Sziasztok,
Rózsa:a vizet szerintem Kakti írta,nem tudom,hogy az befolyásolja e a m.ny.h.méreteit...most is ugyanazt a szurit kaptad amit az elsőnél?mert én nem, és én is meglepődtem,hogy csak 1 tüsző ért meg,mert az elsőnél 4 kezdett nekiveselkedni a növekedésnek és most csak 1 lett
Tigrincs:nagyon vigyázz magadra a ennyire szédelegsz!!!!dolgozol még???ha igen hogy jársz dolgozni,kocsival???annak örülök,hogy ma jobban vagy
Sztyopané: persze,ma is megyek suliba...a lehető legjobbkor van 100 C fokban

...ez van,ha szarul leszek úgyis haza fogok jönni..
Böbe: nem érzek semmit,tegnapig szurkált oldalt a hasam,de mára elmúlt...szerintem simán lehet,hogy neked sikerül...azért írtam neked én is,hogy az nem olyan nagy baj,ha azt érzed,hogy meg fog jönni...a terehességben az a szép,hogy pont ugyanolyan érzéseid vannak mintha meg akarna jönni!a fantáziádra bízza a természet,hogy pozitívan vagy negatívan érzékeled a jeleket!!!no para...akár mi is lehet,de ha véletlen nem akkor majd a legközelebbi!hidd el aki eljut egy meddőségibe az már mind nagyon sok sz@ron ment keresztül és mindenki úgy gondolja,hogy na most tuti az első befutó lesz...de nézd meg Vickyt a 4. jött össze neki..kivárta

biztos neki is rossz volt 3-szor szembesülnie a negatív eredménnyel,de megkapta azt amire annyira vágyott

Szóval fel a fejjel