Sziasztok!
Megjöttünk mi is a Balcsiról még pénteken, hááááát nem volt egyszerű a három gyerekkel, az biztos.......
Azt hiszem nem vállalnám be még 1x, amíg Léna ilyen kicsi.
Szerdán neki is extra nyűgös napja volt, egész nap hiszti ment, sőt még az esti elalvásnál is folytatta
Viszont a köv. nap már jobb volt
Nagyon jó képeket tettetek fel, tök jó látni, kinek milyen frizurája volt, mindenki nagyon csini volt és most is az
Nóri!
Nagyon sajnálom, ami veletek történt, Zalán nagyon szép kisfiú volt!
Borzasztó erős lehetsz, ha így sikerült felállnod!
Gratulálok Vilcsihez, ő is helyes kiskrapek!
Mozza!
Next a Westendben van, meg a Párizsi utcában, de az csak gyerek.
Elvileg valamikor jövő héten kell kezdődnie a leárazásnak, majd bemegyek és megkérdezem, pontosan mikor
Annus!
Képeket én is küldök majd, csak össze kell szednem
Netti, Panndi!
Hozzátáplálást én is 5 hó körül szeretném kezdeni és nem bánnám, ha max. 8 hós korára elválasztódna Léna.
Noel 8,5 hónapig, Leon meg csak 6,5 hónapig szopott, maguktól választódtak el, de nem bántam.
Én se tudnám elképzelni, hogy egy 1 évnél idősebb gyereket szoptassak.......
Persze megértem, ha valaki így csinálja, csak nekem nem menne. Én igazából nem is annyira szeretek szoptatni, borzasztó nagy macera, nagyon folyik a tejem, állandóan minden tele van tejjel, éjszaka hatalmas fürdőlepedőket hajtogatok a hálóingembe és néha még így is tejes az ágy
Marha szexi
Ha meg melltartóban alszom, ami szerintem szörnyű kényelmetlen, akkor 2-3 óránként cserélni kéne a betéteket.......
Ha rohanok, mert megyünk a telekre a dédihez