Tegnap nem volt energia reagálni csak a táblás kérdésre.
Katuska, tényleg csúcsszuperül nézel ki. Én meg már megint híztam az elmúlt 3 napban 3 kilót. Úgy tűnik, "használ", hogy "van" kivel beszélgetni...
Ez így nem mehet tovább, asszem tényleg meg kell erőszakolnom magam fogyás ügyben. Csak hullámzó hangulattal elég nehéz belevágni...
Üveges kaja: félre ne értsetek: én sem vagyok ellene, de jobb nyitott szemmel járni. Az biztos, hogy ellenőrzik a kajákat, szó se róla, de a hónap megjelölésésvel Kisbogáccsal értek egyet. Én hála istennek nem vagyok allergiás, legalábbis nincsenek olyan tüneteim, mint Kisbogácsnak. De Marci asztmás, Julcsi kismillió kajára volt allergiás. Pl. a Danone cuccaira: megevett egy pohárka joghurtot/Danoninót/kefírt/bármit a Danone-tól, s 20 perc múlva már pöttyös volt. Kiderült, hogy a guargumi tett be neki (pedig akkor még nem is volt felkapott téma a dolog), így aztán azóta nálunk tiltólistán van Danone bácsi összes terméke...
xania! Én őszibarackot adok neki, semmi baja nincs tőle. Banánt én már adtam a tejpép mellé, de dokinéni leállított, hogy egy kicsit későbbre hagyjam.
Hozzátápis táblázat: olyat tettem fel, a dokinénink adta. Az előző oldal közepe táján van. Használjátok egészséggel!
Elszomorít, hogy a kisfiú elment.
Benci! Nana! Ne hagyd! inkább gyere, mondd el, mi bánt! Tudod, mi itt meghallgatunk! Megy a naaagy depiűző ölelés!!!
Jaj, már csak egy nap van a fiúk hazaérkezéséig...!
Eszterem! Lehet, hogy a korábbi oldalakon írtál a diétádról, de nincs energia visszakeresni. Milyen diétát csinálsz? Köszi!
Szegény Bori beájult, nem volt energiája megvárni amíg meghűl a pép, inkább cicit adtam neki. Pedig a pép ott várja készen a gazdáját... Na majd ha felébred, megkapja. Addig csak nem lesz baja a pépnek...
Ma délután nem aludt, úgyogy teljesen jogos a beájulás. Meg ez a szél is idegesítheti.
Na, megyek leápolom Juli lelkét. Összevesztem vele.

[/url

batkata reggel a tükör előtt 

pancsi
pancsi2
tesók
kaja
alszik
csücsül