[quote="bibiesbrumi"]n írta:bibiesbrumiagyon nagyot csalódtam a császárom utáni bánásmódban, és egyáltalán a körülményekben: én sem tapasztaltam elfogadhat tisztaságot a szülőszobán és a műtőkön kívül ... és hát ez a látogatási rend, na meg a tapló csecsemősök és nővérek ...
Hát nem tudom, annyi embertől hallom ezt, nem is értem, hogy lehet ezt bababarátnak nevezni. Milyen bababarátság az, ahol az anyukák a látogatóktól nem tudnak rendesen szoptatni, és állandóan a nyakukba bámulnak. És az rendben van, hogy az apujuk bacikörnyezetét ismerik, és ezért ne tiltsák ki őket ki teljesen. Na de az utolsó piripócsi rokon bacijával, pláne a szomszéd ágyon fekvő kimama rokonának bacijával csak nincs így!!!
Ezt egyébként a Kútvölgyiben úgy hidalják át, hogy a gyerekágyas szobák folyosójára rokon nem mehet be, csak a folyosóajtóig, de oda ki lehet tolni a babát, ablakon keresztül megnézhetik. Az apukák beöltözve délutánonként bemehetnek a folyosóra is, és nekik ez idő alatt ki lehet tolni a babát, kézbe vehetik. De a szobákba ők se mehetnek be, így még ekkor is zavartalanul lehet szoptatni, mosdóba menni, vagy pihenni a többieknek, ha nincs a saját párjuk ott.
A csecsemősök és nővérek: no comment. Azért nem kell ilyennek lenni!
Én láttam a Kútvölgyi tisztaságfokát, és nem borzadtam el (jó, nem szállodai, de tiszta volt), szóval szerintem az sem teljesen normális, hogy ez legyen, csak azért mert eü...
Ha ez a helyzet az orvossal és szülésznővel, akkor nézd meg azért a kistarcsai helyzetet. Váltani soha nincs késő. Én nagyon nagy furcsaságnak tartom, hogy azért kell orvost választani, mert ki tudja, mi lesz ügyeletben... Pedig igaziból a rendszer akkor működne helyesen, ha kivetné magából az oda nem való orvosokat, és bárkire rá lehetne magát bízni az embernek ügyeletben is.