Dodi, gratulálok Botondhoz! Szép nagy baba!

Sok-sok örömet, és jó sok tejcsit kívánok!
Breki, mindíg rácsodálkozok erre a csodaszép hajasbabára!
Agmano, Isten hozta Tomit!
Sillia, nagyon gratulálok! Sok boldogságot a csudahelyes kislegényhez! Nagyon szépek vagytok!
Csibe, gratulálok Kiarához! jó egészséget, boldog babázást kívánok!
Kispiskóta, Marcinak utólag boldog szülinapot! Irtó jóképű kispasi!
Bendének micsoda fekete haja van!
Rólunk: pár napja nyűgösködünk, úgy néz ki Zalán is erősíti a hasfájósok táborát.

Eddig szinte csak evett, aludt, ha ébren volt pedig nézelődött. Most ha ébren van nagyon sokat nyekereg, lábát felhúzza, vagy megfeszíti magát, szinte vígasztalhatatlanul sír. Ilyenkor dajkálás, vagy cici. Amíg eszik nincs is gond, rögtön megnyugszik, de tudom, h ezzel csak rontok a helyzetén

..Próbáltam, h csak vízzel kínálom, v adok neki cumit, de egyiket sem preferálja.
Elég felületesen olvastam el az elmúlt napok termését, nem tudom, h szó volt e már arról, h szoptatás alatt mit nem szabad enni. Az előző gyerekorvosunk határozottan állította, h mindent ehet az anyuka, egyedül a tej+tejtermékekkel kell óvatosan bánni max fél liter/nap. A Péterfy-ben a csecsemősök a „k” betűsöket+aprómagvas gyümiket tették tiltó listára. Most a SOTE-n ez utóbbiak mellé még mondták a hüvelyeseket, paradicsomot, paprikát, uborkát. Gondolom gyereke válogatja, h ki mire érzékenyebb, de Ti figyeltetek már meg vmit? Vmelyik nap őszibarackot ettem, aznap éjszaka volt is műsor, aztán bezavart már a friss almalé, meg a narancslé is…(most olvastam, h ezeket a savas dolgokat is kerülni kell(ene))
Barnabással nem volt ilyen gond, ott nem is igazán figyeltem mit eszem, de szerencsére egy-két esetet leszámítva nem is igen volt baj...
Zalán mostani nyűgösségét meg Barnabás hisztije tetézi.. Apa ma délelőtt megkérdezte, h biztos csak két gyerekünk van, mert neki néha olyan érzése van mintha öt lenne..
Szopipárna: én is minden másra használom, csak nem szoptatáshoz
Ancsurti, Nyuszi, Agi125r mennek a drukkok!
Manó tanító bácsi
Iringó, nagyon jó a fotó, 3 generáció
Ronmay, Rolo nagyon elégedett kislegénynek tűnik, helyes nagyon!
Katy76, Petra még morcosan is gyönyörű!
Marietta, aranyosak vagytok! Domi tündéri kisfiú!
És ha már szó esett foltokról: az őszibarack kijön vmivel??
Fogyás: én gyakorlatilag alig fogytam vmit és olyan vagyok mint egy bálna