A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptető!

Ebben a stimuban először! :) Nem adom! Az enyém! :)
Remélem most már magamnak is szerencsét hozok majd!

A múlt hónapban jártam egy lánnyal beállításra, beszélgettem vele sokat. Neki akkor volt az első inszemje! Apánknál! Azóta nem láttam! Pedig ha nem sikerült akkor kb. neki is járnia kéne! :) Ez azt hiszem bíztató jel. Nem? Remélem szerencsét hoztam neki is! Nála is az van, mint nálam! Makk egészségesek, és nem jött a baba! De szerintem most összejött! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Katásnak!++++++++++++++++ Kép
Kép

Kép
bodza2005

... és még laptetőő is... Hű meg ha!!!!

Kép
bodza2005

Kata!
Akkor már tényleg csak a szerencseszuri hiányzik!? :) :)

szurikáta
szurikáta56

Bodzi!
Aranyosak a képek! Olyan ismerősek valahonnét! :) :lol: :D
Honnét is! :shock:
Köszönöm! Ezek a "kabalák" remélem ennyien már szerencsét hoznak! Még Miciona kabaláját várom, és teljes lesz a "kép"! :)
Édes vagy! Hát csoda, hogy a lányod is egy édi bédi cukker falat!?? Ha az anyuka ilyen, a kislánya is csak ilyen lehet! ÉDI BÉDI CUKKER FALAT! Most ez lett a szavam járása! Ez olyan nyelvújítós! Kata-féle nyelvújítás! Néha csinálok ilyet! Ilyen kis bohó vagyok! :) :oops: :?

Kép

KépKép
ercsikati

Szurikáta!
IGEN, IGEN, IGEN!
KÉREK KÉREK KÉREK! :):):)
Kezdésnek is, a stimu közepén és a végén, a legvégén pedig sok-sok zebrát! :) De egyet biztosan, a sajátomat amit látni szeretnék! :)

Remélem a sok-sok pozitív energia mindenkit elér, aki most rossz passzban van! :) Én is voltam, de van mellettem valaki aki mindig tölt belém egy kis pozitívumot, ha már teljesen lenullázódtam!
IMÁDOM! - ErcsiApu, ha valaki nem jött rá! :) -

Kép

KépKép
ercsikati

JA! És el is felejtettem! És ti is elfelejtettetek valamit!
Rózsaszín felfelé álló orrú elefántom van! :)
Szerencsét tömkelege! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Te kis aranyos, vidám Kazinczy Kata. :lol: A nyelvújító. ;-)
Az elefánt rózsaszínű..., már most befolyásolod a kimenetelt? :wink: :lol: ErcsiApu! Pussszantunk Téged is!

Jut eszembe, nagyon hallgatnak a mi Fiaink!!! Nem szép dolog! Tessék néha referálni!!!!! :D

Sms-ben érkezett az üzenet, mely Titeket is megillet:

Moncsigusz nemsokára tud jönni, mert átvitetik a netet Anyóskáékhoz.

Julcsikának nagyon szépséges a petezsákocskája és benne a szikhólyagocskája!

Annyira varázslatos, h ezekből a kis apró és fura dolgokból egy igazi Gyermek születik nemsokára, ugye? Mi is még mindig csak ámulunk. Azt hisszük, h ennél már nem lehet aranyosabbnak lenni, de LEHET. Minden áldott nap még cukiságosabb a kis félévesünk. :D :D

Kép
bodza2005

Na Katikám,akkor tartsd: :lol: Kép

szurikáta
szurikáta56

Bodza!
2188 hozzászólás hmmm. nem semmi! :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Eltelt pár perc, mire rájöttem, hol kell megnézni, h az melyik. :lol:
Szijjjjjja Szurika!!!!!!!!!
Mikor mész Gabihoz dajkálni a nagyfiút?
Azt találtuk ki, h menjek én is akkor, h lásd az összes Bébikét.
Persze, rám ne várjatok, csak, ha pont mindenkinek az a lyóóó.

Kép
bodza2005

Bodzi!
Az szuper lenne. Nagyon örülnék neki.
Ugy volt hogy a héten megyek,de engem ez a kánikula teljesen ledöngölt.
Örültem ha a munkámat el tudtam végezni.Ha lesznek hüvösebb napok akkor beszélek a Gabival és összehozzuk.
Én ugy csinálom hogy jó legyen,alkalmazkodom.Ha délután megoldható.

szurikáta
szurikáta56

Kép
Végre sikerült!
MONCSIGUSZNAK, aggódás űzőnek
miciona

Kata, ha kell segitség rám számithatzs a szervezésben, és mindenkinek felajánlom a szolgálataimat ez ugyben!!!
Visszatértem az élők közéi, igen hajrá kezdés!! Persze ovatosan, nem akarok megint igy jarni, most megfontoltam, lassan, nem rohanva hgoy mostazonnalkellazagyerek!!!!!

Ja, egyébként emlékszem erre a reklámra, de akkor msot kimondom!!!! 32 éves leszek én....
És a pécsi kesztyű???? :lol:

Ez jo, zárják be az intézetet :lol: :lol: :lol: , sőt zavarjak haza az összes lányt aki a mutore vár???!!!!

Hát, kell nekik is elismerés, tőlunk ujra megkaphatják. De ez a D nap is tök jó név :) :) :)

Később még irogatok ám, és igérem nem fogok eltunni!!!

szimba: azonnali beszámolót a mai naprol, hogy mindent kiVSSALTATOK e????

Agnyes: neked ma van az első randid VAss dokival!!!Gyere ird meg mi volt!!!!

bodza: igen, ha valamiben látok fantáziát (mint ez az tali ismét) totál betudok rá pörögni, a párom ilyenkor nem bir velem, fáradhatatlanná vagyok, zsongok ezerrel!!!! Ezek a pici dolgok visznek engem előre :)

Ha mi ennyi jó érzést adunk át nekik, ezt kapjuk vissza is!!!!!
renna77

Sziasztok!
Nagyon jó volt olvasni titeket! Kata Te milyen lelkes és édes vagy!Végig fülig ért a szám,míg olvastalak! :lol: Hajrá!! ++++++++++++++++++++++++

Beus :cry: sajnálom! De ne add fel! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Agnyes++++++++ az első találkozáshoz,hogy pozitív élményekkel gyere ,és lelkesen,várva a kezdést! :lol: Veled vagyok gondolatban!

Julcsinak nagy gratula!!!Bár nem tudom olvassa-e? Szeretnék a nyomdokaiba lépni :oops: :lol:

Szimbáék? Tüszők remélem szépen növögetnek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Helyzet változatlan,ha így marad talán kedden tesztelek
(ET+11)
ritu75

sziasztok csajszik!

Látom dübörög a fórum :lol:
Olvasgatlak titeket, de most magamról inkább nem irok, sajna nem hozom a legjobb formám, és főleg moncsigát nem akarom ijeszgetni, de hétfőn mindenképp jelentkezem, hogy mi a helyzet. Addig is bizom benne, hogy minden a lehető legnagyobb rendben lesz, követem rencsi tanácsait, de azért nem árt, ha drukkoltok, hogy minden rendben legyen.
Egyébként tegnap voltam uh-n-nem magamtól mentem, hanem, mert "múszály" volt és a babákkal minden rendben van, szép nagyok, még aki múltkor kisebb volt az is útólérte a tesókáját, egyikük 16 mm, a másik 15 :lol: szóval velük minden oké, jó volt a szivhang minden, úgyhogy bizom benne, hogy igy is marad, velem van némi gond, de remélem az is pár napon belül rendeződik, addig is feküdnöm kell, úgyhogy időm, mint a tenger :lol:

albikám
irtam privit, megköszönném, ha mielőbb tudál válaszolni, fontos lenne, köcike :wink:
chilike1

Ezt találtam:

Édeskömény

(Foeniculum vulgare)

Honos: Európa, Észak-Amerika, India, Kína, nálunk termesztett gyógynövény.

Növényről: az ernyősvirágzatúak családjába tartozó, a Földközi-tenger mellékéről származó, illatos, évelő növény.

Gyógyászati szempontból kellemes, jellemző illatú, kissé csípős, édeskés ízű termése értékes.

Illóolaj előállítása: vízgőz-desztillációval.
A növény illóolaj tartalma 5%, ami azt jelenti, hogy 1 kg édeskömény olaj előállításához 20 kg szárított mag szükséges.

Gyógytulajdonságai

Gyógyászati hatása és felhasználása hasonló, mint az ánizsnak, csak kellemesebb ízű és illóolaja gyengébb, ezért ezt már ajánlom belső használatra is.

- Légzőszervekre a hatása: antibakteriálisan fertőtlenít, a légutak gyulladását csökkenti, hurutoldó, köptető, illata elindítja a hurut felszakadását.
- Emésztőrendszerre a hatása: erősíti a gyomort, javítja az étvágyat és az emésztést, oldja a szélgörcsöket, helyre állítja a természetes bélflórát, könnyíti a máj munkáját, regenerálja a májsejteket.
- Vese és vízháztartásra a hatása: baktériumölő és fertőtlenítő, ezért jó vese és húgyhólyaggyulladásnál.
- Mozgásszervi hatása: izom és ízületi bántalmak enyhítésére, oldja az izom-összehúzódást.
- Tejserkentő hatása van és ezt ki lehet használni. (Ánizsnál nagyon sok teát kellene az eredmény eléréséhez inni, de az édeskömény olajat lehet használni.)
- Alkalmas a klimax tüneteinek csökkentésére, a férfiaknál a prosztata duzzanat kezelésére.
- Ösztrögén hatását mutatták ki, ezért segít rendszertelen menstruációnál.

Mire, hogyan ?

Tea készítése: ugyanaz, mint az ánizsnál, de édeskömény maggal még nem találkoztam, igaz nem is kerestem.
Ha teát akarok alkalmazni, akkor az ánizst használom, ha gyors megoldást keresek, akkor az édeskömény olajat.

Illóolaj alkalmazása

Egyik kedvencem ez az olaj belső használatra.

Én is csak 3. gyerekem megszületésénél fedeztem föl a tejszaporító hatását, azóta minden kismamának lelkesen ajánlom és a visszajelzések nagyon jók.
Olvastam a terhességem alatt róla és már a kórházba magammal vittem, ott el kezdtem szedni. Minden szoptatáskor bevettem 2-3 cseppet, általában a kéznél levő folyadékban, teában, gyümölcslében, vízben. A hatása még számomra is meglepő volt. Könnyen megindult a tejelválasztás, nem kellett annyit fejnem a maradék tejet, mint a másik kettő gyerekemnél, hogy a mennyiség szaporodjon. Mindig elegendő tej volt a fiam számára és 1 hónap után az illóolaj mennyiségével szabályozni tudtam, hogy mennyi legyen. Ha úgy éreztem, hogy kevesebb van a szükségesnél, akkor többet szedtem, akár 5-10-szer naponta, ha sok lett, akkor csökkentettem az adagot. Melléktapasztalatom volt, hogy kisfiamnak nem voltak hasfájós problémái, az édeskömény átjutott a tejbe is és oldotta nála szélgörcsöket. Pedig ez a lányomnál nagyon komoly problémát okozott 3 hónapos koráig.

Ha valamilyen ételtől felfújódom, esetleg gyomorfájást, bélkólikát okoz, akkor 2-3 cseppet beveszek pár korty vízben. Gyors hatása van.

És mindenkor használom a légúti betegségeknél, felváltva az ánizzsal, de illatra én azt jobban szeretem, így párologtatásra az ánizst használom többet.
De mindenki döntsön erről maga!
agnyes

Valaki nem jön ma a Vass dokihoz?????
agnyes

Beuska,
nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Agnyes, aztán gyere este a beszámolóval! :wink:

Szimba család, ???????

Én ma megyek a fogdokihoz :cry: , mert már éjszaka nem bírtam aludni. Nem akarok várni hétfőig bár én még bírnám, de nem akarom, hogy Domcsikám is szenvedjen.....Drukkoljatok lszi!

Nincs senki olyan, aki a Jánosban szült Apánknál és tudna válaszolni néhány kérdésemre :?: :?: :cry:

Kép
rencsi79

Rencsikém! S.Mónika ott szült, de Apánknál és Mircike is.

Kép
bodza2005

köszi Bodzuskám! :D S.móni nagyon el van tűnve, remélem nem hagyott el minket.....
Írtam neked mailt! :D

S.Móni: ha vagy és olvasom minket, akkor lszi adj életjelet!!!!

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ilyen ritkán jövök, de igazoltan vagyok távol. :lol:

Rencsi:
írj nyugodtan privit, de beszélhetünk telefonon is, talán úgy még egyszerűbb lenne. Küldd el a számodat!

Igyekszem, igyekszem, egyszer talán már tényleg lesz időm leülni a géphez és írni. Puszi mindenkinek!
És természetesen ++++++++++++++++++++++++++++++, kismamiknak pedig sokat mocorgó pocaklakókat!

Kép
s.mónika

S.Móni,
elküldtem a számom priviben :D

Kép
rencsi79

Útban vagyok a Vass dokitól. Nagyon jól választottam. Szimpatikus,jó fej! Na majd este mesélek!
agnyes

Rencsi:
Kereken 1 órát beszéltünk. :lol:
Nagyon örülök, hogy megismertelek, jó volt veled beszélgetni!

Kép
s.mónika

Móni:
Nagyon szuper volt dumcsizni! Nekem is feltűnt, hogy jól belejöttünk :D :D :D :D Aranyos a vonalzód!

Kép
rencsi79

Hová tűnt mindenki?

Agnyes?? Gyere mesélj,nagyon kíváncsi vagyok!!

Szimbáék??
ritu75

Halihó!

Hú, lányok, jól felpörgettétek a topikot! :D

Bodza!
Ettől a D-naptól teljesen meghatódtam. Szuper lehetett! Azt hiszem, ennél igazabb megerősítést nem kaphatott volna Apánk.
Egyébként biztos "kívülállók" nem értik, és nem túl "okos" dolog, de nálam tk. a tenyérbe rajzolt szívecskék döntöttek, amikor intézetet választottam :D

Albi!
Olyan szépen írtál Vass dokiról!
Én dévais vagyok, de nekem Vass doki is nagyon-nagyon pozitív élmény, a hangja meg már önmagában is megnyugtató! :)

Beus!
Nagyon sajnálom... :( Sok erőt Neked!

Renna!
Örülök, hogy jobban vagy!

Ritu!
Mennek a drukkok++++++++

ErcsiKati!
Jó, hogy Ti is kezdtetek!Hajráááááá!

Chilli!
Szorítok, hogy minden rendben legyen, de az szuper, hogy a babáid ilyen szépen fejlődnek!:-)

Julcsinak is nagy-nagy gratula!

És bocsi attól, akit kihagytam ,de Mindnyájatoknak a legjobbakat!!!! :D

Az én történetem:
Szóval a punkció után a 7-ből 4-et tudott megszúrni Kálmán, a többi még éretlen volt. Másnap hívtam, mondta, mind a 4 meg is termékenyült. A maradék 3-at meg el is felejtettem kérdezni, annyira boldog voltam...
Aztán ma reggel hívtam Vass dokit, mondta, hogy 2 nem fejlődött tovább, de a másik kettő szépen osztódik, mehetek értük.
Nagyon örültem, kettőt szerettem volna (nyilván, ha 3 marad, szemrebbenés nélkül visszakérem, de azért így nyugodtabb vagyok!) :) Ja, és a maradék 3-mal nem lett semmi, sőt, még degenerálódtak is :(
Hát, röviden ennyi. Találkoztam Szimbáékkal is, de majd jönnek és mesélnek :) Mennek a drukkok++++++++

Háááát...kicsit hosszú lettem, de most nagyon úgy sem tudok jönni.
Mindenkinek szépeket :)
G.
gladiolus

Gladious,

De szuper!!!! akkor küldöm a ragikat, hogy jól befészkeljék magukat a kicsikék!Vigyázz magatokra!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ritukám,
ma nagyon kihalt volt itt a fórum:( Ma mi jót főztél?

Kép
rencsi79

Na itt vagyok!

Nagyon szimpi a Vass doki. Jó kedve volt, még viccelődött is! Egyszer azért elhúzta a száját, amikor mondtam, hogy metformint szedek.
Pedig el akartam sumákolni, de rákérdezett.
Átnézte a papírjaim, megkaptam a házi feladatot. (pár vérvétel). Ha mindent rendben talál, kezdhetünk is!

Ritu Drága!

Úgy örülök, hogy beszéltünk! Úton a szerencseteszt csomag! :wink:

Bodza!

Tegnap épp vonatoztam, amikor a D napot olvastam. Még a könnyem is kijött. (Szerencse, hogy csak egyedül voltam)

Szimbáék?????
agnyes

Chilike!

Mi a baj? Drukkolok neked nagyon! Ne idegeskedj!

Egy külön ölelés neked!:

Kép
agnyes

Gladiolus indul neked is a drukk! ragacsot küldünk++++++++++++++++++++++++

Rencsi nem főztem,volt még tegnapról, de holnap valamit ki kell találnom.Ötletem még nincs. Túl vagy az első kezelésen?Remélem ügyesen dolgozott a doki!!

Agnyes jaj de jó! Tudtam ,hogy tetszeni fog! Férjecskédet mikor viszed magaddal?És mikor kezdetek kb? Örülök neked én is,jó volt hallani a hangodat,nagyon kedves! És hihetetlen édes vagy,hogy küldesz nekem szerencsehozót!Annyira megleptél! :lol:
Puszi-puszi érte! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ritu75

Agnyes párodnak : Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok! Vettél neki vmi kis ajándékot? És hová mentek majd, welnesselni?
ritu75

sziasztok csajszik

aranyosak vagytok, köszi, hogy aggódtok értem :wink:
ritu
köszi a "dicséretet" én is örülök, hogy a baák jól vannak, ügyes voltál,
Ma kaptad vissz a két picikédet? pihengessél sokat, főleg az első pár napban :lol:

ágnyes drága
örülök, hogy kezdhetsz, meglátod minden rendben lesz. Jó, hogy Vass dokihoz fordultál, biztos az orvosváltás meghozza a sikert :lol:
Nagyon édi a kép, köszönöm

Figyú csajok, inkább csak hétfőn irnám le, hogy mi van velem, addigra túl kell lennem rajta( ma beszéltem Vass dokival is, őt is hétfőn kell hivnom), úgyogy adig meg nem akarok senkit sem riógatni, főleg nem az aggódó moncsikát, remélem csak nagyobb az ijedségem, mint amekkora valójában a problémám, de ha valakit érdekel leirom privibe.
Kivéve moncsika :lol:

rencsikém
köszi az sms-t, irok privit :wink:
chilike1

jaj bocsi csajok, ritunak ciimeztem és közben gladiosnak akartam, ezer bocsi :roll:
chilike1

Rituskám,
de drága vagy! hát nem gyökérkezelték, mert nem hatott az érzéstelenítő és majd be sz.....tam annyira fájt. kitisztította és kaptam gyógytömést.

Chilikém,
várom a privit!

Kép
rencsi79

Jó estét!
Én is itt vagyok! Hazajöttem a melóból és ErcsiApu kitalálta, hogy menjünk el vegyünk egy mobil klímát, hát most értünk haza! :) Már alig vártam. Most pedig eszem a fincsi krumplis tésztát, aztán egy kis nyers karfiolt! Imádom! Egész nap erre vágytam!

Gladiolus!
Szuper! Örülök, hogy minden rendben és mehettek a sejtecskékért! Meglátod minden rendben lesz! Baba lesz a végén!

Agnyes!
Örülök, hogy szimpi volt Vass doki! Ugye mondtam hogy minden rendben lesz? Szuper, hogy ha minden megvan és tökéletes minden akkor KEZDÉS! Szorítok Neked is nagyon!

Rencsi!
Ha úgy alakul akkor én is Apánknál szeretnék szülni, és engem is S. Móni "okosított" ki! Én már említettem is Apánknak, hogy szeretném, ha ott lenne amikor szülök! Erre csak azt válaszolta, hogy "remélem is"!

Legyetek jók!
Szép estét!
Puszker:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

A meglepi nappal kapcsolatban még egy gondolat! :)
Megpróbáltam kinyomozni Apánk szülinapját, de sajnos zsák utcába jutottam! Minden irat ami a Cégünknél fellelhető egyben sem szerepel születési dátum! :( A Céghírekben sem találtam erre vonatkozóan adatot! Mert arra gondoltam szülinapján meglephetnénk a Mi Drága Egyetlen Apánkat! Hát ez lehet nem jön össze, úgyhogy mást kell kitalálni! :) Töröm a kis okos buksimat és ha jutok valamire szólok! Akinek esetleg van 5lete az jelezze Nekem!

Bodzi!
Egy gondolatra visszatérve a vonalzóra!
A rózsaszín elefánt tudat alatt volt! Amikor írtad, hogy már a nemét is manipulálom, akkor esett le! De hát ez van! Nekünk kislányunk lesz remélem és Abigél lesz a neve! - Remélhetőleg ErcsiApu is beleegyezik. Ő azért nem szeretné, mert a főnökének a lányát is így hívják! De nekem már akkor tetszett a név amikor a filmet láttam! Abigél! A hangzása is olyan édes, bájos, és egyben nőies is! :) Szóval a rózsaszín elefánt Abigélt jelképezi! :)
Eszinek egy hatalmas cupp Neked Pedig egy Óriási Ölelés! :)

Rencsi!
Sajnálom, hogy fájt a fogad, de hidd el most már sokkal jobb lesz! Ugye olyan érzéstelenítőt kaptál ami nem "bántja" Domi fiút!? Egy lágy pocaksimit Neki, és mondd is meg Neki, hogy Én küldöm! :)

legyetek jók!
Szép estét! Holnap jövök valamikor! :)

Puszker! - Bodza miatt :lol: :P :P -

Kép

KépKép
ercsikati

Tényleg tiszta kihalt ez a fórum most! :(
Tökre jó! Saját magammal beszélgetek! :) Ez tetszik!
Lehet kezdek bekattani! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Üdv. mindenkinek! Ne aggódjatok, nem vesztünk el. :)

A helyzet fokozódik. Reggel még kellően örvendeztünk, mert az ötödik tüsző a méretét tekintve lényegében beérte a vezető négyest, a hatodik meg - Iron szerint is - esélyes arra, hogy csatlakozzon a csapathoz. Ez Ironra is jó hatással volt, mert sokkal oldottabb volt, mint eddig bármikor. Amikor lent intéztük a papírokat, megjelent a lépcsősor alján, a kezében tartva a kis táskámat, majd megszólalt: "mit érdemel az a bűnös..." Ez csak azért volt ciki, mert szerdán ugyanígy bent felejtettem nála a kis "szütyőmet". :oops: A napokban ez rendre előfordul. Teljesen dekoncentráltak lettünk, de azt hiszem, ez érthető is.
A fekete leves csak ezután jött. A reggeli vérvétel eredményét megkérdeztük telefonon és a hallottak után letörtünk, mint a bili füle. Amint már említettem, a prolactinnal most nem törődtünk, bízva abban, hogy a szokásos, kb. 24-es érték mellett a stimu talán még eredményesebb is lehet, mint a korábbiak. Ehhez képest a 40 feletti érték felért egy tökönrúgással. Ez egyből megmagyarázta azt, hogy mitől lassult le a tüszők növekedési üteme a csúcsdózisú hormon ellenére. Az már csak hab volt ezen a bizonyos tortán, hogy az ösztradiol szintje alapján per pillanat kb. 3 érett tüsző valószínűsíthető, ami szintén következménye lehet a kissé megemelkedett prolactin szintnek. :( Kétségbe zuhanva hívtam Iront, hogy mi legyen, végül a Bromo szedése mellett döntöttünk. Bár a bogyók hatása csak 1 hét után lesz teljes, legalább a megtapadás időszakára sikerülhet visszaállítani a normális szintet. Most a nagy kérdés az, hogy a "kézifék behúzása" hogyan hatott a minőségre, mert hiába növesztünk hatot, ha a minőségnek közben adtunk egy nagy pofont. Sajnos korábban nem volt vérvétel (ilyen kevés tüsző mellett a hiperstimu esélytelen, így semmi értelme nem volt), így nem derülhetett ki az, hogy a Closty hiánya ellenére a prolactin emelkedik. Egy biztos, hasonló mennyiségű tüszőnél korábban több, mint kétszer ekkora ösztradiolt mértek, ami a mostani helyzetre nézve eléggé aggasztó...

Gladiolus: drukkolunk a két túlélőnek! 8)

Agnyes: örülök, hogy az első benyomás ennyire kedvező volt. Jó, hogy lényegében csak pár laborlelet hiányzik a kezdéshez, így nyilván nem kell sokat várni arra, hogy a lovak közé csapjatok. 8)

Ami a D napot illeti, Bodza leírása nagyon jó lett. Mi akkor nem először voltunk, csak az első lombikra készültünk. Az intézet elé érve megláttuk a sok embert és kellően elszontyolodtunk, hogy sosem fogunk végezni. Amikor észrevettük, hogy a várakozóknak kb. a harmada Mikulásnak öltözött, akkor már gyanús volt, hogy valami készülődik. Dévisz mindenkit meginvitált az előadóba (ahol a lombik "szörnyűségeit" szokták taglalni), ahol szólt egy pár szót, de nem könnyen. Szokás szerint poénkodott is, de láthatóan el volt érzékenyülve. Ami a lányok által sütött finomságokat illeti, Dévisz nem fogta vissza magát, rendesen megtöltötte a pociját. Mi csak álltunk és néztünk ki a fejünkből, mert nem tudtunk az akcióról, ráadásul senkit sem ismertünk. Mivel ez nem sokkal dec. 6 után történt, mi is készültünk egy aprósággal, valamilyen bon-bont vittünk magunkkal. Miután a tömeg elment és bejutottunk a rendelőbe, át is adtuk neki. Ő megállapította, hogy "ez is hízlal", majd gyorsan be is kapott egyet belőle. Még mindig a történtek hatása alatt volt. :D Teljesen oda volt (meg vissza), ami érthető is. Szerintem nem sok Doki van ebben az országban, akit hasonló módon meglepnek a páciensei, nem véletlenül. 8)
szimba

Szimba,
most át kell váltsam a mértékegységet, mert nekem mindig a másikkal nézték.
A szokásos adagra álltok vissza?
Vagy egy + fél nem lódítja meg lefelé???
Szorítok, hogy minden rendben legyen.

Kata,
feladtam a levelet :))
elsőbbségivel, hogy minnél hamarabb megkapd.

Gladiolus,
pont kettőt szerettél volna! így teljesüljön a kívánságod a továbbiakban is!!!
miciona

sikerült átváltani!
ng/ml -t mU/l -re
a 40ng/ml tényleg sok.
nekem gyógyó nélkül a max. érték 600mU/l körül volt.
és van aki ennek kétszeresével lett spontán babás!!
miciona

Miciona: ha ebben a mértékegységben számoljuk, akkor a "miénk" most 940 lett. Iron szerint minimum(!) 1 Bromo kell, de mi igyekszünk biztosra menni. :wink:
szimba

Szép estét Mindenkinek!

Olyan sokat írtok, hogy nem győzöm magam utolérni olvasásban. És bevallom néha nem is sikerül. :oops: :roll:
Nem semmik vagytok!!! :wink: Szuper!!! És ahogy bíztatjátok és erősítitek egymást.... :oops: :wink: Le a kalappal elöttetek!!!

Katám!

De jó Neked!!!! Ez a Miciona micsoda egy rendi csaj!!!! :lol: :wink: Kaphatnék egy másolatot az eredeti DC. autogrammról?!?! :oops: :roll: Én lenni Forma-1 buzyyyy!!! 8) És anno DC rajongó!!! 8) Kérdezd csak meg Tencit! :wink: ZéZé hogy van??? :lol: :wink: Gondolom jó nagy spanok Bodza és Mikey kabaláival együtt! :lol: :wink: Drukkok és ragacsok mennek ezerrel!!! :wink:

Miciona!

Te tényleg szupernő vagy!!!! :wink: Hogy tudtál ótógrammot szerezni az egyik legjobb expasi f-1 versenyzőtől?!?!? 8) Jegyet jó áron 8) is tudtál volna szerezni?!?!? Sajna még nem ismerem Palik Lacit. De igyekezni fogok!!!! :lol: :wink: 8) Drukkok Nektek is ezerrel!!! :wink: Esküvős képeket lehet valahol látni Rólatok? Persze csak ha szabad! :roll:

Bodza!

Iwiw? Okés! :wink: De megsúgom hogy ezer éve nem cseréltem képeket :oops: és Jázról még nincs is fent semmi. :oops: De ez egy hosszabb történet, hogy miért nem. 8) Viszont mert ilyen kedvesen kértél :lol: :wink: inkább küldök neked a Csajokról képet. De az már csak holnap lesz! Most Apa ül a nagygépnél...azon vannak a képek...nekem meg ilyenkor vagyis legtöbbször csak a laptop jut 8) és ezen nincs semmi. Cserébe én is kérek Esztiről....de ha Neked vannak képek iwiwen, akkor megkukkollak Benneteket ott! :wink:
És még egy kérdés. Elmondod, hogy hol olvashatom el azt a sztorit, amit most majdnem Mindenki megkönnyezett?!?! :oops: :roll:

Moncsigusz!

Megígérem Neked, ha már rendesen/teljesen kint lesz mind a két foga nevetettni fogom és csinálok Róla Neked képet! Bár addigra szerintem Te is fogsz tudni képet dobni a Csöppségről! Igaz még csak 4D-t, de én azzal is nagyon meg leszek elégedve!!! :wink: :lol: És persze drukk Nektek is!

Chili!

Hát....koppkoppkopp!!!! Remélem, hogy nem is lesznek "beszari" :oops: :roll: lányaim!!!! Bár Adri "fostospopsis" egy kicsikét, de ezt Apájának köszönheti :evil: :? de majd kinevelem belőle! :wink: 8) Jáz meg még kicsi ahhoz, hogy tudja, mi az, hogy félni! De az Ő közelébe már nem engedem az Apját!!! 8) :lol: :twisted:
Kutyik meg.....náluk szerintem teljesen mindegy, hogy yorkeshire vagy dándog....mindegyik fosik :oops: ....bocsika!... a vihartól.
Mindjár itt van augusztus 5!!!! De jóóóóóóóóóó!!! :lol: :wink:

Szimbáék, Renna, Beus!!!

Sajnálom!!! :oops: De tudom, hogy Nektek is sikerülni fog!!!!

Sajóék!

Hát Ti?!?!? Merre vagytok?!?! Hogy álltok? Minden okés, jól alakulnak a dolgok?!?!? :oops: :roll:

Pocakosoknak jó pocakoskodást :wink: Pocakra készülőknek ragacsokat :wink: Készülődöknek jó és sikeres készülődést, Anyócáknak és Apócáknak jó Babázást!
És Mindenkinek sok erőt meg kitartást meg +++++++++++++
És bocsi Mindenkitől, hogy nem nevesítek, de nem szeretnék kihagyni senkit sem!!! Mindenki vegye Magára a jókívánalmaimat és ami rá "tartozik"!!! :oops: :roll:

Szép álmokat Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.07.24 22:21-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Chilike, Drága Ne csináld ezt velem!!! Így sokkal rosszabb, mintha elmondanád, hogy mi történt!
Ígérem, nem kezdek ész nélkül parázni! Írd meg kérlek,hogy mi történt! Az kicsit megnyugtat, hogy a Babucikáid jól vannak. Legszívesebben azonnal felhívnálak, de nem hinném, hogy örülnél neki, így az éjszakában...

Gladiolus! Drukkok!

Albi és Szimba család ExtraGiga Puszik!

Miciona! Köszi a nyugicsiguszt! :lol:

A D-day szenzációs!!!! Énisénis szeretnék egy ilyenen köszönetet mondani Apánknak!

Lányok, fiúk mindenkinek nagy puszi! Akiknek névre szólóan nem írtam most, nekik külön is!

Jó éjt! Puszmákok!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Chilike!
Írtam végre. Bocs, hogy csak most. Te is írj légyszí!

D&V napot szervezzél Katácska, légyszí légyszí!!!!

Beuskám!
Most nem jött el a kis Beus baba, csak lóbálja kis husis lábacskáit egy bárányfelhőn, és azt gondolja magában, most még megvárattam a szüleimet, de jövök már hamarosan. :wink: Így lesz, tudom biztosan!!!!

Ritu!
Jó az a kis hasszúrka :wink:

Rencsi!
Fránya fogak :(

Renna!
De aranyos vagy így lelkesen, milyen leszel majd, a kis
pocaklakóval :wink:

Miciona!
Az az érzés, az a fajta nyugalom, ami leírtál nagyon nagyon jó...

Gladiolus!
Két kis küzdő. Leljenek otthonra Benned 9 hónapig!

Ágnyes!
Drukk a mielőbbi kezdéshez!

Szimba család!
Minden rendben lesz! Pont az a jó ebben a stimuban, hogy nem olyan, mint a többi, az eredménye sem olyan lesz!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!

Szimbáék: Végülis miben maradtatok Vass dokival, mikor lesz a punkció? Tényleg a fel a fejjel! Az a lényeg, hogy a bogyó a megtapadásig hasson. Azért tök jó, hogy így bejött nektek Vass doki. Remélhetőleg, most ő fog nektek szerencsét hozni :D !

Moncsi: Hogy hogy mégis anyósnál? Amúgy jól vagytok, minden rendben? Mikor kell majd legközelebb mennetek dokihoz?

Chilike: Engem is megijeszetettél, hogy mi a helyzet!!!!!!!!!!!!! Hogy vagy? Miből gondolod, hogy baj van?

Ritu: Eddig minden rendben? Csak maradjon is így!!!!!!! Akkor hétfőn teszt?

Gladiolus: Így teljesüljön minden kívánságod!!!!!!!!!! Szorítok!!!!!!!

Renna: Szupi, hogy már nem látod, olyan szürkén a világot! Egyszer mi is leszünk kismamik, csak valószínű, még nem jött el a mi időnk. De, ami késik, nem múlik!!!!!!!!!!

Voltam tegnap dietetikusnál az inzulinom miatt, diétát írt elő, de megnyugtatott, hogy nem olyan rossz a helyzet. A magas inzulin szint, lehet akár a hormon bogyóktól ,szuriktól is. A pajzsmirigyműködésem a véreredmény szerint tökéletes. Már ez is valami. Bejelentkeztem egy másik endokrinológushoz is, de csak aug. végén tud fogadni. Addig csinálom a diétát, aztán meglátjuk.
Még egy dolog, ez a barnázgatás, ami a fogigátló szedésének kb. felénél kezdődött, nem akar elmúlni! Ma kell bevennem az utolsót és még ma is megvan. Szedtem régen sokáig fogigátlót, de nem emlékszem, hogy lett volna ilyen. Valakinek valami ötlete? Szimba, szerinted?
Annyira sűrűn még most sem tudok jönni, mert igaz, hogy elmentek az ácsok, de van még 1-2 dolog, amit nekünk kell megcsinálni, úgyhogy most a férjem a szakember, anyós + én vagyunk a segédmunkások. Hát, nem mindig egyszerű :D ! De azért jövök, ahogy tudok! Jövő vasárnap megyünk nyaralni, épp jó időpontra tettük, lesz mit kipihenni!

Többiek: Ti hogy álltok a nyaralással? Ki hová készül?

Zsu
uzsuzs

Szimba család! Giga-mega drukkok mennek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Meglátjátok jó lesz ez még! Ti nem vagytok az a feladós típus,úgy vettem észre. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Albi de jó,hogy jöttél te is!Hogy vagytok? Petike nem fél ebben a nagy viharban? ( a frász jött rám megint az éjjel,olyan szél volt) Puszi nektek!

Kata a krumplis tésztára kedvet kaptam,ma meg is csinálom(bár jobb lenne a káposztás! :wink: ) no de nyers karfiol? :shock: :lol: Nem semmi csaj vagy. Kutyák jó fejek lehetnek,ahogy a viharban hős házőrzőből átalakulnak... mivé is? :lol: De most jó idő van,a miénk is élvezi ,fel van pörögve,mindennel játszik,nem lóg a nyelve a melegtől,nagyon lütyő! :lol:
Meglepivel kapcsolatban törd a buksidat,bizti eszedbe jut valami szuper dolog.Benne vagyok mindenben.

Chilike én is eszem a kefét,hogy mi lehet veled?? :shock: Bár azt mondod a babák jól vannak,akkor lövésem sincs.. Írhatsz privit nekem is ,hogy megnyugodjak.(nem teheted ezt egy majdnem kismamival!) Drukk hogy rendeződjön hamar,és ne kelljen idegeskedni +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Miciona nagyon jó ez a kép!Milyen kutyu,csak nem snaci?? Szeretjük a snacikat! Egyszer nekünk is lesz. :lol: Mikor is mész szabira? Az őrület után? Mesélj még valamit a F-1- ről(kulisszatitkok?)
ritu75

Még valamit elfelejtettem: nem szokott valaki otthon kenyeret sütni? Nekem van gépem, de nincs jó receptem, mert ugye most csak teljes kiörlésű cuccokat ehetek. Tud valaki segíteni?

Zsu
uzsuzs

Köszi mindenkinek a drukkot és kérném továbbra is!!!
Helyzet változatlan,kezdek izgulni!!Tegnap annyian hívtak,és érdeklődtek, nagyon jólesett,de most már én is szeretném tudni mi a helyzet.El kell terelnem a figyelmemet valamivel,még egy kis időre. :wink: :lol:
Most már megvárom Agnyes (puszi) szerencsetesztjét! :wink:
Uzsuzs keddre gondoltam.
Jó munkát nektek,biztos szép lesz minden! Mit is csináltok? :oops: A szabira jó pihenést nektek!(anyóst is viszitek? :lol: , neki is kell a pihenés) A barnázás biztos valami hormondolog,de okosat majd Szimba mond.
ritu75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: