jó megértem, hogy biztosak akarnak lenni, hogy a gyerek hova kerül. Nálatok helyezik el végleg Danit? Vagy miért kellenek ezek az intézkedések???

banokla

nekem Eszti aludt tegnap du.2 és fél órát, pedig 30 perceket szokott. Ez is lehet egyfajta fejődési ugrás szerintem.

Kukli: jóez a kecó, bár én jobban örülnék,ha valahová csibbék felé jönnétek :D Az közel van nekem :lol:

katka: ezek meg vannak zakkanva? Tulajdon képpen miért van ez az egész cécó? Mind két szülő magának akarná Danit?

nemlajos:ha legközelebb valamelyik fórumon regisztrálsz, legyen a nic neved meggymag :D ...... Hmmm, ez nem is olyan rossz :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

banokla :shock:
(esetleg szerencsés nap? 8) Csináld meg gyorsan a dolgod, mert lehet, nem lesz többé ilyen prémium délelőttöd! :twisted: )

kukli
: hűha (bár panel, de az exem 2 éve szabadult meg egy 1+2 félszobás, 54nm-estől 16M-ért, szóval szerintem megéri, meg nekem nincs is nagy bajom a panellel, ha nem DNy-i fekvésű. A Pók utcai ltp meg príma - az exem pont itt adta el a 6-on lévő lakást! :D )
Hja, és a linket most már akár le is szedhetnéd, mert így duplán reklámozod :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

gyöngyi: neeeeeeeem, nekem a Nemlajos a védjegyem. Sajna most látom, hogy skype-on már van vagy 6 ilyen nevű regisztráció... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bocsi az offért! - Akiket érdekel Dani sorsa

Na, hogy értsétek a teljes sztorit. Amikor a Dani másfél éves volt Petiapu arra ment haza, hogy a ház üres. A felesége és a gyereke eltűntek. Egy levél maradt utánuk. 1 hétg azt sem tudta, hogy hol a fia. Utána egy fél évig túrázott, hogy visszakapja a feleségét. Ezt jól kihasználta a csaj, anyagilag jól lenyúlta. Aztán kiderült pár hónap különélés után, hogy a csajnak van valakije és már volt a házasság alatt is.... Szóval Daniapu egy dologhoz ragaszkodott, hogy a fiával akar élni. Akkor lett egy olyan megállapodás, hogy a Dani 1 hetet van itt, 1 hetet van ott. Danianyu nagyon sokszor hazudott, visszaélt Daniapu bizalmával sokszor.
Aztán Danianyu beadta a válópert, ahol magának követelte a gyereket. Szóban elmondta, hogy a Daninak nincs szüksége apára és Daniapu menjen a francba (tudni kell, hogy Danianyut elhagyta az apja és az anyja úgy nevelte fel, hogy apára nincs szükség). Jogilag egyféleképpen lehet lépni, ha ha a 2 hetente hétvége nem elég az apának. Magának követeli a gyereket. Ez folyik immár 2 éve.... Danianyu nem kommunikál, nem mondja el mi történik a Danival, amikor nála van a Dani. Ellenünk hangolja a Danit. Például azt mondja Daninak, hogy ha nem érzi jól magát nálunk, akkor hívja fel és ő jön érte. Ebből mi következik? Ha nem az van, amit akar éppen (mondjuk mesét nézni), akkor közli, hogy beszélni akar anyukájával, akinek elmondja, hogy itt rossz és az anyja jöjjön....

Petiapu többször próbált peren kívül megegyezni. Kiterjesztett láthatást szeretne. Volt pszichológusok által vezetett mediáciió. Ott tavaly nyáron megyegyeztek, aztán Danianyu nem írta alá. most legutóbb azt mondta, hogy nem alkuszik és tűnjünk a francba Dani életéből.... Itt tartunk.

Kukli: Az a baj, hogy veled értek egyet és szerintem is hülye mind a kettő ebben a kérdésben, de most bevontak az egészbe Daniapu oldalára és én nem értek egyet azzal, hogy egy 4 éves kisfiút elválasszanak az anyukától....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Hát Katka reméljük a legjobbakat. Egybéként akármilyen is Danianyu, sztem is ott a helye. Jobb lenne talán ha hétvégéken Daniapu zavartalanul (anyuka "ráhangoslása" nélkül) találkozhatna apuval, talán jobban járna mindenki. :roll: Reméljük a legjobbakat, neked pedig kitartás!
Nemlajos ez nem a klasszikus panel. Ez 8 lakásos csak. :wink: Le is vettem, köszi. :lol: Még én adom el. 8)
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos: Augusztus 10-től 16-ig leszünk ott.

Kukli: A mi környékünkön 23-25 misiért már egy 120 négyzetméteres sorházi házat lehet venni kerttel. ;) Persze tudom te városlakó vagy!

Gyöngyi: nagyon tetszik Meggymag ötlet! :lol:

Banloka: Jó lehet egy ilyen nagy alvás.... Nekem is kellene egy ilyen éjszaka és délelőtt.... :roll:

Kemse: Ha megszűnik a cég, akkor túl sok mindent nem tehetsz.... Illetve a legegyszerűbb peren kívül megegyezni. Mondj nekik egy szemtelenül nagy összeget, aztán csak egy kicsit engedj belőle.... ;)

Katka

katka22

Nemlajos: kihasználtam kirostáltam még egyszer a meggymagot4 :lol: :lol: :lol: DE még mindig nem az igazi. Lesz neked is mit kidobni. :oops: :oops: Sajna nem tudtam egyesével átválogatni.

banokla

Katka: így már értem, de hogy viseli Dani a hetenkénti 'költözködést' szegénykém, és oviba is minden héten máshova jár?? Szerintem a gyerek érdeke az, amit ilyenkor szem előtt kell tartani.

banokla

Tudjátok, én is végig éltem a válást a gyerekeimmel. Pokoli egy dolog. Nagyon megviseli a gyerekeket még így is, hogy nálunk azért béke van (kivéve, amikor tangákat találok). Van egy alapmegállapodásunk és az apjuk ezen-kívül is akkor jön megy, amikor akar. Szerintem az a legfontosabb, hogy szülőpár felfogja, hogy ők továbbra is szülőpár. A házasság nem működött, szét mentek, de a gyerekeket fel kell nevelni.
A magyar jog által biztosított 2 hetente 2 nap szerintem nem elég semmire. Az apa eltávolodik a gyerekeitől és pár év múlva ott találja magát, hogy nem is ismeri a gyerekeit és mi az eget csináljon velük egy hétvégén keresztül.
De ha békés megegyezés van és a felek belátják, hogy a gyerekek mindkét szülőhöz kötődnek, szükséges a szoros és rendszeres kapcsolattartás és hajlandóak némi rugalmasságra, akkor stabil kétszülős megoldást lehet biztosítani. Persze a 2 szülő külön él és ezt a gyerekek mindig sérelmezni fogják, de még talán ez a legjobb megoldá ebben a helyzetben.

Katka

katka22

banokla: egyenként még én sem válogatom!!!! :D
Tényleg nagyon sokat segítettél, köszönöm!!!

kukli: mondom, hogy tudom, udvaroltam arra, minden nap ott jártam el a házak előtt :wink:
Még a játszóteret is tudom!

katka
: hát igen, 23-25-ért már nagyon jókat lehet venni.
Nekünk az volt a baj, hogy 15M volt a felső határ.
De így is benne van 17.5-be mindennel (tároló, beálló, ügyintézés), ezért állunk azóta is ilyen csehül.
Tényleg, valaki nem ért az OTP folyószámlahiteléhez?
Mi történik, ha szinte folyamatosan mínuszban vagyok rajta?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Csináltam egy tesztet,semmi :D Azért kicsit megnyugodtam.

Ilda én is folyamatosan minuszba vagyok,már jópár éve.Sőt mivel kicsit szar volt a helyzet épp ma emeltettem meg egy picivel.Szerintem max annyi hogy több a kamat rá.

na most megyünk gyorsan vásárolni ,Hannának kell sulitáska nemrég igértem neki egy ujat,most persze behajtja rajtam. :lol:

este jövök

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

hű, köszi!
Csak mert valaki mesélte anno (nem itt), hogy mivel állandóan mínuszban volt, a bank limitálta a hitelkeretét, alacsonyabb összegig.
De ezek szerint ettől nem kell tartanom:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos
igen, végig itthon voltam, és vagyok, mert pont 3 évre szültem Mátét, a gyes lejárta és a szülés között 1-2 hétig szabin voltam.
(tegyük hozzá, hogy azért is van ez így, mert megtehetem... de, hogy más hogy csinálja, hogy ennyi pénzből élnek, azt nem is értem... :oops: és minden tiszteletem az övék... )
és nagyon nem akaródzik nekem visszamenni... erősen gondolkodom, hogy valamit ki kéne találnom, de nem száll meg az ihlet. egyelőre csak a fodrászkodás tanulás jött még. azt szerintem kitanulom, mert az mindig jól jön, akár családban is... de az igazi ötlet még hiányzik. a diplomámmal sem megyek semmire, ugyanúgy egy irodában ülhetnék vele egész nap...
valami kötetlenre vágyom, ami mellett intézhetném a gyerekeim életét, hogy zavartalanul okosodjanak, ügyesedjenek.
dehát gondolom, mindenki ilyesmit szeretne... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hát, én tuti ilyet szeretnék :wink:
Rá is hajtottam a témára, aztán majd meglássuk 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csibb: na akkor nekünk össze kéne fognunk :) Pont azt írtad le, ahogyan Mi (én) vagy/un/ok. Annyi csak a különbség, hogy nálunk Lili még 1 évig itthon marad. Szólj ha kitaláltál valami jó kis bizniszt és betársulok :P

Kép

Kép
pgyöngyi

Csibb: Papíron mi vagy? És mi érdekel?

Katka

katka22

az államigazgatásit végeztem, igazgatásszervező vagyok. azaz beülhetnék valami állami vagy önkormányzati irodába... :x
emberek-jövés-menés-napfény... ezek érdekelnek... :roll:
erre kapásból ilyen idegenvezető, vagy utazásszervező ugrana be, de az sajnos gyerekekkel nem kivitelezhető.
ja és még nyelvet is szeretnék tanulni.
angol közepem van, szeretném a felsőt lerakni, és mellé még egy nyelvet elkezdeni. olaszt vagy spanyolt

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

sziasztok

hát Csibb ez az emberek jövés-menős napfény dolog ismerős... volt benne részem 2 évig, és most piszkosul hiányzik :( rengeteget kellett dolgozni, de ez számomra nem is munka volt hanem inkább szórakozás. de valóban ahogy írtad ez gyerek mellett nem megoldható :( hacsak nem tervezed a letelepedést egy déli szigeten pl... :roll: hasonló cipőben járunk egyébként, én ugye mérlegképes könyvelő vagyok de eszem ágában sincs egy irodában kuksolni naphosszat. ezért is csináltam meg a turisztikai fősulit, és léptem Krétára anno. szóval most gondolkodhatunk mondjuk egy utazási irodában ami magyar embereket utaztat ki skandináviába :lol: én meg elidegenvezetném őket kint 8)
az olasz nyelvbe én is szerelmes vagyok :oops: a spanyol nem tecc, de az meg a második világnyelv :roll:

Katka köszi az energetikai jellemzést. tudod néha úgy érzem hogy felrobbanok az idegességtől, semmi sem jó ahogy, amit Mic csinál és csak idegesít a jelenléte is, és legszívesebben hozzávágnám hogy váljunk el és hagyjál békén..., máskor meg tök nyugodt vagyok ebből a szempontból is és úgy jó minden ahogy van, meg tudom hogy úgyis mindent megoldunk... nemtom miért van ez így :( gondolom ezt láttad rajtam :roll:

Kukli: király a kécó!!! és jó a 3. ker!

Banokla: irigykedem a jólalvó fiad miatt :P biztos megviseli a meleg. enyémgyereket is.. de ő ellenkező módon éli ezt meg.. egész nap nem aludt többet mint fél óra :?

KépKép
KépKép
adryn

én fél évig voltam Eilaton. hűűű, de jó volt! pincérkedtem egy beach-en. szóval az ilyen déli letelepedés nem állna tőlem távol...
még a hébert is szivesen megtanulnám, mert egy nagyon kevés ragadt rám... és állítólag nem nehéz megtanulni..

Adryn
nem akartam felhozni, de én is nagyon éreztem rajtatok, hogy gáz van... :? ezek szerint nem javul a helyzet?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és a kisfiam fél órája alszik! 8) Fanni meg úszni ment apukájával. 9 után szoktak hazaérni.

holnap lesz Roli temetése. Fanni megy apával balcsira, Mátét meg elvállalta a húgom a temetés idejére.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

az ő részéről semmi nem változott.. ugyanúgy szeret.. de bennem valamiért olyan megfogalmazhatatlan idegesség van vele szemben (nemtom érthető e :roll: ) és nem tudom mitől jött és el fog e múlni valaha... :(

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos!
Nekem az volt a baj,hogy nem rendszeres időközönként adtam le a táppénzes papírt,és amikor egyszer 30ezret kaptam csak, a bank szó nélkül lehúzta a hitelkeretemet 90ezer :shock: forinttal :evil:
aztán mikor egyszerre jött anyasági, adó meg mittoménmi,akkor visszaállították, azóta behoztuk, ők meg még megemelték a keretet :shock: de szerintem hamarosan visszaveszik megint,mert kevesebb pénz jön rá :( Magyarán összevissza szórakoznak vele(vagyis velem)elég kellemetlen.de a férjem is jó régóta full mínuszban van, semmi nem történik, csak ugye ő kb.ugyanannyit kap minden hónapban.

Köszönöm a vizes válaszokat!Tegnaptól nincs víz! :wink:

Kép
Kép
zazzy

érthető...
nekem is volt ilyen Fanni születésekor. megőrültem attól, hogy nem látja, nem érzi, nem tudja, hogy mikor mire lenne szükség...
ha kértem tőle valamit, miközben a gyerek a kezemben, vagy akárhol van, akkor mint egy ráérős csiga vánszorgott, holott már azonnal is késő lett volna... úgy éreztem, hogy neki feltétlenül fáradtabbnak kell lennie nálam, és egyáltalán nem érti, hogy mit jelent itthon lenni és éjszaka kelni, meg szétdurranni, meg vérescici, meg aranyér, meg nem tudok lezuhanyozni sem, és még sorolhatnám...
ilyenekre gondolsz?
vagy teljesen más?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ilyenekre :?
meg az ő természete alapból is ilyen "ejráérünkarramég" skandináv mentalitású... folyton noszogatnom kell hogy csináljon valamit.. meg kell mondanom mit és miért... és néha még magyarázkodik hogy miért ne, aztán még győzzem is meg hogy de mégis, mert ha nem akkor ez meg ez fog történni és az ugye hogy nem lesz jó... áhhh rosszabb mint egy gyerek :shock: de persze tele van jó tulajdonságokkal is... csak ilyenkor azokat hajlamos vagyok nem érzékelni. és dettó a ráérős csiga móddal.... mikor épp rohanásban vagyunk pl valamerre és nekem meg kell etetnem a gyereket, tisztába kell tennem, fel kel öltöztetnem, váltóruhát, pelenkát, vizet, játékokat eltenni neki, magamat rendbehoznom (persze közben a gyerek sír, és Mic nem érti hogy miért nem elég neki ha a feje fölött rázza a csörgőt miközben ő a számítógépen pötyög) és mikor mondom neki hogy nem csinálnál valamit, még ő van megsértődve hogy de mit, és miért nem mondom meg hogy mit. gondolom azért mert ha elmondom annyi idő alatt már meg is csinálom... és ok elmondom egyszer de köv alkalommal ugyanez a helyzet.. szóval ilyenek :roll:

KépKép
KépKép
adryn

ok... akkor most már mondhatom, hogy értem...
na szóval, olyan nagyon nem tudlak kecsegtetni jó hírekkel. nálunk második gyereknél ugyanez van, de úgy látom, akkor ez tipikus.
az én drága férjem olyan 2,5-3 éves korától tud kezdeni valamit a lányával. viszont azóta nagyon jól elvannak, és nagyon nagy segítség. Mátéval megint meg van lőve... viszont már nem idegesít, mert tudom, hogy ő ilyen, ha a fejem tetejére állok, akkor sem fogja érezni, hogy mi kell egy ilyen kisbabának, mert ezt csak mi tudjuk, az anyjuk, mert mi vagyunk vele egész nap, és ismerjük minden rezdülését.
amíg nem beszél, valószínűleg Mátéval sem lesz el úgy...
utána viszont tényleg minőségi a kapcsolatuk!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na akkor marad a remény még kb 2 évig? :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Katka, köszi a tali lehetőséget, de nekem most még 130 km is sok :oops:
Kitartást a családi "cirkuszhoz", tényleg nem kellene ilyesmibe belerángatni téged, sajnálom.

Csibb eredetileg én is idegenforgalmi menedzser, idegenvezető vagyok, bár elvileg Hittanárnak készültem, ahhoz képest 8 éve Telekommunikálok :lol: és szerintem tuti nincs munkahelyem( :twisted: ) mire vége a Gyed-nek és nem is szeretnék én sem olyat, ami az összes időt elvenné a gyerekemtől :twisted:

Lányok a Gyed az kb mennyivel lesz kevesebb, mint a Tgyás?

Bea, Maja

Kép
bea1978

ma én is kibuktam az anyagiakon, pedig rég volt ilyen, csak ez a Gyed, Gyes dolog teljes csőd, de tanított is valamire, hogyan osztottam volna be azt a pénzt okosabban, amit azelőtt kerestem(tékozoltam :twisted: ), hogy most többen lettünk és harmadannyiból is okosabban osztok-szorzok, mert muszály :twisted: bocsi kijött :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

na bementem megnézni, hogy alszik a drágám, na ezt az érzést viszont nem cserélném el semmire, egész nap tudnám nézni, akkora csoda Ő nekem :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok,
hú nekem is intéznem kell lassan a gyedet, ugye? Az hogy is van, kb ugyanaz a módja, mint a Tgyásnak? Azaz, ha a munkahely kifizetőhely, akkor rajtuk keresztül?

És Bea, igen - pofátlanul alacsonyok ezek a gyed-gyes összegek... Én most nem is látom, hogy hogyan fogunk kijönni belőle. Nem az én gyedemből élünk csak, de most a párom munkahelyén is gázok vannak, épp a tartalékainkat éljük fel. Szóval nem vidám a helyzet, de nem akarok még dolgozni! :? Pedig lehet hogy muszáj lesz valamit bevállalnom...

Katka, nagyon nem vagytok könnyű helyzetben Danit illetően. Remélem, hogy hamarosan lesz valami megoldás, mert ez így nagyon nem jó senkinek sem. És sajnos amíg a szülők ennyire nagyon mást gondolnak, addig szerintem semmilyen bíróság nem tud itt jól dönteni.

Adryn, sajnálom, hogy most ilyen a kapcsolatotok Mic-kel. Én sajnos erre nem tudok okosat mondani, nálunk szerencsére nem voltak ilyen jellegű (gyerköchöz kapcsolódó) feszültségek - más jellegűek voltak.

Mi holnap ellépünk nyaralni, és majd csak aug közepén leszek újra. Ha már nyaralás, akkor jól ottmaradunk két és fél hétre. Net nem tudom, h mennyire lesz (pontosabban tudom: lesz, csak épp én nem leszek előtte :) )
Szóval mindenkinek minden szépet és jót addig is, és ha minden igaz, akkor jövő szerdán előfordulok a talin Rszg-éknél.
Jó éjt!
É

erpé

Kukli
neked még nem válaszoltam
minden volt, ami kell egy cirkuszba! :wink: jó volt a bohóc, még mi is nevettünk rajta, felnőttek. volt hasbeszélő, az is jó volt, mert jófej embereket választott a közönségből. illetve 3-ból kettő jófej volt. volt levegőben hintán ügyeskedés, kötéltánc, egyensúlyozók, nő karikákkal, lovak, kutyák, oroszlánok, fiú a fején hosszú rúdon egyensúlyozza a lányt akció, koreai hajlongó lányok, más most nem is jut eszembe...
nem volt állatszag egyáltalán. kultúrált hely.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé
jó nyaralást!!! jövő héten nekem még Almádiba is kell mennem a barátnőmhöz! megyünk strandolni!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn: Sajnálom a gondokat. Sok helyen vannak ilyen gondok. Első gyereknél nekem is volt. De azért nálam volt az éremnek egy másik oldala. Engem igen is fusztrált, hogy a világ végén lakunk és egész nap csak egy gügyögő babával kommunikálok és a mosogatógép ki/be pakolása a legizgalmasabb feladat a napban. Persze szerettem a gyerekem, de előtte egy nagyon pörgös-multis túlfeszített életem volt, amit élveztem és bizony nagy pofára esés volt az örökös kimerültség és otthon ülés. A kilóimról nem is beszélve. És ebből a depresszióból, - amit nem ismertem volna el még saját magamnak sem, mert akkor ugye nem vagyok elég jó anya - bizony keményen kapott a párom is tőlem. Persze ő is tök volt és nem segített eleget, de az az igazság, hogy nem is hagytam. Úgy érzetem, hogy csak én tudhatom elég jól és senki más nem. A második gyereknél már egyszerűen nem bírtam el mindent és akkor sikerült az exnek bekapcsolódnia....
Szóval azt szeretném tanácsolni, hogy azt vizsgáld meg magadban, hogy mennyire fusztrál a helyzeted. Akár Dánia, akár Nico (Ettől még nagyon szereted őt). Te is írtad, hogy milyen pörgős, emberek között nyüzsgő vagy. Dániában meg alig ismersz valakit. Ha saját magadat már tisztán látod, akkor igen is adjál teret és időt Micnek kibontakozhasson. Mondjuk lépjél le két szopi között, de előtte részletesen vedd át vele, hogy miket kell csinálnia. Hidd el, bele fog tanulni. Csak nagyon bizonytalan, hogy mit hogy csináljon. De ha bíztatod, akkor menni fog. ;)
Szerintem a feszkó belőled jön és nem Mic csinálja. Szerintem ő le van fagyva, hogy ki ez az új nő.....
Lehet, hogy nem jó, amit írtam és semmiféleképpen nem akartalak megbántani. Főként nem az anyaságodban. Látszik, hogy Nico milyen szépen fejlődik és milyen kiegyensúlyozott, szóval szuper anya vagy!

Erpé: Jó utat Nektek! Balatonnal kapcsolatban küldjél smst, hogy tudjuk, hogy mi van!

Katka

katka22

Hát, senkinek nem egyszerű... Sajnálom, Adryn. Ismerem a típust...
A legrosszabb, mikor valaki társaságban meg feszt azt hangoztatja, hogy mit és hogyan fog majd jól elintézni, kivel beszél, kit oszt ki, stb...
Ehh...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok! hoztam valamit :) Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

kukli asszem megelőztelek az ébresztéssel :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Jaj, Moncsi! Hát ez nagyon kellemes meglepetés egy ilyen szürke reggelen! :P Nagyon ötletes és mennyit dolgozhattal rajta! Nagyon klasz így együtt látni őket! Hálás köszönet érte! :D

Katka

katka22

Moncsi
:D :D :D
de édesek így együtt mindannyian!!! :P

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

remélem senkit nem hagytam ki :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

örülök hogy tetszik :):):) :oops:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hát moncsi, ez nagyon kúlos lett. ügyi vagy!!!!!

adryn: ezek nem nagy problémák, sőőőt, ez szinte mindne 2. családnál így van. Sok türelem kell és az, h NE FÜGGJ MICtől. Csinálj meg mindent magad, és ne várd, h segítsen. Én már feladtam, h a segítségét kérjem és azóta sokkal jobban teper. A bátyám sem tud mit kezdeni a gyerekkel, hí sír, csak fölé hajol és kérdezi tőle, h miért sírsz :?: :twisted: max ahogy Mic csörgőzik neki és nem érti mért nem hagyja abba. Ennél rosszabb a férjem, mert, ha rossz passzban van, aminek előfordulási esélye 50%, akkor még idegesíti is a sírás és feszült lesz még jobban. Ha ezt látom rajta, kivonulok a bőgő gyerekkel, megnyugtatom és megúsztunk egy veszekedést.
És igen, kint "egyedül" nagyon nehéz, főleg neked, aki nem egy otthon ülős fajta. Költözzetek haza, úgyis volt róla szó :wink:

És én is nagyon örülök, h taliztunk végre!!!

kukli: gratula az eladáshoz, király!!!

Katka: az én energetikámmal mi a helyzet? :oops: Léccci!!! :)

most ennyi jutott eszembe, tegnap megszerkesztettem a gyászjelentést, nagyon szép lett...
A hajamról majd teszek föl képet. A keresztelőre is megcsináltam a meghívót... tegnap vásároltunk ajcsit Lizinek mindenki nevében jókat :) már csak én nem tom mit vegyek fel, a jó cuccaim már nem jönnek rám :twisted:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: