Hú, jövő hétvégén végre megyünk nyaralni, még ezt a két hetet ki kell bírni valahopgy, de már most pakolnék.Olyan jó lesz egy hét semmittevés, egész nap csak a gyerekekre koncentrálhatok..
Antikám egész jól elkezdett enni, de úgy tűnik, hogy elég válogatós lesz...A répát nagyon szereti, meg a banánt, barackot.De a borsó és a többi zöldség nem nagyon tetszik egyenlőre a Drágámnak.De mindennap répát sem ehet.Viszont inni még mindíg nem akar, így minden evés után még megyünk ciczni.
Ági!
Olyan jó, hogy írtál..Töüneményesek lehetnek a gyerkőcök együtt.Szerintem azéjszaki ébredések miatt még ne aggódj, de ha kapsz tippet, hogy hogyan verss véget neki, akkor oszd meg velem is, mert Antika ma 7 hós és a mai napig felébred éjszakánként 2-3-szor..
Hú, én ma úgy elfáradtam.Hugim elcsalt a Fő térre.Biusom meg már a szinte a ház előtt benyőgte az unalmast és odáig is és vissza is végig cipelni kelltt.Már azt hittem megszakadok.Ha letettem visított és toprzékolt és mint a rongybaba esett össze, Most meg alszik , mint a bunda..Nem tudok mit kezdeni ezzel ahosztivel és makacsséggal..Valami ötlet???
Holnap jön hozzánk Hugi és Virág játszani, már nagyon várjuk őket.Kíváncsi leszek, hogy hogyan lesznek el a csajok, mertr mindíg a végére melgednek be..

nagyhajjal 
vagány séróval