Szép jó napot Kismamik
Mabe, fájó szívvel, de egye fene, elutazhatsz!

Vigyázz Magatokra!!!
Süti álom

Remélem több nem lesz!
Madar, üdv újra itthon

Örülök, hogy nem fújt el benneteket a szellő
Andi, Barnabás csodaszép kiskrapek!!!

Oldalt fekvéskor az egyik kezem a fejem alatt, ill. a kispárna alatt, a másik pedig az arcom előtt van. Néha pedig háton alszom, ha Luca sehogy sem fér a bőrébe oldalt alváskor.
Gratulálok a 30. héthez!!!!
Viki, lábadagadást nagyon sajnálom

Párodat kérd meg, hogy masszírozza ki belőle a vizet, felfelé a vádli felé kell masszírozni, teljesen jól el lehet tüntetni

Nekem is vizes, de Atesz napi szinten eltünteti belőle. Nem csak a lábam vizesedik, de a kezem, sőt a karom is. A minap onnan is kigyúrta, nnna szívtam is a fogam, nem volt kellemes. Szerinte kb 3 liter víz pang bennem.
Floranan, pelus ügyben tényleg mindenkinek más jön be. Atival pl tökéletes volt a pampers, Lucának is bepróbálkozom vele, de lehet, hogy mivel kiscsaj, így nem lesz jó. Ami a teszkós pelusokat illeti Ati már x ideje azt hord, tökéletes, van olyan jó, mint a pampers volt. Nem miniben, hanem juniorban, ez azért nem mindegy. A minőségét illetően semmi probléma nincsen vele. Ez az egyetlen amit teszkóból veszek, leszámítva néha a ruhákat.
Anna, remélem jól éreztétek magatokat a Balcsin!!!
Boboka, nagy gratuláció a 30. hét átlépéséhez
ruhaméretek: van 56osból két- 3 garnitúra rugi, bodyból rövid és hosszú ujjúból 6-6 db kb, a 62-esekből több, ez a méret kissé tovább jó a lurkókra, mint az 56os. De márkafüggő, hogy melyik méret mekkora.
Bodzaszörp: igen, van ilyen hatása, s mellesleg szüléskönnyítő is, de csak a legutolsó hetekben, napokban, ha a baba készen áll a születésre, tehát nyugodtan ihatod végig

Én is iszom
Kata, gratula az utolsó naphoz!
Manó, kibabáztad magad?

Valóban alig két hónap s már nagyban folyik a babázás élesben
Babcika nem semmi méretek!

Gratulálok!

Miért vertétek szét a konyhát?

Ártott nektek valamit?

Kitartás, előbb-utóbb vége lesz!
Erika, ez a beázásos garancianélküliség nagggggggggyon durva!!! Bakker, én tuti hogy a fogyasztóvédelemhez fordulnék!!! Simán leb@szarintották az ablak beállítását, szigetelését és ez bizony nem porszívó kategória, de még ott is jogos a két év garancia, nem hogy egy nyílászárónál!!! Szerintem ne hagyd annyiban a dolgot!!!!
Scooper, ahogy a többiek is írták: először is nyugi, rendben lesz minden, nem kell pánikba esni

/ettől függetlenül megértelek

/ Szóval először is valóban vedd sorra, mik a legszükségesebbek: pl pelus, kisruhák 4-5 garnitúra, bodyk olyan tizen darab, textilpelus, kiságy, takaró, lepedő, kiskád, s a babahordozó. Kiságyba szivacs, lehet "szivacsosnál", kárpitosnál méretre vágatni, s máris jóval barátibb. A kókuszmatrac egyébként nem minden gyerkőcnek jön be, pl enyém Ati utálta, sima szivacs volt az ágyában.
De pl a mellszívó nem létszükséglet, ha mellgyulladás van, akkor viszont jó szolgálatot tesz. Babakocsit pedig a szülés után kapott anyasági támogatásból /kb 60ezer ft/ meg tudod venni. Valaki írta a védőnőt, s a családsegítő szolgálat felkeresését, bizony meg kell keresni őket s kérni a segítségüket. A családsegítők biztosan tudni fognak ruhákat s egyebeket adni!
A könyvelőnek meg járj a nyakára akár naponta többször is, mert ez így nonszensz!!!!
Nagyjából ennyire telt most, Ati megunta ... Így is reggel fél 8tól rakom össze ezt a hsz-t 2 kockázás s autózás között...