A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Jimbone gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liliapa, nagyon szép Lili!!!!!!!

Ancsurti gyönyörű Hanga!!! Hogy vagy?

Marietta Dominik is kerekedik! :D

Conversano Márkja is milyen kis szumós! :lol:

Gabi, nekem az első frizura tetszik a legjobban.

Boo, nagyon helyesek vagytok!!! Örülök, hogy a sírás győzött és apa maradt! Drukkolok, hogy babóca, minél hamarabb ki szeressen bújni!

Rólunk: Marci is és Bende is beteg-mindkettőnek folyik az orra. Holnap dokibácsi. Bende rájött, hogy nemcsak evésből és alvásból áll egy nap, így elkezdődött az anya és apa szórakoztatása. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép [/i] Kép

kispiskóta

Sziasztok!

Még mindig nem bírtam feltölteni a képeket,de az iwiwen már van egy pár.Sajnos még nem vagyok túl jól.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Nem nagyon van időm írogatni, bocsánatot is kérek érte, úgyhogy dióhéjban az elmúlt napok eseményei:

Hasfájás múlóban ( nekünk a Normaflore vált be, fél adag reggel és este) , a vérképünk is javulgat szóval a vérszegénységet is kezdjük kinőni, mint minden mást. Kinőtte Zsófi a szívzörejt, a vesemedence tágulatot és a szemnyavaját, szóval minden oké velünk.

Zsófi már 3430 g, Zsombi 3280 g.

Én is jól vagyok, bár nekem volt egy eü. küretem csütörtökön, mert egyrészt nem húzódott vissza a méhem, másrészt tele volt véralvadékkal, úgyhogy a 6 hetes kontroll nem sikerült fényesen. A műtét úgy néz ki jól sikerült, kaptam oxitocint is, meg előtte gyógyszereket, talán helyre is állunk.

Íme egy friss kép rólunk:

Kép

Puszi minden kismamának, anyukának, babának !
nellike

Boo

Az én szülésem nem volt expressz, sőt irígylésre méltó sem. Csak azt írtam, hogy nekem nem volt előzménye. Habár a sírást emlegetted, szülést megelőző nap, a párom is még elment sörözni, és én is sírtam, hogy ne menjen, mert lehet, hogy megszülők, meg különben se hagyjon engem egyedül. Végül elment sörözni, én meg sírogattam itt a gép előtt. Másnap este kezdődtek a fájások. Lehet, hogy ma nálad is elkezdődik?
Különben a sírási időszaknak a szüléssel nem lesz vége, sőt. Első héten nagyon sokszor sírtam, a párom meg röhögött rajtam. :cry: :D :shock:

Kép
Kép
orsi777

Nellike!!!

A ruhát én turkáltam!!!! Kép Odikám

Kép
Kép
orsi777

Kép
Kép
Kép
Vendég

Bocs a bepofátlankodásért: Donátról már van fent kép az augusztusiban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Boo!
Nem dugdostam én Apát, csak nem reklámoztam. :oops: :oops: Remélhetőleg Ati is olyan helyes lesz mint Apa!!!
8) 8) 8) :wink: :wink: :wink:

Ancsurti, Conversano, Nyuszi!
Én is gratulálok!!!!Sok sok boldogságot!!

Lilisgabi!
Én is császáros vagyok ugyebár, és én is össze vissza vérzek. Hol jobban hol kevésbé. De a nagyobb adagok nekem is pisilés előtt jönnek ki, amikor feszül a hólyagom.

Kép
szisz89

Sziasztok!

Vagyok, csak olvasó-üzemmódban :oops: . Az elmúlt 1-2 napunk elég sz@rul telt (most már tuti, hogy a szél miatt). Drága kicsi fiam, nagyon nyűglődött, de nem sírt, vagy parádézott, csak sehogy se volt jó neki, folyamatosan cicizni akart, aztán bealudt, de 10 perc után megint felkelt, dünnyögött, nyöszörgött :( . Aztán tegnap este tízkor gyakorlatilag elájult a fáradtságtól, azóta visszaállt a béke, 3 óránként kel eszik, és szépen szunyál a kis Mazsolám :wink: . A ti babáitokra nem hatnak a frontok? Botond a hidegfrontnál totál kóma volt, alig akart enni is, a széltől meg nem alszik.

Cumi:
Azóta max. 3* próbálkoztam, de nem csípi 8) . Beállt annyira a tejtermelésem, hogy a végén tud egy kicsit komfortszopizni, így nem kell a cumi :wink: !
Ja, képzeljétek egyik nap gyakorlatilag nem ettem (nem tudatosan, így jött ki), másnapra olyan "gyenge" volt a tejem, hogy a gyerek alig tudott jóllakni :? . A színe is olyan volt, mint az Ouzoé :shock: . Szóval most már nagyon odafigyelek, hogy én is mindig egyek, ne legyen elfelejtve: inkább gyakran keveset, de táplálót :wink: .

Pelus:
Mi a kórházban Liberot kaptunk, tök jó volt, itthon Pampers van, és nekem a Libero jobban bejött, ráadásul ma annyit pisilt-kakilt a fiam, hogy kifolyt a cucc, és nyirkos lett szegénykém ruhája :x . Szóval ami itthon van, elhasználjuk, aztán megint Liberozunk.

Babák naggyon édik! Nellkiéék különösen (hiszen dupla élvezet :lol: ).

Boo!

Nyusziék lenyúlták az időpontodat (24.) :roll: :lol: :lol: . De most már nagyon áll a zászló, alig várom az sms-t.
Én azóta minden nap sírok mióta megvan a baba, de ez hormonális. Van, hogy örömömben, van, hogy bánatomban, van, hogy dühömben, szóval mindig van okom :oops: . De nagyon jól esik, ki kell adni és kész. Mázlim van, mert a család is jól tűri. 8)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Klarka üzenetével jövök!

Megszületett Annamária, 3900 g , 54 cm :D

Kép

Sok boldogságot Nekik!

A babaképek nagyon édik, Mariettáé kész férfi! A statisztikáról meg annyit, hogy én 40+4-re szültem, csak a végére rossz lett a vonalzóm.
Tomiról inkább nem írok semmit, nem akarom elkiabálni... de szépen fejlődik.

Éva

KépKépKép
agmano

Klarka!

GRATULÁLOK!!!!! :D :D :D

Vérzés:
Én csak első nap véreztem igazán :shock: ! Másnap kérdeztem is a dokit, ez normális-e, azt mondta ez mindenkinél más, és 6 hétig jöhet bármi (meg nem is) :wink: . Azóta is csak néha-néha barnázok, szóval a sima tisztasági is elég!

Súly:
A végére 22 kilót híztam! A 37. hétig 14-et, és az utolsó 2 héten még 8 kilót víz formájában :x . De a víz ahogy jött, úgy ment is: már "csak" 5 kiló van rajtam. A pocakom is nagyon szépen visszahúzódott, de bőröm még nagyon plöttyedt. Majd szépen rendbejön idővel... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,
Sírás az nálunk nem biztos, hogy bejönne. :wink: Apa nem egy empatikus típus. :twisted:

Nálam nem sikerült felülmúlni azt az eufóriát, ami az első baba érkezését követte. Mindegyik egy kis csoda, most is rajongás és szerelem fülig, de az, amikor először tartja valaki a kezében a gyerekét, szerintem megismételhetetlen. Amikor nincs kedvem aludni napokig, mert akkor be kell csukni a szememet és nem bambulhatom a szundikáló gyereket, az egészen különleges.

42 terhességből 3 a kiírt napon nem épp egy erős találati arány. :lol: Bár még négyen ezen tudok erősíteni. :wink:

Tímea,
Helyzet? Császár miatt nem az igazi a helyzet vagy szülés utáni depi?

Kispiskóta,
Jobbulást manókank!

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Lorcaval értek egyet!Minden gyermeked nagy öröm,csoda,szerelem,de az első az igazán meghatározó.Fogalmad sincs mit tegyél,hogy tegyél,félted,sajnálod,nincs tapasztalatod,fogod,ringatod naphosszat,vele sírsz...Aztán jön a következő,megint szerelem,csoda,de már ismerős,nem új,csak kicsit más.Már tudod,miért sír,rápillantasz,legyintesz,ha van időd felveszed...Már többen vagytok,oszlik a figyelem,a szeretet,az erő.DE mindegyiket szereted,hisz 9 hónapig hordtad,megszülted,és akartad őt!

Boo szorítok érted!

És gratulálok Klarkának a babához!

Szisz!Jól vagy?Mikor mész a 6 hetesre?Nem megyünk együtt?Tudom,hogy még odébb van,de a dokim azt mondta,hogy a kórházban csinálja,így gondoltam kérhetnénk egy napra időpontot.Én a Lottival fogok menni,Lili már oviban lesz,apa dolgozik.Na?
Vendég

Kép Kép
Vendég

Mostmár csak Teranita babájáról nincs kép.
És persze a továbbra is pocaklakókról :)

Kép
Kép
Kép
Vendég

[color=violet]Klarka szívből gratulálok!!![/color]

Kép
Kép
orsi777

Boo

11 és 1/2 óra vajúdás után mondta a doki, hogy megműt. Abszolút nem érzem gyorsnak a szülésemet, hiszen 10 perces fájásom csak 3 db volt, utána jöttek az öt, majd a sűrűbb és erősebb fájások, és úgy is maradtam. Mikor már rég ki kellett volna bújnia a babónak, én utána is a sűrű és eszméletlen erős fájásokkal még kb. másfél órát vajúdtam a műtésig. Na de mindegy, nem akarlak rémisztgetni, de ne kívánj magadnak olyan szülést, mint az enyém volt.
Inkább irigykedj Nyuszira, és reménykedj, hogy a Te szülésed is olyan gyors legyen.

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Klarka!
Gratulálok!!!!

Dodi!
Nálunk sem volt nagy alvás, de a Petra vagy a meleg miatt nem alszik, vagy a szél miatt, legalábbis a hülye anyja mindig az időre fogja. :roll: :roll: :roll: :D

Boo!
Most már tényleg nincs sok hátra! Nagyon aranyosak vagytok a képen!

Vérzés: a kórházban az első nap véreztem, utána alig jött valami, aztán ez a kis valami egy hónapig eltartott úgy, hogy hol volt, hol nem volt semmi. Most kb. 3 napja már egyáltalán nincs semmi.

Petrám átlépte a 4 kilót, ma este 4160 g volt! (3380-al született, és 3160-al hoztuk haza egy hónapja.)

A kiütései a melegtől már múlóban vannak, hintőporoztam neki, úgy tűnik, hogy használt.

Gabi! Remélem lemegy a pici hőemelkedése és nincs baja!

Pelus: én is liberot meg pamperst használok, de a libero nekem is jobban bejön. Vettünk (amilyen hülyék vagyunk, 100-as csomagot) BIO pelenkát is, nincs fehérítve, stb., de egy rakás sz@r, csak akkor használok belőle, ha tudom, hogy kaja közben biztos lesz kaki, és utána úgyis újra kell pelusozni. Ilyenkor max egy órát van rajta, arra jó.
De a legtutibb nekünk is a Libero.

Sírás: az elején én is nagyon sokat sírtam, de szerintem ez természetes. Sírtam örömömben, bánatomban, mellfájdalmamban, okom mindig volt rá.
Már túl vagyok ezen a kezdeti időszakon, most már azon sem idegesítem magam, ha két kaja közben is csak komfortszopi van, és szopival telik el egy egész délelőtt.

Minden baba nagyon cuki!

Boo!
A Te fiad is így fog aludni, majd meglátod! Úgy össze tudnak kuporodni!

Kép
katy76

Boo:A kis cserebogim mindig!!!!!!!! így alszik.Most is... :D

Köszi mindenkinek a vérzéses kommenteket,akkor megnyugodtam.Csak a múltkor nagyon durva volt 6 hétig,most meg tök laza a helyzet.A szülés is szuper volt,úgyhogy már most tervezzük a következő babát. :D Lili azt mondta reggel:Akkor megint lesz nagy hasad? :shock: (Mondom persze,de szerintem el sem fog múlni a mostani,és már újra gömbölyödni fog a Levi,vagy a Laura miatt...)

Boo,hol vagy,csak nem szülsz?Önbeteljesíted magad?
Vendég

Sziasztok! :)

Előbb-utóbb jövök, csak gyerekezek felváltva. (Miért nem tudnak egyszerre aludni? :? )

Tudom, hogy ez nem verseny, de szerintem én viszem a pálmát a gyors szülések tekintetében, még Manóval. :roll: 8) Kb. 5 perce voltam lenn a szülőszobán, mikor előkerült egy szülésznő, hogy bekösse az infúziót. Már majdnem végzett, amikor megjelent a dokim is, aki többekkel konzultálva kb. 2 perc után közölte, hogy most szülünk. Mondom: "Jó." A leérkezéstől számítva cakkundpakk negyed óra alatt már a műtőasztalon találtam magam. :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.07.27 09:53-kor.

Kép
Kép
200907?

Jó "reggelt"!

Most keltem, mert a kisfiam 1-től 5-ig a csöcsön lógott :shock: :? :lol: :lol: :lol: . Ahányszor le akartam venni, "rámkiabált", csak akkor engedte el, ha peluscserét rendelt, vagy 3*. Végül 5-kor ájult el, de 7:30-kor már kelt is, végtére is érthető, hogy éhes volt :twisted: :lol: :lol: .
Most reggeliztem, de megyekis vissza aludni, mert nem tudom, hogy tervezi a kis Mazsolám a napját, nem árt kipihennem magam :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

próbáltam visszaolvasni titeket,de lehetetlen feladat ez most számomra...

minden kisbaba nagyon tündéri!!!Bocsi,hogy nem névszerint írom,de
még vissza kell zökkennem....

mi éjszakánk is hasonló volt Dodiéhoz 1-től 4-ig ment a buli,aztán fél9-kor
kelés...
10óta újra alszik,így próbáltam behozni a lemaradásom,de 1óra után
be kellett látnom,hogy inkább bekapcsolódok újra és max apránként olvasok vissza...

csatolnék pár képet is a gyönyörűségemről....
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Nagyon aranyos Kiara!

Nálunk reggel 7-től 12-ig volt cicin lógás.
Éjszakánként aránylag jól alszik, de 3 óránként ébred. Eleinte 4-5 órákat is átaludt, de ahogy nő, úgy egyre kevesebbet alszik.
Biztos azért van, mert éjjel van, hogy csak 8-10 percet szopizik, amivel ő hosszú távon nem lakik jól, mert normál esetben mind a két mellből eszik.

Boo! ????? Csak nem a szülőszobán vagytok?

Tegnap szó esett a császár időtartamáról. Nekem nem tudom, hogy pontosan mikor kezdték, de 9 óra 4 perckor emelték ki Petrát, és a műtétet 9 óra 53 perckor fejezték be. (nálunk volt őssejt levétel is, de az nem hosszú idő)

Dodi!
Cumit nálunk is kiköpi, bár én nem is adom neki oda egyáltalán. (Nem beszélve arról, hogy a gyereknek pici az arca, kicsi a hely a szája és az orra között, így a cumi rálóg az orrára, és már egyszer kisebesítette.)
Az apja tömködné, de már el is dugtam, hogy ne tudja rászoktatni. Ha szívesen elfogadná, akkor beletörődnék, de tömködni nem fogom a szájába. Majd ha megtalálja az ujját, akkor azt szopizhatja, az ellen nem tudok úgysem tenni.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Daninál még mindig megy az ideális bébi korszak. :) Bár mostanában már fent van egy-egy órát, tartja azért a 2-3 óránkénti kaját, de 20-30 mp-nél többet születése óta nem sírt egyben. Napi szinten a hangosabb nyikkanásokat is összeadva sincs átlag 5 perc. Remélem, így is marad, mert amikor pont kiereszti a hangját, azért elég dobhártyaszaggató. :lol: :lol:

Boo,
Legalább látásból vagy 20 dokit ismerek, de Ifj. Brinkmannra nem emlékszem. :lol: Pár még kimaradthatott.

Apa motivál. :lol:

" És ternészetesen Apa megdolgozása előtte"
Ennek van egy nagyon gyors módja. Nálunk így zajlott Daninál: öööö, terhes vagyok. :D Örülsz? :D :D :twisted: :D

007,
Legrövidebb szülés kategóriában a császár az tisztességtelen előnyt jelent. :lol:

Lilisgabi,
Még szerencse, hogy maradt még jó sok név, ami L-lel kezdődik, így mehet a focicsapat. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lorca 2009.07.27 12:53-kor.

Kép KépKép
lorca

Orsi, Odett nagyon cukiiiiii!!!

Csibe, Kiara is nagyon tündéri!!!

Ezek szerint ez ma a hosszúszopik napja.Bende 7től 13 óráig szinte folyamatosan cicin lógott volna. Ha nem látta a cicit 10 centis körzetben már üvöltött. Na Marci is meg van ketyenve egy picit...... . Ja és Bende már reklamál aludt kemény 50 percet... . :?

kispiskóta

Lilisgabi, milyen hamar tervezitek a harmadik tesót?

kispiskóta

Csajok!
Tök ciki, hogy Hugi nem lóg állandóan a cicin: 3 óránként eszik (amíg átlag 1 órát tart büfiztetéssel, kakiltatással és hasonlóakkal), a többit alvással tölthetem, szóval elkényeztet hozzátok képest és de mégis olyan vagyok, mint darált sz@r. (Bocs :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )
Az a baj, ez sehol nincs az én alvásigényemhez képest, ami uszkve 10-12 órát jelent, ennek nagyját egyben töltve. :roll: :roll: :roll:
Az előbb felébredtem mellettem az ágyban és fogalmam sincs, hogy mikor alhattam el, mennyit ehetett, melyik ciciből, nyomott-e a pelusba és úgy egyáltalán...
Ezek után gondolom azt sem kell mondanom, hogy a szemkontaktust is csak tisztába tételkor illetve fürdetéskor vesszük fel. :( :( :(
Ez nagyon gáz szerintem... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

boo! :)

"Apa megdolgozása előtte "
Még én dolgozzak!??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Boo én már 2 hete húzom az 1 ujjnyi méhszájammal és még semmi jele, hogy Hédi ki akarna bújni. Néha olyan érzésem van, hogy teljesen szétfeszít mocorgás közben, ilyenkor próbálomm meggyőzni, hogy idekint lehet ám csak igazán jókat nyújtózkodni :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok

Gratula az új babához, sok tejcsit kínok.

Nagyon szépek ezek a babák:) Olyan édesek.

Szerencsére Nórának délutánra lement a hőemelkedése. Viszont az esténk borzasztó volt. Éjjel fél 1 -ig ordított, csak kézben volt hajlandó lenni. Fájt a hasa de most az espumisan sem használt. Akkor aztán n agy nehezen bealudt és fél 4-kor ébredt, aztán fél 7-kor. És fél 10-kor addig aludtam én is. Gyerekek nagyon rendesek voltak, szép csendben nézték a mesét. Aranyat érnek, imádom őket.

Boo igen a legrosszabb hogy nem tudod mi a bajuk. ilyenkor mindig azt mondom hogy inkább én lennék helyettük beteg. Annyira sajnálom őket. De most már kutya baja.

Kispiskóta igen az első a legjobb, de sajnos olyan már sosem lesz. Tudod a fodrászom meghalt nem rég, az volt az utolsó frizura amit csinált. Most fodrászt keresek, és amelyik megközelítőleg produkál egy ahhoz hasonlót, annál maradok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Bár jimbone végülaz augusztusi topikban kötött ki, azért mégiscsak innen indult a "pályafutása" :wink: :

[quote="jimbone"]s írta:jimboneziasztok!
én is szeretnék csatlakozni hozzátok, várhatóan július végén születik meg a második babánk. Áronunk februárban lesz 4 éves.
Én is a Bajcsyban fogok szülni, a Polgár a dokim, Gabi, olvasom is az infókat tőled, mire kell figyelni. :wink:
próbálok kicsit jobban visszaolvasni, hogy ki kicsoda :)

Kép
Kép
200907?

Bár ritkán jelentkezett klarka, azért neki is kijár az, ami mindenki másnak :wink: :

[quote="klarka"]S írta:klarkaziasztok!

Én új vagyok! Szeretnék csatlakozni hozzátok! Váratlanul korán, de azért szeretettől fogadtatva valószínűleg jön a harmadik babánk. Vonalzót majd akkor csinálok, ha orvos látott. Ez kb. a 7. hét, 1-2 hét múlva csinálok még egy tesztet, utána doki. A picit még javában szoptatom, úgyhogy elég összevissza érzések uralkodnak bennem, de nagyon boldog vagyok!!

Majd holnap jövök!

Remélem befogadtok:)

Kép
Kép
200907?

Most húzok, mert tudom, hogy nem ilyenkor pompázni a lakásnak, de azért mégsem kéne indulnia az olimpián a "középtávú szaladásnak". :oops: :oops: :oops: :oops: Továbbá nem ártana megfésülködni, kajálni és hasonló "extrákat" bevetni, ha már Apa -elvileg- ötkor jön. :roll: :roll: :roll:

Egyetlen dolgot felvetek még, hogy aztán később kitárgyaljuk -ha van kedvetek- engem meglepl, hogy hányan használjátok az Espumisan-t. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Elvétve olvasok csak más, régebbi módszerekről, pláne homeós megoldásokról :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

(Na, ha már 2x :x :x :x küldte el az előzőt...)

Digitális képkeret kilőve. Most IKEA utalványnál tartunk. (Nem örülök neki, mert nem sokkal másabb, mint a pénz, de a csajszi szeret ott vásárolni)
Kérdés: ciki csak azt adni, mondván a gyereknek is lehet ott vásárolni mindenfélét vagy nekik is lehet valami utalványt venni valamelyik baba vagy gyerek boltban? :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.07.27 14:08-kor.

Kép
Kép
200907?

Bond nálunk a használás az erős túlzás van itthon, a gázosabb napokra. De szerencsére eddig kb jó ha 3x adtam neki, és csak akkor amikor már tényleg nagy ordítás volt. Mint pl tegnap. Szerencsére átlagban nem mondhatnám hogy nagy hasfájós. Ha még is fájna a hasa akkor azt masszírozással szoktam oldani, meg fel húzom a lábait, és az eseteg többségében használni szokott. De tegnap valahogy ez sem hatott. Na de az espumisan sem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Itthon vagyunk :) :)
Hamarosan jövök és olvasok!!!
Kép
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :lol:

Végre itthon! :lol:
Gratulálok az azóta megszülteknek, bocs, hogy nem írom név szerint, de csak egy gyors bekukkantásra futotta ezidáig.
Velünk majdnem minden ok, ez alatt azt értem, hogy az összes nevelési elvemet feladtam :roll:
Nem volt sok, de annak annyi :lol:
Pl: cumi van a szájában a bogaramnak- pedig el akartam kerülni.
Mellettünk alszik, a saját ágya csak dísz.
Kapott tápszert, mert nem lett túl hamar tejem.
Szinte mindig kézben van, mert különben ordít.
Lehet jobban elrontani?!
Illetve ezeket helyre tudom hozni?

Kép
agi125r

Még eg kérdés: ha 3 óránként akarom etetni a kiscsajt, akkor a három óra az előző kaja kezdetétől vagy végétől számít?
/Bocs, ha hülye a kérdés/

A szüléssztorit megígérem, hogy megosztom veletek, de ha nem gond, akkor picit később- bár most aludt be a gyermekem. Pedig várom a védőnőt meg a gyerekorvost, de őnagysága fél kettőtől ezidáig nem volt hajlandó aludni, csak bömbölni. Mire a "vendégei" ideérnek, kelthetem fel, utána meg annnyi..... :roll:

Kép
agi125r

Sziasztok!

Volt itt a védőnéni. Semmi érdemlegeset nem tudtam meg (csak ő rólunk, meg szüléssztori, egyebek), ami azt jelenti, hogy nem tudtam aludni :evil: . Míg itt volt, szépen bekajált a kincsem, és elaludt, de amint elment a nőci, egyből folytatta az éjszakai mókát, és további 2 órán át "szórakoztattuk" egymást. Amúgy édes volt: cicizett, zenét hallgattunk, cicizett, pelust cseréltünk, cicizett, bealudt, sírt, cicizett, cicizett, cicizett, cicizett..... :twisted: :lol: :lol: . Most kb. másfél órája alszik, és most tudnék ledőlni, de már ficereg :? . Apa kiment füvet nyírni, remélem, arra vissza alszik :wink: .

Bond!

Mi nem használtunk Espumisant, de nem is hasfájós, szóval így könnyű :wink: . Ha tekerte a pocakját, akkor masszíroztam, meg nálunk nagyon bevált a hőmérőzés (éppen csak a legelejét kellett neki bedugni, egyből jött, aminek jönni kellett :lol: ). De amúgy nekünk is van itthon, szükség esetére...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Ámen! Gyűjts erőt, aztán spuri szülni :wink: . Én szülés előtti éjszaka 2-3 órát aludtam, hiba volt :? . Persze napokig olyan eufória volt, hogy aludni alig bírtam. Örömbódottá van most is, de azért már alunnék :roll: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dupla gyerek Apával lement Agárdra, itthon hagytak, hogy fejezzem be a lakásfelújítást. Addig el is jutottam, hogy kivasaltam és ettem. Hm...bele kéne húzni.

Dodi,
Lehet, hogy egy új vonalzó már jól jönne. :wink:

Ági,
A 3 óra a kajálás elejétől számít.

Elrontani, elkényeztetni a gyereket csak később lehet. Még hosszú éveid vannak rá, és arra is, hogy helyrehozz bármit. :lol:

007,
Kösd az utalványt egy Ikeás plüss nyakába. Biztos van belőle ezer, de legalább jelzed, hogy a gyereknek is megy az ajándék. :lol:

Mi nem használunk Espumisant. 8) Homeos dolgot meg végképp nem. A max, ami eddig volt az egy fél órás Bóbita, Bóbita táncol...

Kép KépKép
lorca

Sziasztok csajok!!

Újra itthon!! Visszaolvasni még nincs időm,de nemsokára azt is megejtem,mert egyelőre úgy tűnik,Lili elég sokat alszik - de csak napközben (a kis szaros)!! A kórházban mindkét éjjel elvitték őt a csecsemősök,mert annyira ordított,hogy nem tudtam volna aludni egy órát sem. A tejem talán most kezd megindulni,remélem lesz belőle sok!!
Láttam,apa már leírta nektek a szüléstörténetet... Imádom!! Megmondom őszintén,nem gondoltam volna,hogy ilyen hamar meglesz a kiscsaj,de sokat segített ő is.
Most egyelőre ennyi,megpróbálok jönni hamar!! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Gyönyörűségek képeit láttam! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk is "lógok a szeren" megy (Karinthy után szabadon) :wink:

Bond
Mi eddig csak a meggymagos zacskót használtuk pocimasszázsra... Iringó nem egy hasfájós...
Vendég

Sziasztok!

Alvás terén én magam sem értem, hogy bírom, de kb. napi 5 óra 3 részletben... arcom színe, mint egy hulláé- lehet, hgoy mégis sok vért vesztettem?, kilóimból lassan mind a 12 elkopik.
Holnap műtik Martin fülét, drukkoljatok, hogy ne találjanak semmi disznóságot és csak sima tubus beültetés legyen. Pocsékul érzem magam....

Éva

KépKépKép
agmano

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: