Baleset... nagyon szomorú dolog. Sajna azzal már én is tisztában vagyok, hogy képtelenség 100%-ban a kicsin tartani a szemedet... és néha elég a bajhoz pár másodperc is. De még ha látod is, hogy vmi történt, nem lehetsz vele mindig ott és mire odaérsz... áááá. szörnyű dolgok ezek.
Kriszti én még emléxem, anno elsős koromban (általános) teljesen egyedül közlekedtem busszal a suliba oda is és vissza is. De az akkor volt... most én se lennék biztos benne, hogy a gyerekemet el merném engedni egyedül... főleg ha zebrán is kell átmennie... amilyenek a mai vezetési szokások. Én abba a típusba tartozom, akik inkább várnak kicsit többet, de tuti ne jöjjön autó vagy biztosan meg tudjon állni. Sajna már több olyan anyukát láttam, akik akár babakocsival, akár kézenfogva kisgyerekkel szinte meg sem álltak a zebránál gondolván majd nekik úgyis megállnak. hát nem én inkább tűnök mulyának (nemtom hogy kell írni), de szeretnék épségben átérni, nem bízom meg senkiben se. Ezért megpróbálom Mírát is vmi hasonlóra tanítani, hogy csak akkor vágjon neki, ha tutira elengedik. Azt most már tudja, hogy a zebrán gyorsan-gyorsan kell átmenni. Szinte szalad át, mert ha elüti az autó, akkor sírni fog és jön a nénós autó.
Dorka, teljesen jól megfogalmaztad azt, amit én is írni akartam Sütinek...
Kriszti, húúú micsoda játszókuckó!!! És milyen ügyes vagy a pingálással. el is hiszem hogy Atinak nagyon bejött. Most én is merényletre készülök fal ügyben. Este elvisszük Mírát anyóshoz és csak szerda este hozzuk haza... na addigra akarok egy kis meglepit csinálni az ágya fölé. Remélem össze tudom hozni és nem leszek nagyon béna. Majd mutatom én is a végeredményt.
Fogacskához gratula! Hánynál tartotok?
Reggeli kelésre nem lehet panaszom... Míra 8-1/2 9 között ébred.
Rolika...
Már mindenki kórházi csomagozik???? Jesszus, nekem még eszembe se jutott, hogy összeszedjem a dolgokat. Lehet lassan nem ártana legalább egy helyre tenni őket.
Már kezd dagadni a lábam...lehet mégse érek a végére? :S
Én tuti viszek mellszívót (Avent kézi) a kórházba. Míránál is sokat segített, mert kézzel eltartott volna egy darabig, míg lefejem, és ezzel valahogy jobban megindult nekem... bár csaszis voltam hamar beindult a tejci. Persze a legjobb ha mindezt a baba végzi el, de hát mit lehet tenni, ha csak 3 óránként kapod meg... Központi meg nem tudom van-e nálunk...
Mabe, üdv újra itthon. Imola-lak is szépen növekszik. )
Matrac... látom nem csak én estem dilemmába. Andi én is láttam azt a műsort. De azok a vegyes matracok ooolyan drágák.
Astrid, áááá, akkor te kezdted az nts-sort.
Figyusz, én úgy vagyok (Míra májusban volt 2), hogy utána kérvényeztem a GYes-t ÉS kivettem a szabikat, majd mikor az lejárt mentem táppénzre és egész szülésig kapom a tp-t meg a gyest is... Nekem ezt ajánlották, hogy így járok a legjobban.. és tényleg.
Én nem szeressem HP-t... bár valszeg majd egyszer ha nagyon unatkozunk megnézzük dvd-n... de az nem mostanában lesz.
Felujtás még tart sajna... még jó darabig. Ma hoztak csempéket meg járólapot...
Na, nagyjából ennyi. Bocsi, akit kihagytam, de képtelen vagyok részletesebben hozzászólni... Időközben a hőmérséklet is kezd a magasba szárnyalni. Bokám duplája, megyek lezuhizom és pihizek míg Míra alszik.