Sziasztok!
Szeretnék életjelet adni magunkról és teszek fel pár fotót Dóriról.
14-én voltunk 8 hónaposak. 8200gramm és 71 centi Dóri.
Az alsó kettő foga van kinn, jól megszenvedtük, de hála az égnek kibújtak
Mozgásfejlődéssel is jól állunk. Egy hónapig ingázott négykézláb állva mire elkezdett kúszni, 3 héttel ezelőtt. A 3 napos kúszást rögtön felváltotta a mászás. Mostmár nagyon gyorsan közlekedik a szobák között, és pár napja, ha meg tud kapaszkodni a bútorokba akkor fel akar állni, de persze még segíteni kell neki, és remeg mint a kocsonya a kis lába.
Meleget mi se bírjuk, most is már egy órája fenn vagyok, képtelen vagyok aludni, Dóri és apa persze durmolnak.
Kajcsival is jól állunk. 5x eszik egy nap, ebből reggeli, esti vagcsi tápi, van egy főzelék ebéd, egy gyümölcs uzsi, és 6körül egy újabb tápi, vagy Ha-pép.
Egy gondom van csak, az hogy állandóan elesik. Annyira akar mindent megmászni, átmászni hogy van olyan délután hogy 5 percenként sírás van, szinte egyik sírásból megyünk át a másikba

annyira féltem a kis fejét, mert olyan nagyokat koppan pedig mellette vgayok végig.
Bocsánat hogy ritkán jövök, csak időhiáőnyban szenvedek, a baba mellett tanulok is, ami nem sikerül plussz még házimunka, család... dehát nektek nem kell mondani. Szoktalak olvasni titeket, Dalma örülök hogy megoldódott az alvás.
Nati: Én is emlékszem a kismamás fotóidra, és meseszépek voltak. Legyen önbizalmad, mert biztos nagyon csinos vagy.
Reni: Láttam Krisztiánról a képeket, mikor elegáns ruhában volt, hát majd elájultam mekkora

Nagyon szép. Megvolt az esküvőtök?
Kata: Kevin is nagyon szép nagy már, a nyuszis kép volt a kedvencem a ti képeitek közül.
Bocsánat hogy nem írok név szerint mindenkinek, de ezekre a dolgokra emlékszem pontosan.
Mindenki babaája gyönyörű szép, vigyázzatok rájuk és magatokra.
U.I: próbálok gyakrabban jönni.