Na végre van nekem is egy kis ídőm.Kíra volt velem ma dolgozni,és mivel 5-kor ébresztő volt,most pihen.Miron oviba,de márcsak jővő héten,utána 5 hétig ő is otthon lesz.Szerencsénk van idén a leállással mert pont ugy áll le az ovi,ahogy Anyu is otthon van,juli végéig.Igyhát könnyű volt az idei gyerekfelügyeletett megoldanom.Na jó Anyú azért kapott egy hét pihenőt,jővő héten megy nyaralni Bükkre a bnőivel.Szerdán megy szerdán jőn,addig Gábor lesz szabin.Mármint csak a jővő hét utáni héten lesz otthon,addig is Mimi még ovizik,de csak délig,mindennap megyek érte ebéd után.
Hát nyaralás ídén szerintem nem igen lesz nekünk,max hétvégékre utazunk el,szombat-vasárnap-hétfő.Ha minden igaz akkor juliusba megyünk Balatonföldvárra egyszer 3 napot és augusztusba pedig Zsórifürdöre,ugyanigy sz-v-h.Ugye mi Várgesztesen elköltöttük az üdülési csekkünket,megaztán Kíra két táborba ís megy,bőven elég volt azt kifizetni.Pedig én is otthon leszek,juli 13-tól tíz napot,zárva lesz a cukrászda.Majd itthon strandolunk.Az is problémát jelent,hogy ugye majdnem minden hétvégére jut egy szülinapi garden party,és ugye oda illik elmenni,én se őrülnék ha készülnék és a fél társaság nem jönne el.
Most hétvégén ugye ballagás,évzáró,utána Gábor leltározik
Hajni!
Nálatok mikor áll le az ovi???Ha nem nagyon muszály hagyd azt a mandulát ott ahol van.Már írtam,hogy Kíránál is ugyanez volt,már szinte a mütétet is lebeszéltük a doktornővel,aztán még vártunk egy kicsit és elmúlt,minden.Lekopogom Kírának azóta se volt semmi a mandulájával,egyszer se gyulladt be,inkább mindig torokgyulladása van.Probáld neki adni az aloe vera kids vitamint,az nekünk nagyon bejött,meg sok-sok mézet ittak télen.Mironnak is inkább hörghurutja és torokgyuszija van,mint mandula.Ha kiveteted még rosszabb is lehet,sőt vissza ís nőhet,kérdezd meg a Pass Noját,(Havasi Roland felesége)most vették ki Pannának és vissza nőtt neki.
Tényleg tudtok valamit Cili dokinőről??Annyí pletyka megy már,szinte el is temették szegényt.Az tuti hogy már nem jőn vissza,mert a férje lebénult,gondolom otthon marad vele,már ha ő jól van,mert róla semmi infó,azon kivül,hogy intenziven volt(van).
Valamikor már összefuthatnánk,majd keresünk egy lyukas hétvégét..):)
Évi!!
Ezek szerint oda mentek ahova anyumék!
Na jó megyek,mert jött Anyukám traccsolni!:):)
Szép napokat!!

[/url]
[/url]