Jaimee, nagggggyon szép képeket hoztál!!

Réka édesbogár a képeken

Főleg a veled pancsizós tetszik
Wc-szűkítő,bili téma: nekünk mindkettő van... egyik sem érdekli Jázmint, pedig ő már 2 éves elmúlt. De nem is erőltetem mert már a bili szó maga is dacot vált ki belőle.
Én azt olvastam vki "okostól" hogy a bili jobb a gyerekeknek mert ott stabilan érzi magát, leér a lába, és nem a magasban ül. Mi egy darabig biliztünk Bencével, aztán áttértünk a létrás verzióra, azt még a mai napig használja Bence néha

Érdemes egy olyanra beruházni sztem. Főleg ha Rékát a wc érdekli jobban.
Jázmin is szívesen felült Bence létrás wc-jére, meg a bilire is könyvekkel

de csak játékból. Aztán mikor néha mondtam neki mikor pucérkodott hogy a bilibe kell ilyenkor pisilni, akkor egyből kérte a pelenkát hogy nehogy véletlenül is rá kelljen ülni.
Nem ér rá
Én Bencével nagyon elrontottam. Szerintem.
Mert 2 és fél éves kora körül, még annyi sem volt, bugyit adtam rá és 5percenként kérdezgettem hogy kell-e pisilni, óránként rá is ültettem, ha épp közben be nem pisilt

Rengeteget takarítottam utána! Így nekünk nagyon el is húzódott ez az egész, 2-3hónap is volt mire biztos lett, de csak a pisire. Éjjelre pedig 4évesen lett csak szobatiszta. Sőt, aszem már 4 is elmúlt...
Úgyhogy én most kivárok Jázminnál, nem kapkodok el semmit

Tökéletesen szépen beszél, tudna szólni ha akarna, de valamiért még nem akar. Még nem érett rá.
Olga, talizhatunk is majd, de akkor már csak 10-e után valamikor ha már mindketten visszajöttünk

Mi 6-9ig megyünk a Balcsira.
Köszi a szemcseppes infót (Judit, Jaimee nektek is!!!

). Azt mondta a doktornő hogy fényre érzékeny lehet... Akkor majd erre figyelek.
Egyébként úgy van hogy előtte 3napig csepegtetni kell itthon, de ha érzékeny lesz rá, hőemelkedése lesz vagy kipirul tőle, figyelni kell nagyon mert allergiás reakciót válthat ki

akkor azonnal abba kell hagyni és akkor kedden a megbeszélt időpont előtt egy órával oda kell mennünk és majd ő csepegtet 10percenként 3szor. Tehát lehetne ez is, nem is tudom miért nem ezt alkalmazzák alapból ha ilyen is van