Kata
Egér story-t csak most olvastam

pedig milyen pici állat. Mondjuk azt hiszem én sem örülnék, ha a lakásban szaladozna egy.
Csini a pocak
Kínai naptár mi sem néztük, de Lillánál bejött, most meg ugye úgy néz ki nem.
Reni
Blani

kísértetiesen hasonlít a lányom húzásaira, csak ő még kicsiben műveli. tijis (tigris) ugrál, majacka anyáé ugrál

meg anya alszik!!!
TB
Vannak még kismamik a Balatonon

pl mi is most voltunk. Nekem van kismama bikinim még 2 évvel ezelőttről. Felül top szerű alul pedig egy kis nadrág. De ettől sokkal kisebb darabokban is láttam kismamákat
Móni
Biiiztooss????!!! Azt nem lehet visszaadni milyen klassz amikor hisztiznek

Legalábbis Lilla most mesteri fokon műveli.
Gratulálok a kisfiúhoz!
Örülök, h a fogászatot is rendben megúsztad.
Kriszti
Ez nagyon jó hír
Kankalin
Nem korai az előtej, nekem is volt már.
Monke
Hát jól megbonyolították neked ezt a cukros vérvizsgálatot.
A cukros vérvételen kívül még 1 kötelező vérvétel van a 3. harmadban. Jól csinálod a kaját ne aggódj, ha azt eszed amit mondtál tuti nem hízol 30 kgt-t lehet, h többet mint az átlag, de at is lehet több a víz rajtad.
Babakocsi
Ja a kocsink legnagyobb előnyét elfelejtettem írni. Ahhoz képest milyen nagy csak 13 kg.
Amúgy ilyen nagy kocsival úgysem fogtok utazni. Képtelenség. De erre az időszakra a kendő vagy nekem Mei-taim volt, nagyon jó.
Kriszti
A Chicco trio sztem klassz, nekem az volt a szerelmem Lilla előtt a 3 kerekű, piros

csak hát horror ára volt.
De a kicsi kocsink ami 6 hótól jó Chicco csak 5,5 kg és nagyon nagyon bevált.
Dorka
Tényleg nagyon hamar kinövik. Nekünk szinte nem is volt új. Rengeteg rucit kaptunk a barátainktól. Nem is látszott rajtuk, h hordva voltak
Turi itthon is vannak olcsóbbak meg drágábbak ki kell fogni. Állítólag a keletinél van egy nagyon árban meg áruban jó turi, de még nem voltam ott.
Alvás:
Lilla velünk egy szobában alszik. 6-8 hónapos koráig ha lenne mód is így csinálnám. Az első időben rengeteget kellett felkelni hozzá és mivel nekem rossz a hátam hamar bekrepált.
Így az első 2 hónapban velünk aludt este. Ilyenkor még nem rögzül bennük. Utána mi áttettük a saját ágyába és onnantól ott aludt szépen.
Most a kiságyról átállásnál volt némi zökkenő, de talán már túl vagyunk rajta.
Kata egyáltalán nem vagy rossz anya, h külön szobába szeretnéd tenni ezt mindenki maga érzi, de szerintem a párkapcsolatok nem emiatt mennek szét vagy nem.
Oda kell figyelni egymásra.
Ami Zsebit illeti ő is velünk egy szobában fog aludni, mert csak így működik. De ha nem működik a dolog akkor valahogy át kell variálni az egész lakást.
Amúgy ha néha rosszabb éjszakákon közétek kerül semmi nem lesz. Néha Lillával is előfordul, ha rosszat álmodik, jön a foga vagy beteg anya kell. Ilyenkor úgy tud szorítani magához.
Öltöztetés
Hát tényleg van,h 3x-4x kell öltöztetni, meg magad is. Mert bukik, hiába cserélsz gyakran pelust olyan híg és sok, h kifolyik

pisi kevésbé okozott gondot nekünk.
De azért nem minden nap ilyen.
Húú azt már le sem merem írni, h mennyi mindent másképpen terveztem. Csak az a lényeg, h nem kell pánikolni, ha nem úgy alakul.
Kata
Örülök, h minden rendben a babával.
Azért ne ijedj meg lehet elsaccolták. Nekem 500 grammal nagyobbra saccolták Lillát. Amúgy a tested meg csodákra képes, ne izgulj bízz magadban.
Ki a védőnőd? Amúgy csak azért mondják, mert a neten oltári hülyeségek terjednek és az sem ritka, h a kismamák ijesztgetik egymást.
Most a Balcsinál voltunk
Toxoplazma szűrés nem volt, rubeolát meg szűrni sem kell, mert tudom, h nem voltam. Lillát be is oltottuk. Én meg lemaradtam a sorból mikor lehetett volna.
Dy sztem is tuti dögös lehettél fürdőruciban

miért ne lehetne egy kismama vonzó???

szép kerek mindenhol.
Pocak
Az enyém is hatalmasat nőtt az utóbbi pár hétben ezt mondja is mindenki.
Kriszti
Felteszed, h melyik Peg Perego-t néztétek?
Dorka
Na ez volt a kedvencem

csak pirosban ez egy nagyon klassz kocsi.
Dy, Kata
Úgy sem rövidebb Miskolcig az út, mint 2 óra. Anyumékig Egerbe másfél óra minimum, néha kicsit több.