A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Udo Kép
én úgy gondolom, hogy a 6. hét előtt (6+0) még nem sok értelme van, mert rosszabb UH esetén lehet, hogy még nem látni semmit, és akkor csak megy az idegeskedés. Az utolsó mensihez adjatok hozzá 6 hetet, és akörül éremes elmenni. Szerintem Ti pont jó időben lesztek 28-ám. Ha jól gondolom, akkor lehet, hogy már a szívhangot is látni fogjátok - de ez nagyon UH függő. így ha nem látjátok, akkor se ijedjetek meg.
Mikor volt Orsi utolsó mensije?
http://www.fetalmedicine.ac.uk/gw/html/wheel.html
ezen az oldalon vagy egy nagyon jó kalkulátor, abból minden héten meg tudjátok nézni, hogy mekkor a manó, és, hogy éppen mije fejlődik.

Anita Kép
Úgy tudom, hogy a gynevachoz hasonló lactobacillus alapú szérum nagyon sok országban van. Biztosan fogsz Te is találni valami megfelelőt.
Én is csak ajánlani tudom, mert nekem is nagyon bevált.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Udo Kép
4D UH. Szerintem megéri elmenni a 12. hét környékén, mert óriási élmény a sima UH után. Sokkal jobban látszódik a kismanó. Mi felváltva járunk 4Dre és sima UHra. A 4Dről van mindig DVD, így a nagyszülők is gyönyörködhetnek az unokákban.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

IcsilyaKép
Sosem gondoltam volna, hogy olyan dolgokon fogok töprengeni, hogy fiú lesz-e, vagy éppen lány. Orsi szerint fiú lesz, szerintem pedig lány.
Utolsó mensi jó régen voltKép Nem tudomKép A babaneten van egy kalkulátor, aszerint május 27-én jött összeKép
Hallottad, hogy hamarosan bevezetik a bababarát termékeket? Festékanyag-mentesnek kell lennie, tartósítószereket nem tartalmazhat. Játékok, ruhák és kaják fogják megkapni a logót. Ez már Titeket is érinteni fogKép
udojurgen

Icsilya!
Nagyon jó ez a kalkulátor, de a Show fetal details nem mutat nekem semmit. Hogy tudom megnézni, hogy a babó mekkora? Köszike
Udojurgen!
Nagyon szerencsés Orsi, hogy ilyen ember áll mellette. Kevés az olyan férfi, aki szinte jobban aggódik a terhesség első heteiben mint a nő. Nekünk június 1jén fogant a baba, ha nem fog megjönni. Mert én még mindig nem merem elhinni.

Kép

KépKép
búzaszem

BúzaszemKép
A legújabb Kismamában olvastam egy cikket arról, hogy egyes törzsekben mai is általános, hogy a kisapákat is ápolni kell szülés idején. Sőt, kimutatták, hogy az apukák is híznak 5-6 kilót, amelyet szülés után ők is gyorsan leadnak:-O. Egyes apukáknak terhességi tüneteik is vannakKép
Búzaszem: mi sem hittük el! A tünetek pl. a Maternától is lehetnek, a teszt lehet hibás, a gyerekakarás pedig kitolhatja a ciklust. Ezek jártak az eszemben 2 hete. Már nem a menstrutól félek, hanem a vetéléstől. Viszont azzal, hogy eddig eljutottunk kizárhatjuk a szervi problémákatKép És ez nekem már egy óriási löketet ad. (Nem úgyKép)
Ezt a vetéléses dolgot pedig nem mondom el az Orsinak.
udojurgen

Búzaszem: ki fogom nyomtatni azt, hogy Orsi ilyen szerencsés, hogy ilyen ember áll mellette és kiteszem az ágya felé, hogy rendszeresen olvassa elKép
udojurgen

UdoKép
Tényleg szerencsések a párod, hogy ennyire érdeklődve figyeled ezt az állapotot.KépKép Van egy könyv, amit érdemes lenne megvennetek. AZ a címe, hogy Terhesség hétről hétre. Mily meglepő egy egy fonott hosszú hajú pocakos kismama van az elején fehér lepedőben.KépKép Nagyon jól leírja minden héten, hogy mi történik a babussal, éppen mi fejlődik, hossza stb. A 6. héten érdemes először UH-ra menni, és a 12. héten amikor az első szűrővizsgálat van (tarkóredő mérés), akkor érdemes 4D UH-ra menni. A Praxist ajánlom, mert ők tényleg nagyon profik. Az én párom majdnem elsírta magát, úgy meg volt hatódva ott.Kép Már ezért is megérte.

OrsiKép
Off topik leszek. Úgy tudom neked van muffin receptgyűjteményed. Át tudod küldeni nekem ? Túlbuzog bennem az energiaKép

AnnaKép
Küldök bátorság sugikat, hogy beszélj az orvosoddal+++++++++++++. A pihenéssel lombik előtt többre mentek, mint még egy inszemes tortúrával. Akkor már szeptemberben kezdhetnétek a stimut, bár neked a suli miatt nem biztos, hogy az jó.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

UdoKép
Bocs, tiszta dekoncentrált vagyok, de tudd be légyszí a terhességi hormonoknak.KépKép Tele van elírással a hozzászólásom. De akkor is szerencsés a párod! Nálunk bevállt dolog, hogy minden hétforduló reggelén a párom olvassa fel ebből a könyvből, hogy mi lesz a babákkal a héten. Nagyon élvezi, és el nem mulasztaná.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép Köszi, hogy ilyen pozitív vélemény alakult ki Benned is rólam.Kép Nem akarom kicsinyíteni a tetteim, de tudsz olyan leendő apát mutatni, aki nem úgy tenne, mint én? Az ismeretségi körömben nem találtam ilyet. Inkább én köszönöm Nektek, hogy mindig készséggel válaszoltok a kérdéseimreKép
A Praxis egy UH-t végző cég? Van internetes címük?
udojurgen

CatKép
Mi is ezt csináljuk. Eleinte naponta többször végigolvastuk az összes beírásokat + orvos válaszolokat + könyveket, újságokat, majd naponta egyszer lefekvés előtt, mostanság pedig vannak kimaradások isKép
De az UH szerintem egy kicsit változtatni fog. Most még tényleg felfoghatatlan. Nagyon elvont és fura. Tegnap lefekvéskor úgy adtam ún. éjszakai puszit Orsinak, hogy "Nnna, aludjatok!" Nem giccses?Kép
udojurgen

Helósztok!
Beszéltem a dokival,uazt gondolta, mint én, hogy nincs értelme tovább várni. Beutalt a Dévai-klinikára. Tudtok erről valamit?
Kicsit csalódott vagyok, azt hittem, ő fogja csinálni. Mindegy, lényeg, hogy egyenes az út.
Cat, köszi Kép Szóval úgy néz ki a dolog, hogy nyáron vizsgálatok, pihi aztán ősszel indul a dolog.
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

UdoKép
A Praxis ultrahang rendelő a Kosztolányi Dezső térnél van. A www.babanet.hu főoldalon jobb oldalt van egy képgaléria, ahol meg tudod nézni a képek minőségét, és a telcsiszámon be tudsz jelentkezni. Ha a babanetre hivatkozol, még 1000 Ft kedvezményt is kapsz.Kép

AnnaKép
De jó, hogy nem kinlasztanak tovább. A Dévai klinikát megtalálod itt: http://www.devai-klinika.hu/ Én azt hallottam, hogy elég profik, de lehet, hogy nem olcsó.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Búzaszem!

Nekem is május 19-én volt meg utoljára.Úgy néz ki hogy együtt szülünk!!
Amugy a vérzésem teljesen elmult.Csinált a doki uh-ot,de egyenlőre nem látott semmit.Kedden megyek ujra.
Udo!Orsi biztos hogy babás!Kép
Ez a hónap aránylag jó hónap volt! Kép
Sziasztok.
bea77

Szia Cat Kép
Hol olcsó? Hol támogatják legalább az elsőt? Van egyáltalán ilyen hely... MErthogy ez már nem 20 E Ft lesz, ha jól tudom.
Te hová is jártál?Mailben megírhatnád nekem.
anna
egyedül maradok itt a végén. MÁr senki nincs itt azok közül, akikkel eleinte társalogtam Kép Kép Kép
Ma már elég sokat bőgtem...nem is tudom,miért.

madaran

Búzaszem Kép
Elvileg a show fetal details gombra kattintva mutatja a dolgokat, de el tudom képzelni, hogy pl. csak a 6. héttől vannak benne adatok. Nekem az első kinyomtatásom a 7. háten történt, akkor már működik.

Udo Kép
Jó kis töprengés ez a fiú és lány téma Kép Nálunk a párom mondta, hogy 2 lány, én meg az elejétől fogva fiúknak gondoltam őket... és 2 fiúcskánk lesz KépKép

Anna Kép
Örülök, hogy elindultak nálatok is az események. Remélem mostmár minden jól fog menni.

Bea Kép
Nagyon örülök, hogy elmúlt a vérzésed. Ne ijedj meg, de ilyen jelentkezhet majd még a 8. héten is és akár a 12. héten is, amikor esedékes lenne a mensi. Ez természetes.
Az UH még szerintem elég korai volt, és nem is láthattatok volna semmit, kedden lehet, hogy a petezsákot már látni fogjátok, de ahogy írtam ez nagyon függ az UH minőségétől. Nem szabad aggódni, ha az elején semmi sem látható.

Mindenkinek nagyon drukkolok

puszi. Orsi

ps. Cat Kép Valami rémlik, hogy szereztem be ilyet egyszer a netről... előbányászom és küldöm a galambokkal Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Anna Kép
A Dévai mivel magánintézet, így a lombik eljáráson kívül mindenért fizetni kell (konzultáció, UH, vérvétel). A Kaáli ugyanígy működik, bár arról azt mindenképp elmondhatom, hogy az egész lombikunk alatt 1 UHért fizettem összesen, és az első konzultációért 8e Ft-t. Tehát összesen 13e Ft-t fizettem a gyógyszereken kívül.
Az állami intézetekben viszont úgy tudom, hogy a hálapénz rendszere működik. De erről Cat Kép tudna többet mondani, mert ők a BMC-ben votlak lombikolni, ami a János Kórházhoz tartozik.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

AnnaKép
OrsiKép már leírta a lényeget.Kép Sajnos a bmc-ben a hálapénz rendszer működik, és a punkció és transzfer után szokták odaadni, tehát nem sikerdíj.Kép Viszont semmiért nem kell fizetni ezen kívül, de a gyógyszereket igen, amit mindenhol. Sajnos ott nem 1 orvoshoz tartozol, mert Koncz tanár úr szeret mindent a kezében tartani, így a vizsgálatok után hozzá kerülsz eredményhírdetésre. Nagyon profik között vagy, ezt mutatja a sikerarány is, de nem érzed, hogy túl kedvesek veled, nincs udvarlás, bókolás, dícséret, sokat kell várni, rengetegen vannak. Kicsit mogorvák, de nagyon jól végzik a dolgukat. Aki jobban szereti, hogy végig egy kézben van, annak inkább a Kaálit ajánlom, vagy a Dévai Intézetet. Én azért kerültem a bmc-be mert a dokim ott volt. Megmondom őszintén, hogy nekem a Kaáli csak abból a szempontból nem jön be, hogy a stimu alatt nincs ösztrogénszint mérés (ami a BMC-ben 2 naponta van), és férfi sperma vizsgálat sincs a lombik előtt (bmc-ben 2 van, mondjuk ezt máshol, is meg lehet csináltatnotok előtte, de nagyon fontos, nehogy fertőzött legyen az embrió). Nekem mindkettőn elúszott volna a lombikom, mert a páromnál baci volt, kezelni kellett, nálam viszont a sok nagy tüsző ellenére az ösztrogénszint alacsony volt, így éretlenek voltak a tüszők. Ezt sajnos UH-n nem lehet látni, ehhez vérvétel kellett. Ezért folytatták tovább 2 nappal a stimut a rendes időnél. Azt még el kell mondani, hogy a Kaáli és a BMC 2 különböző protokollal dolgozik. Kinek ez jön be, kinek az, sajnos ezt előre nem lehet tudni, de mindkét protokoll jó. Szerintem nézz be a Dévais topikba, hátha ott megtudsz több infot róluk. Igazából aki eljut a lombikra, mindegy hova, az mindenhol drága a gyógyszerek ára miatt.KépKép Szerintem az orvosok mindenhol profik, csak az eljárás más.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!
Én egy régi topicos vagyok... Azóta a kisfiunk 6 hónapos...
Azért írok, mert találtam a szekrényben egy bontatlan MACA VIBE kapszulát+pár szem maradékot, amit szívesen eladnék, mondjuk 3000 Ft-ért. Akit érdekel, kérem, keressen mobilon: 06-20-313-0015.
Üdv mindenkinek!
Adél
adél

Icsilya!

Igaz hogy van egy lányom aki már három és fél éves,szóval,már rutinosnak is számíthatnék,de most olyan dolgok zajlanak a terhességemben,ami a lányomnál nem volt,ezért izgulok.Nála egyáltalán nem véreztem egy cseppet sem.De az is igaz hogy a teszt nem mutatta ki a terhességem,csak az ultrahang,ami mindössze 5 hetesen készült.És láttam egy egy centis petezsákot.Most nem.Igaz pár nappal "fiatalabb" vagyok most.
A doki meg amiatt aggódott,hogy esetleg méhen kívüli terhes vagyok,mert egy kicsit fájdogált tegnap este a petefészkemnél.
Ja,és képzeljétek el,hogy kb 3 hónapja voltam nála,és akkor azt mondta hogy van a jobb petsfészekben egy cisztám,és azt most egyáltalán nem látta.Felszívódott.És ennek nagyon örülök.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Na mindenkinek jó hétvégét!Kép
bea77

Szia Adél,
Én pont ezt a Maca Vibe-ot keresem, illetve mar elvben mindent tudtam, csak még lelkierőt gyűjtöttem a megvételéhez. Ez nem járhat le ha nem használod fel ? Ha még tényleg jó, én szívesen megvenném tőled. Ha OK, holnap felhívlak.
Te ennek segítségével lettél terhes ? Milyen tapasztalataid vannak ? Mi pont a hét elején jelentkeztünk be a kaáli intézetbe, minden segítség jól jöhet, mert a párom katonái kicsit lustácskák.
Köszönöm,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok lányok!
Cat Kép Orsi Kép Köszi az infókat, megnéztem a honlapjukat, nekem szimpatikus. Mivel ide utalt be, asszem nem kapálózok tovább. Hétfőn kérek időpontot, hátha még a nyáron meg tudnak csinálni egy-két vizsgálatot. Állítólag augusztusban pihennek.
Nagyon aranyosak vagytok, hogy mindig segítetek. Kép Kép
Nem találom viszont azt az oldalt, ahol a babavár van. az infertility.hu-n nem az jön be. Én azt az oldalt keresem, ahol táblázatban van feltűntetve, kinek hogyan sikerült.
anna

madaran

AnnaKép
Te szerintem a www.freeweb.hu/medlomb oldalt keresed, a volt Indexesek topiklakóinak táblázatát. Ott van a meddőségi központokról is egy összefoglaló. Szerintem is jobb, ha maradsz a Dévainál, ha ezt ajánlotta az orvosod.KépKép
Bármikor szívesen segítünk!!!!

OrsiKép
Köszi a muffin receptekért tett erőfeszítésedet, de ha nem találod nem gond. A neten találtam egy csomó receptet.Kép Viszont ha van 1 jó kis gyűjteményed, akkor szívesen fogadom.Kép

Beának leállították a stimut. Beszéltél vele ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Anna!Kép

Ne keseredj el légyszi! Tudom, hogy sz..r, hogy alig vannak itt a régiekből, de mi újabbak is szívesen dumcsizunk Veled, és látod, CatKép és OrsiKép mindíg benéz hozzánk, hogy tartsák bennünk a lelket!Kép Ha valaki, akkor ők igazán jó példák előttünk!Kép
Nagyon szorítok neked őszre, na meg azért előtte is!Kép

Búzaszem!Kép

Nem tudom mondtam-e már, ha igen, akkor mégegyszer GR.....Kép!

Bea!Kép

Neked isgratula a petezsákocskához!Kép
Remélem mostmár hamarosan nekem is lesz!Kép

Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Cat Kép
Nem Kép Kép
Nem mertem sem nála sem Virágnál érdeklődni. Küldök majd Neked mail.
A recepteket még kutatom Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztók
Elfogyott az utrom, és így mivel nemrég vettem észre, ezért kérdezném nem-e tudná valamelyikőtők megmondani, hogy ilyenkor potolhatom-e duphastonnal. Hétfőig, vagy folytathatom-e vele?!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kagyló Kép
Nyugodtan. A lényeg, hogy valamlyen progeszteront vigyél a szervezetedbe, mert a hirtelen abbahagyás vetélést okozhat. Egyébként nagyon sok gyógyszertárban kiadják recept nélkül is, ha elmondod, hogy mennyire fontos.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Anna!

Nekem a Dévai doki hozta össze azt a csodát,aki épp ki akarja rúgni az oldalam (22.hétben levő fiúcska) Amint elkezdődik a lombik csak a gyógyszerért kell fizetned, semmi másért. De a gyógyszert a leg lepukkadtabb kórházban is ki kell fizetned. És azt hozzá kell tenni, hogy itt senki sem várja el a boritékot, mivel a másfajta vizsgálatokat kifizetted.
Jó helyre kerültél, ne aggódj!!!!!!!

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok lányok!

Túl vagyok a ciszta műtéten,a doki csinált egy petevezeték átjárhatóságit is és sajnos kiderült,hogy mind a kettő el van záródvaKép
Ezzel egyenes az út a lombik felé.Nagyon magam alatt vagyok,mert azt hittem,hogy ez velem nem fordulhat elő.Már két napja mást sem csinálok,csak erről gyűjtöm az infot(szerencsére van belőle bőven).
Van valaki akinek személyesen is van tapasztalata a szegedi Kaáli intézettel??
Előre is kösziKép

Puszi, Iza
Iza34

Szia Iza!Kép

Nagyon sajnálom...KépKépKép
Nekem az egyik barátnőm járt - jár a szegedi Kaáliba, neki nagyon pozitív tapasztalatai vannak.
Azt mondta, hogy két doki van - egy férfi és egy nő - ő a pasihoz jár, nagyon rendes!
Árakat fejből nem tudok, de nagyon szívesen utána érdeklődöm a barátnőmnél.
Ha jól tudom KarmenKép és EdelweissKép(a babás topikból) is a szegedi Kaáliba jártak!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Szia Anna!

Tegnap megint megjöttKép, úgyhogy itt vagyok én is még mindig... Ráadásul én is ősztől megyek majd valószínüleg lombikra, mint Te, úgyhogy cserélhetünk majd tapasztalatokat, mert mi valószínüleg a Kaáliba megyünk.

Kedves Iza!

Gondolj arra, hogy legalább biztos, hogy nem feleslegesen mész lombikra. Nekem csak egy nyamvadt hormonszinteltérést találtak, amit sikeresen kezeltek is gyógyszerrel, mégsincs baba, úgyhogy én is mehetek lombikra, abban a tudatban, hogy valójában nem tudni, miért nem sikerült anélkül is. Ezért aztán nem tudom szilárdan hinni, hogy azzal sikerülni fog, mivel az inszeminációról is azt állította az orvosom...

Mindenkinek!Kép

Továbbra is töltök fel újabb részeket a

www.tar.hu/milenatortenete

oldalra eddigi "kalandjaimról" babaprojekt ügyben, viszont egyre kevesebb visszajelzést kapok. Nem tettünk fel számlálót, úgyhogy fogalmam sincs, olvassa-e még egyáltalán valaki. Pedig néha jól jönne egy kis biztatás, de akár kritika is.

Aki ráér, írjon!

Köszi, Képés mindenkinek jobb napokatKép:
Milena
milena

Sziasztok!
Tegnap nekem is megint megjött. Már meg sem lepődök. Úgyhogy ma 2cn Kép
Lujza
lujza

Milena!

Tegnap este elolvastam életed történetét! Baromi jó volt olvasni hiszen annyi mindent ezek közül nekem is, és szerintem sokan másoknak is ebből a topicból, át kellet élni. Ami nem öli meg az embert az csak megerősíti. Bízom benne hogy a lombikotok elsőre sikerül! És végre egy új lappal kezdheted az életed, ahol minden gyönyörű és napfényes hiszen egy baba bearanyozza az ember életét. Én is csak erre várok! Barátnőm akinek 2 hónapos a kisfia ezt mondta nekem: "Majd megbánod ha már ott ordít minden este!" Uh! És ő úgy érzi hogy neki teher ez a gyerek! Most mondd meg! Hát nem igazságtalan az élet? Remélem Augusztusban már én is aggódhatok a ther miatt!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Anna!!!!

EN itt vagyok!!!!!! Csak nem vitte el az uzenetemet penteken ez a szar gep!!!!!!!

Irtam neked, hogy en olvastam egy lanytol itt a neten, hogy nagyon dicserte a Devai Intezetet, meg magat Devait is!
Nem szabad szomorkodni, tudod, en is itt vagyok, aztan tartjuk egymasban a lelket!!!!

Lujza!

Sajnalom nagyon.

Zitus!

JO, hogy ilyen jokedvu vagy, es biztatsz mindenkit!
En is az vagyok, csak hetevegen nem tudtam netelni. Nekem meg meg meg se jott!!!!! Jajajaj!!!
Na, majd valamikor. Addig meg nem gondolok ra.

Regi lanyok!

Valaki nem tud valamit Csutkarol meg Vicarol? Neha eszembe jutnak mi lehet veluk...

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Cat, Bea77, IcsilyaKép
Köszi a segítséget és a drukkotKép
Nálunk minden rendben, egy hét múlva megyünk orvoshoz.
Mennyi folsavat szedtek naponta?
udojurgen

Szia Zsu! Kép

Egyszerre elolvastad az egész eddigieket?! Nem semmi!
Van valami kritikai megjegyzésed? Pl hogy valami számodra teljesen érthetetlen, mert Te soha nem éreztél hasonlót? Vagy van olyasmi, ami szerinted hozzátartozik a témához, de nálam kimaradt?

Titkos tervem ugyanis az, hogy ebből egy nap Igazi Könyv legyen, ami a hozzánk hasonlóaknak erőt adhat majd. Szeretném, ha minél jobban sikerülne.

Úgy képzelem, a tanúlság az lesz, hogy:

nekünk legalább van időnk átgondolni a dolgokat, a saját gyerekkorunkat, a saját viszonyulásunkat az anyasághoz, eltöprenghetünk, hogy is fogjuk nevelni a gyerekeinket, és mindenekelőtt rádöbbenhetünk, hogy a gyerek - AJÁNDÉK!

Amire sokan nem jönnek rá, akiknek "túl gyorsan" összejön a gyerek, mint például a barátnődnek (én is sok hasonlót ismerek).

Válaszolhatsz az e-mail címemre is (milenatortenete@index.hu),
de ide is bekukkantok időnként!

szia
Milena
milena

MilenaKép

el szeretném én is olvasni a történetedet, csak sajnos nem tudom megnyitni, állandóan hibát jelez a gépem. Biztosan nálam van a hiba. El tudnád küldeni az anita.m@post.sk - ra

LujzaKép sajnálom ...

IzaKép

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Udo Kép
Napi egy tabletta (az 3 mg), de van 5 mg-os kiszerelés is, abból vagy fél tabletta, vagy kétnaponta egy. Ha fájós a pocija, akkor a kispárna, és a kispapa keze csodákra képes.
Örülök, hogy minden rendben Veletek!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!
Jó érzés, hogy Rátok mindig számíthatok!! Néha az az érzésem, csak Ti tudjátok megérteni a problémáimat.
Ma bejelentkeztem a Dévaiba, de csak július 13-ára tudtak időpontot adni. Úgyhogy pihenünk és összeszedjük magunkat addig. Teszegetem félre a pénzt is Kép ez nem lehet akadály.
Zita Kép köszi a bátorítást
Gigi Kép de jó! Írhatnál nekem bővebben az intézetről, megöl a kíváncsiság! Kép
MIlena Kép Nektek a nyáron milyen vizsgálatok lesznek? Nekem azt mondta a nőci a telefonba, hogy úgy készüljünk, hogy mindkettőnknek lesz vizsgálat már az első konzultáción, sőt az uramat 5 napig vissza kell tartani előtte...gondolom, minden leletet újra kezdünk...
De sebaj, szerintem jó úton járunk.
Cat Kép köszi az oldalt, meg fogom nézni, mert úgy rémlik, hogy ott volt dévais. Tieid hogy vannak? Rendesen rakoncátlankodnak??
puszi, anna

madaran

IcsilyaKép
Szerinted ha eddig nem hányt lehet, hogy még fog? Most van kb. az 5-ik hétben.
udojurgen

Udo!

Én még nem kezdtem el semmit szedni,de ugy emlékszem a lányomnál elég volt csak a napi egy materna, vagy elevit.Mondjuk szerintem ez függ az emberi szervezettől is.
A hányásról annyit,hogy a lányommal összesen kétszer hánytam.Ugy a nyolcadik hét körül,pont a húsvéti ebéd elött,majd kb 2 hét mulva este 10-kor jött rám.Ha jól emlékszem,akkor kb a 7-8 héten kezdődtek ez a fajta rosszullétem.De ez nem mérvadó.Nekem ez az ötödik terhességem,és mindegyik más volt.Az elsőnél az első perctől kezdve rosszul voltam,a másodiknál egyáltalán nem volt semmi bajom.Ezek a 10. héten szakadtak meg.Aztán jött a lányom,már leírtam.A következőnél is csak a 8.hét körül kezdtem émelyegni.De az is megszakadt a 10.héten.Jelen terhességem 5 hetes.Egyenlőre nincs semmi bajom.De sajnos nem jelenti azt hogy nem is lesz.Én azt mondom hogy számítsatok rá ugy 2-3 héten belül.De remélem szerencsétek lesz és elmaradnak.
Orsinak mikor jött meg az utolsó menzesze?

Bea
bea77

Sziasztok!Kép

Köszi mindenkinek az újabb bátorító leveleket! KépKépKép

Anita!Kép

Ha hazajön este a férjem, majd megkérem, hogy segítsen, és elküldjük Neked, de máris jó hosszú ám, pedig még nincs vége (sajnos) nehogy megijedj tőle!Kép

Anna!Kép

Én még májusban elbúcsúztam a nőgyógyászomtól, hogy tartsunk egy kis szünetet, mielőtt belevágunk a lombikba. Vissza kell majd mennem hozzá, hogy adjon igazolást a 6 inszemről, és még nála a klinikán megcsináljuk majd újra az összes vizsgálatot (hormonok, pajzsmirigy meg ki tudja még mi), úgy bocsájt el a Kaáliba. Nem tudom, hogy a férjemet is újból meg kell-e vizsgálni. Erre eddig nem is gondoltam, szegényke.
Ti inszemen nem voltatok? Akkor is "tartózkodni kell a házasélettől" a spermavizsgálat előtt 3-5 napig, hogy minél jobb legyen a minősége. (Az amerikai könyvekben csak 3 napot írnak.)

Én még egy darabig pihizek, és július végefelé megyek a dokimhoz, azt hiszem. Eléggé félek és általában véve elegem is van az egészből, de igyekszem feltuningolni magam: előre az ikrekért!

Julia Robertsnek is sikerült!KépKépKép
Bár én Bradre és Jenniferre várok igazából, mert ők kábé akkor házasodtak, amikor mi, ha jól emlékszem. És a férjem majdnem olyan szép...KépKépKép (én nem)...

Na befejezem, szia mindenkinek
Milena
milena

Szia Anna!

A Dévais topicban az imént írtam le neked, hogy az elején milyen vizsgálatok vannak. Ha bármi kérdésed van akkor nagyon szívesen válaszolok, de szerintem maradjunk a Dévais oldalon mert már annyi helyre írogatok, hogy teljesen bele vagyok zavarodva. KépKépKép

Udo!
Én egyszer sem hánytam max. a közérzetem volt rossz. Úgyhogy már aggódtam is, hogy biztos valami baj van. De ez hülyeség. Ha a feleséged nincs rosszúl akkor örüljön neki.Kép Én az elején reggel és este is szedtem folsavat.

Milena!
Az én férjem kilóilag kb. kitenne másfél Bradet ( ha nem kettőt Kép). De az enyém KépKépKépKépKépKépKép
Ne parázz a lombiktól! Nem olyan vészes!

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi28
Akkor mondd el légyszí, hogy milyen a lombik, mindent...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Udo Kép
A rosszullét sok kismaminál csak a 7-8. héten jelentkezik, de nálam akkor sem volt, így bízzunk abban, hogy Orsi is ugyanígy megússza Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Anita!

Megpróbáltam elküldeni Neked a történetemet, de sajnos visszajött.
Nincs másik e-mail címed?

Milena
milena

Szia Kagyló!

Én azt tudom leírni, hogy a Dévai hogyan csinálja, van ahol másképp megy. Szóval: Megjön a menstruációd és az 5-6. napon elkezded kapni az injekciókat (ez más és más mindenkinél) Reggel kaptam két Gonal F-et és egy Menogont. Kb. a harmadik napon hüvely uh-n megnézi, hogy mennyire kezdenek mocorogni a peték. Minden uh után változtat az injekciók adagján. Két nap múlva megint uh., vérvétel ahol nézik a hormonokat. Kb. a 13.napon vérvétel és pontban éjfélkor be kell adatnod egy másik fajta injekciót. A 14.nap nincs semmi. Aztán a 15.-en jön a peték leszívása ami altatásban történik. Mihelyst leszívják rögtön összerakják őket a spermákkal. Délután már haza is mehetsz. Aztán minden reggel fel kell őket hívni, hogy hány embrió van. A 3.-5. napon aztán beültetik őket. Általában hármat. De ha csak egy maradt akkor azt az egyet. Ezután jön az egészben a legrosszabb. 21 nap várakozás. Ha nem jön meg, akkor a beültetés után három héttel kell menni hozzá uh.-ra. Akkorra látszik már a petezsák. Na kb ennyi.
Remélem segítettem valamennyit. Sok sikert! Kép

Gigi

KépKép
gigi28

MilenaKép

lehet, hogy megint vacakol a szerverjük (mostanában elég gyakran) itt a másik cimem: obchod@vinagro.sk
Előre is köszönöm.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!

Mikor jön már meg megint? Kép Pénteken kellett volna megjönnie a closti után de még semmi jelét nem látom hogy megszeretne jönni. Ami probléma van ezzel hogy nekem muszály még nyáron a lombikot megcsináltatni a munkahelyem miatt. Szeptembertől kezdődik a suli és én pont ki vagyok számolva, hogy pont addigra végzek. Bezzeg most nem akar megjönni. Ha köv. hónapban is ennyit késik akkor már pont benne vagyunk a suliban. Kép A mensi előtt mennyivel szokott lemenni a hő, mert nekem még mindig 36,9. Közben egy csomót tornázok meg futok és félek hogy mi van ha csoda történt. Persze minimális az esély de tudjátok biztos ezt az érzést. Mindig reménykedek. Clostival normális hogy késik? Nekem idáig szépen beállította.

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!Kép

Nagyon izgukok érted, hátha tényleg "csoda" van a pocidban!Kép Nagyon megérdemelnéd, és a hőd nagyon ígéretes!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zsu Kép
Azt sokan leírtuk, hogy a torna és a mozgás nem árt a babának. Hányadik napon vagy? Vegyél egy tesztet és ucccu neki Kép Drukkolok!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: