Bocsi, csajok, tényleg nem vagyok ma a topon... De már elküldtem a melléklettel együtt újra
Na, volt erőm megnézni Marci ujját. Hát elég mély a vágás... A baj az volt, hogy a kötést szedte le állandóan a kezéről, és ömlött belőle a vér. Ami tetszett neki, az az, amikor egy tál hideg vízbe áztattam a kezét. De azt meg nagyon hamar kiborította, és mivel én totál kába voltam, ott csücsültünk mindketten a hideg vízben

Most már picit jobban vagyok, de nagyon megviselt. Ő már tök jól van, napközben még kétszer elindult a vér a kezéből, de pillanatok alatt el is állt.
Babaruhák. Én nagyon korán vettem anno pár darabot, sokat nem is terveztem, mert a családban volt egy halom gyerek. Most a barátnőmnek válogattam pár apró napozót, mert nemsokára szül. És annyira jóóóó volt.

Egyébként szerintem kb 6-7 hónaposan érdemes belevágni. Addigra szinte tuti a neme (bár tévedés mindig van...), és még nem akkora a pocak, hogy ne bírnánk csavarogni. November vége felé már nyűg lesz, főleg, hogy kezdődik a karácsonyi mizéria is... És valaki mondta a méretet. Azt még szülés előtt 1 órával sem lehet megmondani, hogy mekkora lesz végül

Nekem Marcit 55 centinek mérték, amikor megszületett, és a 62-s ruhák nem voltak hatalmasak. Szerintem nekünk 56-ból 1-2 darab, a többi 62-s lesz. Úgyis pillanatok alatt kinövik
Szcsm, ez aztán a könnyű bejelentés. Erre készültél annyit???

Tényleg, Francesca, a pasik tudják már Nálatok?
Somaanya, de szép a pocakod!!!! Nekem reggelre szinte totál eltűnt. És azóta sem jött vissza. És fogytam is tegnap reggelhez képest 50 dkg-t

Persze baj nincs, mert este az egész hattyú halálát eltáncolta Mincsi

Tökéletesek az eredmények, gratula. Egyébként nekünk is hüvelyivel nézték, amikor megmondták a nemét
Clara, hallani is rossz ezt a lépcsőről leesést. Én kb 23 évesen produkáltam ilyet