[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Scooper![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bocsi...
Nem történt semmi...nem írtam volna le, ha zavarna
2009.07.21 16:52
2009.07.21 16:59

2009.07.21 17:10
[quote="vicger"]a írta:vicger leghatékonyabban kézzel lehet fejni, csak tudni kell a módját. A mellszívók pusztán kényelmi okból jelentenek könnyebbséget talán, de kérdezz meg egy valódi szakembert
2009.07.21 17:27
2009.07.21 17:29
2009.07.21 17:55
2009.07.21 18:24
2009.07.21 18:25
[quote="scooper"]h írta:scooperttp://www.ruhacsoda.hu/hu/webaruhaz.html?kateg_id=255&session=NTExMjk=
találtam, gondoltam, hátha érdekel valakit. Én találtam köztük egy-két jót
2009.07.21 18:37
[quote="kata05"]V írta:kata05icger, ezt a "kézzel fejés a leghatékonyabb dolgot" már én is hallottam, na de első szülő nőnek ezt ki fogja megmutatni? Mondjuk nálunk a kórházban csak ennek a hívei a csecsemősök, ők is elítélik a mellszívókat.
Scooper, gyönyörű a vers!
TÖBBIEK????
2009.07.21 18:47
2009.07.21 18:50
2009.07.21 19:27
2009.07.21 19:43

2009.07.21 19:59
2009.07.21 20:06

2009.07.21 20:20
2009.07.21 20:22
2009.07.21 20:24
2009.07.21 20:25

2009.07.21 20:30
2009.07.21 20:43
2009.07.21 20:46
[quote="v.andi"]P írta:v.andiálinkás szép jó estét!
Kata,tök jó,hogy végre pihenhetsz otthon.Élvezd is ki.Hamarosan nem lesz rá időnk.
Madar,nem semmi napod volt.Remélem sikerült azóta pihenned.
Süti,Rita,ma kikérdeztem a dokimat,nagy e a a káosz a kórházban.Kívülről valóban elég ijesztő.Dokim mondta,hogy tegnap volt alkalma egy elég hosszadalmas szülés kapcsán jól szemügyre venni az ideiglenes szülészetet.Azt mondja nagyon szép kis szülőszobát és vajúdót csináltak az "új" folyosón.Ami nincs,azok az 1-2 ágyas fizetős szobák,de úgy gondolja,4-5 napot vígan ki lehet bírni,szóval megnyugodhatok.Vasárnap reggel megyek a kórházba hozzá UH-ra,akkor majd sasolok is.
Brumi,idézem a dokim: a 8,8 annyira nem vészes,de "kezelni" kell.Megnézte a kaja utáni mért értékeimet.Azt mondta az a 3-5 db 7 feletti érték nem tragikus,de a diétával szép lassan el is fognak tűnni,és ez is a cél.Kontroll nincs,azaz,ha egyszer a 2 órás cukros lötyi magas értéket mutat,akkor nem szabad a kismamával ellenőrzésképpen újra és újra ezt a fajtát csináltatni.Nem szabad cukrot itatni velünk.Amit kell,havonta egyszer HbA1C (cukorhemoglobin) értéket nézetni egy vv keretében,ami nem más,mint otthon megeszed a kis diétás reggelid,és rá egy órára veszik le a vért.Ennek van egy tól-ig értéke,ha az rendben van,akkor a diétával ez a dolog kordában tartható.Az asszisztens szerint pedig mindent lehet enni,csak mindent mérjünk le,és tartsuk be a diétát.Szerinte a Norbis cuccok kuka,mert azokban is van cukor.Szóval nem könnyítette meg a dolgom,de ahogy eddig csináltam annyira nem volt rossz,egy pici módosítással király lesz.
Mellszívóm nekem elektronyos volt,de sokat nem használtam.Szerencsére Dani ügyes volt,de ha kellett nagyon jól működött.Most még nem tudom hogy lesz,de szeretném másképp csinálni,mint Danival.Akkor nem voltam elég kitartó.Nem is kitartó,inkább nem fogtam fel ennek a jelentőségét,mert a tojáshéj a fenekemen volt![]()
Velem dokinál minden rendben volt.Méhszáj beton kemény,3000.Magne B6ot se kell szednem,ha nem muszáj.Kezd izgalmas lenni,most már 3 hetente kell majd mennem,magzatmozgást számolgatni,persze azért strigulázni nem kellSzóval 69 nap,az 69 nap
2009.07.21 20:51
2009.07.21 20:53
2009.07.21 20:57
[quote="vicger"]A írta:vicgerlszik.........![]()
![]()
![]()
![]()
Én meg teljesen kipurcantam ma.... Atinak elalvásig be nem állt a szája, folyamatosan mondta a magáét, amire ugye reagálni kell, mert ha nem, akkor jön a mérgelődés. Nem is lenne gond, de felét nem értem annak, amit mond![]()
![]()
A végén már nagyon hisztis voltam én is, mert ahogy ültem mellette zsibbadt mindenem, meg fájt, meg feszített, meg különben is
![]()
Aztán persze közölte, hogy ő aztán nem alszik / a múltkor sikerült elkiabálnom, hogy mennyire könnyű dolgom van... ez már a 2. nap, mikor nem akar aludni s megy a nemnemnemnem egy kis sírással fűszerezve. Persze 5 perc múlva már húzza a lóbőrt, csak addig amíg lehet ellenkezik. Dackorszak
![]()
/
Andi örülök, hogy minden okés! A beton kemény méhszáj pedig megnyugtató. magzatmozgás számlálás, gyakoribb orvoslátogatás, alakul a molekula![]()
![]()
Én csütörtökön lesem meg a dokit, meg a védőnőt. Naná, hogy akkorra mondanak 40 °C-ot.
2009.07.21 21:08
[quote="madar"][ írta:madarb]Tesó érkezése: köszönöm a véleményeket, tapasztalatokat, megnyugtatásokat. Az elmúltban hallottam, aki szintén azt mondta, nem osztódik, hanem duplázódik a szeretet, más pedig őszintén elmondta, hogy egyik nap az egyik gyermekét szereti jobban, másiknap a másikat, és szerencsére ez nagyjából kiegyenlítődik. Meglátjuk.![]()
astrid: együttérzésem. Ezeket az értelmetlen dolgokat én is annyira tudom utálni.Nagyon rosszul tolerálom, ha az időmmel játszanak.
![]()
Bibi: nagyon képben vagy a márkákat illetően.Honnan ez a szakértelem?
süti: csak óvatosan a kertészkedéssel.
scooper: a vers tényleg nagyon szép, köszönöm, hogy megosztottad velünk.
Azt hiszem tudok egy "felesleges" mellszívót (Madela elektromos), csak el kell mennem a barátnőmékhez, megnézni, hogy működik-e (kb. 5 éves, csak a barátnőm használta, ő sem sokat, fertőtlenítve tette el, de szerintem még egy alapos tisztítás, fertőtlenítés után használható lesz). Pár nap türelmet kérek, amíg eljutok oda. Egyébként nekem is a kézzel fejés jött be, de abszolút érthetőek a Te indokaid.
Bex: olyan jó olvasni, amikor mindenki írja, milyen szépen fejlődik a babócája. Gratulálok Nektek is.
Milyen babakocsit szeretnétek?
Kriszti: ennyi ideig még nem voltak Tőled távol a nagyok? Aug. 1.? Az még 10 alvás. Kiszámoltam, mert már megszoktam, hogy Julcsinak mindig így kell meghatároznom, hogy valami mikor lesz. Neki ez a kézzel fogható.Bocs.
Majd írunk sokat, hogy gyorsabban teljen az idő.
Andi: örülök, hogy minden rendben, kezd izgalmas lenni a dologÉn pénteken megyek, és szerintem engem most már hetente akarnak majd látni.
Pihenés? mióta olvasok és írok
2009.07.21 21:10
[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi,köszi az infót,de ezt nem értem hisz orsica most szült és ő azt írta hogy nincs vajudó???
Gratulálok a szép eredményekhez!!!!
Madar vigyázok én,ha sok abbahagyom,de én se vagyok az a semmittevős típus.Azért a te programjaid se semmik.M3...dugó![]()
Kriszti kitartás!!!!Eddig is rohamléptekbe ment az idő,az aug. is hip-hop itt lesz!!!Addig próbálj pihizni amennyire Ati engedi!!Gondolom 3 gyerek mellett méginkább nem fogsz tudni.
2009.07.21 21:11
[quote="boboka"]S írta:bobokazép jó estét![]()
Andi, örülök, hogy minden rendben van veletek![]()
Madar, dugó![]()
Ismerősök közül többen megszívták ma ott
![]()
![]()
Ez tényleg hihetetlen, hogy pont ezt nem tudják bemondani, kitáblázni
![]()
Scooper, nagyon szép a vers![]()
Petra, gratula a táppénzhez![]()
Az enyim táppénz már ezer éve el is fogyott![]()
![]()
![]()
![]()
De én nem panaszkodok, eddig hál Istennek mindig időben jött (kopp-kopp)
A házunkban lift javítás van egész héten, ma kétszer kellett megmásznom az x emeletetde legalább volt egy kis mozgás
![]()
Bibi, Viki, védőnőitek![]()
![]()
![]()
Süti, tényleg csak óvatosan a gazolással, vedd rá apát, hogy csinálja ő, sok mindent mi sem azért csinálunk mert olyan típusúak vagyunk, vagy mert van kedvünk csinálni. Nehogy megerőltesd magad.
2009.07.21 21:17
[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Süti, mondjuk elég speciális helyzetben vagyok, vagyunk, mert a 3 gyerkőcből kettő már teljesen önellátó /néha nagyon is/ Úgyhogy max Ati ugráltatna, de ha Vica elérhető közelségben van, akkor őt is szívesen megmozgatja a kis tábornok/ hála Istennek imádják egymást/
Jujj, a minap alig tudtam visszatartani a sírást... sógornőm itt aludt nálunk, Vicám ágyában. Reggel Ati kelt fel, jön ki velem a nappaliba, s látja, h Vica ágyában van valaki. Rohan oda, s kiabálja, hogy É É É /Évi/ teljesen belelkesedett, s Évi helyett sógornőt találja az ágyban, akit ráadásul fél éve nem is látott /pedig keresztanyja.../ s hátrál, miközben azt hajtogatja, hogy nem nem.... hát, majdnem megszakadt a szívem![]()
![]()
Asszem egy kicsit túl érzékeny vagyok mostanában......![]()
![]()
Süti, azért a hajolgatás, az hajolgatás. Azt azért reméltem, hogy nem az egész udvarnak ugortál neki!!
Ti hogy álltok a guggolással? Hajolás helyett ugye azt ajánlják, nekem viszont abszolut nem jön be, olyan, mintha ki akarna szakadni Luca![]()
2009.07.21 21:18
2009.07.21 21:27
2009.07.21 21:28
[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76zánom bánom,de amit elhoztam még hozzá se nyúltam,mert kicsit lusti voltam,meg igyekeztem egy sorrendet felállítani a tennivalók közt.Plussz várom a tpénzt,hogy szervízbe vihessem a kocsikámat.A héten azért megcsinálom,és ha lesz kocsim átviszem a jövőhéten!!!Voltál már kreatívba?????
2009.07.21 21:28
2009.07.21 21:31
2009.07.21 21:31
[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76zánom bánom,de amit elhoztam még hozzá se nyúltam,mert kicsit lusti voltam,meg igyekeztem egy sorrendet felállítani a tennivalók közt.Plussz várom a tpénzt,hogy szervízbe vihessem a kocsikámat.A héten azért megcsinálom,és ha lesz kocsim átviszem a jövőhéten!!!Voltál már kreatívba?????
ááááááá, a fizumra várok, vagyis a tp-re:(:( ...addig csak legszükségesebbeket veszem: ebben aa hónapban nagyon elszalad velünk a ló, volt pár nem tervezett kiadásunk, és a legtöbb dolgot most vettem meg Lottinak, és még ha olcsóbban, akkor is sok kicsi, sokra ment ... még kb a jövő hetet kell kihúznunk, hónap utolsó munkanapján már a számlán van a pénz
jövő héten bármikor jó nekünk
2009.07.21 21:34
2009.07.21 21:38
2009.07.21 21:39
2009.07.21 21:51
2009.07.21 21:53
[quote="sutimano76"] írta:sutimano76n gugolós vagyok rég óta,mert a derekam már pár éve bemondta az unalmast,kicsit félek is hogy fogom emelgetni babót,főleg ha már nagyobb lesz!!!!A gazolást is gugolva csináltam egy ideig,de aztán kcsit hajolni is kellett,mert a pocim nem fért el a lábam közt,a nagyobb terpeszt meg spárgának hívják.Meg a hajolás azért se jó,mert jön a sav,aztán szenvedhetek.
Boboka,4.emelet,én kezdek kiakadni,hogy esténként fel kell menjek a hálóba.Napközben is igyekszem a lehető legminimálisabbra csökkenteni az emeltre mászkálást.Bár ma a lépcsőporszívózás és felmosás elég könnyen ment.
Hát ma volt egy kiborulós pillanatom.Pedig igyekszem kordába tartani a hisztizést.átmentem nővéremékhez és megkértem unokaöcsém,hogy húzza már nekem hátra slagot,mert nekem ez már nem könnyű(kb 20-30 m slag),erre mondja hogy majd,kérem most,mert ha később locsolom meg a gazt akkor a párom sárban fog gazolni,erre ő ezt nem hiszi el,hogy a rohadt slagot nem todom hátrahúzni,hisz nem nehéz.Sajna mérgemben legyökereztem.Persze nővérem se szólt egy szót seNo,mindegy,majd legközelebb ha megkér hogy menjek le vagy vigyem az állomásra(5 perc gyalog),akkor majd én is megkérdezem,hogy fáj-e a lába!!!!(17 éves és borzasztóan kamaszodik).Mindezt úgy hogy amíg nem voltak itthon az anyjáék 2× 1 hete,addig azért igyekeztem etetni,meg cipelni ide-oda.
2009.07.21 21:53
2009.07.21 21:55
[quote="sutimano76"]N írta:sutimano76a meg ami még kiborít,hogy mikor Berni eldeformálja a hasam,akkor az már kezd egyre jobban fájni,én nem tudom mit csinálhat ilyenkor???Kinyújtozik,vagy mit???De ha ezt így folytatja és még nagyobb lesz akkor szét fog szakadni a hasam.Lehet hogy rossz a tartásom,és így jelzi hogy nem fér el,mondjuk ezt hátonfekvő állapotomba is csinálja,akkor meg elvileg elfér??!!
Azért mostmár értékelném,ha csak rugdosna kicsit és a tornázást kintre hagyná!
2009.07.21 22:07
[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Bibi, most h mondod, tutira a melegfront miatt van....
Egyébként hagyjááááá mááááá a túlsúlyoddal![]()
![]()
![]()
olyan nádszál leszel szülés után, hogy a portás ki akar majd zavarni a gyerekágyas osztályról
![]()
![]()
![]()
![]()
Süti pffffffffffffffffffffff kamaszok....![]()
Rugdalózás, babamozgás: a java még csak most jön majd
Nekem Luca tegnap fürdéskor szerintem szabályosan négykézlábra állt a pocakban, s kitolta a sejhaját. le kellett volna fényképeznem, nagyon brutál látvány volt. /szerintem melegebbre sikerült a víz, mint ahogy ő azt szereti.../
Boboka: szumopóz![]()
![]()
![]()
![]()
és tényleg az
![]()
2009.07.21 22:14