Itt vagyok, ragyogok!!!
Boldog hófordulót az ünnepelt babuciknak! Hihetetlen, hogy van, aki már 8 hónapos!!!
Tegnap telken voltunk, szuper volt. Huni pancsolt a gombás medencében, aludt az udvar közepére terített pléden, játszott, vigyorgott! A viharjóslás miatt nem maradtunk éjszakára, bár itt "csak" eső volt, meg jó kis villámlás-dörgicsélés.
Ma délelőtt takarítás, főzés (joghurtos őszibarack-krémleves, rántott csirkemell-cukkini-karfiol, petrezselymes krumpli, tartármártás). Délután megyünk sétálni, apa meg Huni most alszanak.
Új produkcióink vannak! Huni tegnapelőtt felült, azóta ezt a tevékenységet sűrűn végzi. És mászik ezerrel! Ma kijött a nappaliból, át a küszöbön, be a Zalán szobájába. Mikor megérkezett, fülig ért a szája! És mai új, hogy megállt az asztal mellett!
Egy felvétel a jövő nagy reménységéről:
http://www.yv.hu/p=b142b40d0b2b31f0fa185e847a623674
Cipő: mi nem hordunk és egy darabig nem is fogunk. Az ortopéd professzor, aki Zalánt műtötte, azt mondta, hogy szigorúan csak akkor adjak a gyerekre cipőt, ha elindul. De akkor nagyon jót! Így hát szót fogadok!
Tejtermék: a HIPP-nek van 7 hónapos kortól való gyümölcsduett túrókrémmel nevű kajcsija, ezt már ettünk egyszer, ízlett neki. Egyébként mást még nem adtam, nem is tervezem. Mivel Hunor ekcémás volt pici korában, nem kockáztatok, óvatosabb vagyok vele, mint Zalánnal voltam. Aztán majd később egy kis reszelt sajt a főzelékbe, kis natúr joghurt gyümölccsel.
Apa: enyém apa is szokott pattogni, de ritkán. Én azt gondolom, én fizikailag nem bírok többet: meló, gyerekek, főzök minden nap, mosás, vasalás, másik vasalás (

). Nem panaszkodom, én választottam, és ahogy Andy írta egyszer, én tényleg egy nagyon pozitív beállítottságú, vidám nő vagyok. Így könnyebb élni!

Egyébként apa nagyon sokat segít és amit a gyerekekkel művel, az is példaértékű szerintem!
Na megyek, majd jövök még ma. Jövő héten 7 napból 6 nap dolgozom, főnök ma elment nyaralni, enyém lett az ostor!

Na ez csak vicc, alapból nem ilyen típusú vezető vagyok.
Puszi mindenkinek: Laura