A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Erpé
én még nem vittem moziba, de pont ősszel volt nagy dilemmám ez...
aztán úgy döntöttem, hogy túl hangos egy ilyen dolby surround-os hangrobbanás... hagyományos mozi meg nem nagyon van...
vidd el a balcsin kertmoziba!!!! :idea:
cirkuszt biztos élvezné Samu! :wink:

mi most indulunk a Balatonra, leugrunk Majáékhoz fürödni kicsit, aztán este vissza!
szép napot nektek!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Tali: Nekem jó a Városliget és jó a 3 és 4 óra is. Én nem vagyok ismerős a Városligetben, de lehetne játszóterek környékén? Mert én viszem a nagyokat is... ;)

Gyöngyi: Szerintem is türelmesen gyakaroltasd a hason levést. Többször fordítsd át, amikor jó kedve van és pikk-pakk rá fog érezni a kisasszony.... Nekem a Zsófi szokta ezt meg nehezen. Olyan 5 hónapos volt mire ráérzett.
Köszönöm a kérést, ma már teljesen jól vagyok... A gyerekeket még gyanakodva figyelem. A legtöbb vírus 2-3 nap alatt kiderül....
A nagyokat persze elkerültem, velük ezt már meg lehet beszélni, Peti a legkritikusabb szerintem.... :roll:

Erpé: Most az egész topic az öcsédék meglepijére kíváncsi.... :lol: :lol: :lol:

Bea: Jó, hogy jelentkeztél, már kezdtelek hiányolni. Terpeszrugit sajnálom, remélem hamarosan szabadultok tőle...

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Erpé: Zsófit 3 évesen vittem először moziba. Micimackó és a Zelefántot néztük meg. Én ezt előtte megvettem könyvben, többször elolvastuk, de a mozit így sem értette teljesen, bár nagyon tetszett neki. És nagyon sírt, amikor Ormi nem találta az anyukáját. És kérte, hogy menjünk innen. De az ölemben megnyugodott. Aztán megvettem DVD-n is és még többször megnézte mire teljesen megértette.
Cirkuszba 2 éves kora óta járunk. Azt hallottam most nagyon jó a műsor a Nagycirkuszban, de én még nem voltam....
Bábszínházban is voltunk párszor, de a lányokat a pesti bábszínház nem hatotta meg....
A minimax hajón van fél órás színházi előadás az tetszett nekik, de Ági 3 évesen még olyan nagyon nem fogta fel. De azért tetszett nekik....

Katka

katka22

Erpé mi most vittük el Pannát először moziba a Jégkorszak 3-ra, élvezte, tetszett neki csak a végén már nehezen bírta az ülést.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nálunk a lányok az apukájukkal voltak a Jégkorszak 3-on és azt mondták, hogy volt benne egy nagyon félelmetes rész. Mondjuk az én lányaim elég ijedősek.... Lehet, hogy más gyerekek jobban bírják ezt...

Katka

katka22

Vica: Jövő hétre mondasz egy napot, hogy lássuk, hogy kinek mennyire jó az időpont?

Katka

katka22

A Városliget nekem is jó, sokkal jobb, mint a Kopaszi. :P
Azt hiszem, a tó mellett van egy játszótér...

Masut
masut

Sziasztok!

Nem tudom, ti, hogy birjátok, de nekem csak megint most sikerült benéznem. Ahogy látom történtek szomorú dolgok, nagyon sajnálom, őszinte részvétem.

Ha nem zavarok elmennék én is a talira, a városliget nekem tökéletes.

Egyébként úgy kerültem a ti beszélgetésetekbe, hogy nem láttam csak a januári behalt topikot, meg a recept cseréset.
Csodálkoztam is miért csak cserélgetnek és nem beszélgetnek vagy találkoznak, aztán most, hogy Adryn írta hogy van másik topik is én is észrevetem kb 450 oldalnál járnak ők is. Eléggé pörögnek ők is, nem láttam csukott szemmel.

Pappillon: A babaúszás a 16. kerületben volt

www.babauszi.hu

Emese

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Helló!
Először is voltunk szurit, majd nyomom a tblát. Katus súlyával nem elégedettek, és külön külön a védőnő is és a dnő is hozzá tápit javasol. Kicsit csalódott vagyok, de ha ezt ajánláják ketten is akik látják őt, talán el kell gondolkozni. Sztem aug-i nyaralásunkat még megvárom.
Csibb irigyellek, jó pancsizást, és bandázást nektek!
Erpé miért nem jöhetne unokahúg is? Boti alig múlt egy éves mikor Kata ránk törte az ajtót. :D:D:D
Katka örülök, hogy jobbanv agy? Tejci? Reméljük megússzák a többiek a dolgot. Megy a drukk meg enerigavitamin!
Emese tök jók a képek! Micsoda kis felsőtest nálatok is. Édes!!!! Ti hozzátáplálással hogyan álltok?
Bakker nem mutatja csak ezt az oldalt. :twisted: Mindjárt utána járok azt megnézem mit felejtettem ki.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Helló!
Először is voltunk szurit, majd nyomom a tblát. Katus súlyával nem elégedettek, és külön külön a védőnő is és a dnő is hozzá tápit javasol. Kicsit csalódott vagyok, de ha ezt ajánláják ketten is akik látják őt, talán el kell gondolkozni. Sztem aug-i nyaralásunkat még megvárom.
Csibb irigyellek, jó pancsizást, és bandázást nektek!
Erpé miért nem jöhetne unokahúg is? Boti alig múlt egy éves mikor Kata ránk törte az ajtót. :D:D:D
Katka örülök, hogy jobbanv agy? Tejci? Reméljük megússzák a többiek a dolgot. Megy a drukk meg enerigavitamin!
Emese tök jók a képek! Micsoda kis felsőtest nálatok is. Édes!!!! Ti hozzátáplálással hogyan álltok?
Bakker nem mutatja csak ezt az oldalt. :twisted: Mindjárt utána járok azt megnézem mit felejtettem ki.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kuklila: a hozzátáplálással mivel :lol: hivatalosan átlépte Hanna a 6 hónapot elkezdőthet. Már irtam korábban hogy egy reumás doki mondta nekem, hogy milyen hülye gyerek orvosok vannak akik most azt hírdetik, hogy 6 hónapig csak szoptatás.

Szóval már júniustól adogattam neki egy két kanál alma vagy narancs levet, aztán betört az igazi gyümölcs szezon. Cseresznyét meg meggyet nem adtam mert attól egy felnőt is felfújódik, hagyom jovőre. A barackot nyomja rendesen, vasárnap délután sikerült hogy először elfogatda Hanna a barack pépet és utána meg nem is szopizott.

Szerencsére éppen volt és van tejem elég de mind a két mellbőll szopott minden etetésnél. Most viszont, hogy kevesebbet szopik a hozzátáplálás miatt, a mellemben néha olyna nyilalás félét érzek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Kép
Mielőtt csodálkozna bárki, valóban nem vagyunk 5 hósak, de már csak 6 hós mérésünk lesz, a tüdőgyuszink csúszásunk miatt. :roll:
Emese én is hiszek a 6 hóig tejecske csodában egyébként, és terveztem is. De minden dokinak más és más a nézőpontja bizonyára, minden anya tudja mi kell a gyermekének.
Amúgy nagyhirtelen elővettem egy kis barackot. Kata először "Inkább konakion-t!!!!" fejet vágott, aztán habzsolt 2 kanalat, és még nézte tovább mint kiskutya a csontot, de ennyi bőven elég neki mára. Majd meglássuk hogyan lesz.
kuklika
Budapest VIII. kerület

KÖzben alkásokat nézek:
http://www.ingatlan.com/elado/tegla_epi ... ./h3306042
ez megtetszett még. Közel van a mh-ekhez. Kb. 1 km-en belül lenne a kiszemelt ovi, bölcsi, és a két melóhely. A környék jeles, kiesik a forgalomból, és a vonat ellen épül majd a zajfal, de állítólag így sem vészes. Beszéltem a tulajjal, meglessük a héten. Olcsóbb lenne az álomnál (bele sem élem abba magam), még nagyobb kocsi is beleférne.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: Nagyon szimpi lakás, kár, hogy nincs több kép róla. Szerintem a hátránya 3. emelet. Az 2 kicsi gyerekkel azért húzós, nem? Vagy csak én vagyok lusta.... :roll:
Súlykérdést nem értem nálatok. Ha megnézed Peti és Kata újszülött és mostani adatait, akkor Kata jóval többet hízott 5 hónap alatt és Kata még nincs is ugye 5 hónapos.... :shock: Akkor meg mi bajuk van? Olyan 6 és fél kiló lesz 5 hónaposan Kata, ami szerintem teljesen jó súly. Majd a táblázatba is látszani fog, hogy középmezőnyben van, pedig ugye nem született nagy súllyal.... Persze én is hozzátáplálnék, ha olyan nagyon mondanák... :roll:

Kemse: Persze, gyere ha van kedved....

Katka

katka22

Kaptam még képeket, meg alaprajzot a kecóról... szerintem nagyon jó. A gyerekszoba 14,4 nm lenne, a háló 9. A hálóból is nyílik a fürdő. Van kis erkély is, bár épp a szárítandó ruháknak vagy babakocsinak elég. 3 emelet nem gáz. Boti felrohan simán, megszokta a lépcsőt, tárolóban marad a kocsi, én meg felhozom Katát, aki jövő ilyenkor lépcsőzik remélem, mint Bobó. :roll:
Súlykérdés: bevallom nem néztem táblát, nehogy hasonlítgassak. :oops: Sztem sem gáz, szupi hurkáink vannak, de ha ezt javasolják? Később félek magam hibáztatnám - bár mikor és miért. Bár lehet hüleség aztán hagyom a fenébe. Na ez a mai dilemma. :lol:A legsarkalatosabb, hogy ha hozzáetetek, annyit fogok apadni, hogy tök hamar kiváltom a nappali kajákat. Imerve magamat. Pedig olyan husin rötyög a cicin. Ma közben pukizgatott, és mindig megállt, komoly fejet vágott, aztán mikor végzett rám nézett és mosolygott szemtelenül. Ezt ne élvezzem még sokáig? (bocsi de sztem ez annyira husi dolog ennyi idősen, remélem később nem kaja közben fogja ezzel elüldözni a pasikat azt nyakamon marad :lol: :lol: ) Majd lesz vhogy. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli én se értem miért mondta a dokid és a védőnőd hogy kezdd el a hozzátáplálást, ahogy nézem még nagyobb is mint Nimród. Szerintem is jól gyarapszik. Én múlt héten voltam tanácsadáson de se a doki se a védőnő nem mondta hogy esetleg kevés lenne a súlya. Meg hát ha nyugodt Kata és nem sír sokat, akkor szerintem elég neki a tejci :roll: Na bocs, nem akarlak lebeszélni se meg rábeszélni se, csak mostanában tényleg olyan furika tudnak mondani a dokik és a védőnők is.
Na meg amit írtál, ha elkezded akkor valószínűleg tényleg hamarabb fog fogyni a tejci.

Jövő heti talira talán a hét második fele lenne jobb, még nem beszéltünk róla itthon :oops: még mindig nem igazi a kommunikáció köztünk, még tart a durci :? De ma mindenképp beszélünk róla.
Amúgy arra gondoltam hogy Bulcsú itthon maradna, Pannával azért könnyebb már a Balatonon, meg bizti jól ellenne Zsófival és Ágicával. :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kukli ez a lakás jól néz ki és nagyon hasonlít a mienkhez, nm-ben és szobaszámban is, na meg a 3. emeletben is. :)
Az tényleg jó hogy Boti felszalad, most már én is kezdem megszokni, Panna és Bulcsú felmennek és "csak" Nimródot kell vinnem. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Töltök fel Velecei - tavas képeket. Előre is bocsi, ha sok lennék... :oops:

Rút kiskacsák :lol:

Kép

A teljes család! 8)

Kép
Képzeljétek mindig így jártak szép szabályosan. Elől a mama, utána szabályosan a gyerekek és a hátvéd az apa. Egyszer két fióka meglépett, a mama utánuk ment a másik két bébivel és jól leszúrta őket és keményen a sor végre küldte őket. Itt aztán rend van! Van mit tanulnunk.... :lol:

Katka

katka22

Kincskereső kaland - Hajós kincs

A kincsestérkép! Bal oldalon a kikötő van mólókkal és hajókkal. Jobb oldalon a villapark a tetején a standdal. A szaggatott vonalak mutatják az útvonalat (térkép teteje) a piros X jelöli kincset! Kalandra fel!

Kép

Vajon ebben a hajóban van a kincs? :o

Kép

Megszereztem! Megvan! 8)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.07.28 13:38-kor.

Katka

katka22

Néhány Petikép:

Peti rosszidőben:

Kép

Peti alszik:

Kép

Peti pancsol a kiscsónakban 8)

Kép

Végre megyek anyával én is a tóba! :P

Kép

Katka

katka22

Ágica homokvárat épít:

Kép

Majd kiegészíti egy tóval 8) és rájön, hogy ebbe ő is belefér.... :shock:

Kép

Ezért egyszerű az én életem.... :wink:

Kép

Katka

katka22

Nagyon jók a képek Katka, gyerekek tündériek, Peti pedig tényleg nagyon hasonlít rád :D
Ja és igazi kis tájfutó térképet csináltál a kincskereséshez :wink: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Na beszéltem a férjemmel a jövő hétről.
Szerda és Péntek lenne jó talinak.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jaj Katka! Szupik a képek! Peti annyira cuki, meg kell zabálni! A közös kéepteken sztem nagyon hasonlít. Van vmi közöd hozzá? :lol: :lol: :lol: A homokos kép is nagyon tecc.
Hát hozzátápit már tényelg nem tom. Mindegy is. Most nagyobb bajom lett. 8) Zsolti egy lakáshoz ragaszkodik, én emg minden 2-ba beleszeretek amit látok. :lol: Holnap nézek egyet anyuékhoz közel. 1 30 nm-es, és 2 közel 14 nm-es szoba, ekkora fürdő+konyha, full felújított, 1. em, tárolós, csak panel, de egyedi méréssel.
Videjót töltök, mindjárt hozom. Kata kitalált vmit magának. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jah sírás Vica: nekem Kata heti 15 percet ha sír összesen. Boti dettó ilyen volt. Nem kel sírva, nem sír ha éhes, sosem. Max. ha Botit etem és bekapcsol a radar. :wink: Akkor meg hozom és nyelhet nagyokat. :lol: :lol: Én ezért kapom fel ha sír, mert sosem sír, tehát mindig van oka. Most kb. 1,5 órája játszik, néha dumcsizunk, közben Boti hintázik énekelve, én meg rohanok hol ide, hol oda.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sírásról annyit,hogy Panna és Bulcsú többet sír mint Nimród :D
Panna ma a séta előtt 15 percig üvöltött, hisztizett, nem ám sírt hanem olyan jó hangosan, szerintem mindenki hallotta a környéken, már bizti tudják hogy az én lányom az. :?
Volt is bünti nem mentünk a játszótérre csak sétálni.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

kuklika
Budapest VIII. kerület

Ha Boti hisztizik én is mindig mondom neki, hogy többet sírsz, mint a hugod. Persze most betegen tök nyügi volt, így csak óvatosan mondogattam. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ezt most meg tudtam nézni , nagyon aranyos Kata :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Köcci :)
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukucs Katus :)
Ja, és Kata súlyával szerintem sincs baj. Mit mondtak, mi a gond? Lehet, hogy egy hónap alatt nem hízott eleget? mert önmagában a súlya szerintem tök jó... (mondom én, tonnadonna anyukája :) ) Szóval, hallgass a megérzéseidre! :)

Kemse, jók a képek nagyon, tetszett a bébiúszás a kiscsajnak? És neked?

Katka, már úgy várom az ilyen kincskeresős kalandok miatt, hogy nagyobbak legyenek a gyerekek. Meg amiatt is, hogy tudjunk társasjátékozni. Én gyerekkoromban imádtam a társast, meg egyetem alatt és után (amíg nem jöttek a gyerkők) éjszakába nyúló activity, meg catan, meg gazdálkodj okosan, stb játékokat játszottunk a barátainkkal. És majd szeretnék sok ilyet a gyerekekkel is - annyira jók! :)

Jövő heti balatoni tali nekünk is OK lehet szerdán vagy csütörtökön.

Képek szuperek.

erpé

vééégre vótam fodrásznál :lol:

Kata nagyon cuki! Ahogyan Peti is :P

Tali akkor hol? Mikor? Kik?

Városliget? Tó? Állatkerti felénél? 3-kor?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Erpé: Van Activity gyerekeknek, amit egy jól beszélő 3 és fél éves már tud játszani. Mi rengeteget szoktunk. Tipikus tárgyak vannak a képeken és a körülírást már és 3 és fél éves nagyon jól tudja. És halálra fogod nevetni magad és dagadni fog a májad, hogy milyen okos a fiad! Persze kell egy kis idő, amíg belejönnek, de nálunk Dani 3és fél évesen már profin játszotta. :shock: Persze rajzolni még nem tud, mutogatni is inkább csak Zsófi szokott, de a beszéd, fogalmazás gyakorlására nagyon jó és meglátod élvezni fogjátok.
Nálunk Ági fogalmaz a legnehezebben (mert ugye ő 4 éves koráig nem beszélt érthetően), vele úgy játszottuk, hogy én megnéztem a lapot, megbeszéltük, hogy mit lehet mondani mondjuk egy bicikliről és akkor azt mondta. Aztán egyzser csak azt vettem észre, hogy már nincs szüksége rám..... :shock:
És kitalálásban nagyon profik a 3 és fél évesek! :wink:

Katka

katka22

gyerekek, szerintem Rolit mondják a híradóban, a Siófoki strandon megfulladt kisgyerek... :shock: :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka, nagyon jók a képek!
Kukli, mikor nekem mondta a dokinő, hogy kezdjem el a kóstoltatást, ugyanígy vívódtam, aztán három-három alkalommal kóstoltattam meggyet, barackot, még majd egyszer kap almát, így el is telik az idő a 6 hóig :wink:

Ez a híradó ma nagyon aktuális, a tüzet is láttam tegnap, kutyaséta közben (illetve a füstöt), de aztán elfelejtettem, mire hazaértem... :oops: 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Szépen lassan le fogsz szokni a híradóról, mert majd nem akarod, hogy a gyerekeid borzalmakat lássanak és rémálmaik legyenek. :? És valljuk be a híradó tiszta horror.... :(

Katka

katka22

Pappilon: Fotó? 8)

Katka

katka22

majd élőben holnap :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

katka, hja, hát igen, vagy átszokom az éjszakaira...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok

akkor hol legyen a tali? városligeti tó? én sem ismerem nagyon a városligetet... hol parkoljak? felőlem lehet 3 óra, de én tuti kb 4-re érek oda... szóval remélem megvártok :roll: :lol:

Csibb: ma mi is pancsiztunk, csak mi egy közeli tavacskában :P

Katka: nagyon jó képek, aranyos lehetett hattyúmama a fiókák leszidásával :D na meg az a várépítős kép a tavacskával... :lol: örülök hogy jobban vagy

KépKép
KépKép
adryn

hozzátápi: én déli szopi előtt egy kis gyümölcs, majd 6 hónaptól kezdem, de azért kóstoltatok vele :oops:

Kemse, jó lehet ez a babaúszás, élvezi a pici?

Katka, szuperek a fotók!! Látszik, hogy jól éreztétek magatokat, olyan szép a nagy család!!

Egy kérdés? Köldököt hogy tisztítjátok? (mármint a gyerekét :lol: :lol: )

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Utólag is boldog névnapot, és szülinapot az ünnepelteknek!

Papillon: részvétem a nagyid miatt.

Kukli: gratula a lakás eladáshoz. Én sem értem, miért kell elkezdened a hozzátáplálást :?: :roll:

Katka: örülök, hogy jobban vagy, és reméljük a többieknek nem adtad át ezt a kórt. A képek nagyon szupik. Nem akarom az előttem szólókat ismételni, de Peti tényleg nagyon hasonlít rád!

Erpé: én is kiváncsi vagyok a meglepire. Az ilyen előre beharangozott meglepetéseket mindig olyan nehezen bírom ki. Ha akarnak valamit, akkor ne húzzák az idegeimet, hogy ekkor vagy akkor majd lesz valami...

Nemlajos: én is rögtön Rolira gondoltam, mikor meghallottam a hírt. Tünemény Döme, ahogy a forma 1-et nézi. :lol: :lol: Igazi férfi. Mindjárt teszek fel, hogy a mieink hogy nézték a forma 1-et.

Tehuti: nagyon szépek vagytok!!!

Bocs ha valakit kihagytam, de minden baba nagyon szép!

Mi ma voltunk oltáson. Krisztián nagyon nyűgi. 6340g, és 61 cm.
Hamarosan jövök.

banokla

Kuklika megnéztem kukucska manódat, ari, nagyon szép lányod van :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

néhány kép a mai napról :D

Kép pancsi a tóban anyával

Kép és apával

Kép végül egy kis napozás

KépKép
KépKép
adryn

Tali: A helyszínt valahogy határozzuk meg, mert én nem ismerem annyira és nincs kedvem kavarogni. Szóval valaki pontosan mondjon egyet, ami árnyékos és játszótér is van a közelben.... :roll:
Résztvevők:
Adryn
Pappilon
Kemse
Csibb
Masut
Katka (Én 4 gyerekkel jövök, mert jön a lányok barátnője is és előtte állatkertezünk. Esetleg valaki csatlakozik?)
Jön még valaki talira? Bocsi, ha kifelejtettem... :oops:

Jövő heti Balatoni tali (Szerda vagy Péntek) kit érdekel?
RSZG: Nektek jók ezek a napok? Pontosan mi a helyszín? Beütöm GPS-be és akkor megmondom a menetidőt.... ;)

Katka

katka22

Adryn: Nico zabálni való a vízben! Igazi halacska! Lételeme a víz! 8)

Katka

katka22

Adryn: Meddig maradtok a talin? Petiapu 1/2 6 körül tud csatlakozni (közelben dolgozik).... Jó lenne, ha lenne neki apuka társasága... ;)

Katka

katka22

Hozzátápit asszem nekem el kell kezdeni, mert folyamatosan, mintha kevés lenne a tejem. Habár egyszer mindkettő is kevésnek tűnik, máskor meg egy is sok. Nemtom mit csináljak. Már 3-szor tápszerrel egészítettem ki, de csak 15-20 ml-vel, utána megint cici. Ha már nem jön olyan erősen, nem szív Máté.
Ma kóstoltattam vele őszibaracklevet. Furán nézett. Holnap megint adok majd neki. Aztán meglátjuk.

Katka Nagyon aranyosak a gyerekek. A matracos kép szupi!

Adryn Nico is nagyon édi! Szeret fürdeni?

Bea Én Máté köldökét fürdés után tisztítom. Ált fültisztító pálcikával meg az ujjammal.

balatoni talira, nekem mindegy, bármelyik nap jó. Csak jó idő legyen! Balatonszemes Hullám u. 1. a pontos cím. Budapestről az autópálya majdnem a házig hoz. Rádpusztánál ér ki az autópálya. Vagyis ott kell lehajtani. Balatonlelle felé.

Kép

Kép
rszg

A Széchenyi-fürdő és a tó között rengeteg fa van, a múltkor kolléganőmmel ott terítettünk le egy plédet beszélgetni. Úgy rémlik, hogy ugyanott, de közelebb a tóhoz van egy körbekerített játszótér. Mintha egy hajóépítmény rémlene... nem néztem meg jobban sajnos... szerintem ezt a területet aránylag jól be tudja lőni mindenki.
Csak a parkolást nem tudom, hogy hol lehet, hol nem lehet. Mondjuk a mellékutakon elég sok parkoló autót szoktam látni. (Ha az M3-as felől jön valaki, akkor balkéz felől, ha a Hősök tere felől, akkor jobbkéz felől.)

Masut
masut

Ja, balatoni tali: nem tudom még, tudunk-e menni. Viszont egy gondolat: szerdán talán kevesebben vannak az utakon, mint pénteken, mert sokan csinálnak hosszú hétvégét. És jobb, ha nem a dugóban kell ülni tali helyett.

Masut
masut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: