Szia Liz!!!

Maradj itt!!! Örülünk, h jöttél!
A többi zugolvasó is előléphetne, halljátok???

, hiszen szükség van rá, hogy ki/át/megbeszélgessétek a dolgokat egymással. Nem csak konkrét segítséget, de erőt, hitet is meríthettek belőle, hogy kivel, mi történik, történt + nem szabad ezzel az egésszel egyedül maradni.
Nem kell attól félni annak, aki kicsit kevésbé vehemens, mint itt páran

, csak itt kell lenni és kész.
Ritu! Annyira kedves Tőled, h így átérezted!!!!!
Megy a drukk továbbra is++++++++++++++++
Látod, egyet gondoltunk.
Katásocska! Az leszel Bébikém!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyi kabalával igen hamar...
D&V-Day

Jó.
Ezt meg hogy csináltad??? Szupi!
Mi baja?
Chilikém! Jól megijedhettél szegénykém! Vigyázz nagyon Magatokra, nyomasd a Ruta + Magne megfefelő dózisait és minden rendben lesz! Fotóóóóóó!!!!
Moncsim! Ez jó volt, h Szimba álnéven.
Igen, jobb lesz, ha nőci lesz Apánk, ha meg akar bennünket tréfálni.
Andi! Nem semmi a kispasid!!! Nincs valahol kép Róla? Cuki lehet!
Drága vagy, h megkönnyezted!!!
Uszuzs! Már keresem is.
Yamca! Annyira jó kimondani, ugye, h "elmennénk a kislányommal". Emlékszem, h egy édes, szintén fürtöske

, kiscsajszinak mondtam, h "az én kislányomnak is..." és ahogy kimondtam, annyira jó volt, h ezt mondhattam.
Kívánom itt mindenkinek hamar-hamar ezt az érzést!!!!!!!
Lányok! és Fiúk is!
A jövőben nem fogok tudni ennyit jönni, sőt, inkább alig fogok tudni jönni, elnézést kérek érte, de biztosan megértitek

.
Nem fogok tudni folyamatosan olvasni, ezért reagálni sem, ha meg pár nap kimarad, akkor pedig lehetetlen visszaolvasni.
Ezért kérlek Benneteket, ha bárkinek, bármiben segíteni tudok vagy szeretne bármit kérdezni, kérni, írjon mailt. Ne iwiw-en, mert azt sem fogom tudni nézegetni. Aki nem tudja a mail-címem, fent van az iwiw-en

vagy kérdezze meg itt a lányoktól, sokan tudják. Jó?
Nagyon-nagyon megszerettelek Benneteket, így nehéz ezt leírnom, 2 hete halogatom!!!, de nem marad már időm sajna

és hála Istennek

egyszerre.
Mindenkinek szívből drukkolok és szeretném kérni, h feltétlenül tudassátok velem, ha lehet örülni egy-egy újabb TopikBabának! Benne vagyok a babás találkozóban, valamint a D&V Napban is, mint résztvevő a kislányommal.
Hatalmas ölelés!!! Tartsatok ki még éppenhogynembabások, mert nagyon gyorsan eljön a Ti időtök is, ígérem!!!!!!!!!!!
Ha kabalát küldjek, akkor is keressetek!
Puszker Bodzitok