A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Lyányok!
Kép

Ötig aludtam, mint a tej, még kicsit le van fagyva a vinyóm, azért fogom amiket írtok.

KPN:
A francba!!! Pedig drukkoltam, h. a "babát várunkba" is irogathass... :(
Nem is tudom mit írjak, mert a továbbindulási szándékot nektek kell érezni. Úgyis tudod, h. mire vagy most éppen képes (és természetes a párod is). Ha még bírjátok cérnával, inkább legyetek túl az inszemeken, mert megy az idő és nem leszel fiatalabb. Nyilván ezt azért írom, mert már 37 vagyok és még mindig egyhelyben totyorgok, mint a sz@rógalamb. De a saját nyomorom nem akarom ráhúzni a ti esetetekre, nehogy félreérts. A Zuram mondogatja, h. neki nem gáz ez a hercehurca, csak nekem ne legyen bajom belőle - nagyon félt. Azt sem bánná, ha nem lenne gyerekünk, csak én jól legyek; szerinte a kapcsolatunk mindennél fontosabb. Ő aztán nem görcsöl! :) Nekünk sem kéne, nemigaz? Milyen könnyű ezt mondani...
Viszont! Vickynek teljesen igaza van, hogy egy kis pihenő felturbózhatja a magánéletet. Pár hónap kihagyás még nem a világ, annyit megér, h. visszazökkenjetek a "normális" hétköznapokba :) Aztán újult erővel indulhat a mandula, ha rászánjátok magatokat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.07.19 17:42-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Kiss Angyal:
A barnázás szerintem rendben van, elvégre egy kicsit megpiszkáltak odabenn; ne izgulj, minden ok. :)

Rózsa:
Nálunk is csúnya dolgokat művelt a vihar, főleg a kertesházas-részeken (teőcserepek sodort le, villanyoszlopokat döntött ki).
A sütidet ki fogom próbálni, ha lesz konyhám, mert nagyon jól hangzik! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Kpn!

Sajnálom, hogy ez a hónap sem sikerült :cry: A pihizéssel kapcsolatban: úgyis érzed, neked hogyan jobb, ha folytatod, vagy inkább pihi.
Leírom saját tapasztalatomat ezzel kapcsolatban: Az inszemeknél úgy voltam, hogy gyorsan túl akartam lenni rajtuk na és majd a lombik!!! A 6 inszem után volt egy hónap (kényszer)pihi és meglepődtem, hogy mennyire máshogy állok neki a dolognak, mintha lenyugodtak volna a dolgok körülöttem.
Most ez a lombik után meg teljesen abban a hitben voltam, hogy a következő hónapban nekifutunk megint és nem várok semmit és végül úgy döntöttem, hogy kivárom a 3 hónapot és élvezem a nyarat. De ezt tényleg te érzed, ha folytatni szeretnéd, akkor tedd azt.

Rózsa!
A recept elején elakadtam, baby..... :oops: Rétes vs finom? A sütőanalfabétákra is tessék gondolni :D :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok Csajszik!

Mi is most értünk haza,a Nagyikámnál voltunk Békés-megyében :D

Sting: Hogy vagy? (mondjuk szerintem nagx dolgokat nem lehet érezni,de hátha :D )...Abban biztos voltam,hogy nem a menszeszem,csak beparáztam,mert az első inszemnél semmi nem volt...sem hasfájás,sem barnázgatás..és az a tipus vagyok aki tovább gondolja a dolgokat,megállapítottam,hogy a vér kimossa a gyerkőcnek valókat is belőlem...mára abba maradt,de a hasamat még érzem...mi abszolúlt nem dolgoztunk rá sem az inszem napján,sem tegnap,mert a hátam közepére se higyázott az egész :roll:

Kpn:szerintem ez a herce-hurca minden kapcsolatba belerondít egy kicsit,mi is többet vitázunk azóta...szerintem ezek a hormonok is csinálgatják az idegrendszerünket,mi meg a párunkét :oops: ...de a végeredmény mindennél többet fog érni...Vickyvel és Sajttal teljesen egyetértek :!:

Lukácsné: nem Lugihoz köszöntött be bládi!Pihenj sokat!!!

Rózsa: én is kíváncsi vagyok,hogy mennyi tösződ ért meg és mekkorák!!tuti minden rendben van!!a kiflidet majd kipróbálom!!

Sajt: neked megjött már?

Vicky: ez tök jó,hogy nem hízol a babától hanem fogysz :D remélem én is leadobok magamról majd egy pár kilót,mert most aztán nem merek fogyózni,mert mindig úgy gondolom hogy hátha ott a baba, pedig 5 kg szeretnék lefogyni!

Woody: milyen "aranyos" dokkered volt!!még szerencse,hogy nem hallgattál rá :!: És te hogy vagy :?:
kiss angyal

megint itt, egy csomó pénzt elköltöttünk az ikeában azzal a felkiáltással, hogy amig nem a gyerekre kell költeni. mindenkinek köszi a hozzászólásokat. beszélgettünk, beszélgettünk és beszélgettünk. még azt hiszem egyre érzem a lendületet. a férjem is azt mondta, hogy ennek most nem mennénk neki, folyton azon gondolkozna, hogy mi történhetett volna a 4.-en. az az igazság, hogy noha én sem vagyok egy fridzsifer asszony, a zuram faltörő kos, ha rá lenne bízva, akkor éjjel-nappal torta habbal :wink: ennek persze 10 év után nagyon örülünk, de nehezen viseli, hogy az inszemtől kezdve abban a két hétben+bládi alatt no keksz. általában későn kerülünk ágyba és akkor előtte fürdés, hogy undi utró távozzon, majd utána fürdés, hogy undi utró bemehessen. na nincs mindig kanalam ezt végigcsinálni... :roll: :oops:
nagyon finoman tette szóvá, hogy kicsit nem olyanok vagyunk mint voltunk. szeretem, édes volt. mondtam neki, hogy vétójoga van, mondhatja, hogy akkor MOST álljunk meg, de azt hiszem holnap UH-on kezdek. Kipróbálok egy hónapot Eszter Drnő nélkül. Gondolom Sz. dokit nyerem meg, hátha az ő keze a nyerő.

Jut eszembe, valaki holnap?
kpn

kpn: Én ezt nem nagyon értem. Mi szexeltünk az inszem és a teszt között mindig. Most is úgy csináljuk, hogy fürdés, szex, utrózás. És így működik. Mi lenne, ha a 12. hétig nem lenne szex az utró miatt. Ditáéknál azért volt ez a dolog másképp, mert ő lombikos volt és a 3x3 utrót nem lehet azért úgy eltüntetni, mint nálunk. De szerintem ez nálunk bevált. Megyek is tusolni, mert azért a libidóm nincs az egekben, de apa azért kiérdemli a szeretgetést, pláne addig, amíg nem kell rajtam a babával osztozia. :) :oops:
vicky79
Budapest III. kerület

Kiss Angyal:
:lol: :lol: :lol: ez a hét legjobb vicce!!! :lol: :lol: :lol: Bládi? Mi az? :D
Pedig, ha jönne... én mennék... szívesen böködtetném magam a Zurammal :)

KPN:
:lol: Én is az IKEA-ba szoktam fogyóztatni a bukszám :) Pláne, ha még okom is van rá! :wink: Tök jó, h. sokat beszélgettek és a párod ilyen megértő. A Szűcs doki hozzon szerencsét!

Pá Drágáim!
sajt@

Kép
Hajrá csajok! Kényeztessétek apát rendese! :wink:
Jójcakkát és egyéb szépet mindenkinek!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Kiss Angyal:köszike én elvagyok :? :? bár tegnap is olyan mensis érzésem volt mert mikor megjön én akkor már egy hete érzem hogy megfog jönni!és tegnap is valami olyan érzésem volt és teljesen elszomorodtam.........
páromnak 7végén lessz a szülinapja mennyire szép ajándék lett volna.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
de ez ténleg olyan mensis érzés volt!szurkált egyik oldalon,szurkált másik oldalon....
már le kellett üljek!

de örülök hogy már nem parázol!nincs ott semmi gond! :lol: :lol: :lol:
de nemkell egyből az ördögöt a falra festeni te nő!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
jah ez a rádolgozás meg:nekem sem hiányzott de a cél érdekében mindent.......

na jó éjt lányok...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

sziasztok, hát végül addig sikerült eszélgetnünk tegnap (éjjel fél egyig),
míg végül a pihenés mellett döntöttünk. összeadtuk mi szól mellette és mi ellene és most határozatlan időre pihenünk. hátha a beállított hormonjaimmal véletlenül magától.... ha nem, akkor meg érezni fogjuk, hogy mikor tovább.

mindenkinek drukk!
kpn

Kép
Rony!
Hol akadtál el?A receptbe!
Drága Böbém!
Én már azt hiszem irtam hogy nekem is végig fájt a hasam mint amikor meg jön!De hátha neked sikerül bizom benne!Mikor kell mened?Ha jól számolom 8.napja volt a beavatkozásod?Meg pihened is kénne!Rá dolgozásal kapcsolatba mi nem dolgoztunk rá,szerintem nem ettól függ!!

Kpn!
Ezt valóban nektek kell eldönteni hogy pihentek vagy mentek tovább.Az is lehet hogy le nyugodtok és spontán kismami leszel.De azért jösz irogatni!!

Sajtocskám!
Neked meg jött vagy el titkolsz valamit?!Nem akartalak ezzel meg bántani!

Vicky!
Biztos rosz hogy nem birsz enni de probálj meg gyümit vagy valamit nehogy legyen valami baj!!Amit meg kivánsz egyél.Az nem baj szerintem hogy a baboca a vizett szereti mert az egészségesebb mint a cukros üditök!!Vigyáz magatokra!!!Sziasztok!

Kép
rózsa11

Rózsa!

A lisztnél akadtam el: réteslisztből vagy finomlisztből kell csinálni?

(Rodin)
rony77

Sziasztok!
Újra munkában - és újra köztetek. :)
Rosszul tűröm a meleget, és félek a hét második felétől, de majdcsak lesz valahogy... :)
Puszi mindenkinek!

KPN: sajnálom! :(
Sting: csak semmi negatív gondolat! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!
Kiss angyal, köszi én jól vagyok. Néha fáj a bal oldalam és a derekam, de ennyi. Nekem semmi hasi görcs nem volt.
Nem akarom 2 hétig figyelni a jeleket, de mégis olyan nehéz nem rágondolni.
Főleg, hogy egy két csíkos tesztet kértem szülinapomra (2-án lesz). Tuti, hogy a BMC tesztig nem fogom kibírni, hogy ne teszteljek (az meg 3-án van).
Sting, a szurkálás jót is jelenthet. Sokan a beágyazódást így érzik. Remélem ezt érezted. :D :D
woody

Sting:az,hogy fáj a pocakod az lehet a beágyazódás is :D ne gondolj rögtön a rosszabb variációra :!:

Woody: szerintem mindenki figyeli a jeleket,mert hát hiába nem kéne,de mivel annyira időzített a beavatkozással minden,nem tud az ember kikapcsolódni a mókoskerékből :)...az ember a szülinapjára pedig megszoktak kapni amit akar :D :D :D

Rózsa:voltál ma u.h-n?..köhögsz még vagy jobban vagy már?

Sztyopane:elmentél Te is Apával :?: Merre voltatok hétvégén?

Lugi: Veled mi a helyzet?

Kpn: nagyon jó dolog,hogy meg tudtátok beszélni!!!!SPONTÁNKODJATOK :D de nem eltünni :!:
kiss angyal

Rózsa: Mostanában már kezd visszajönni az étvágyam, de egyre kisebb adagokat eszem. A gyümölcsből bármennyit meg bírok enni, mióta terhes vagyok ez a favorit. A hétvégén is jól bedinnyéztem.

Kpn: Szerintem jól döntöttetek. Hidd el, visszatér az életetekbe a nyugalom és amikor úgy döntötök, hogy visszamentek, akkor az a ti elhatározásotok lesz és nem a kapkodás és a türelmetlenség. Lehet hogy összejön tényleg magától és nem kell visszamennetek, de ha mégis akkor nyugodtabban indul neki az ember.
vicky79
Budapest III. kerület

kiss angyal, köszi, jól vagyok, bár ma már mensis fájdalmam volt, a 7végén (nem)kellene megjönnie. Hol voltatok Békés megyén belül? Én is odavalósi vagyok, csak már ezer éve Pesten élek.

rony, mizujs, hogy vagy?

Lányok, ki fog velem jönni egy hét múlva hétfőn tesztelni????
lugi

csajok!!!!!!!!!!!!!!
végre enged írni ez a fostalicska!
eddig azt írta ki, h nincs hozzászólás a témában.
msot meg nem engedi visszalapozni az oldalt, szóval teljesen le vagyok maradva, de végre tudok írni.... remélem, meg is jelenik :?

babszika

jaj, hát hiába olvastam ezt az oldalt végig... sokmindenről lemaradtam Kép

kpn!
azt sajnos kiolvastam, h nem sikerült. a pihenőt én teljes mértékben megértem, mert nekem is szükségem volt január után idáig. de kívánom, h a lelked rendbejöjjön mielőbb!!!!!!

lugi, angyal!
én is békés megyei vagyok ám! :wink:

mivel sajnos nem tudok máshoz hozzászólni, ezért írok magunkról, mert van mit.
13-án voltam UH-on és ott csak egy 10mm-es petikét találtak ugyebár.
1,5 merit szúrtam máig. kicsit érezgetem a p.fészkemet, de semmi komoly.
bemegyek Zeke dr-hoz, akinek egyből mondtam, h én vagyok a bujkálós petefészkes.... jót mosolyogtunk, majd ráfagyott mindkettőnk arcára a monitor nézése közben
ugyanis kiderült, h extra sok petike figyel bent. 12 és 18mm közöttiek és bizony a bal p.fészkem sem bír bujkálni ennyi petivel.... nyálkah. 12mm.
felvázolta Zeke doki, h szerinte jobb lenne ezt kihasználni és legyen lombik.
mire felöltöztem, én is így láttam. átbeszéltük, elküldtek vérvételre, kiváltottam az újabb gyogyikat, elmentem EKG-ra és hát szerdán leszívás :shock:
ha eccer beindul egy gép .... :shock: :D

babszika

Szia mindenki!

Hogy bírjátok ezt a változó időt? Nekem szét megy a fejem.

Kismamik remélem jól vagytok. Pocaklakók növögetnek? Friss képek????

inszem utániak megy a babaragacs Kép

kiss angyal: nem voltunk most sehol, itthon voltunk hétvégén. És ti? Menni akartam apával, de nem engedte :lol: :lol: :lol: Akkor egyezkedtem vele, hogy nálad tegyen le és pénteken megy vegyen föl :lol: :lol: :lol:

sajtika: strandolás milyen volt? :lol:

babszika: megjelenik amit írtál, nekem is volt már ,hogy szórakozott az oldal.

Lugi: otthon csinálsz tesztet vagy megvárod a hétfőt?

Woody: szerintem se lehet úgy kikapcsolni, hogy ne figyeld a jeleket. Figyeljük, hogy ez most jót vagy rosszat jelent. Én akkor szoktam kiakadni mikor mondják, hogy ne akard annyira azt a babát ne gondolj rá! Oké, de hogy? Nem lehet nem akarni.

Rózsa: hogy vagy? Megoldottad a hétvégi sütés adta nehéz döntésemet, hogy mi legyen az!! :D :D köszönöm

kpn: És semmi sopánkodás csak is spontánkodás! Hajrá!!!!!!!

kakti: és milyen volt az első napod?

sting: nem lesz ott semmi menszi, csak a babóca/ák helyezkedik/nek!

Kép
sztyopane

Babszika: hhhűűűűű. Na ez a nem semmi, hajrá lombik :lol: :lol: :lol: Ez most hanyadik inszem lett volna?

Kép
sztyopane

2. lett volna :wink:
időváltozás lemondhatna már, mert én sem bírom :?

na, majd még jövök, mert itt vannak anyósék :wink:

babszika

Babszika!

Én is pont ugyanígy jártam. Inszemmel kezdtem, de túlstimulálódtam és lombik lett a vége:)
És most itt van a pocimban egy manó :lol:

Úgyhogy sok sikert!!!!!

Kpn!

Sajnálom, hogy nem sikerült. Majd akkor fog, amikor nem számítotok rá. Pihenj, lazíts és biztosan sikerülni fog mindenféle gyógyszer nélkül is :wink:
havri1

havri!
tényleg?! bevallom, h efelett átsiklottam, de nagyon örülök, h itt vagy követendő példának :wink:
köszönöm!!!!!!!!

babszika

csajok!
segítsen vki, h kell jelölni a fertyn a Cetrotide-ot, az Ovitrelle-t, esetleg a Gynazolt??????

ja és a leszívás és a beülti???

köszi-köszi-köszi!!!!!!

babszika

Babszika!

Semmi gond, mindenki útját nem lehet követni, főleg, hogy nem is írok sűrűn:)

Ha esetleg tudok valamiben segíteni, szólj :wink:

Szorítok szerdára!!!
havri1

babszika: Hajrá lombik, tényleg jól beindultak a dolgok. Én is nagyon szorítok szerdán.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!
Sztyopane.
Meg sütöted?Örülök hogy adtam egy tipet!Elvagyok köszönöm!És te?
Drukoljatok hogy szép nagy tüszöim legyenek.Holnap megyünk uh.Hát kissé fel ment az alacsony vérnyomásom kébzeljétek el hohy 10ezzer 300ft.be került a jogsi ujjitasa.Mi csináljak egyébként hogy egy kicsit mennyel feljebb a vérnyomásom eppen meg haladja a 100.Most megyek mert a kutyusokat meg kell etteni.Pusza majd jövök holnap!!!

Kép
rózsa11

Babszika!

Húúúú ez szupi hír!!!! Tudod, hogy a lombiknál több az esély. Lehet a pihi jót tett? :wink: +++++++++++++++

Lugikám!
Kösz jól vagyok, pont ma jutottál eszembe hogy skype-ra felveszlek és dumcsizhatnánk. Neked nagy kitartást, tudod nem feladni még bármi lehet. Drukkolok nagyon.
Most csak olvasó üzemmódba vagyok, sokminden nem történik velem BMC-s szempontól (vagyis inkább semmi :) ) De most nem tudnék olyan meggyőződéssel nekivágni a következőnek mint eddig és úgy meg nem az igazi szerintem.

Rózsa!
Hogy kell ezt a kiflit megformázni? Bocs az ilyen kérdésekért :oops: Ki szeretném próbálni amit írtál, már megvan hozzá minden csak a tecnikája hiányzik még. Talán egy kezemen meg tudom számolni hányszor sütöttem. Olyan 5:1 arányban ehető is volt :D :D

Sting!
Ne add már fel te se.....legalább azt a két hetet töltsd reménykedéssel, hátha. Ráérsz még szomorkodni, oks?+++++++++++++++

Woody!
Hát elég nehéz lenne kibírni
:D Tesztelsz majd?

Kpn!
Akkor biztos érezted belül, hogy most ez lenne a legjobb. Ki tudja, mire legközelebb belevágsz, full pozitívan fogsz nekiállni. :wink:

(Rodin)
rony77

Kép Hahóóó!!! :lol:

KPN:
Tyííhá! Ezt jól megdumcsiztátok! Reload - később :) Sok sikert hozzá!És ne tűnj el, jó?

Rózsa:
Nem jött meg, még azóta sem... Teszteltem a múltkor, totál negatív volt. Valami geb@sz van a hormonokkal, vagy ciszta.

Babszika:
Na végre, h. itt vagy!!! :lol: Nem semmi, szerdán nagyon drukkolok!

Pá Drágáim!
sajt@

Kakti! Bővül a család:
Kép
:lol:

Pá Drágáim!
sajt@

havri!
köszi, ígérem, élni fogok vele!!! :P

vicky!
neked is nagyon köszönöm!!!!!!!!!!
jól vagytok? minden ok?

rózsa!
legalább helyreugrotta vérnyomid! :wink: viccet félretéve sajnos ez ennyi :( nem tudsz mit tenni

rony!
ráadásul eddig is nagyon pozi voltam, de most meg hiperpozi vagyok :lol:
igazából sztem nem a pihi, hanem az, h helyretettem magamban a családomat és eldobtam a fájó dolgokat.... vagyis próbálok úgy állni mindenkihez, ahogy ők hozzám és próbálom csak azt közelengedni, aki érdemes rá. :roll:
remélem, azért te is jól vagy!!!!!

babszika

babszika: Jól vagyok köszönöm kérdésed. Néha hányingerem van és állandóan aludnék. Már alig várom a 28-ai uh-t. Ha ott mindent rendben talál a doki, akkor megint megnyugszom egy kicsit. Ez már a 12 hetes lesz. Meg ma mindenki azt kérdezte, hogy akkor még megvan a baba? (a háziorvosom asszisztensnője meg a párom egyik kolléganője is) Hát nagyon jól esett, mikor egyébként is tök parás vagyok emiatt. De megpróbálok nyugisabb lenni.
vicky79
Budapest III. kerület

sajtkukackám!
már apának is írtam, h mi a hernyó van, de nem tudtam jönni :) - de érdekes módon a fogamzásba igen, na mindegy, végre itt vagyok
Kép

ja és itt egy ragacs mindenkinek!
Kép

babszika

Babszika!
Az egyik kedvenc rajzfilmemből "idéztél" képet (Dexter laboratóriuma). :)

Pá Drágáim!
sajt@

vicky!
most komolyan ennyire érzéketlenek vagyunk?
állandóan megdöbbenek ezen az embernek nevezett fajon :evil:

babszika

én a Boci és Pipit bírom nagyon :lol:

babszika

Vicky:
Próbáld meg a "bal füleden be, maj a jobb füleden ki" nevű gyakorlatot ilyenkor. Emiatt izgulni nem érdemes, amúgy is van más ezer számodra sokkal fontosabb dolog, amire koncentrálsz (akaratlanul is).

Pá Drágáim!
sajt@

Babszika:
Az is jó volt! Na és a 2 stupid dogs? De a legeslegjobb a Mandy és a Kaszás, sajnos már rég nem adják :(

Pá Drágáim!
sajt@

Ja bocsi! A Family Guy-t sem szabad kihagyni, fergeteges!!! (Comedy Centralon asszem h-p-ig 22.30-tól)

Pá Drágáim!
sajt@

Én Babar rajongó vagyok...de nagggyon!

Szerintem, ha nem jön meg, most nem csinálok tesztet, vagy nem is tudom:)
Lányok, kinek volt inszeme, akkor mint nekem...júl. 09.-én????

Jujj, Vicky, ez durva beszólás volt, csavard le az orrukat!!!!

Tigris, hol vagy? Hogy vagy? Hogy vannak a kistigrisek?
lugi

Sajt, a madár csúcs, néztem vagy 2 percig. Még a kislábát és föltartja ugrás közbe....édessss!!!

Képzeljétek, a keresztlányom nézegette a tesóm pocis képeit, és mondta, hogy, jujj, Anya lenyelte Annát!!!!:)))
lugi

sajt!
húú, jók bizony!
bár Mandyről sajna nagyon lemaradtam, csak néha láttam

csajok!
senki nem tudja a jelöléseket a fertyn?

babszika

Sziasztok!

Babszika!
Nem semmi, hogy belehúztál! Küldöm a pozitív energiát szerdára!
Tök jó amit írsz, nekem is azt kellene tennem, hogy úgy álljak hozzájuk, ahogy ők hozzám, csak ez nekem nem nagyon megy. Mindenki nyomorát magamon hordom, ők meg tojnak rám.

Vicky! Jól mondja Babszika, hogy az ember egy külön állatfaj, de ne törődj velük, a lényeg, hogy mostmár minden rendben lesz. Ilyenkor kell felvenni a kesztyűt, hogy már azért is megmutatod nekik.

Sajt! Mennyi ideje késik? Nem lehet, hogy bújkálósra fogta a bébi?

Lugi!
Én mennék hétfőn, de csak kedden tudok, azért írd ám meg az eredményt! +++++++++++++++

Rony! én is kiszálltam a hintából 2 hónapra, de lehet, hogy többre kellett volna. Elvesztettem a hitem az inszemben. De úgy érzem, hogyha többet hagytam volna ki, akkor sem lenne másképp. Én is a lombikra hajtok, de sajna közös dokinknál végig kell csinálni a 6 inszemet.
szöszi1977

Lugi:
:lol: jó dumája van a picinek! Hiába, a gyerexáj irtó poénos!

Babszika:
Ferty-ügyben sajna nem vagyok otthon... :oops:

Szöszi:
Múlt héten csináltam tesztet, az negatív volt és már akkor is jó régóta késett. Nemhiszem, h. a pindúr-pandúr szórakázna velem - sajnos...
Neked hány iszemed volt eddig?

Pá Drágáim!
sajt@

babszika: Lehet hogy annyira sok baba megy el ilyenkor, hogy az a csoda ha megmarad. Nem tudom, de a parámon mondjuk nem segített. Ti nem vagytok érzéketlenek, ti sosem kérdeznétek ilyet. Nem nagyon tudom a jelöléseket, én az egyiket kiválasztottam az inszemhez.

sajt: Megpróbálok így állni hozzá, de elég nehéz néha. Csak ritkán vannak rosszabb perceim, mikor eszembe jut.

szöszi: Így igaz! Nem foglalkozom velük és a megjegyzéseikkel. Az én gyerekemmel minden rendben lesz.

Most visszaolvasva a válaszokat egy kicsit skizofrénnek érzem magam. :D
vicky79
Budapest III. kerület

vicky, szerintem az természetes, hogy aggódsz, csak ne vidd túlzásba....tőlünk biztos, hogy csak pozitív enerdzsit kapsz!!!! :D
lugi

Vicky:
:lol: Nemhinném, h. skizo vagy! Mindegyikőnkben felmerülnek kétségek és bajvívunk a pozitív és negatív gondolatainkkal. Az adott pillanatban lehet, h. a negatívat érzed igaznak/helyénvalónak, akkor és ott. Azután szusszansz egyet, végiggondolod és mivel mi is itt vagyunk (persze csakis ezért :wink: ), a pozitív gondolatok eltöltik a buksid és a szíved. No, ezzel megvolnánk, mostmár minden szép! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Pá, drágáim! Kép
Megyek a tollasbálba! Holnap folyt. köv. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Jipííí! Laptetűűűűű!!! Elteszem befőttnek, ha v.ki kéri szívesen átadom! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: