A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Szerződés aláírva, HALLELUJA!!!!! Ha elállnak már marad nálunk pínz. :D:D:D
Köszi kukucsKata hsz-eit. Este elmondtam neki, majdnem elpirult, csak elnevette.
Bakker! Én nem mennék Balatonra, de egyre nagyobb a kedvem. Csak két ekkora gyekővel…. nem tom.. Tata is sima úgy volt….
Erpé Tonnadonna… :D:D:D Asszem megérzéseim szerint nem kezdek hozzátápizni, néha egy-két kanál gyümi ahogy páran csináljátok.
Rszg sztem ennyi tápi elhanyagolható, inkább csak a megnyugtatásodra kellett. Persze az is igaz, Máté már kész fiatalember.
Papillont hajat fényképezni ám holnap. Meg Katkát is, mert ő mindig visszavonul. Bakker most szívesen mennék állatkertbe is. 4 gyerek elterelné Botit. Még lehet becsúszik neki hétvégére egy névnapi ákertezés, bár esküvőre is megyünk.
Bea fülpiszkáló?
Adryn szépek vagytok! Milyen kis kopasz MachoNico! Cuki a kis buksija! Le ne égjen! :D:D:D
Jóét!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Rszg: igen, imád fürdeni :D igazi kis halacska ahogy Katka is mondja :D

Kukli: nem kopasz Nico, kb másfél centis komoly haja van, csak szöszi ;) 8) Gratula a kécóhoz.. csak most már legyen meg a döntés hová! :D

Katka: sztem max 6-ig maradunk, de 8 körül jó lenne hazaérni. Petiapu semmiféleképpen nem tud hamarabb odaérni? :oops: :roll: gondolom mic sem fogja nagyon faszául érezni magát a szoptatós anyák gyűrűjében egyedül apukaként :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Rszg és teszel rá olajat vagy valamit? mert én is így tísztítom, de nagyon azért nem merek odanyúlni, mert ugye én úgy tudom a köldököt nem szabad piszkálni, viszont ma úgy láttam maradt egy kis koszmó ott.
Nekem a hozzátáplálásról azt mondta a védőnő, ha jól fejlődik 6 hónap után, szóval szerintem nem probláma, ha csak szoptatod, de az sem ha már kóstoltatsz, mondjuk ez a magánvéleményem, mert én úgy vettem észre Maján igényli, azt olvastam a könyvben, amit szülés után kaptam ajándékba, ha a gyerek nyála folyik, főleg a mi étkezésünk közben, képes tartani tárgyakat, egyre nehezebben bírja a két etetés közti időszakot és ingerültebb közben, megérett a hozzátáplálásra, mert már nem elég táplálékot nyújt a víz állagú anyatej a fejlődő szervezetnek, ennek ellenére fő tápláléka egy ideig úgyis az anyatej marad, de kiegészül és nem marad éhes a gyermekem. Amúgy más kultúrákban már három hónapos korban elkezdik, szóval ez 5. hónap felé fogom szokatni az ízeket a gyerekkel és adok neki gyümölcsöt, már 1 X főzeléket is adtam, krumpli, alma, anyatej, csak úgy nyomta befele, semmi baja, de azóta, mintha többet is hízna. bocs ha sok voltam, és köszi a köldökös választ.

Adryn, szép fotók, látom szereti a vizet:)

Bea, Maja

Kép
bea1978

most olvasom Kuklika te is fülpiszkálót használsz? én is arra teszek néha olajat, de meg is ijedek használni, dehát muszály valahogy tísztítani :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hú de szépek :D és mindhárman milyen egyformák :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Banokla: tiszta apjuk a fiúk!!! :D :D :D le sem tagadhatják :lol:

Bea: köszi :D enyémgyerek is barackozik. de mást még nem kapott, azt viszont imádja... csak úgy veszekszik ha nem adom elég gyorsan :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Bea, nekem azt mondta a védőnő, h fürdetés előtt 1-2 órával be kell kenni a köldököt olajjal, aztán fürdetés után fülpiszkával kitörölni.

Nemlajos, én is néztem a híradót. Szegény Roli volt sztem is. :cry:

Kukli, kukucsKata nagyon édes tündérmanó! Hajrá új lakás!!!! Gyorsan egyezzetek meg!!! :) Nekünk gyerekorvos azt mondta, ha 4 hónap alatt 3 kg-ot híznak a babák, az jó.

Banokla, ezek a fiú koszorú?! Nagyon jóóóó!!! Kis helyesek!!! Télleg tiszta apjuk!

Adryn, Nic manó csudaszép!!! Olyan karakteres az arca! Sztem nagy nőcsábász lesz belőle.... :wink:

Tök fura, eddig tök vártam a HT-t, most meg halogatom....mik vannak?! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,
én ugyan nem megyek holnap talira sajnos, de azért belebeszélek, jó?
Amit Masut írt helyszínnek, az tök jó: a Széchenyi fürdő és a tó között, és ott valóban van játszótér a közelben - több játszótér is van egymás mellett a Városligetben, szóval erre vigyázzatok.
Ahol tuti van parkolóhely (nem kell vadászni) és ingyért: az a Felvonulási tér (Hősök terétől a nagykörút felé, ld pl. itt: http://www.iranymagyarorszag.hu/terkep/I202312), és ha a Széchenyi fürdő felé mentek, akkor a Hősök tere felé eső végén kell letenni a kocsit. Onnan egy kényelmes 5-10 perces séta a cél.

Bea, én nem nagyon szoktam külön tisztítgatni a köldököt mostanában. De ha piszkosnak látom, vagy valami szösz belemegy, akkor egy kis babaolajos fülpiszkálóval szedem ki, miként a többiek is javasolták.

Kukli, gratulálok az aláírt szerződéshez! És a kiszemelt lakásokat illetően sikerült dűlőre jutni a pároddal?

Banokla, jó a kép! Látom, a legkisebb is elég korán megfertőződött a forma 1-gyel.
És úgy látom a topik jobban izgul az öcsém meglepije miatt, mint én :) Lehet, hogy velem van a baj? :D

Katka, gyerekactivity tippet köszi, tök jó, ezt nem ismertem eddig. Meg fogom kukkantani.

Nemlajos, nekem is Roli esete ugrott be a mai híradót látva...
Lépek szunyokálni.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Holnapi Tali: Nyitottam térképet. A Városligetben állítólag 3 játszótér van. A nagy játszótér az Ajtósi dürer és a Dózsa György út sarkán van - Na jó egy kicsit beljebb. Ott találkozhatunk a nayg csúszdáknál. ;)
A Felvonulás téren végig jeleznek parkolókat - ingyenes.

Megpróbálok feltenni térképet. Remélem sikerül. A mosolyjelek jelzik a játszótereket.
http://korlat.bmknet.hu/vakbarat/varosl ... p_nagy.gif
Remélem nyitható. :)

Talikezdés 3-kor! Lehet késni! :)

Katka

katka22

Persze nekem jó a másik is, csak akkor az pontosan hol van, mert én térképen nem találom.... :oops:

Katka

katka22

Balatoni tali: Megnéztem útvonaltervezővel RSZG által megadott cím az Etele tértől (ez Dél-Buda) 1 óra 15 percre van. Szerintem ez tök barátságos időtáv. Ha alvás időben jövünk-megyünk, akkor pont egy jót szunyálnak a babók... ;)
Vica: Zalaegerszeg-Vasútállomástól pont ugyan ennyit időben, szóval Rszg az abszolút középpont. 8)

Adryn: Sajna múlt héten Petiapu kollegájának motorbaleset volt és ezért őt is helyettesíti és ezért nem tud korábban lelépni... :(

Katka

katka22

banokla, de gyönyörű csokorba szedted a fiúkat!!! :lol: :lol: :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kukli, hurrrrrrrrrááááááááá!!!

Mindent olvastam, de elcsaptam(?) a gyomrom, fáj a fejem, és azt mondják, MOST jön az igazi meleg... :?
Úgyhogy lefekszem.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

igen, Roli volt a tv-ben. én nem láttam viszont. mi volt benne???
holnap igyekszünk, de nem maradunk sokáig! :wink:
szupi volt a balcsizás, csütörtökön ismétlünk! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Helló!
Nemlajos jobbulást! :?
Talisoknak szép időt, és sok nyugis babócát!
Hm Balcsi nincs is akkor tényleg olyan messze. Innen kb. nekem
annyi mint Tata volt. :roll:
Bea igen, a biztonsági fülpiszkával. Nem hallottam, hogy ne lehetne. Igaz nem matatom órákig, de miért is tenném. Tegnap pont halálra puszilgattam neki, azt imádja!
Tehiti nekem majd 5 hó alatt hízott 3-at, de ez van. Attól még kis golyócska!
Banolka osztom a többiekét, szépek és tiszta apjuk! Nagyon szupi kép!!!! Igazi falra való!
Erpé még nem jutottunk sehova, van 3 hónapunk, és tudjuk minél többet nézünk meg, annál jobb. Szval igyekszünk kihasználni. Amúgy tök furi, de szept. 15-re kifizetnek minket 100%-osan, de novemberig ide sem jönnek. Ez nekünk jó, de én bizti letétbe raknám ügyvédnél a pénzt. Látszik, hogy ez nem magyar mentalitás, ennyire megbíznak bennünk mikor 2x taliztunk. :o
Csibb nektek szupi cirkuszozást! Katka jó ZOO-zást, a szurikátákat üdvözöljük.
Bocsi Nico, ezek a szöszi tincsek megtévesztőek. Pedig Boti is ilyen volt. Elnézést és cuppancs a kis buksira! :wink:
Ma nem leszünk, jövünk megyünk egész nap. Legyen mindenkinek szép napja!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Még eszembe jutott: Gabka hova tűnt? Vagy nyaralnak? :oops:
Katka te hogy vagy?
kuklika
Budapest VIII. kerület

SOS Maja ült az ölemben, feje teteje mozog kis helyen(szerintem a lágyrészen) le -fel. Ez normális???

Bea, Maja

Kép
bea1978

neten, könyvben nem találtam semmit, folyadékot rögtön adtam neki, nagynénémet hívtam, ő úgy tudja normális ebben a korban, most már nem mozog. :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

én is néztem ma reggel a Híradót, szegény család :( :( :( tényleg ilyenkor ahogy a pszichológus mondta, egy anyanak rögtön saját gyereke lebeg a szeme előtt ugyanebben a szituban, még a tűzoltókkal is pszichológusok beszélgetnek ilyenkor, ezt nem is tudtam...de most a nagymamát veszik elő.. ha jól értem, nem elég a tragédia, szegények... valami gondatlan emberölés bűntettével indítanak eljárást, mit vizsgálnak egyáltalán, gondolom a fürdőhelyet is..

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: :shock: nem értem?

Katka: az állatkertel szemben, a tónális van egy játszótér. Egyszer már voltam ott a Lilivel, de a térkép tényleg nem jelöli. Hogy fértek el a 4 gyerekkel az autóban?

Moncsi: taliztam Apával, vettem méregdrága kenyeret, Ő meg próbált lebeszélni, mert csak 400g és az ára is annyi, de 1 héten 1x megengedek ekkora luxust:)

csibb:arról volt szó, hogy gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz a rendőrség. A kisfiút az élménymedencében találták meg, de elég sokára,mert ahol volt, ott vízeséses (vagy mi) volt a medence :(

nemlajos: pocidra kis meggymagpárna esetleg?:) Pihenjél

hozzátáplálás: én mégvárom a 6 hót, addig is ilyen szép sárga a kakink 8) Meg a védőnőm is mondta, hogy Esztinél tök felesleges a hozzátápi,mert szépen fejlődik nélküle is

na megyek is

Balcsit kihagyom, mert a szombati utunk úgy telt lefelé, hogy Eszti Gárdonyig üvöltött...szóval most inkább nem ismételném meg

Kép

Kép
pgyöngyi

hozzátáplálás, izvilág ismertetés: Az anyatejnek nem ugyanolyan mindig az íze. A picik rajta keresztűl már igen sok ízt kaptak, szóval csak e-miatt szükségtelen hozzátáplálni :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi mit? a kutacsmozgást? vagy a híradót? azt én se...
tulajdonképp ezt a kutacsmozgást se láttam még, azért kérdeztem, hátha valakinek van tapasztalata.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea Köszi a hsz-t. És én is olajozok.

Kukli Most már én is gratulálok!

Akkor balatoni tali lesz?

Kép

Kép
rszg

Bea: A kutacs főként függőleges helyzetben szokott lüktetni. Ez nem gond. Petinek is szokott. Teljesen normális. Ne aggódj.
A kutaccsal akkor van igazán nagy baj, ha egy éves kor előtt benő. Ezt védőnő rendszeresen ellenőrzi, de te is odafigyelhetsz rá. Azért van nyitva mert az agy az első évben nagyon nagy ütemben növekszik és a fej többek között így biztosítja a rugalmasságot ehhez. Ha korán benő, akkor az agy nem tud megfelelő ütemben nőni. A kutacsnak 1 és 2 éves kor között kell benőnie. Nagyon változó pontosan mikor....
Ennyit tudok a témában. :?

Rolit én is láttam a késő esti híradóban.... Szívem szakad értük.... :cry:

Kukli: Köszönöm a kérdést én teljesen jól vagyok és egyenlőre a gyerekek is....

Tali helyszín: Akkor legyen az, amit Masut javasolt és majd csak megtalálom.... :oops:

Katka

katka22

Hát egyiket se :)
A nagyszülőt valószínű azért akarják felelőségre vonni, mert Ő vigyázott talán a gyerekekre, és ha jól értettem még karúszó sem volt rajta. De ettől függetlenűl miért kell szegény családot még ezzel is súlytani. :?

kutacs mozgást még nem láttam, azért néztem nagyot, így :shock: , lüktetett, vagy mi?

Kép

Kép
pgyöngyi

na közben Katka írta a lüktetést :) A nővérem kisfiának volt nagyon pici a kutacsa. Aggódott is a védőnő, de végűl semmi gond nem lett belőle

Kép

Kép
pgyöngyi

Köszi Katka!

Gyöngyi, igen lüktetett egy darabig, én is meglepődtem :shock:

Jó talit, szép napot nektek!

Bea, Maja

Kép
bea1978

[quote="katka22"]P írta:katka22ersze nekem jó a másik is, csak akkor az pontosan hol van, mert én térképen nem találom.... :oops:

A Vázsonyi sétány Vázsonyi felirata fölött található a másik játszótér.
(A tóban van a felirat bal oldalt.)

Fura, hogy ilyen nagynak jelzik a tavat, holott már évek óta csak egy kis részén van víz, a baloldali kicsi részen... na jó.a Vajdahunyad-várnál is van egy kicsi. A többi üres medence, illetve a jégpálya helye...

Masut
masut

Masut: Köszi, így már menni fog....
8) Biztos régi térkép, ezért iylen fura.... :roll:

Katka

katka22

Rszg megnéztem a google map-ben a címet amít írtál hogy hol vagytok a balcsin, az már inkább Balatonlelle, ugye?
Nekem akkor továbbra is jó a szerda és a péntek egy balcsis talira :D , de ahogy valaki írta a szerda jobb lenne, talán kisebb lesz a forgalom. Ja és én viszem a páromat is :wink: eddig legalábbis úgy néz ki.
Ja gyertek minél többen, nem tudom Bp-re mikor jutok én el :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Balatonos tali: Akkor célozzuk meg a szerdát. Találkozzunk olyan 10 órakor Rszg-jéknél. (Azért ilyen korán, hogy ne olyan melegben vezessünk...). Kérek érdeklődőket! 8)
Kukli gyertek nyugodtan, csak Botira tegyél légyszíves karúszót! Ha bírja. Szerintem az megnyugtó.... :roll: Segítünk mindenben. Szívesen vigyázok Katára, amíg pancsolsz Botival. :wink: Addig behajtom a puszit Petinek.... :lol: És pancsolni is szívesen pancsolok, amíg Peti alszik. ;)
Vica: Szívesen megismernénk Bulcsút is, de meg tudom érteni, ha nem akarsz 3 gyerekkel jönni. Akkor biztos, hogy jóval kevesebb időd lesz beszélgetni...... :roll:
Rszg: Strand körülmények milyenek? Van WC? Öltöző? Lángosos? (A legfontosabb! 8) ). Van esetleg gyerekeknek kiépített homokos partrész? Játszótér? Árnyák a játszótéren?

Katka

katka22

Sziasztok!

Apám a munkahelymeről most hivtak, hogy meg akarják szüntetni a munkaviszonyomat és cserébe kiszureják a szemem egy kis pénzzel. Ezek szórakoznak.

Akkor most hol is lesz a tali az állatkert oldalon vagy a másikon??? Bár egyikről átsétálni a másikra is jó levegőzés :lol:

A babaúszás hogy tetszik e Hannának. Szerintem igen, mert volt amikor csapkodott a lábával meg mosolygott, de Hanna olyan figyelős fajta, aki szívja magába az információkat. Ez még csak az első óra volt olyanoknak akik még nem voltak babaúszáson. Volt olyan baba aki sírt, volt olyan aki hangosan végig nevetett. Hanna volt a legidősebb az ő 5 hónap 3 hetével. Volt hason lebegés meg háton lebegés. Engem csak akkor vert ki a veríték, de a csaj nem fejezte be a mondatot és utána megnyugodtam.
Arról akart beszélni hogy a babákat a viz aláta "nyomjuk" merülés, de enke csak a feltetlen vagy feltételes reflex kialakítása.Mondjuk a baba nevét és merülés szót amivel majd megtanulja hogy a feje víz alá fog kerülni. De most csak egy imitált felülről locsolás volt.

De Hannának már lehet hogy elmút a búvárreflexe, mert amikor hason volt a vízben akor nem bezárta a száját hanem elkezdett lefegyelni és ezért szóltam neki hogy ez nme ivóvíz, ne lefegyeljen...

Jövőhéten mi nyaralni megyünk, nem aktuális nekem a tali.

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Sziasztok,
nekem elvileg jó a jövő szerda a balatoni talira, de nem ígérem biztosra, mert nem csak tőlem függ. A barátainkkal leszünk Almádiban és lehet, hogy szerdán épp Taliándörögdön leszünk a fesztiválon (ami a művészetek völgye helyett van az idén)... Ha OK a szerda, akkor komppal fogunk átmenni. És én is viszem apát (hacsak nem kell dolgoznia, most kiderült, hogy sajnos ez is lehetséges...)

Nagyon jó talit mára, látom, hogy meglett a hely :)

Emese, sajnálom, hogy a munkahelyed ilyet csinál. Én úgy tudom, hogy ezt nem is lehet, tgyás-gyed-gyes védett pozíció, de lehet, hogy rosszul tudom...

Bea, Samunak is gyakran lüktetett a kutacsa, Katának is szokott mozogni, ha függölegesen van. Ahogy Katka is írta, ez természetes.

A munkahelyemen az egyik titkárnő eredeti szakmája fotós, és most átküldte az elmúlt 6 évben készített képeit. Azért fura szembesülni azzal, hogy milyen is voltam pl. 2003-ban :)
És jó hír, hogy a mérleg szerint egy hónap alatt fogytam 4 kilót, a rossz hír, hogy ez nem látszik... De tényleg, most nem viccelek, én azt hittem, h híztam, azért is álltam rá a mérlegre...
É

erpé

igen igy van ezek védett pozíciókelvileg. Csak ez egy mint kiderült szemét valami kazah testvérpár akik azt csinálják hogy nem érdekle az a kis magyar senki tehát nem kell a munkaviszonya. Ez valami maffia orosz banda lehet én vagyok az utolsó ember a töbiek már elmentek vagy kitették őket. az egyik munnkatársam tavaly októbetől nemtalál munkát.

kemse

na olyan mérges voltam hogy tele volt helyeírási hibával is amit írtam

kemse

Sziasztok!

Bea: nyugodj meg, teljesen normális, ha a kutacs lüktet. Gergőnek is lüktetett a kutacsa és Krisztiánnak is. Én úgy tudom akkor van baj, ha 'behorpad" a bőr a fej tetőn, ahol a kutacs van, és úgy marad. Az folyadék hiányra utal és kiszáradás lehet.

Kemse: sajnálom, hogy a munkahelyeden ilyen nem törödöm emberek vannak. Amúgy nekem is egyből az jutott eszembe, hogy aki gyeden/gyesen van, nem lehet megszűntetni a munkaviszonyát.

Erpé: az jó hír, hogy fogytál!!! Mit csináltál????? Amúgy a 4 kiló biztos meglátszik, csak te nem veszed észre!! :wink:

Nemlajos: hogy vagy???

Jó talizást!!! Képet kérünk ám!!!!!

Köszönjük a dicséreteket. Nagyon sokan mondják, hogy apjukra hasonlítanak. Ma még volt hőemelkedése Krisztiánnak, és nyűgi is. Írtam már, hogy Gergő nyaral?? Hétfőn délután elvittük nővéremékhez. Olyan csendes a ház!!!!!!!! :lol: Nővérem teljesen kiakadt, hogy mennyit beszél Gergő, mindig van témája. Állítólag ki nem nézte volna belőle, pedig azért találkozunk, csak akkor a gyerekek álltalában együtt játszanak és nem tűnik fel. Ugye-ugye igaz a mondás, "lakva lehet megismerni egymást" :lol: :lol: :lol:

banokla

Kemse, maffiás munkehelyed van?????????? :shock: :shock: :shock:

Jó talit mára! Képeket várjuk, mint mindig!

Bea, ez tök normális, h lüktet a fejük! Szonjának is szokott. Férjemuram, ki is van akadva, h milyen félelmetes. :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti: milyen egyszerre írtunk!!! :lol: :lol:

Ja és még Gergőnek a sok beszédhez társul rossz étvágy, ezért mindig ő túlórázik az asztalnál!! Van valami ötlet, hogy mivel lehetne evésre bírni? Soha sem éhes ( de jó neki). Nem mondanám, hogy válogatós. Szerintem, ha egésznap nem adnánk neki enni, akkor sem szólna semmit. :roll: :roll: Mindig vitatkozunk, hogy enni kell. Írtó lassan eszik, ha eszik. Elmesélget, elszöszmötöl...

banokla

ja mi mopndtuk így hogy maffia
kazah tesvérek
azeri és török alkalmazottak és itt volttak orosz munkatársaim meg 2 magyar

kemse

:shock: az ukrán munkatársakról el is felejtkeztem :shock:

kemse

kemse :shock: :shock: :shock:

banokla, én ma már jól :)
Ismét tisztítottam egy adag meggymagot (nem irigyellek, jó kis melót vállaltál magadra :shock: ), most szárad 8)
És már megint itt a meleg... :?

Talizósoknak jó programot mára, bár nem irigylem őket... :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: örülök, hogy jobban vagy. Neked mikor lenne jó, hogy postára adjam?? Biztos marad benne, amit neked kell kidobni.

banokla

Nemlajos: örülök, hogy jobban vagy. Neked mikor lenne jó, hogy postára adjam?? Biztos marad benne, amit neked kell kidobni.

banokla

Sziasztok!
:oops: :oops: :oops:
Egyszerűen nincs időm jönni,örülök, ha olvasni tudlak benneteket,úgy mennek a napok.Pedig a depiből végre kimásztam(egyelőre)
Tali,tali hátán, irigy vagyok!

Kérdésem lenne:Létezik szerintetek, hogy Larának bántja a hasát a forralt víz??? :shock: :shock: :shock: Más tippem nincs, semmi újat nem ettem, viszont amióta elkezdtünk vizet adni neki(napi 10-20ml,amit megiszik)hasfájás van, illetve azóta kaka se volt.Persze a kakának lehet nem ehhez van köze, de a hasfájást nem tudom mire vélni.Tegnap adtam kúpot, de semmi eredménye nem volt :shock: ellenben este egy órát üvöltött :cry:
Létezik,hogy a víz aludas? Végülis életében kétszer kapott teát,még nagyon pici volt, azóta csak anyatej.Én a vizet se erőltettem volna, de a védőnő szerint jobb lenne,ha valami kalóriamenteset fogyasztana evések között, mert sok a súlya(7400 volt tegnap)meg azt mondta,ő régen látott ilyen jól szopó babát :shock: :D És kikerekedett a szeme,mikor mondtam, hog 8szor eszik.Mégis mi a fenét kéne csinálnom???Hiába mondja,hogy 3-4 óránál sűrűbben ne adjak neki, egy ekkora baba már nem éhes sűrűbben :? :roll: ha egyszer éhes, hiába adok vizet, ordít, nem kell neki.
nekem azt mondta,hogy 6 hónapig ne adjak SEMMIT, főleg,hogy ennyire elég neki a tej, semmi szükség másra(kivéve a vizet :evil: )

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, én azt csinálnám, hogy pár napig nem adnék neki és megnézném, változik-e a helyzet. Ha igen, akkor a forralt víz a ludas. Ha meg nem, akkor kiderül, hogy nem.

Masut
masut

Ja, egyébként nálunk is min. 7 evészet van egy nap (éjféltől éjfélig), de néha 9 is előfordul. Szóval átlagban mi is kb. 8-at produkálunk. Mostanában kezd egy kicsit csökkenni, volt már 6 is. :)

Masut
masut

banokla, nekem mindegy, de jövő hét keddtől nem vagyok egész héten, 21-től meg nyaralunk.
Úgyhogy ezeket kivéve bármikor, és köszönöm! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

zazzy: bocsi,hogy ezt írom, de a védőnőd egy hülye. Ha meg egy kicsit utánaolvasol az ivóvíznek, kiderűl, hogy forralva se olyan egészséges dolog (ez az én véleményem, lehet rajta nagyokat vitatkozni, de mivel alapból egy kedves,rendes kislány vagyok, nem fogok ilyet tenni:))

nemlajos:örülök,hogy jobban vagy. hangulatod?

masut: még otthon? :shock: Te jó közel lakhatsz :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: