gabi! ha varsz holnapig, csinalok par fotot az ovrol, arrol is, ahogy beteszem a kocsiba, meg ahogy bekapcsolom es elkuldom neked. A baba neme sajna nem a technikan mulik...de elgondolkodnek, milyen huncutka lesz kesobb, ha mar most ilyen

:) Ez azert nem kis turelemjatek igy, meg akkor sem, ha nincs elvarasotok...azert megiscsak kivancsi a ember. Ha megteheted, szerintem menj el 4D-re, ott vegulis nem a baba nemenek a meghatarozasa az elsodleges cel..sok egyebet is alaposabban meg tudnak nezni...bar nem mintha az az aggodo tipus lennel te is

:)
En a meleggel kapcsolatban lemonsonggal osztozom...bar igaz, hogy nem mozdulok ki, csak az esti setara, vagy kocsival a klubba, a hazban meg 28-30 fok van, ha csak a falfeluletnyi elulso ablak van nyitva, de neha kinyitom a napos oldalit is, akkor beengedek meg par fokot

:):) imadom!!! kimenni felek, mert tulzas nelkul mondom, hogy 3 perc a napon kalap nelkul es utana egesz nap hanyok, meg migrenem van. En imadom a meleget, de o nem imad engem

Es a a baj, hogy en magam nem veszem eszre, hogy meleg lenne, ezert veszelyes...sosem tanulok belole
nem Pokica, alapjaban veve nem hianyzik a hazai, bar a halaszlevedet en es ferjem is minden nap megennenk, csak tengeri halbol eleg gaz, edesvizi meg nincs, ugyhogy csak otthon zabalunk be belole

:) Sok kedvencem volt, de igazabol evek ota nem ettem otthon sem igazi magyaros kajakat, valahogy nem az en stilusom. ha hazautazunk, akkor 2-3 napig birom, de utana nem esik jol. A parom is igy van vele...bar evekkel ezelott meg semmit nem evett meg ott...az olaszok egyebkent is nagy pofaval utaljak az osszes tobbi konyhat. Butak, mert azt hiszik, az ovek a legjobb (a magyar igaz, hogy halalos, de bevallhatjuk, hogy sokkal izletesebb), pedig csak arrol van szo, hogy ovek a legegyszerubb es legunalmasabb, tulzottan natur, igy nincsenek hozzaszokva az eros, eltero izekhez, igy a vilagon sehol nem tudnak egy jot enni

Nagyon ritkan csinalok pl paprikas csirket (szigoruan otthoni pirospaprikaval, az itteni gaz), de annak is total elsutom a szaftjat. babgulyast csinalnek, most, hogy emlited, de valahogy meg nem jutottam el odaig, mindig volt valami mas

de azt nem mondanam, hogy hianyzik.
Sleepin! Miert nem jossz gyakrabban? vagy legalabb ritkan? pont multkor gondoltam rad (is), mikor Gabi tablazatat nezegettem....elmondhatnad, hogy vagytok, mik tortennek...marha publikus, persze