Szilvi: várom a privit, nagyon kíváncsi vagyok

a rossz éjszakát sajnálom

előfordul sajnos, nálunk is volt, igaz, csak egy
Gratula Lillának a hintázáshoz! Nagyon jól halad a Kiscsaj
Vonalkód, ruhablokk nálunk is nagy favorit

Elkezdi rágni, és dumál közben, hogy "jájájájájájá"
A tele pelushoz: nálunk fordítva van: eddig napi 3-4 kaki, most meg jó, ha másnaponta egy kicsi... igaz, látszik is Sacin, úgy tűnik, jobban feldolgozza a kajcsit, mintha hízna és nőne... cserélhetem a ruhatárat. Igaz, jobb is az étvágya az utóbbi hetekben: a hozzátápi mellett a cici-igénye is megnőtt, 2 cicit simán becuppant (na, most vagy a tejem apad, vagy többet eszik, de mivel jóízűeket büfcizik utána, gondolom, teletölti magát

), még akkor is, ha előtte evett mást is.
Móni: jaj, nem egyszerű a helyzet a párod fiával, nehéz azt helyrehozni, amit nevelésben az ex cs.szett el---
Enikő: köszi a tippet a babakekszre, megnézem, ha odajutok... nálunk ugye nincs, át kell menni Harasztira, ott van a legközelebb
Edit: micsoda husi még mindig Bálint
Ivás téma: Zazát 15 hós koráig nem tudtam meggyőzni, hogy inni kéne

ez van... ha nem akar, úgysem iszik, szomjan meg nem fog halni, nyugi
Apropó, Zaza: kérdezte Luca tegnap, mi volt a gond a hozzátápival: a helyzet az, hogy amikor Zaza kicsi volt, a szüleimnél laktunk: Papa, Mama, Dédi 1, Dédi 2... mivel mindkét dédi akkor vesztette el a Dédipapákat, amikor Zaza a pocakban volt, mindkettő új törődnivalót keresett (durva leegyszerűsítés, de ez a lényege), ezért ha egyet nyekkent Zaza, akkor jött a "neméhes?nempisis?nemkakis?nemszomjas? kérdéssor, ja és a "kedvencem" az "elégnekiatejed?" kérdés... azért hősiesen kitartottam 6 hónapig a próbálkozásokkal, Zazát nem érdekelte a felnőtt kaja, ezért nem is próbáltam előbb (Mesit és Sacát igen, ezért ők 5,5-6 hós koruk között kezdtek kóstolni). Nos a kóstolások a családi drukk mellett rendre kudarcba fulladtak. Akkor is, ha "elbújtam" vele próbálkozni. Egyszerűen besztrájkolt a gyerek, hogy mit akar ez a sok nagy ott körülötte, miért akarják őt tömni, és egyébként is, menjünk a fenébe azokkal a c@r ízű cuccokkal... gyakorlatilag 10 hónapos koráig csak szopott (az "elégnekiatejed?" kérdésre így megvan a válasz: elég hát, több, mint 10 kiló volt 10 hósan), akkor, amikor már úgy voltam vele, úgysem eszik semmit, nem is készítettem kaját hosszú hetek óta, egyszer beült ebédnél az ölembe, és bevágta a levesemet... tudom, ez nem az a fokozatos hozzátápi, hogy kanalanként és hetente újabbakat, hanem bele a sűrejébe (berántott karfiolleves tejföllel, csipetkével), de úgy voltam vele, hogy végre eszik a gyerek... semmi baja nem volt akkor, azóta sem észlelek semmi allergiát, remélem, nem is jön ki semmi később sem. Onnantól kezdve eszik. Tejpépekkel indultunk, és ebédre a miénkhez hasonló, csak lájtosabb kaját kapott. A mai napig kitör a hiszti, ha olyankor hívjuk enni, amikor ő "nem készült fel rá", vagy olyan kaja van, amit nem szeret. Szóval ez a másfél év nem csak bennem okozott mély nyomokat, hanem sajnos Zazában is
Tetyk: igaza van Katuskának, az antibaci is hajt, és attól is büdös a kaki... miért írt antibacit a doki? Vagyis mire?