Szerencsére az én lábaim nem dagadnak, van egy pár ismerősöm akinek dagadt és az a rossz, h nem is tudsz vele mit csinálni.
Kitartás a lábdagadósoknak.
Szélvihar tényleg nagyon nagyon gáz volt, annyira be voltam tojva.
Áfonyácska

De inkább pihi, mint baj legyen.
Köszi a név dicséretet és a gratulációkat!
Én hétfőn voltam terheléses cukron. Ma meg a szomszédunkkal a szülésznőnél voltam. Szimpatikus volt, így akkor be is jelentkeztem hozzá.
Reni
Hát nem is tudom. Most épp annyira nem vészes. Napközben ált. 2 órát alszik. Este 10kor alszik el és reggel 8 körül kel. De közben, hogy hányszor és mikor az változó. Most már sokszor van, h jön közénk hajnalban.
Blani is nagyon édes

és a pocak meg csini.
Kriszti
Nagyon cukiii

nekünk nem látszott Lili ennyire, így majd csak a 30. hét körül szeretnék menni most. Akkor meg jól meg is nézik.
Nekem szombaton (átírtam mert vmiért nem volt net és nem tudtam elküldeni) jó főzős napom volt. A mai ebédet, a holnapit is megfőztem+ megyünk du lakásavatóra és oda sütöttem meg csináltam salit.Most már kivagyok kicsit.
Kankalin
Biztos megnéztem már, de majd még 1x megnézem
Jó utat nektek!
Kata
Biztos nagyon csini lett a frizurád. Kata sztem ne akarj nagyobbat. Nekem 75 B, C volt a méretem és kényelmesebb az mint a 80 C,D
Hát az unokatesód több, mint bunkó

azért nálatok még számíthatna rá, h extrán érzékenyek vagytok erre a témára. Remélem legalább leüvöltötted a fejét....
Dy
Festő
Alvás: én csak oldalt tudok, jobb illetve bal oldalon. Ha hátra fekszek egy idő után úgy érzem nem kapok levegőt. De ez normális mert babó nyomja az ereket.
Monke
Köldök nekem csak az utolsó pár hónapban simult el. Mondjuk nekem olyan, h nem fordult ki. Feszült, de nem volt vészes. Nem lesz belőle gond, ha kifordul sok kismaminál látom, h ilyen, csak hát gondolom feszül.
Renie gyomorégés ellen kiváló és kismamáknak is lehet.
Fürdés:
A kád vízben csak a hőfok nem mind1. Én esténként Lilivel fürdök és nagyon langyos a víz, meg nem vagyok benne sokáig, de ez nem okozhat gondot. Strandon nem mennék a vízbe.
Uszoda ok, mert azok rendesen tisztítva vannak és nem mennek bele olyan sokan, mert hideg

és amúgy anno a dokim is azt mondta ok.
Sztem a Balaton is ok. Én voltam benne, a fizetős strand részen ahol rengeteg ember ült a vízben a part mellett ott nem mentem be, de a szabad strand rész nagyon ok volt.
Reni
Azért gratulálok, apa meg gyorsan meg fog vigasztalódni. Az én megérzésem is csalt amúgy, mert én lányt vártam

de minket nem kell vigasztalni a fiú miatt sem
Enikő
Milyen hülyék az emberek

tök normális méretű a pocid

a kutyus imádnivaló (amikor nem rág szét semmit

)
Dy
Örülök, h jobban vagy. Vigyázz magadra és csak óvatosan legközelebb a kajával.
Dorka
Basszus te is vigyázz magadra. Még jó,h anyud a közelben van.