A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

SOK BOLDOG ISTEN ÉLTESSEN, KATKA!!! :lol: :lol: :lol:

És ne aggódj, (meg Te sem, Gyöngyi), ahogy mondottam, kitöröltem a levelet a postafiókjából, már nem fogja olvasni.
Én is rájöttem, hogy valóban, csak a vádakat értené, és válaszul leírná, hogy én sem az a szőke, vékony, bulizós, élettel teli lány vagyok.
Ezt meg magamtól is szomorúan tudomásul veszem, nem kell, hogy még mondják is :wink:

Alvás téren Döme sem remekel, eleve a szopik sem mennek, folyton elrántja a fejét, majd visszarabol, és reggel 6-tól megy az aréna, percekre alszik/szunk vissza. És ez így megy napok óta... :(

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

laptető!!! :D :D :D
Így mindenki tudja, hogy "megint egy évvel öregebb lettél s bölcsebb is talán" :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

KATKA: BOLDOG SZÜLINAPOT! és Jó nyaralást!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

katka Boldog születésnapot!!!!

hoztam egy képet:

AZ meg micsoda ott???ez engem néz :D

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

de édes, megijedt tőle?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

KATKA: NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!! Csak nem haragszik meg Nico hogy az ő nevében is beszélek... :roll: :lol: :lol: és természetesen jó nyaralást is!! kellemes időt, de ne túl forrót ;)

Nemlajos: nemtok tanácsot mondani :( rám is rámférne egy pár... de sztem a legnagyobb gond mindenhol az hogy ők pasiból vannak mi meg nőből... levél télleg kiba.. jó, de nem pasinyelven íródott az is tuti.. el kéne mondani egy pasinak mit akarsz beleírni és lefordíttatni vele pasinyelvre... tuti tele lenne ba..d megekkel meg a ku..a élettel, de legalább megértené. :lol: :twisted:

Csibb: én is akarok ilyen képeket!!!!! kérdezd meg barinődet léci hogy csinál e idegeneknek is!!! és mennyiért... 2 órai taliban benne vagyok.. vagy kezdődhet a tali mondjuk 1-kor, és csatlakozol amint tudsz. hmmm?

helyszín? nekem jó Csibbhouse, és Fanni sem zavar. (már mér tenné? 8) ) és még árnyékos hely is megoldott lenne... van már gps-em.. szóval király vagyok budapesti helyismeretben :lol:

KépKép
KépKép
adryn

hol is lakik csibb? :D

moncsi, ez nagyon jó!!! :D :D :D

Én Döme fejére tettem egy ilyen koronára hajtható bébikönyvet, mókából, erre Mogyoró megijedt tőle...
Én azért tartok még mindig kettejük kapcsolatától, pedig semmi okom rá.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Moncsi: Nagyon jól elkaptátok a pillantot! :P
Csibb: Képek nagyon jók! Ügyes a barátnőd és gyönyörűek a gyerekek! 8)
Nemlajos: Tudod, csak azért dumáltam ennyit, mert nagyon együttérzek veled. Felkavarodott bennem a múltam és ezzel együtt sok fájdalmas dolog. De eldugulok és csak csendben szurkolok magamban, én bízom benne, hogy visszataláltok egymáshoz!

Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntőket! Kedves Tőletek!
Megyek pakolok, mert ebből soha nem lesz indulás....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

papillon: nem ijedt meg már egyre jobban érdekli a kutya. amikor látótérbe kerül akkor ő az érdekes :)
a végén már mosolygott is rá

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

legalábbis valami mosoly féle :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

katka, ha visszajössz, priviben elküldenéd, hogy kell a válást indítani.
Vagy bárki, aki már túl van ezen.
Neten olvasgattam, de el sem tudom képzelni a kérvény megírását. Legyenek kedvesek elválasztani, mert nem jó együtt, vagy mi? :D
Végre kimondta, hogy váljunk el (persze szerintem csak nyulat akar ugrasztani), aztán én mondtam, hogy jó, de meg kell egyezni a gyerekről, stb. Mire közölte, hogy gyerek egy hét nálam, egy hét nála, én meg ebbe nem egyezem bele (természetesen!), mire közölte, akkor per lesz, mire én: akkor add be Te, mert nekem erre se energiám, se idegrendszerem, mire ő: add be Te, nem Te, nem Te...
Így válnak Tóthék.
Ebben sem tudunk megegyezni.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos sajnálom ezt a párkapcsolati válságot. ez azért elég durva..
azért még van remény a megoldásra??

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

remény mindig van, kérdés, mekkorát tudunk nyelni.
Ez a kapcsolat sose működött jól, de elhatároztuk, hogy nem kezdjük mással újra, ebből próbáljuk meg kihozni, amit lehet.
Egyelőre a legrosszabbat egymásból.
Ennek meg nem sok értelme van.
A kutyánk, ha valaki hangosabban szól már elbújik, mert azt hiszi, tudja, mi jön...
Nem biztos, hogy akarom, hogy Döme is ilyen legyen, éppen eléggé mimóza és labilis máris (csak nem volt hülye anyósom meg anyám, mikor mondták, hogy terhesen ne idegeskedjem...).
Szóval nehéz.
Ha válunk, én nem tudom fenntartani a lakáshitelt (sőt, az egyéb hitelek miatt gyakorlatilag semmilyen ingatlant sem, tovább megyek, a gyereket sem tudnám eltartani, max. a szüleimnél. Eleve mínuszban van a bankszámlám minden hónapban, és nullán, ha megjön a tgyás, jövő hónaptól meg ugye gyed, ami kevesebb egy 20-assal...), ő meg nem hiszem, hogy akarná a lakást.
A válással a szocpol nagyobbik fele tuti úszik, ha a lakást eladnánk (nem hiszem, hogy el tudnánk adni annyiért, amennyibe került), még mindig mi tartoznánk a bank felé az árfolyam különbözet miatt.
Szóval most melyik kezembe harapjak...?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos, sztem ehhez csend kell. úgyhogy én nem is szólok hozzzá, meg mondtad is, hogy nem kérsz tanácsot.
de mégis, vmi eszembejutott: az emberek, akik válnak,azt gondolják, megoldodik a problémájuk , ha elválasztják magukat.pedig nem. onnanntól kezdve is 2 hetente látni fogod ezt az embert-beszélned kell vele a gyerek tanulásáról stb.szóval ha elváltok, nem az van, hogy nem látod soha többé-nem idegesít soha többé..... szóval magyarul a válás nem old meg semmit.
igazából sztem ha vkivele,gyüttvoltál, nem lehet elválni. az csak egy papír lesz. ugyanúgy meg tudjátok egymás életét keseríteni, mint most.
ja és amikor olvastam a hszt-az jutott eszembe: a te férjed kitakarít :? az enyém utoljára, amikor 32. hetes terhes voltam. pedig rendes ember.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

csibb, a képek nagyon jók!! főleg a szapibuborékosak,állati jó!!!
fanninak tök jó lesz visszanéznie, amikor felnőtt lesz, hogy milyen szép boldog gyerekkora volt ! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

ez nehéz dolog. amikor nálunk is nagy balhék voltak én is átgondoltam a helyzetemet. én is csak anyámhoz tudnék menni , de nem akarok mert ő az a mindenbe beleszólós fajta,és unokahugom is kihasználta a nővérem és anyukám közti nevelési módszereket, vagyis annak eltéréseit. meg igazából most amúgy is ki vagyok akadva rá(anyukámra), mert szó szerint átbaszott.. szóval megértem
na meg a hitelek. nekünk is van egy pár és nem is tudom mit kezdenék :?
azért remélem megbékéltek. nálunk előfordult már hogy elküldtem, összepakolt aztán este visszajött. meg ilyenek.

sok sikert meg türelmet neked remélem mihamarabb megoldódik a helyzet
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsi89 2009.07.18 10:33-kor.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

katka, boldog szülinapot!!!!!!!!

pulcsi

jaj, Nemlajos... úgy sajnálom...

akkor hétfőn lehet nálam a buli címemet küldöm priviben annak, aki jönne! bkv-sok próbáljanak meg fuvart szerezni, mert a buszmegállótól lenne 2 km séta hegynek fel, de én is le tudok menni értetek!
viszont akkor ne egytől legyen, mert érdekes lenne 2-kor csatlakoznom a nálam tartandó talira! :lol: :wink: vagy talizzatok előbb, sétáljatok egyet, aztán gyertek hozzám!

Katka
boldog szülinapot, és jó utat, érezzétek magatokat nagyon jól!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jaaj de elmennék én is :) dehát ez nem fog menni

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

[quote="papillon"]m írta:papillonért nem etetsz álmában? Nekünk úgy megy a legjobban

Mert én is alszom és csak arra ébredek fel, ha ő ébred. :lol:
masut

köszi a képdicséreteket! :D

barátnőm vállal fotózást, ha godolod küldöm priviben a számát!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

masut: vili :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Katka, remélem, sikerült összepakolni és elindulni. :)
Boldog szülinapot neked és jó időt szülinapi ajándék gyanánt! :)

Masut
masut

masut :D :D :D

lányok, úgy látszik, ez nekünk a kötelező program. :)
Most, hogy mindketten elkezdtünk válásos oldalakat olvasni, rájöttünk, még mindig egyszerűbb a kapcsolatunkon dolgozni.
És amit a levélben írtam, kérésként (pedig nem is olvasta) megtörtént, ismét a régi...
Persze csodát nem várok, tudom, hogy ez megint csak ideig-óráig tart, de amíg mindketten meg tudunk állni egy pillanatra, és látni, mit rontunk el, addig van közös utunk, ahogy írtam is neki (kérte, küldjem el megint).
Egyébként pulcsi, én nem szabadulni akarok tőle, én nagyon szeretem, csak együtt élve öljük egymást. Mikor külön voltunk, minden bajommal hozzá fordultam, mert tudtam, hogy rá számíthatok, hogy értem bármire képes, és sose hagyott cserben (pl. mikor 3 hónappal a szakításunk után más pasitól estem meg, és a kórházban feküdtem - ez is külön történet - a pasi nem, de ő bejött hozzám a kórházba, és azt mondta: "mondtam, hogy nem hagylak többé magadra").
Szóval iszonyatosan szeretem, mikor OLYAN, mikor a RÉGI.
És bármilyen idegroncs, ha eszembe jut, miket tett értem, máris eltelik a szívem szeretettel.

Na, szóval most megint kifakadt a genny a kapcsolatunkból, és várjuk, hogy lesz-e újabb gyulladás, vagy végre varrasodik a seb (ilyen metaforákból, asszociációkból jó vagyok ám! :D)

Köszönöm, hogy meghallgattatok, nélkületek nem ment volna, ez egész biztos!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csibb, engem érdekel a címetek :wink:

csak lassan olyan későn lesz a tali, hogy nekem se lesz jó (anyu este érkezik, úgyhogy egyelőre nyugodt vagyok, ha nem esik ki nagyon csibbék háza)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Ha váltok is, akkor is szépen kell válni és nem ölre menni Döméért. Döme nem egy eszköz, hogy egymást szivassátok, hanem olyan megoldás kell, ami mindkettőtöknek elfogadható és a Dömőnek a lehető legjobb. Megjegyzem ekkora baba egyértelműen az anyáé és az apa látogathatja....
Szóval vizsgáljátok meg mindketten, hogy mivel jár egy válás, de ez igazán nem az anyagiakon múlik, amit felsorolsz. Ezek kifogások. Igazából miért nem akarsz válni? Na ez a nagy kérdés....

Ha közös megegyezéssel váltok, akkor leírjátok a megegyezést, beadjátok, és utána 2-szer kell megjelenni a bíróságon és vége.
Ha nem tudok megegyezni, akkor évekig fog tartni (Petiapujé 3 éve tart és nem tart sehol), nagyon csúnyán el tud mérgesedni és kérdem én egy vadidegen hogyan tudna jobb döntést hozni rólatok és a fiatokról, mint ti? Ja és ez a történet nagyon drága is... üygvédek stb....

Katka

katka22

Most olvastam, hogy rendeződtetek.... :P De ez így hosszú távon nagyon gyilkos ám! :(

Katka

katka22

Nemlajos: mire a végére értem az olvasásnak, már szinte meg is oldottátok a problémát :) Nagyon örülök, hogy talán mégis sikerül megmenteni a kapcsolatotokat.
Én egyébként ammóndó vagyok, hogy valóban megsínyli a gyerek a válást, de azt is, ha a szülők együtt maradnak és "gyilkolják" egymást, azt talán még jobban (saját tapasztalat: az én szüleim sosem váltak el ). De ha menthető az ügy, akkor valóban jobb a gyereknek, ha együtt vannak a szülei.

Katka: Nagyon boldog szülinapot és nagyon jó utat és amennyire lehet sok pihit is :)
POnt váltani fogjuk egymást, mert én jövő pénteken utazom el egy hétre.

Csibb én is szívesen "meglátogatlak" Titeket.
Most sajnos nem nagyon tudok senkinek fuvart felajánlani, mert a nagy autómat elvitték anyósék erdélybe, nekem meg marad a pici, amibe max egy személy fér még be, de annyira leültette párom, hogy akkor beleér a kaszni a kerékbe :) :roll:

Kép

Kép
gabka77

katka, azért nem akarok válni, mert mindig nem lehet új életet sem kezdeni, azt kell jóra varázsolni, ami van.
(meg mert én inkább a bizonyos rosszabb híve vagyok, mint a bizonytalan jóé...)

Jelentem, Döme próbál felülni a pihenőszékében... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

így: Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csajok! AZ normális, h a gyerek egész nap tök jól elvan, egy szava sincs, csak amikor vihorászik és mammázik, azonkívül a pelussal a szájában (textil) nézelődik és figyel. Eszik, ha adok neki, de simán békén hagy, ha odamegyek nagy mosoly, vigyor, de ha elmek nézelődik tovább. Nem akarom elhinni, h ilyen jó gyerekem van :oops: mármár aggasztó :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon üss a szádra, és tedd össze a kezed! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: lizit már ezért nem tom a hordozójába rakni, egyfolytában ülni akar benne, de menet közben is, nem tom miben fog autózni, már nagyon nem szereti.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

oxi :wink: minden nap hálát adok és rettegek, h milyen lesz a következő gyerekem :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

tök szép a teraszotok :!:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

a mi teraszunk szép? :shock:
koszos, most kezdek kipakolni rá, és kipusztult csilipaprikákkal van tele :D

Bakker, akkor gondolkozhatok új ülésben? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ez mind nem látszik a képen, csak az, h szép és új. Látnád a mienket, 50 évvel ezelőtti repedezett kő :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hja, hát úgy igen :)
Már alig várom, hogy körbekeríthessük, akkor lesz igazán kis birtokunk :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

minden csak viszonyítás kérdése :lol:
Megtehetitek? Nem közösnek számít? Az nagyon király lesz :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

arra gondoltam, hogy lehet, hogy nem megyek bőrgyógyászhoz, és akkor bármikor lehet jönni. ugyanis ettől a krémtől elmúlt Máté szárazsága... :roll:
Nemlajos, nálatok mi a helyzet bőrügyileg?
válaszoltam a privire!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

nézem!
nálunk is elmúlt a probléma, a popsikrém és az olajos fürdő csodát tett 8)

papillon: közösnek számít, de kizárólagos használati jogunk van rá, így lehet. 1m-es magasságig díszkerítésnek számít, azt pedig nem kifogásolhatja senki :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csak egy pill:
Nemlajos!
Én egyetértek!Ha mindketten akartok küzdeni, akkor van miért!!! :D És ha van miért, akkor nem szabad hagyni!!!Én ezért javasoltam a terápiát, mert ha van még bármi,amit szerettek a másikban, akkor csak elő kell ásni!Amikor már gyerek is van, bizony nemcsak úgy megy,hogy fogom magam elköltözöm :roll: Én ezért sz.rtam be, mikor a férjem kislánya az első randinkon felhívta,hogy mikor hozod az "új" anyukámat? :shock: :shock: :shock:

Én nagyon drukkolok nektek!És nem szabad úgy hozzáállni,hogy most ez is csak ideig-óráig tart!!!Tessék próbálni minél tovább, és egyszercsak azt veszitek észre,hogy nem is emlékeztek milyen rossz volt valamikor(remélem)
A levelet mutasd meg!

Lara is ezt csinálj a pihiszékben, kezemben, sőt néha vízszintesből is erőlködik az ágyon :shock: És ő is sokáig elvan magában :D de én olyankor úgy sajnálom :lol: hogy egyedül kell ellenie, mindig az a vége,hogy "megzavarom"és játszom vele :D

Kép
Kép
zazzy

zazzy, köszi a soraidat!

no, megjött a lányok válasza: 3-4 nap a Balatonon jó nekik, semmi luxus.
Hát, aki nem egyértelmű, az így jár :D
Úgyhogy kutatok tovább...
(most már csak remélem, hogy tényleg a Balcsin találok...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: hát ez ultraciki... akkor első közös nyaralásnak lőttek.. de remélem találsz valami jó helyet ahol ellesz az a két kamasz valami játszótér, vagy csúszdalehetőségnél.... :D nekem is tecc a teraszotok.. már régebben kiszúrtam magamnak :D NIco is ülni akar folyamatosan.. fekvő helyzetből is emelgeti a fejét, az autósülésben is fel akar ülni.. a pihiszék nála meg max 10 percig ok reggelente amíg megkávézom és megcsinálom a szenyómat onnantól kezdve ez a dolog felejtős :?

szóval hétfői tali Csibbéknél : kik jönnek és hány órára mehetünk (Csibb)?

Csibb (még szép :lol: )
Nemlajos
Gabka
AdryN

folytassák az illetékesek :D

KépKép
KépKép
adryn

még Gyöngyi is kért címet! remélem, bátor lesz!

ha lemondom a dokit (még beszélnem kell anyukámmal, mert az ő barátnője, és megkérdzem, hogy ciki-e...), akko szerintem olyan 10-11 körül már jöhettek.

Fanni úgy tűnik nem lesz itthon, eddig legalábbis nagyon lelkesen mondogatja, hogy 4-et szeretne aludni a mamáéknál. azt ne kérdezzétek, hogy miért pont 4-et... :roll:
szóval úgy tűnik bababuli lesz! ja, vagy Gabka, te hozod Levit?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

most beszéltem vele, azt mondta, nem ciki, felhívja nekem, hogy minden rendben a krémtől, és nem megyünk.
szóval mehet a buli!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Hú, időm mostanában nem sok, itt a topikban meg nagyon zajlanak az események...

Csibb, nagyon szívesen mennék hozzátok, jó lenne megismerni téged, Adryn-t, Gyöngyit is személyesen, de ahogy írtam, most hétfőn nem leszek Bp-en...
És a fotók nagyon-nagyon profik, egyre jobbak! Barátnődnek irigylésreméltó érzéke-tehetsége van a fotózáshoz!

Katka, boldog szülinapot és nagyon jó nyaralást! (Bár ezt most már nem olvasod) Jobbulást a cseresznyefának! Etyeki tali hajrá! :D

Nemlajos, szorítok nektek nagyon. Amit az utolsó hozzászólásaidban írtál, abból az látszik, hogy nagyon-nagyon ragaszkodtok egymáshoz, és a kapcsolatotok olyan se-veled-se-nélküled módon működik. Nagyon drukkolok, hogy egymás mellett élve is jó legyen, ne csak bizonyos távolságból...
Egyébként nagyon hasonló a kapcsolatotok története a mienkhez. De erről majd később, Kata felsírt.

erpé

Nemlajos
ha megvan, rakd be Máté Pétertől a Most élsz c. számot, mikor a párod is hallja! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb, hurrá! :D
Akkor egész nap jön-megy Nálatok a topik! :D

(mekkkkkkkora vihar volt, és milyen jó ez a lehűlés! 8) )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csibb, pasikra az ilyenek nem hatnak :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép