Pokica! Mar nagyon kivancsi vagyok en is, milyen babatok lesz...marmint a neme

majd irj gyorsan, ha lesz meg erod este!
Moly! Udv koztunk

Megkerdezhetem, hany eves vagy?
Mi tesomekkal mindharman oszi babak voltunk, es par het elteltevel minden nap vitt minket setalni anya, idojarastol fuggetlenul, a minusz 20-as teli havazasban es szelben is. Soha nem volt semmilyen betegsegunk, meg nathas sem voltam eletemben (kiveve a migren), szoval jol megedzodtunk (bar a hideget utalom, ami nekem a 30 fok alattit jelenti, de jol birom). bar ismerek olyat is, akinek a legkisebb szellocske is art, es nem azert, mert gyengebb, vagy nem egeszseges, hanem csakmert ilyen es kesz. Sokat olvastam en is a teli setaltatasrol, de annyira nagyon elteroek a velemenyek, hogy egy ut marad: kitapasztalni. En nem tudom elkepzelni a babakocsi nelkul, de ha valakinek olyan az eletvitele, hogy nincs ra szukseg, akkor szerintem is felesleges megvenni. Vegulis Evanak igaza van: ha latod, hogy szukseges, meg midnig nem keso. En mar megtalaltam azt, amit venni akarok, csak az araval van gondom...a numero 2 is megvan (amit mar regebben kineztem), de az se sokkal olcsobb

:( meg abban remenykedem, hogy az ukran piacon talalok ugyanolyat olcson. En kendozni nem fogok, mert nekem nem szimpatikus valamiert, pedig tudom, hogy nagyon jo. Parom viszont mar most odavan a kenguruert, alig varja, hogy hordozhassa a picit...mar talalt is olyat, amit kezdettol fogva lehet hasznalni, mert fekve is lehet benne a baba

Ja...es amit irtam par hete, hogy nem lesz cumisuveg es fejo...haaat, most mas a helyzet. Venni kell, mert ferjem kijelentette, hogy o is akar ejszaka (meg maskor is) babat etetni asajat karjaiban...ugyhogy venni kell

:) de ezt az okot nem is banom
Tegnap magamba roskadtam, mert rajottem, hogy jovo kedtol bezar a klubb es csak szept-ben nyit. Mi lesz velem? masik usziba tutira nem megyek agyonfertozni magam, mar csak azert sem, mert itt aug-ban MINDEN bezar...a jogat, sztrecsinget itthon is csinalom, meg vannak terhes dvd-k is, de az iszonyat uncsi...pfffffff...
Ja, ma reggel elertem a plusz 5 kilot, de nem vagyok lekeseredve miatta, mert sem az arcomon nem latszik, es a combom, karjaim is ugyanannyi centik, mint elotte, nem is puffadok, nem vizesedek...szoval a pocak a bunos, ugyhogy nem banom. Sot, a borom et most meg szebbnek, feszesebbnek is latom.A csipomon lett egy kicsitt tobb zsir, meg a derekamon, de az szerencsere elorefele no, nem oldalra

:) Ti hogy alltok?