2003.09.12 18:18
2003.09.18 21:07
2004.03.08 18:23
2004.03.10 20:03
Így nosztalgiából jönnék még a topikba, ha lehet.
Azóta se váltottunk, de nem is kellett volna, ill. csak mikor Gergővel pociba volt és anyagi megfontolásból végig táppénzen voltam akkor volt kényelmetlen folyton menni a cetlikért.
2004.03.15 13:18
Nálunk zajlik az élet... 2004.03.17 21:51
) hévvel megy-jön suliba neki 50 perc itthonról kilépéstől suliba belépésig. A hév menetideje 30 perc Erzsébetig.
)))
Nem tudok rólad szinte semmit se. Igazán kifejthetnéd ezt a mondatot egy kicsit
2004.03.18 09:04
!
. Közben egyetemre járok, bedolgozok apósom cégénél. Ha vígasztal, régebben én is sokkal több topikot olvastam, sőt a cseten is sokkal többet lógtam. Most is csak a lábadozásból fakadóan vagyok itt... 2004.03.18 10:04
2004.03.18 15:32
emberek közé, nekem nagyon jóttesz. Melót fokozatosan tudom növelni, úgy, hogy a manók kárára ne menjen. Cégekhez kell néha kimenni, különben otthoni. Munkavédelmi szakmérnök leszek idővel. De már kinéztem a köv. sulit
2004.03.20 10:55
2004.03.22 13:53
. Mi az, hogy beteg lett? Nem gyógyul meg? 2004.04.07 19:00
2004.04.13 20:27
2004.04.14 21:30
Nem vígasztaltál meg...

Nem sok jót hallottál róla? Hát nem vagyunk egyformák. Kinek a pap, kinek a papné, tudod. Honnan lehet kideríteni? Hát úgy, hogy besétálsz, körülnézel, beszélgetsz a vezetőnővel, óvónénikkel. Nekünk anno mikor szétnéztünk azt mondták nyugodtan, bármikor bemehetünk bármelyik csoportba, akár többször is. Merthogy akár ki is választhattuk volna melyikbe szeretnénk kerülni. Gondolkoztam mit is meséljek az oviról. Nekünk bejött. A lányom szeretett oda járni, szerette az óvónéniket és viszont, én pedig kezdettől fogva úgy vittem oda, hogy nyugodt voltam, mert úgy éreztem jó kezekben van. A vegyes csoport különösen bejött (asszem a legtöbb oviban szintén vegyes csoportok vannak Erzsébeten). Volt a mi csoportunkban is, aki panaszkodott az óvónénikre, hogy nem elég "tyúkanyó típusúak". Nem tudom, én ilyet sem éreztem, hisz rendszeres volt az ölbe bújás, puszilkodás. A tantó nénink meg is jegyezte az első hetek után, hogy bizony kissé zavarba ejtő volt neki mikor a lányom és a barátnője (csopitársak voltak az oviban) reggelente beugrottak a nyakába és cuppantottak egy-egy puszit.
) alig várom, hogy túl legyek rajta, aztán soha többet... (legalábbis egy ideig soha
) 2004.04.17 00:25
2004.04.17 07:49
. Mondjuk ez sajna meglátszik a netezésre fordított időmön is... 
. Mondjuk nekünk mindhárom ovi messze van, amit írtál Andi. De az olvasók így talán szélesebb tájékoztatást kapnak
. Nos én a Vörösmarty utcai oviról tudok beszámolni (ide jár bölcsibe Dani) és a Bíró Mihály utcairól, ahová a komám nagylánya jár, Montessori csoportba. Jövő héten megyek az utóbbiba, nyílt napra, itt már csüt, péntek a beiratkozás. Bár lehet, hogy még meglesem a szomszéd utcai (Torontál) ovit is, az apjuk is odajárt
. Ha összejön a Montessori csoport, akkor nem is lesz több dolgom
. A Vörösmartyban május 5-7 a beiratkozás, itt pl biztosítanak tej- és lisztérzékeny manóknak megfelelő étrendet. Szerintem felszereltségben elég homogének az erzsébeti ovik - legalábbis, amiket eddig láttam, így nálam a vezetőovónő személye az irányadó - hisz tőle függ, milyen is az ovónői gárda. A bölcsiben pl. csak itt van játszóház az egész kerületben, és ez is csak a vezetőnőtől függ.
2004.05.12 06:33

Csak érdeklődöm.
már a nyelvtanfolyamon jár az eszem, pedig fogadkoztam, hogy nem tanulok többet. Szeptemberig biztos nem
Középső gyermekem Kitti (3év) bárányhimlős volt, már leszáradtak a pöttyök, de még látszanak. Most várjuk, hogy a másik kettőn is kijöjjenek a napokban.
). Minden érdekel, milyen új bolt nyílt, hol-mit újítanak fel stb.stb... 2004.05.12 08:53
2004.05.12 15:23
.
. Egyébként engem mindenféle program érdekel, csak nálunk már nagyon nehéz olyat találni, ami mindenkinek megfelel. Nagyon különbözőek az igények. 2004.05.12 16:31
2004.05.13 08:11
2004.05.15 19:12
2004.05.16 11:52
. 3 centi, csont nem tört, két kapocs. Csütörtökön kivették (1,5 óra várakozás után), pénteken délelött elkezdett feldagadni. Bevérzés, rohanás, flegma doki: vagy nő még, vagy felszívódik, vagy felszakad és kitisztúl, jövőhéten csütörtökön megint megnézik.... GRRRRR. Szerencsére szépen el kezdett lapadni, ma már szinte teljesen lapos (olyan jó féldiónyi volt, de ne az aprófajtára gondoljatok). Szóval nem unatkozom, szerdán, csütörtökön vizsgáztam is.
, már úúúúgy várom... 2004.05.25 16:47
2004.06.02 09:17

, Zerkot ismerem igen
, csak régen láttam, sajna
. Jáccóra szoktunk néha, főleg bébiszittyóval
. 2004.06.24 23:35

2004.06.25 06:51
! Én nem a kerületben születtem (sőt nem is Budapesten), de 1991 óta itt lakom. Először a Baross utcában, majd a Mártírok útján a Magyar utcához nagyon közel! Most is ezen a környéken lakom, a Mártírok útjával párhuzamos kis utcában. 2004.06.27 19:53
2004.06.27 21:07
2004.06.27 23:59
2004.06.28 10:22
. Egyébként Heni akart mindenképpen ebbe az erős suliba menni vállalva az ezzel járó koránkelést is.
. Ezért amikor arra került a sor, a fiamat, Kristófot már ide írattam a Stromfeldbe és akkor a Henit is áthoztam.
).
. Egyáltalán nem szeret hason lenni, de sokszor egyszerűbb nyafogni, hogy fordítsam meg, mint magától megfordulni. Hátról hasra fordulni pedig esze ágában sincs. De sokat dumál, játszik, mindent fog, ráz, imádja a testvéreit, nevet rájuk
.
. 2004.06.29 09:37
Heti két alkalommal van foglalkozás /1.5órás/.Nekünk nagyon bejött! Most az óvoda váltáson gondolkodom,de nemtudom érdemes-e.A mi ovink elég ellátatlan,kevés a felszerelés,eléggé "vegyes" a csoport. De ahogy körbenéztem,sajna mindenhol hasonló a helyzet!Lehet hogy mégis maradunk? Az ember mindíg merpróbálja a lehető legjobbat nyújtani a porontyainak! Kicsi Noel fejlődése a leggyorsabb mindközül! Négy és fél hónaposan kibújtak első fogacskái alul. Három hónapos és három hetes volt,mikor először a hátáról a hasára fordult. Mostmár olyan szinten űzi a forgolódás tudományát,hogy kis Forgó-Morgónak becézzük időnként.Állandóan magyaráz be nem áll a szája!
nagyon mosolygós jókedvü. De sajnos tápszeres. Egyébként szereti a gyümölcsöt,főzeléket,rizspépeket. A cica nem a miénk /a netten találtam a képet/ csa ennyire örültem,hogy idetaláltam!!! Üdv:Judit2004.06.29 21:41
. A testvérei mit szólnak hozzá? Gondolom, imdáják. Nálunk még semmi fog, csak nagy-nagy nyáladzás
. 2004.06.29 22:34
2004.06.30 13:00
! Mi még ettől messze vagyunk, de harmadik gyereknél az ember már nem aggódik ilyesmi miatt
.
. De azért július közepén elmegyünk mind az öten Sopronba. És meglátogatjuk a testvéreméket, akik a Balaton mellett laknak
. A nagyoknak ezen kívül még lesz/van egy csomó programja: táborok, nagyszülők, stb.. 2004.06.30 20:26
Mivel anyagi helyzetünk nem engedi meg hogy idén nyaralásra költsünk,próbáljuk itthon jólérezni magunkat!
Tavaly sikerült pár napot a Velencei tónál töltenünk egy kempingben. Felejthetetlen volt!!Én még életemben nem fáztam annyira mint akkor!!!Nembaj, a gyerekek borzasztóan élvezték!!
Idén rengeteg kirándulás, bicajozás fürdés van betervezve. A nagyszülőkhöz is mennek a gyerekek 1 hétre.Még elöttünk a szokásos Állatkerti túra is és persze az elmaradhatatlan Margitszigeti bringóhintózás! Párodnak sikerült felépülnie? Nem éppen kellemes dolog egy vakbélgyulladás!!
2004.07.01 10:13
. Persze akkor egyáltalán nem volt vicces a dolog, nagyon megijedtem, amikor egyik óráról a másikra már a műtőben volt. De szerencsére minden komplikáció nélkül túl lett rajta.
. Még mindig kiráz a hideg, ha eszembe jut.
). 2004.07.01 12:20
Az Óbudai szigetről idáig csak hallottam,de biztos jó lehet! Kipróbáljuk! Párom jövőhéttöl van szabin,így még eljutunk oda. Tavaly nyaraláskor már tudtuk,hogy jön a kistesó. Már azt is sejtettem,hogy fiú lesz!/nem volt hányingerem/. Zsanikámmal 4hónapon keresztül szenvedtem a hányingertől. Martinnál viszont semmi ilyesmi nem volt! Ebböl gondoltam,hogy megint fiú lesz.Bejött.
A párom szülei Bicskén laknak,ők szokták idönként a csemetéket "elrabolni". Állatokat tartanak:disznókat,kecskéket,nyulakat,baromfit,kacsát,libát...... A gyerekek imádnak ott lenni! Egész nap az állatokat terelgetik! Szegény állatok......
Búcsúzom,szia:Judit2004.07.02 08:08
!
), ő jövő héten elviszi a nagyokat nyaralni Egerbe. A másik nagyszülők vidéken laknak, oda majd augusztusban mennek. Náluk nincs sok állat - csak egy kutya -, de azért ott is jól el lehet tölteni az időt, főleg, hogy unokatestvérek is lesznek.