sziasztok,
vagyok-vagyok, csak valahogy mindig csak az olvasásig jutok.
Rolinak nagyon szurkolok, gondolok rá!!! nagyon!!
csibb kiváncsi vagyok az uj frizre, persze nekem a régi is bejött nagyon, ezt irtam is anno. Én is pénteken megyek, alig várom. fodrász után pedig mindhárman maszira megyünk, egy lányhoz, aki rég óta massziroz bennünket, a terhességemet végig masszirozta, és most Viktor is fogja, kiváncsi vagyok, hogy bírja majd a picur.
hih, ez a fogzás téma, nekem is gyanus, viktor alig eszik, nyügi, egyet szív, majd abbahagyja sir, többgyerekes anyuk, ti mit használtuk a viburcol-on kívül.
katka ujra nyaralás, de jó! nekünk a balaton sajnos csak közepesen jött be, sajnos nagyon meleg volt a mult héten, még árnyékban is, így nem élveztük annyira, hazajöttünk 3 nap után, barátok jöttek, mi mentünk vendégségbe, együtt volt a család, nagyon élveztem. talán szeptember elején 5 nap Krk, ha nem is fürdünk, jó levegő, pihi.
szept 12-én kereszteljük Viktort, az éttermet is lefoglaltuk.Rem. szép lesz.
a tanácsotokra belenézem a mamami-ba, tetszik!!

Majd bővebben is elmerülök, én nem hordozok, habár néha elkelne, kendőm van.
más: ülőgarniturát keresünk, van valakinek tapasztalata a Retz-el. Köszi a segítséget előre is. (és nappali búrtort is) ha vannak ötleteitek várom őket. Köszi!!!
Lányok, tudom ciki, de hogy a fenébe lehet feltölteni képet a profilba???? Jaj, tegnap volt egy éve, hogy jelentkeztem a 2009 márciusi babákhoz, hihetetlen...
hozzátáplálást szeptemberben kezdem, épp mostanában kezdek olvasgatni róla.
4 hós adatokat megküldtem kuklinak anno, ide is irhatom
8400 gramm, 70 cm.
jövök még.
puszik
kemse üdv!
etetőszék!! várom már azt az időszakot, nagyon.