Sziasztok!
Ma olyan hihetetlenül ügyes voltam, hogy mostanra a gyerkőc alszik és minden házimunkát megcsináltam. megy a mosogatógép, a kert locsolva, a tegnapi mosás leszedve, kivasalva! Még megy egy adag ruci a gépben azt kell kiteregetnem, de azon túl csak a pihenésnek szentelem a mai sziesztát!

No meg rátok!
Tegnap megkaptam postán életem legjobb kismama fariját amit egy hete lőttem a vaterán! Eszméletlen csinos, divatos és kényelmes is. H&M Mama-s naci, csak ajánlani tudom. Eddig vettem már két gatyót, mondanom sem kell horror áron és egyik sem ilyen szuper...
Jövő héten csütörtöktől vasárnapig megyünk a párommal és néhány barátunkkal Horvátországba hajókázni kicsit! Már nagyon várom!!!! Utána pedig az augusztus huszadikás hosszú hétvégén a balcsira a barátnőm családjával! Remek lesz az augusztus jövő héttől!
Klári: a csípőfájással nem tudsz mit tenni...csúsznak szét a csontjaid azért fáj. Ez van! Sőt a rossz hír: szülés után visszafelé menetben ugyanez lesz!
Jajajjj háziorvoshoz nekem is kellene mennem, még a kiskönyvemben semmi sincs kitöltve. Se belgyógyászati, se EKG, se fogorvosi rész....

Annyira semmi kedvem hozz, mellesleg egy kisgyerekkel a hátamon nem olyan egyszerű ezeket kivitelezni.
Védőoltást én sem vállalok be inkább turbózom magam mindenféle csodaszerekkel, hogy ne betegedjek meg.
Judit