A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Jézusom, megnéztem a Csibb által írt topic-ot nagyhirtelen. Kirázott a hideg! Nyugodjon békésben a kis angyalka! :cry: :cry: Teljesen megszédültem..... asszem leülök kicsit. :cry: :cry: :cry:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, üdv újra itthon. Nagyon sajnálom, h betegséggel végződött a nyaralás és így megkínozza Botit... :? Jobbulást mielőbb!!!
Fotók nagyon aranyosak!
Mennem kell
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

kukli, Botinak jobbulást!

banokla, most már gyere gyakrabban! :)

katka: TE mondod, hogy úgy szeretnél ilyen ügyes lenni? :shock:
Itt Te viszed a kreatív anyuka pálmát :D

Roliért ma is ejtettem néhány könnycseppet, és gyújtottam én is egy gyertyát :)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé:nagyon jól eljátszott a két gyerek. Kicsit nagyobb lesz Krisztián, és jöhet a harmadik. :D :wink:

Kukli: sajnálom Botit. Jobbulást!! Reméljük Kata megússza. A képek nagyon jók. Nekem a begyes Kata tetszik a legjobban. :lol: :lol:

Mi van ma??????!!!! A jól alvó kicsi fiam ma kb.20 percet aludt össz-vissz, amúgy de. 3-4 órát szokott aludni.

banokla

Kukli: Azért örülök, hogy jót nyaraltatok mégha vírus lett is a vége. Én a lányokkal folyton úgy nyaraltam, hogy valaki beteg volt.... Ezek az évek ilyenek, de lesz ez ám jobb is. Botinak jobbulást és drukk, hogy Kata el ne kapja.
Hiányoztál, úgyhogy gyere néha! ;)

Nemlajos: Köszi a pálmát! :lol: De ez másfajta kreativitás és ehhez én nem értek.... :?

Katka

katka22

Hello Kukli! :D Botinak jobbulást!

Katka
hát köszönöm a kedves szavakat. mondjuk ha ma látnátok, nem biztos, hogy ugyanezt mondanátok... nagyon megvisel Roli halála... ha így fáj, egy alig ismert kisfiú halála, akkor egyszerűen elképzelni nem tudom, mit érezhetnek a szülők... ránézek Fannira, és sírhatnékom van. és áldom a sorsot, hogy minket megmentett ettől márciusban...
ráadásul tegnap még meg is jött... úgyhogy a fejem is fáj, meg a hasam is... na jó, nem panaszkodom tovább...

Banolka
nagyon szép család vagytok! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

A taliszervezésre reagálva: GYERTEK!!!

Rólunk: Máté már elhagyta a 6 kilót, tehát 5 hós korára duplázott :) Nagyon jókedvű kisbaba továbbra is, sokat nevet, beszélget, minden érdekli. Állandóan ülni akar, szerintem hamarosan fog is. A Balatont nagyon szereti, imád fürdeni. Még mindig csak szopizik, bár már elgondolkodtam a hozzátápláláson, mert 1 hétig 2 óránként evett éjjel-nappal. De kop-kop-kop, megint van elég tejem. Képeket majd később rakok fel.

Én meg próbálok most már tényleg többször jönni.

Kép

Kép
rszg

Csibb: Mindannyiunknak nagyon fáj.... Nagyon értelmetlen egy ilyen kisfiú halála, aki előtt még ott volt az egész élet..... :cry:
Nem baj, hogy most nem vagy a toppon. És igen valszeg most megzuhant az energia szinted is....

Banloka: Jó kis lendület van Benned és igen hajrá!!! jöjjön a harmadik!

Erpé: Névcsere nem probléma... Én is folyton keverem még a sajátjaimat is! :lol:

Ja, igen, nem válaszoltam a Danis kérdésre. Egyrészt azért veszi természetesnek, mert kiskirálynak nevelték, aki mindent megkap, amit akar. Másrészt - érthető okokból - komoly leválási problémái vannak és érzelmileg olyan 2 éves szinten rekedt. És ugye egy 2 éves még természetesnek veszi, hogyha én akarom, akkor most rögtön, de legkésőbb azonnal mindent!
Végül és nem utolsó sorban az utóbbi időben engem levegőnek néz, ha teheti és úgy tud örülni az ajándéknak, hogy közben elfeledkezik róla, hogy tőlem van. :shock: Nagy franc ám a kispasi!

Katka

katka22

én is vok, olvasok, figyelek, az őszi topikot is, sőt megláttam az anyuka képét is és így még rosszabb. Rolika már jó helyen van, a mennyben, csak most a szülők élik át a földi poklot, borzasztó....

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok,

Rszg, igen, gyere kicsit sűrűbben!
Jó hír, hogy van elég tejcsi, és hogy Máté ilyen vidám jófiú :)

Kukli, nem is írtam, jó ötlet a nyaraláson a dühöngőszoba a gyerekeknek!
Jaj, már én is úgy várom, hogy hosszabb időre elhagyjuk a várost és ejtőzzünk egyet. Jók ezek a mininyaralások (hosszúhétvégék), meg hogy viszonylag gyakran hazamegyünk a szüleimhez, de nagyon szeretem a Balatonfelvidéket, és már nagyon ott lennék :)

Mára Katababa szeme rendbejött. Nem is látszik, melyik volt begyulladva.

Nemlajos, Döme bőre is meggyógyult már?

erpé

igen meg, a sima popsikrémtől :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn: Jövő heti pesti talihoz add meg légyszi, hogy Neked melyik nap a jó. Jó lenne sokan találkozni! 8) A lányok nagyon várják a talit, pedig nem is volt legutóbb játszópajtásuk, de ők jól érezték magukat... :P

Rszg: Na igen, készülünk egyet a Balcsira is! Itt az lenne a nagyon jó, ha Vicanak is jó lenne az időpont.
Vica: Tudom, hogy 3 gyerekkel nem egyszerű mozogni, de van preferált időpont mondjuk olyan 2 héten belül, ami jó nektek? És akkor megpróbálunk hozzá igazodni. ;)

Katka

katka22

Közben mi is hazajöttünk. Jó volt ez az 1 hét pihenő, csak Peti hagyna aludni. Nagyon álmos vagyok.... Majd dobok fel képeket!
Végre megint a saját gépem, Petiapu gépének tök más a billentyűzete és most úgy élvezem, hogy megint a sajátomon dolgozhatok.... ;)

Katka

katka22

sziasztok

olvasok én is, de tegnap nagyon elkeserített ami Rolival történt... :(:(:(:(:(:(:( felfoghatatlan. pedig nem is ismertem személyesen. annyira értelmetlen tud lenni egy ilyen pici ember halála aki előtt ott volt még az egész élet... :cry: :cry: áhhhh kész vagyok... még most sem tudni pontosan hogy történt ez a szörnyűség? nekem folyamatosan ezen zakatolt az agyam: beleesett a kerti medencébe és nem vették észre elég hamar? esetleg aki kihúzta nem tudta hogy kell újraéleszteni és a drága percek elszaladtak a mentőre várva?
Nyugodj békében kicsi Roliangyalka :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

bocsi a rosszkedv hsz-ért, nagyon letört a dolog :(

Katka: jövő heti talira egyelőre most a szerdát mondanám, de még szeretnék Csibb barátnőjével beszélni. de a nyaralásukon nem szeretném zavarni, szóval kb hétfőn fogom tudni pontosan.

KépKép
KépKép
adryn

hát, valami gonosz lehet a közelünkben...
A most temetett osztálytársam keresztanyja összeesett a sírnál, mire a kórházba ért vele a mentő, meghalt...
:shock: :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jesszus nemlajos :cry: borzasztó

adryn: nekem is a szerda lenne a legjobb

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Biztos van valami negatív a levegőben...
Most valahogy én is alaposabban ölelgetem a gyerekeimet...
Olyan jó, hogy vannak, hogy egészségesek, hogy nevetnek, hogy sírnak, hogy csibészek, hogy kérdeznek, hogy éreznek, hogy veszekednek, hogy feleselnek, hogy ÉLNEK! :roll: :oops:

Nemlajos: Nagyon nehéz lehet ennyi negatív dolgot elviselni, még ha nem is érintenek közvetlenül (szerencsére). Kitartás! Holnap új nap és biztos hoz már valami jót is!

Adryn: Köszi a választ! Célozzuk meg a szerdát, aztán majd pontosítunk, ha többet tudsz! ;)

Katka

katka22

Sziasztok!

Hát szörnyű dolgok történtek a napokban :cry:
Nemlajos nem semmi ami történt.

Katka köszi hogy így gondoltok rám hogy nekem mikor jó. Még nem említettem a férjemnek egy lehetséges balcsis talit, most nem igazán vagyunk a topon egymással :? ma főleg nem, tegnap bedurcizott és ma sem szólt még nagyon hozzám :cry: Remélem holnapra jobb lesz a helyzet, végülis holnap lesz a két fiú keresztelője.

Nemlajos jó a kendős kép, én is elég jól belejöttem. Most van nálam a mamamis vándorkendő és ezzel végre ki tudtam próbálni a batyukötést is és meglepő módon a második már tökéletesre sikerült, legalábbis nagyon kényelmes volt :D Vettem is gyors egy kendőt a mamamin, de még nincs nálam.
Ilyen volt életem első batyuja, ez sem volt rossz, csak kissé lent volt Nimród:
Kép

Kukli örülök hogy jól éreztétek magatokat a nyaraláson. És sajnálom Boti betegséget. Nagyon úgy hangzik mint Bulcsú betegsége, ő is egy hétig kakaón kívűl semmit nem evett meg a hólyagok neki is fájtak valószínűleg. Nem tudom mit írt fel a doki, de nekünk a Tantum Verde tette helyre a száját és a nyelvét. Próbáld ki :wink:

Ja visszatérve a balcsis talira, nekem végülis bármikor jó, nyaralni már nem megyünk, majd ha beszédesebb viszonyban leszünk :roll: akkor megbeszélem a párommal hogy mi legyen, mikor lenne jó.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: Veszekedést sajnálom. Sajnos elég tipikus nagyobb családi esemény előtt.... Remélem, hogy azért a keresztelők jól sikerülnek és holnap estére ragyogni fogsz! Majd kérünk ám képeket! ;)

Katka

katka22

Vica, nagyon profi ez a batyu a hátadon :)
Majd mesélj a holnapi napról, biztosan jó lesz!

Adryn, egyelőre nekem is jó a szerda talira.

Nemlajos, ez nagyon súlyos... :shock:

Katka, akkor most ki lehet pihenni a nyaralást :) Az mit jelent pontosabban, hogy Peti esti alvókája elromlott? Sokszor kell kelned? Vagy nem alszik vissza? Sajnálom, hogy most ilyenek az éjjelek, tudom, milyen fárasztó lehet...
No, én lépek aludni, jó éjt!

erpé

Sziasztok!
Köszi a fogadtatást, Boti vacsizott rendesen, de éjjel fájt neki megint a torka. De határozottan jobban van. Ha hétfőn sem 100-as, kipróbálom Vica a tantumot. Szép napot mára! Biztos remekül fog sikerülni, és a vita eszedbe sem jut többet. Bizti a stressz tényleg a készülődések miatt. Nimród már mekkora! Hihetetlen nagyfiús pofija van!
Nemlajos reméljük valóban jobb napok jönnek.
Erpé Kata szemével mi volt?
Megnéztem a képeket, hát maradt minden lurkó igazi gyönyörűség (amúgy nekem most Lili szemei jönnek be nagyon nagyon!!!! Gabka a pasik hazáig fogják mindig kergetni, és reggelig ott fognak várni ré), és látom míg nyaraltunk megszerveztétek a dögös csajok találkozót. Jól néztek ki. Nemlajos új haja szuper, bár nehezen ismertem fel ki is az. Rita neked is nagyon jó lett a hajad, és a srácok édesek a képeken. Csibb te is bombázó vagy továbbra is. Én 2 hét múlva festetek megint.
Katka remélem Peti hamar visszaáll. Dani talán jobb is ha levegőnek néz nem? Jaj nehéz lehet!
Csibb elhiszem milyen nehéz, azért te valamennyire ismerted őket. Tegnap mikor Boti du. éppen nem evett a székében és sírt, hogy fáj a torka, könnybe lábadt a szemem, hogy m
Ég ezzel is mennyire szerencsés vagyok. Mi ez a kis torokfájás egy tragédiához képest! Máté nagyon erős fiú volt, és most is az, de elhiszem mennyire megvisel ez. Mikor anno hallottam ilyet, és Boti születése volt kétséges, utólag nekem is nagyon lejött.
Papillonak tartozom még (bakker hova növeszted ezt a csajt? :lol: ):
Kép
Most iszom egy kv-t, mielőtt rám ugrik a család.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

A legtöbb fotó a többieknél van még, de a gyerekek:
a nagyfiúk
Kép
a kicsik (rossz irányból)
Kép
és ha már ez Katás topic nekem, akkor az érkezés:
Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Amit még mesélni akartam, Katust vízzel kínálgattam, nem jött be, vettem hipp teát, de mégis csak cukros, nem akartam annyira, de nem is jött be. Kipróbáltam a szentkirályi babaőszilét jól higítva (nem tom ez hozzátápi e), hát fogta az üveget. Tök cuki volt, láthatóan élvezte, igaz abból is csak 30 ml-t ivott. Szval maradunk a cicinél (azt vmiért szeresse :lol: ) de tudunk üveget fogni. :P
kuklika
Budapest VIII. kerület

kikli: nő ez magától, pedig eskü nem nyújtom :lol: lehet, h a 195 magas apja a hibás :wink:
jók a képek!!! sztem az már hozzátápi :roll:

vica: batyu kúl, miben más ez a mamamis mint a többi?

névnaposoknak BOLDOG NÉVNAPOT!!! (Lizikének is :oops: asszem csak sütök egy tótát :wink: )

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kukli nagyon jók a fotók a gyerekekről, és tényleg milyen egykorúak a tieiddel :D Biztos jól érezte magát Boti.
30 ml kezdésnek nem rossz. Én még nem adtam Nimródnak mást csak vizet, de abba is inkább csak belekóstolt. Nem baj, próbálom is húzni az időt a hozzátáplálással kapcsolatban, hogy minél toább legyen tejci, főleg hogy 3. gyereknél azt mondják hogy hamarabb fogy el, legalábbis nálunk Panna még 11 hóig szopott, persze 5-6 hósan kapott mást is, Bulcsúnál már csak 8 hónapos koráig volt elég a tejci. Szóval remélem most nem fogy el még hamarabb.

Köszi a batyu dícséreteket. Elég gyorsan megtanultam, ahhoz képest hogy pár héttel ezelőtt még alig mertem a hátamra tenni, most meg tök gyorsan fel tudom tenni. :D
Papillon ez egy Didy indio kendő, csak azért különleges mert ez eredetileg natúr volt, egy csaj befestette barnára és útjára indította mint vándorkendő. Mindenkinél egy hétig lehet én vagyok a második a sorban, holnap küldöm tovább a következőnek.

Na most szólt a férjem, hogy sokat netezek :oops: úgyhogy megyek inkább ebédet csinálni.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

De jó, Kukli visszatért és vele a reggeli bejelentkezései! Hiányoztak :)
Küldöm pü-ben én is a 4 hós adatot Katáról.

Papillon, jó tortasütést! Én ma Adryn féle fekete erdei muffint tervezek, tegnap lefagyasztottam az uccsó adag meggyet és kimaradt egy kisebb adag...

Nemlajos, köll még meggymag? Gyűjtögetem itt neked lassacskán.

erpé

Adryn
itthon van a barátnőm, beszéltem is vele, várja a hívásod!

Vica
jó a batyud!

Nemlajos
ez szörnyűűű...

szerdán mi 5-re megyünk cirkuszba, legkésőbb 4-kor el kell indulnunk, de előtte mehetünk bárhova! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kukli
jók a fotók!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn
ja, és rá is ér szerdán!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ööö... most akkor szerdán tali? :shock:

erpé: nem, köszönöm, már idén nem kell több mag! :D

folyadék: volt már meggy- és baracklé, bejött neki, de nem kap minden nap, és ha kap is, akkor is csak 3-4 kanállal.
Vizet nem a cumiból adok (abból nem tud inni), hanem varázsitatóból (tupperware, puha csőrű), már fogja magának a poharat, de persze átöltözés a vége, mert nem nyeli le az összes kortyot :roll:
Persze nem iszik sokat, csak pár kortyot, de legalább szokja :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szerda talinak nekem is jó! És király lenne, ha jönne csibb "művésznő"-je is :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Döme Forma 1-et néz:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, ez a kép zseniális! :) és végül mennnyi meggymagod lett?

Lillaoh, hogy megy a hozzátáplálás, mit szól hozzá a babód?

Rebi, nem is írtam, nagyon tetszik Rékababa haja, édes göndörség :)

Kukli, enyim Katám sem iszik mást, csak anyatejet. Nem fogadja el a vizet, löki ki a szájából. Már próbáltam cumisüvegből (azt különösen utálja :) , dühösen sírni kezd tőle), itatósból (erre csak rácsodálkozott), kiskanálból (ennél vicces arcot vág). Szóval egyelőre cicifüggő és tejfüggő. Hát ez van. Vízen kivül mást még nem próbáltam, azzal megvárom aug közepét (az 5. hónapot), de lehet, hogy csak szeptemberben adok neki mást inni. Még nem döntöttem el...
A határozott :)

erpé

Kukli, és a kérdésre is válaszolva:
Katalánynak kötőhártyagyulladása lett, szerintem beledörzsölt valamit a szemébe, vagy az orvosi rendelőben szedte össze szerdán, vagy mittomén hol. Csütörtök reggelre nagyon piros lett, de két nap alatt rendbe is jött (szemcsepp, calcium).

Katka, hát a leírásod alapján Danival továbbra sem egyszerű... nagyon nehéz lehet. Neki is, nektek is.

Most már eldugulok, nem is tudom, hogy mit keresek itt, a család minden más tagja szundikál. Azt hiszem, h csatlakozom :)

erpé

hát ez nagyon cukorfalat, hogy nézi :shock: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

erpé: nálunk is mindenki szundít :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Döme baba :D
Eszti nem igazán akarja kitolni magát. Inkább csak bólogat :? 1-2 perc után elfárad, sírni kezd, nekem meg megesik a szívem rajta. Nagy baja lesz, ha én nem erőltetem neki ezt a hasalásdit?

Katka:üdv otthon. Mi sem alszunk már vagy 3 hete. 2-3 óránként etetek. Azt mondta a szopis tanácsadó, hogy ez tipikus ebben az időszakában a babáknak, és nem azért van mert kevés a tej, hanem mert napközben jobban elnézelődnek "nincs idejük enni" (ez aranyos mondat :) ), így éjjel pótolnak.

Vica: ugye, hogy nem is nehéz ez a batyu kötés, és megy gyorsan (mondjuk egy tükör azért nem árt nekem hozzá :) ) És láttam, hogy beszeresztél egy csuda szép zöld Zarát. Én is vettem egyet,egy curryt (szép narancsos) :)

Talit majd szerdáig még eldöntöm :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Szerdai tali - helyszíntől függően - érdekelne :)
rebi

Sziasztok!

Papillon!

Boldog névnapot Nektek!

Erpé!

Jó, hogy elmúlt Kata kötőhártya gyulladása. :)
Hát ez a hozzátáplálás dolog nem is olyan egyszerű, mint gondoltam :roll:
Tegnap kezdtük 3 kanál almalével, ma már próbáltunk neki 6 kanállal adni. A kanállal fogalma sincs, hogy mit kezdjen, az almalevet meg tolja ki a nyelvével. Szóval szerintem össz-vissz 1 kanál ha lement neki... Ja meg olyan képet vág hozzá, mintha nem tudom milyen szörnyűséget adnék neki....
Vendég

Nemlajos Tényleg nagyon édi Döme, ahogy nézi a tv-t. Igazi kis pasi!

Hozzátáplálás: Vizet már én is adtam Máténak, és csak akkor itta meg, mikor melegítettem. Először nem tudtam elképzelni, miért nem kell neki. Aztán kitettem a napra melegedni, és rögtön 60 ml-t bevágott. De ez csak egyszer fordult elő. Azóta nem kapott. Akkor 40 fok volt.
Nekem a védőnő azt mondta, hogy ha adok Máténak gyümölcsöt, ne almával kezdjem (mert az megfogja a székletet), hanem turmixoljak barackot, és higítsam vízzel.

Máté meg már kúszik. Leteszem, és fél perc múlva már teljesen máshol van. Már a mászás első jelei is megjelentek, mert a lábait már úgy tolja elölre (hogy kell írni?), csak még a kezével nem tudja a kis testét megtartani. És 64 cm.

Kép

Kép
rszg

Boldog Névnapot a kicsi Lánynak! Katkának utólag is Boldog Szülit!
Rám ma rám jött a lakásrendezés, lomtalanítás. Nem nagy cucc, lezavarom 1 óra alatt, kidobálok mindent, de Zsolti halak…. totál kiborult… el is küldtem játszózni gyorsan . :D Katusnak kikerült a járóka a hálóból ahol semmi értelme nem volt, felemeltük, és alszik is mint a bunda. Előtte azonban hintázott egyet…
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/h ... goPWDAjKvr
hüle anyuka mit meg nem enged vagy mit ki nem talál… remélem a gyámügy nem jön ki a videjó miatt :D:D:D
Erpé ti hova mentek Balcsifelvidékre? Cicifüggő meg anyamutatóujja függő. Állandóan engem vagy magát szopizza. Tegnap vettem neki egy cuki kis nyuszit. Sztem ideális füle van ujjacskák cserélésére. Egyenlőre bután néz ha bekerül a szájába. Szerintetek mi a különbség a tea és a vizezett őszilé közt? Én azt nem könyveltem hozzá tápinak, igaz csak egyszer kapta, aztán többit megittuk. Ezt a tupperes cuccot meglesem Ilda.

4 hós táblát mindjárt csinálom, csak másik gépen…
Csibb kíváncsi leszek Fanninak mennyire jön be a cirkusz. Fővárosit nézitek meg?
Szerda nekem nem jó. Dédi 85 éves lesz kedden, és őt megyünk köszönteni, mert kedden szurira vagyunk hivatalosak – ha továbbra sem kapjuk el Boti nyavalyáját.
Döme igazi édi kis pasi! Kata sem aludt f1 alatt. De most el lett távolítva a tv-től ezzel a járókás projecttel. Eddig csak ott volt lerakós hely. Most már esélye sincs tv-zni szegénynek. :D

Éjjel: mi is 2x legalább eszünk mostanában. Őszintén engem nem zavar. utána nem kell altatni, szval no problemo.
Gyöngyi te mennyi kendő-hordozónál tartasz? Lassan leltár kell év végén. :D:D:D
Rszg cuki lehet Máté. Elképzelem ahogy néha keresed. Gondolom messzire nem megy, de akkor is fura, ha helyet változtat. Kis huligán. Kapunk balcsispancsis képet majd még?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hűha, Máténak gratula a kúszáshoz! :shock: :D
Döme még csak kukackodik, szerintem bréktáncos lesz, legalábbis már körbe tud haladni úgy, hogy a feje a középpont :wink:

Tupperes itató (anyóstól kaptuk, én nem tudom, hogy ez - babaügyileg - jó-e, helyes-e...)
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kukli, ez a hintázás :shock: :lol: :lol: :lol:
Nem cipőkanállal kellett kiszedni őket? :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ha lesz tali szerdán, az hol lesz? Azt hiszem, lemaradtam ebben egy kicsit...

Masut
masut

Tévézős Döme haláli!!! :D

Kukli, akkor nyaralás jól sikerült, de jó! Nagyon röhögtem, h Kata babát "elhagytátok". :lol:

Nálunk Szonja vizet iszik, hogy ilyen meleg van. Cumisüvegből, és van, h napi 150 ml-is megiszik. Ha meglátja a cumisüveget beremeg, és nyújtja a kezét az üvegért. Aztán egyedül tartja. De ivott már pohárból is. Én is úgy tervezem (persze, ha kitart addig a tejci), h ha betölti az 5. hónapot, akkor adok neki gyümit. Nekünk a dokinő az almát mondta kezdésnek.

Rszg, nem semmi, h már mászik Máté. Volt kitől örökölnie a mozgékonyságot! :wink:

Lizannának boldogot!!!!!!!!!! meg mindenkinek, aki ma ünnepel.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

sziasztok
egész nap nem voltam, mert nagymamámnál rokonoztunk.

Kukli
: üdv itthon, édesek a gyerkők :D sajnálom hogy nem tudsz jönni szerdán, akkor most nem ismerlek meg :( max mikor legközelebb jövök haza..

Csibb: tök király lenne a szerdai tali!!! de akkor hol szervezzük hogy barátnőd tudjon fotózni is? felajánlottad hogy lehet nálatok, de nem akarok tolakodni :? :oops: holnap hívom barátnődet, most értünk haza.

Nemlajos: de ugye nem épp a Monza balesetét nézi ilyen érdeklődően Döme? :roll: nagyon ügyesen elkaptad :D

megyek fürdetni

KépKép
KépKép
adryn

Ígértem, hogy jövök képekkel

Kép

Kép

Apa nevettet :)

Kép

Kép

És egy balatoni naplemente általam

Kép

Kép

Kép
rszg

Nagyon aranyos Máté baba!!! Naplemente gyönyörű!

Adryn, mi van Mic melójával??? Lett neki????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Kukli, hinta :) Egyébként Balatonalmádiban leszünk.
Itt: http://www.zimmerinfo.hu/almadi/csikasz/hu.htm Egy nagyon jó barátnőméké a villa, érdemes megkukkantani a panorámát :) Négy éve minden nyáron elugrunk oda 1-2 hétre, de előtte is megfordultunk ott többször (bulik alkalmával :) ). És ilyenkor mindig mászkálunk a környéken (Veszprém, Füred, Kapolcs, ilyesmi).
Ja, és Katababa is csak az ujjait és a cicit szopizza. Rongyi nem nagyon érdekli, illetve azt csinálja, hogy ha bekapja az ujját, szerez egy rongyot is...

Rszg, de jók ezek a képek! Én továbbra is mindig meglepődöm, h mennyire fiatal vagy... :) Máté sokat nőtt, ügyes a kúszással.

Nemlajos, jó ez az itató. Nekünk Aventes van, de ez nem hatja meg Katababát.

Tehuti, Szonjáról már régen mutattál képet.
Mennem kell,

erpé

Benyaltal hányós/fosós vírust. A lázamat 38,3-nál csíptem el. :twisted: Hulla vagyok. Egész nap nem ettem és inni is csak kortyokat, ami időnként visszaköszönt. Tejem persze apad.... :twisted:
És vigyázzak, hogy a baba ne kapja el... :shock:

Anna: Boldog Névnapot Neked!

Pappilon: Kicsi Lizannának is Boldog Névnapot!

Most megyek haldokolni.... :roll:

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: