A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Na végre nekem is egy laptető! Hurrrrá :lol: 8)
miciona

Miciona!

Nem voltál kioktató! Sőt...KÖSZÖNÖM!!! :wink: Én kérek elnézést, hiszen tényleg nem tudhatom, hogy "másnál"......bocsánat ezért a szóért, de nem tudok jobbat írni és nem bántásból írom :oops: :roll: ....hogy is mennek/mehetnek ezek a dolgok.
Te egyébként valamiféle "boszi" vagy? 8) :P Egy "kivülállónak", mint én nekem is csinálnál horit? Vagy ez csak az itt lévő Anyócákra/leendő Anyócákra áll? :oops: :roll:
És hurrá laptatő!!!!! Akkor az az augusztus/szeptember remélem jól sikerül Nektek! :roll: Pussz!

Chili!

Nekem a nődoki bácsim és a házi doki nénim is mindig azt mondta/mondja, hogy csak és kizárólag Algopirit lehet bevenni terhesség és szoptatás alatt, ha fáj a fejem, vagy lázam van. Napi 1 vagy ha nagyon fáj max. 2 bogyeszt lehet bevenni. Attól még semmi bajuk nem lesz a Picurkáknak. De ha nagyon nem akarsz, akkor próbálj ki homeósat. De igaza van Szimbának abban, hogy ha nem segítesz Magadon, akkor az a Picikéknek sem jó!!! És Quarelin meg Aszpirin meg ami paracetamol tartarmú, azt tényleg NEM SZABAD!!!

Most csak ennyire futotta az erőmből. Megyek aludni! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Köszönöm a drukkokat Miciona, Tigrincs, VJulcsi és Rencsi.

Kittinek, Micionának drukk a közeli kezdéshez.

Chilinek, Moncsigának, VJulcsinak, GMelcsinek, Rencsinek sok-sok pocaksimit küldök, pihentessétek a lábaitokat ebben a nagy melegben. A Napot kerüljétek. VJulcsi! A görcsöcskékre nekem magneb6-ot kellett szedni vagy magnézium tartalmú pezsgőtablettát inni Vass doki tanácsára. Szerintem érdemes Neked is egy telefont megereszteni. Hozzá kell tennem, hogy nekem nem csak görcseim voltak, hanem "barnázás" is. Rencsikém 27-én megyek, remélem nem előbb.

Miciona! Nekem egy nagyon lelkiismeretes endokrínológus azt mondta, hogy ne csak a stimu alatt szedjem a bromót, mert az ingadozás többet árt. Mikor felhívtam, hogy megfogadtam a tanácsát és megszületett a Kisfiam, akkor azt is hitte, hogy a baba a bromó állandó szedésétől volt, de mondtam neki, azért egy lombik beavatkozás is kellett hozzá, nem spontán :lol: Mivel ez a doktornő már nem rendel, egy új endokrínológushoz kellett mennem, aki szöges ellentétben az előzővel azt állította, hogy egyáltalán ne szedjek gyógyszert annak ellenére, hogy nekem van jóindulatú daganatom. Ehhez a másik orvoshoz éppen azért mentem, hogy MR kontrollt csináltasson, de vagy a kenőpénz vagy a szimpátia hiányzott, nem küldött el.

Renna! Drukk a pénteki punkcióra. Kérdésedre válaszolva, előfordul, hogy elpukkannak a tüszők, de ez csak ritkán van, nálad úgysem lesz.

ErcsiKati! Én is gondolok Rád!

Bodza, Csomee, S.Mónika, Ági, Zel, Február és a többi kisgyermekes Anyukának boldog nyarat kívánok!

A régiek és régen nem jelentkezettek P.Andi, L.Andi, Kagyló és a többiek, pedig remélem régen boldog anyukák.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt!
Az idő kint nem olyan rossz. Borús, de nincs hideg!

Miciona!
Remélem nem jön be amit írtál!

Most egyenlőre nem tudok mit írni! :(

Legyen szép napotok!

Kép

KépKép
ercsikati

sziasztok!

Kati köszi az időjárásjelentést! :lol:
Hiányoztok ám,de nem tudok itt a gép előtt görnyedni.Bár nincs semmi panaszom,jól vagyok.Kicsit álmosan..
Pihenek,olvasok, lassan telnek a napok!
ET +3.nap
Picit visszaolvasok kivel mi van
ritu75

Moncsiga gratulálok neked is a pocaklakóhoz!

Julcsi nagyon klassz az a teszt!Nyugi!Már nem kell sokat várnod a megerősítésre!

Ercsikati?3nap? Drukkolok!!!

Renna neked a pénteki punctiohoz megy a drukk! Meglátod minden rendben lesz,ügyes lány vagy!Lesz sok szép petesejt,akik majd ügyesen randiznak.Tényleg pont egy héttel vagy elmaradva mögöttem.

Szimba család örülök,hogy ti is kezdetek!Hajrá!++++++++++++++++++++++++++++++++++

És köszönöm mindenkinek a hsz-t,aki gondolt rám,nagyon jólesett. ( párom olyan aranyos volt ,ideült és felolvasta nekem az üzeneteket!)
Kismamáknak jó pihenést,boldog babavárást,pocaksimit!
A velem együtt várakozóknak sok türelmet, pozitív gondolatokat!
Megyek ,mert ez így elsőre fárasztó volt,de még bekukkantok! :lol:
ritu75

Ritu!
Örülök, hogy bejelentkeztél, és hogy hírt hallatsz magadról! :) Pihenj sokat, és azért néha-néha olvass minket! Köszönöm a drukkokat, bár én már lélekben az inszemre készülök! Vasárnap ha nem jön meg, akkor reggel tesztelek, bár attól függ mennyi lesz a hőm aznap reggel! :) Gyere majd és mesélj! Mennek a drukkok! Ne aggódj, hamar eltelik már ez a "pár" nap és meglátod Te is pozitívat tesztelsz majd! ++++++++++++++++++

Puszi és Hatalmas ölelés!

Bodzi!
Eltűntetek! Gyere és mesélj nekünk! Adj nekünk pozitív energiákat. Esztinek nagy puszi, és hatalmas ölelés! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Kata írtam pü-t.

Rita,
Hogy vagy? Hogy érzed magad? Volt pocak fájásod?
Eddig feküdtél?
Igyál sokat!!! Szerintem neked nem kell a sok husi, mert 3 petit szívtak fel, nem hiszem, hogy lehet túlstimu. Kapsz progi szturit, vagy Ovitrellet? A duphastontol+ utrotól úgyis éhes leszel, szerintem te tele tömheted magad dinnyével és akkor nem kell tartani a hízástól.
miciona

lányok rövidke kérdés: normalis hogy a másfél adag ovitrelle utan igy fáj a hasam???? Legalabbis az előző 2 naphoz képest...tegnap mondjuk kaptam szurit rendesen, reggel gonal, este orgalutran és éjfélkor meg ez...
csak hogy aggódjak e??? Mondjuk a 8-9 tüsző ha mind beérik az bgondolom azert nem egy pepsi érzés :D

ritu: pihizzel ezerrel!!!! Oké, megpróbálok nem izgulni, Dévisz ugyis heylre rak ha a vérnyomásom az egekben lesz :lol:
renna77

Sziasztok.

Itthon vagyunk.
Látom nem hiányoztam senkinek. :cry: :cry: :cry:

bodzi:ma várom a z IR eredményeket emailre.Majd elküldöm neked privibe és megszakértjük?????? :lol:Segítesz???

Ritu:pihengess! És növeszgesd a pocaklakót.
Moncsi,Chilike:gratula a szívdobogós pocaklakóhoz,lakókhoz!!! :lol:
Albi:mikor kell tesztelned vagy vérvételre menned???
Ragik:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Katám:NAGYON_NAGYON SZORITOK!!!És tegnap Dévainál is eszembe jutottál! Előtörtek az emlékek! :lol:
Vjulcsi:drukk++++++++++++++++++++++++++++++
Egy jó tanács:vigyél naptejet a Balcsira mert nagyon leéghetsz! Mi leégtünk.Nagyon jó meleg a Balcsi a déli oldalon. :lol:
Teszt ügyben meg nyugodj meg mert semmi kétség.

miciona:nekem is csinálnál egy újabb szakértést horoszkóp ügyileg????? Nagyon kéne mert akkor talán segítene a döntésben.Kétségeim vannak a tegnapi Dévais tali után. :cry:

Renna:drukkjaim mennek a punkcióhoz!!!!
szimbáék:hurrá,kezdés!!!!
Rencsi:te nem voltál kedden a Balatonon??? Láttam egy kismamit aki nagyon hasonlított rád.Te jutottál eszembe.

Rengeteg kismamit láttam tegnap.Biztos engem kísértenek direkt.

Kép
Kép
melánia

Ja és valaki írta hogy a képeim jó kedvre derítik.
Küldök akkor valamit. Kép

Kép
Kép
melánia

agnyesem:téged kihagytalak a felsorolásból: :cry: Miújság,hogy vagy??? Ugye kaptál már időpontot? Láttam tegnap a dokidat.Nagyon melege volt.Gondoltam is rád.Jó magas ember a dokid.Majdnem mint én.Na,jó én kisebb vagyok a 180cm-el. :oops:

Kép
Kép
melánia

Melánia!
Szia! Örülök, hogy újra itt! Ha figyelmesen végigolvastad volna a hozzászólásokat, akkor tudnád, hogy NEKEM IGEN IS HIÁNYOZTÁL! Sőt mondtam is, hogy gondolkodtam, hogy a lányom neve, lehet Melánia lesz! :)
Mi volt tegnap Dévisznél??? Miért törtél úgy le?
Mik voltak az emlékek amik "feltörtek"?
Mesélj milyen volt a Balcsi?
Puszi

Kép

KépKép
ercsikati

Katám:Tényleg!! Szánom-bánom amit írtam.Melániát én is a lányomnak szántam.Bár a páromnak a Laura tetszik.De örülök ha ezt választod te is!
Balaton az jó volt.Leégtünk.Fini meleg volt a balcsi.
IR-en tegnap voltunk.Megittam azt a szörnyű szirupot.egy bögrével adtak,nagyon édes volt. :? Ma várom az eredményét.

Dévisznél:hát a méhembe jelenleg petezsák nem látható. :cry: Bal oldalamon van egy valami ami vagy ciszta vagy méhenkivüli terhesség.Utóbbi kevésbé valószinű mert nincsenek nagy fájdalmaim.Néha nyílalások igen.Így nincs kizárva teljesen.Kenetet nem csinált a doki.Kérdeztem hogy mit kell megcsináltatnom a köv. lombikra.Azt mondta hogy semmit.A vérvételt ott megcsinálják.De mikor??? Mégegyszer fel kell mennünk majd potyára??? Én hüle ezt nem kérdeztem mert a méhenkivüli terhességel foglalkozott az agyam.
Akkor kenet nem is kell másik? Akkor miért hívott most vissza a doki? Tegnapóta a feladáson gondolkodom.Nekünk miért kell ennyi mindennel megszenvedni a babáért.Még mindig nem érdemeljük meg?3dokinál jártam már.+a többi aki sima nődoki.Bocs a nyavajgásomért. :oops:

Emlékek:eszembe jutott a reggeli várakozás a dokira veled.A nevetésed ami kihallatszot a doki szobájából.Meg az ultrahangos sztori.

Kép
Kép
melánia

IR eredményeim:
bodzi ide leírom.
Glucose terhelés 0perc:4.17mmol/I Ref.tart:3.30-5.50
120perc:4.68mmol/I Ref.tart:3.30-7.80

Insulin terh0perc:4.05mIU/I Ref.tart:2.60-24.90
120perc:28.57mIU/I Ref.tart:???????????????Nem írták le.
Agnyes,te is megszakértesz?

Kép
Kép
melánia

melánia: lehet láttuk egymás egnap?? Én közel két órát ugyan fent vártam Vass dokinál :?
Hát igen, nem alacsony ember, de jó fel nézni rá!!!! :lol:
renna77

[quote="renna77"]. írta:renna77..rövidke kérdés: normalis hogy a másfél adag ovitrelle utan igy fáj a hasam????

Igen. :)

Melánia: A terheléses inzulin 30-ig tökéletes. 8)
Pihennetek kéne. Rengeteg időtök van még próbálkozni. Az is lehet, hogy egy vadonatúj technológia pár éven belül nagyságrendekkel megkönnyítheti a babásodásotokat, bár én biztos vagyok abban, hogy az ICSI is elég lehet, de ha minden egyes rossz hírre depivel reagálsz, akkor nincs értelme.
Legutóbb, a Déli gyógyszertárban egy leányzó - aki Dévisznél előttünk végzett és az első lombikjára készült - kérdezte, hogy nekünk hányadik lesz? Lefagyott, mint a windows, amikor közöltük, hogy a 6. Brekegtünk egy kicsit, de alig tért magához. Mi (a szokásos módon) kellő jókedvvel, kacarászva beszélgettünk, erre ő megjegyezte, hogy "jó, hogy így állunk hozzá". Én mondtam neki, hogy másképp nem is lehet. Ez persze nem teljesen igaz. Lehet másképp is, de nincs értelme. Sírással legfeljebb csak ronthatunk a helyzeten, mert a kedélyállapot az egész szervezetünk működésére kihat. Ezt csak azért meséltem el, mert láthatóan az a leányzó is azt gondolta, hogy 1, esetleg 2, de max. 3 alkalom és a baba ott lesz, pedig az igazságtól ez eléggé távol áll. Sajnos ez a technológia még eléggé fiatal és megvannak a maga korlátai. Ezt el kell fogadnunk, ahogy azt is, hogy a világ alapvetően xarul van összerakva. Szerencsére van az ICSI, vannak jó orvosok, így van esélyünk, de ehhez nyugalom, türelem és rengeteg energia kell.
Először lélekben kéne egy kicsit összerázódnotok, de leginkább megnyugodni, mert még nem maradtatok le semmiről. 8)
szimba

szimba:néha muszály egy kicsit nyavajognom.Nem szivesen teszem de néha megengedhető szerintem.Nem a cisztával van bajom hanem azzal hogy nem lettünk felvilágosítva a menetrendről.Mit mikor,hogyan tovább.Most jelenleg nem tudok semmit.És ezt utálom mert én mindig mindent tudni akrok ami velünk történik pontosan.Főleg ez ügyben.Egyenlőre mensim sehol.Már a 48. napon vagyok.Persze,hogy aggódom.
szimbáné soha nem kenődik el semmiért??? Hogy csinálja?
Én csak azért "sírok" amikor megengedem magamnak mert nem vagyok olyan szerencsés mint akinek azonnal sikerül a lombik.
Ez hogy fiatal vagyok még sajna nem vigasztal 6év próbálkozás után.Ezt is nehezen írtam le ide nektek,hogy mi történt tegnap velem Dévisznél.Kata "szedte" ki belölem.Pont azért nem szeretem leírni hogy ne legyek a terhetekre a gondjaimmal.Amúgy meg arra gondolok néha hogy akkor kinek mondhatom el ha nem nektek????? Sajnálom ha valaki terhére voltam. :cry: Bocsánat érte!!!
Nagyon drukkolok nektek is!!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2009.07.16 14:37-kor.

Kép
Kép
melánia

renna:hát én nem emlékszek rád.Mikor voltál az intézetbe? Mi dél fele értünk oda mert dugóba kerültünk ebbe a melegbe.Meg mi a Dévai dokira vártunk lent.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Jaj, Melike Drágaság, nyavalyogj csak, én is azt teszem folyton-folyvást! Szimbáék szerencsés alkatúak, vagy nagyon ügyesek, hogy pozitívak tudnak lenni. Esz is a sárga irígység miatta! :wink: Én is pánikolós, beborulós vagyok, ne aggódj. Mi így tesszük helyre a dolgokat. Sírunk, ha sírni kell. Nincs ebben rossz, ezért találta ki a természet, oldja a feszültséget. Akkor lenne ez káros ha úgy maradnánk benne nyakig a depikakiban, de nem maradunk!
Jól néznénk ki, ha terhére volnánk egymásnak akármivel is! Remélem, újra átgondolva másképp látod már ezt a helyzetet!

No, fel a bucival! Puszillak!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Nyavalygás indul:

Kismamik, anyucikák! Az normális, ha hol itt, hol ott szúrkálódik a hasam? Ma gyakorlatilag egész nap. Van, hogy a petefészkeimnél, van, hogy a méhemnél, van, hogy alulról a méhszájamban érzem a nyilallást. A legújabb parám a méhenkívüli... :oops: Annyira szurkált ma a jobb pf-be, ahol elvileg már sárgatestet sem talált legutóbb a doki, hogy teljesen betojtam. Sőt enyhe nyomásra most is érzékeny ott egy ponton. Szerintetek megmaradok, vagy itt a vég? :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.07.16 16:15-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Na, megpróbállak sorra venni Titeket!

Miciona: Nekem jún. 10. -punkció, 12. beülti és annak idején, márciusi anyaságot számoltál... :lol:

Renna, drukkolok a szép számú petike csapatért!

Katás! Ne izgulj, annyi lehetőséged van még! Én is így kezdtem, mint te és nekem ez jelentette mindig a vigaszt! És ugye, még mindig nyitott ez a hónap is! :wink:

Ritu! Köszi a gratulát, remélem, hamarosan viszonozhatom!

Albi! Továbbra is drukkolok ezerrel!!!

Julcsi! Jó ez, szép ez a teszt! +++ Jó pihit!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsikám
előszőr is neked irnék :lol:
Azt olvastam, hogy már reflexszerű mozgása van a babáknak ilyenkor, de azért annyira nem mozgékony, hogy átvándoroljon méhen kivülre, nem is tudom, hogy juthat ilyen hüleség az eszedbe :lol: :lol:
Néha nekem is szurkál a hasikám, és volt már nekem is ilyen alulról felfelé szúró érzés, tuti, hogy ezek normálisak, valószinűleg a hormonok miatt van. Nem is tudom te hogy vagy ilyen jól informálódva, hogy sárgatest a pf-ben meg ilyenek én ilyenekről nem tudok, lehet nekem nem volt? Na mindegy, az biztos, hogy ezen kár aggódni. É most amióta voltunk uh-n nyugodt vagyok, igaz hazudnék, ha azt mondanám, hogy felhőtlenül boldog vagyok-furdal is a lelkiismeret, hogy nem tudom átadni magam az érzésnek, de sztem azok után amin mi keresztül mentünk, hogy babánk lehessen ez természetes reakció, úgyhogy ezen sem aggódom különösebben, remélem azért érzik a babáim, hogy szertettel fogadom , várom őket, de közben van bennem valamiféle félelem érzés is ettől az egésztől.Érdekes. :roll:
Egyébként abszolút semmi tünetetm nincs azon kivűl, hogy ég a gyomrom-állandóan úgy érzem, hogy tele vagyok, pedig kimondottan erőltetnem kell, hogy egyek, meg délutánonként alszom egy órát, mert nagyon elfáradok a nagy semmittevésben :lol:
A cicim sem különösebben érzékeny, csak ha fogdosom :lol:
igaz nagyobb, mint szokott lenni. Ja meg hizom is , amióta terhes lettem kb.4-5 kilót, ami azért is érdekes, mert alig eszem, igaz szinte semmit nem is csinálok, amitől lemozognám.
Na szóval nagyjából igy vagyok, te is nyugodj meg.
Kérdeztem Dévait, hogy mit tehetnék még, hogy minden rendben legyen, azt mondta ennél többet semmit. Egyek zöldséget, gyümölcsöt, húst, pihenjek sokat, amennyi jól esik és ez a legtöbb amit tehetek.Én ezt meg is teszem a többi meg már nem rajtunk múllik..., úgyhogy minden rendben lesz, nyugi :wink:
chilike1

Sziasztok!

Én is itt! Eddig játszottam a telefonommal! Egy csomó fényképet feltöltöttem rá a gépről! Tökre jó! :) Mindenhol olyan meleg van, mint nálunk??? Nálunk ráadásul rengeteg a szúnyog is! :twisted: ÚÚÚÚÚTálom őket! A kutyákkal is csak keveset lehet lent lenni, mert őket is halálra csípik! :(

Moncsiga!
Tudom, hogy még sok lehetőségem van, csak nem tudom, hogy mikor fogom feladni. Bár szerintem SOHA! Remélem az anyagi háttér is meglesz hozzá, hogy ne adjuk fel! Gratulálok Neked még 1x, és örülök, hogy jól vagy! Vigyázz magadra nagyon, és ha lehet, akkor ne menj ki a napra! Próbálj meg a lakásban maradni, és csinálj egy kis hűvöset, odabent! :) Már ha tudsz! :)

Miciona!
Nem befolyásol az elemzésed nyugi! Nem hiszek nagyon benne! A horoszkópot is el-elolvasom, aztán jót nevetek rajta! Eddig még nem nagyon jött be! Bár januárban egy, vagyis több újságban azt olvastam, hogy a mérlegeknek a gyermekvállalásra, és gyermekáldásra tökéletes év lesz, aki most szeretne gyereket annak sikerülni fog! Vagy valami hasonló! :) Azért köszönöm!

Melánia!
Nyavalyogj csak! :) Akkor vagy a legaranyosabb! Na meg amikor hajnalban az Intézet előtt állsz, és egy szót sem lehet kihúzni belőled, mert annyira fáradt vagy! :):) ErcsiApu barátja üdvözöl benneteket! Sok sikert kíván és ő is szorít nektek! :)
Egyébként Neked azóta nem jött meg? Mit mondott erre Apánk?

Jövök majd még, csak viszem az ebeket sétálni!!!! És persze szúnyogokat etetni! :):(

Pusza

Kép

KépKép
ercsikati

melania
Teljesen igazad van, én is dühös és elkeseredett voltam,még mielőtt várandós lettem volna :lol:
Teljesen természetes, hogy elpanaszolod a fájdalmaidat, igy legalább könnyebben túlteszed magad.
Abban viszont szimbának adok igazat, hogy ezt másképp nem érdemes csinálni csak úgy , ha kiegyensúlyozott vagy. Nekünk semmi szervi bajunk nem volt a párommal, voltam már spontán is terhes tőle mégis 4.alkalommal sikerült teherbe esnem, msot a két babával és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy csak a lelkiállapotom miatt nem sikerültek az előzőek.
Nekem mondhat akárki akármit, a húsevésről, a fekvésről, a mindenről szerintem csak és kizárólag azon múllik, hogy fejben mennyire vagy ráhangolódva, mennyire tudod elengedni a görcsös akarást és "lazán" neki kezdeni úgy hogy sikerülni fog.
Ne aggódj előbb -útóbb mindenképp összejön a baba, csak ki kell várni ami nagyon nehéz.
Nem értem, hogy nem tudod mi lesz a következő lépés, én mindig kifaggatom mindenről részletesen a dokit, olyan vagyok, min egy újságiró, minden részlet érdekel, sosem jövök el addig amig minden kérdésemre meg nincs a válasz. Szerintem ird fel egy lapra, úgy tuti nem felejted el, amikor nála vagy. :wink:

ercsikati
Nekem ajánlottak egy nagyon jó asztrológust és én nem csináltattam meg a horoszkopom, mielőtt belekezdetm most a babásodásba, mert féltem, hogy befolyásol tudat alatt, ha esetleg azt irta volna, hogy nem alkalmas most az idő, vagy ilyenek.Én meg mindenképpen akartam kezdeni, úgyhogy inkább nem csináltattam meg. Nem tudom miciona mit gondol erről, de sztem csak vedd úgy, hogy a jó dolgok érvényesek rád, a rosszak meg azokra szegénykre akik egy napon születtek veled :lol:
Persze tudom, hogy ez hülyeség, de igy legalább a negativ gondolatok nem uralják el az elméd :lol: :lol: :lol:

renna
te holnap mész leszivásra?
Szoritok

agnyes drága el vagy tűnve 8)

bodzikám nem felejtettelek ám el, olvastam a mailedet is, ne haragudj, de úgy el vagyok mostanában havazva, ha itthon van a család akkor mindig van valami történés, ha meg egyedül vagyok, akkor meg épp beájulok aludni :P

rencsikém
hogy vagy drága? Domika rugdosodik?
chilike1

Sziasztok!
Melánia:Még jó hogy hiányoztál!Én vagyok aki jókat derül a figuráidon!Köszi hogy rajzoltál ismét!látom nagyon írsz a gép előtt!Nagyon helyes hogy a topiklakókkal megosztod néha elkeseredett,máskor kiváló hangulataidat! :lol: Minden rendben lesz és hipp-hopp pocaklakó megérkezik.Aug-ba jöttök ti is?

Moncsiga:Nyugi ott van csak jelez hogy növöget és ott van veled!Haza költöztetek?Tök jó hogy ujra írsz!Pocaksimit!

Chilike: :D Hogy birod a hőséget?Pocaksimit a lakóknak!

Ritu:++++++++++++majd írj ha tudol hogy mi történik veletek!

Kata:Olyan jó hogy ujra a régi vagy és szorítok a babóért!

Albi:Hogy vagytok?1000drukk!+++++++++++Petit puszilom!

Bodza,Csomee,Beus:Hol vagytok?

Renna:Nem csoda hogy érzékeny hiszen a tüszők szépen nőnek és vannak sokan!Szorítok!

Szimbacsalád:Hatalmas drukk a kezdéshez!+++++++++
kitti4

Kata:Szúnyogok jóllaktak?sokat sétáltatok a kutyusokkal?
kitti4

Melánia dehogy nem hiányoztál!!!!

Viszont akkor hagy kívánjak holnapra én ITT elsőnek

BOLDOG SZÜLINAPOT !!!!!!!!!!!!!!

És amit nekem írt nemrég Moncsika, hogy teljesüljön az álmod!!!!!!
miciona

Szúnyogok??????? 1000-en vannak! Szét csípkedtek! De nemcsak engem, hanem szegény kutyukat is! :( Valamiért nem nagyon akarják írtani őket! Örülök Kitti, hogy hiányoztam! Próbálok a régi lenni, és aki felidegesít annak a hozzászólását nem olvasom el! Így döntöttem, és azt hiszem jól! :)

Legyen szép és szúnyogmentes estétek!

Holnap megyek Hajnallal fagyizni - aki ismeri annak szól - alig várom már! :)

Puszi Mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Melánia Drága!
Holnap leszel 18. ÉVES? Nahát! :) :lol: :lol: :lol:
Majd megleplek valamivel! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ritu!
Ha olvasol minket, amit nagyon-nagyon remélek, akkor kívánok neked kb. 10 nap múlva egy zebra tesztet, és nagyon-nagyon kellemes pihenést addig! :) Remélem bírod ezt a meleg időt, de vigyázz mert szombattól 10'C-ot hűl majd az idő! Szerintem megkönnyebbülés lesz mindenkinek, de aztán jövő 7en újra kánikula! Szóval próbálj meg besötétíteni a lakásba! Én is azt teszem a kutyuknak! Mikor szándékozol tesztelni? Vigyázz magadra!

Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

S. Mónika? Bodzi?

Eltűntetek! :( Remélem hűsöltök valahol, és az édes drága Fannit és Esztit kényeztetitek!
Hatalmas ölelés Nektek, és a csajsziknak óriási cupppppanós pussssszi! :) :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

[quote="moncsiga"]. írta:moncsiga..itt a vég? :shock:

Igen. :wink: :D

Melánia: Mire ezt leírtam, Chilike már beelőzött. Valóban nem az a baj, ha aggódsz, bár sokak szerint jobb megijedni, mint félni, mert kevesebb ideig tart. Nyilván én magam is szoktam aggódni (lásd: ciszta), de egyvalamiből nem engedek: abból a határozott meggyőződésből, hogy valamikor, valahogyan sikerülni fog. Badarság lenne olyat mondani, hogy "most biztosan sikerülni fog", mert ez nem kívánságműsor, de azon vagyunk, hogy így legyen. Ha nem, akkor sem dől össze a világ. Közben lehet ciszta, rossz hormonérték, esetleg egy rossz kenet, de ezeket az akadályokat senki sem fogja átugrani helyettünk, nekünk kell leküzdeni. Ha folyamatosan ott lebeg a feladás gondolata, sokkal nehezebben fog sikerülni. A negatív gondolatnak is van teremtő ereje, tehát ha elhitetjük magunkkal, hogy "nem vagyunk rá képesek", vagy hogy "nem érdemeljük meg", akkor úgy is lesz. Abban mindenki egyetért, hogy a pozitív érzelmek segítenek, azt viszont gyakran elfelejtjük, hogy a negatívak legalább ilyen mértékben visszavethetnek.

Mi is akadtunk már ki, sőt, egy összeomlás is volt, még a legelején. Ez a sokkterápia nagyban segített. A lényeg az, hogy a Nyírőben elmértek egy hormont, ami annyit jelentett, hogy kimerültek a petefészkek, magyarul "game over". Akkor nem lehetett nem kiborulni. Mit nem adtunk volna akkor 18 db cisztáért, de még egy mioma, 5 polip és a létező összes kórokozó jelenlétét is inkább bevállaltuk volna, csak hogy legyen esélyünk egy gyerkőcre. Dévisz szerencsére nem akarta elhinni, így folytattuk a programot, aztán a további leletek igazolták, hogy a probléma szerencsére még odébb van. 8) Azóta nem tudom elfogadni, ha (hangulat szempontjából) egyenlőségjelet teszünk a "nem lehetséges", a "most nem sikerült", netán a "valami nem stimmel" közé, mert óriási a különbség. Sajnos az akadálypálya adott, a cél érdekében pedig végig kell csinálni. Nem tudhatjuk, hogy miért van, de óriási luxus lenne feladnunk, ha van lehetőségünk leküzdeni.
A felgyülemlő feszültségeket pedig meg kell próbálni másképp levezetni. Ez lehet sport, vagy akár valamilyen művészeti tevékenység, bármi. A sírás egy kicsit olyan, mintha valaki, vagy valami miatt magunkon állnánk bosszút.

A hogyan továbbról mindig meg kell kérdezni Déviszt. Ha kérdés van, azt is jobb előre felírni, mert ott, szemtől szemben tutira el fogjátok felejteni. (Tapasztalat.) Aug. 20 után, amikor meg fog jönni, telefonálj neki! A Doki azt ugyebár elmondta, hogy nem kell semmi. Most a ciszta miatt nem adott beutalókat. (Nálunk is így volt.) Ha akkor, a beállításnál minden oké, akkor a kezetekbe fogja nyomni a beutalókat (ált. labor & hormon), aztán irány a Nyírő. Nem baj, ha a vérvétel a beállítás utáni napon történik, az viszont igen, ha megcsináltatjátok, utána viszont (mondjuk egy ciszta miatt) nem tudtok elindulni, mert ekkor a vizsgálatot nem téríti meg az OEP, ami többtízezer pengő. Az eredményeket el fogják küldeni neki, tehát emiatt nem lesz egy újabb konzultáció. 8) Addig is igyál cickafark teát, segíteni fog. Valószínűleg csak a ciszta zavarta össze a hormonokat, ezért késik a mikulás.
szimba

Melánia, Moncsi és Kitti! Köszönöm a kedves szavakat.

Kittikém! Nemsokára visszakapod a kis fagyibabáidat. Sokkal könnyebb lesz az a stimu, majd meglátod. És olyan sok kis babád van, hogy abból kell legyen aki biztosan veled marad.

Drága Moncsigám! Ha megfordul a méhenkívűli a kis kobakocskádban (az az a szinkron, hiszen a méhen belüli terhességhez kétség sem férhet), akkor telefonálj Dévai dokinak vagy Vass dokinak, mert mostanra már másik babának is dobogna a szíve, ha élne és növekedne, tehát tenni valót igényelne és ezt észrevennék az UH-n. De ennek az esélye olyan nagyon pici, hogy szinte lehetetlen ez legyen veled. Emlékeim szerint a szurkálás normális dolog.

Drága Melánia! Most nem is értem ezt a méhenkívűlit. Most Dévai doki arra utalt, hogy egy méhenkívűli, de már lezárult terhesség? Vérvételre elküldött? (bHCG-re?) Ja és persze nekem is hiányoztál! Szerintem nagyon is helye van a könnyeknek. Bízz magatokban!

Ritu! Drukk a megtapadáshoz.

Renna! Neked pedig drukk a holnapi punkcióhoz.

Szimba családnak drukk a stimuhoz.

Chilinek, VJulcsinak, Melcsinek, Rencsinek és természetesen Moncsigának is pocaksimi.

Micionának drukk az augusztusi kezdéshez.

ErcsiKati! Gondolok rád és titkon azt remélem, hogy együtt fogunk járni terhesgondozásra :wink:

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt Mindenkinek!

HURRRRÁ PÉNTEK! :) Ettől nagyon fel vagyok dobva! Már olyan fáradt vagyok, meg ez az egész hét az agyamra ment, úgyhogy már alig várom a 7végét! :) Az idő ma is szuper! Már reggel fel kellett vennem a napszemcsit, mert úgy sütött! :)

Albi!
Én is remélem, hogy együtt járhatunk terhesgondozásra és talán még egy időben is szülhetünk! :) De jó lenne, ha most neked is és nekem is sikerülne! :) Szorítok, hogy sikerüljön Mindkettőnkenk!

Renna!
Gondolok rád, mert ma van a punkció! Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, és a lehető legtöbb szívvel a tenyeredben ébredj fel! :) ++++++++++++++

Miciona!
Szorítok, hogy augusztusban amikor kezdtek minden a legnagyobb rendben legyen! Egyébként magadnak horoszkópoltál :) már??
Feltételezem IGEN! Elmondod, mi lett az eredmény?

Szimbáék!
Szorítok, hogy minden rendben legyen a stimukor, és egy szuper hónapotok legyen, kisbabával a pocakban! :) +++++++++++++

Julcsi!
Neked nagyon-nagyon szorítok, hogy a két teszt, amit nem félsz ellőni, mindekettő zebra legyen! Az egyik erősebb, mint a másik!
Nagyon sokat gondolok rád, és emlegetleg otthon is! Szorítunk Nektek ErcsiApuval együtt! :) +++++++++++++

Puszi Mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra ebben a nagy melegben!

Kép

KépKép
ercsikati

Kitti!
Téged kihagytalak! Bocsi! :oops: Pedig neked is írni akartam pár sort! De most pótolom! Szorítok, hogy a sok fagyibébiből maradjon nálatok is egy, aki 9 hónapig a szíved alatt lesz majd, és nagyon-nagyon sok örömet fog okozni nektek! Szoírtok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! +++++++
Hogy vagy egyébként? Mivel telnek a napjaid? Dolgozgatsz? hogy bírod ezt a meleget? Vigyázz magadra nagyon, és ha van időd akkor jelentkezz, írj pár sort, hogy mi van veled, meg ilyesmi!
Puszi Neked is!

Kép

KépKép
ercsikati

Melánia!

NAGYON-NAGYON
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok. :lol:

Katám: :lol: El is felejtettem,hogy szülinapom van.Köszönöm szépen a köszöntéseket mindenkinek!!!
És köszönöm a véleményeiteket ami helyretett rendesen!!!
Albi:azt hiszem te kérdeztél.Nem mondott semmit a doki a mensi késésemre.A bal petefészkembe látott valamit amit nem tudott megmondani,hogy ciszta vagy méhenkivüli terhesség esetleg mondott még valamit a sárgatestről.De azt mondta,hogy uh-on nem tudja megmondani hogy mit is lát. :cry: De mivel nem fáj semmim így a méhenkivüli kizárható.Beutalót nem kaptam.Ha bajom lenne irány a nődokim itt Szegeden.Mikor tesztelsz???

Kata:és te mikor tesztelsz kétcsíkosat? 2nap múlva???
Kitti:tényleg te írtad a smaiylokra a dicséretet.Veled miújság??
Renna:drukk a mai punkcióhoz!!!
szimbáék:Dévisz elmegy szabira,utánna Vas dokihoz fogtok járni ugye stimukor?
miciona:köszi a köszöntést!! :lol: Így már nem is kell megírnom újra a születési dátumom az újabb horoszkóphoz.Hogy vagy????

Kép
Kép
melánia

moncsiga:pocaklakód a méhedbe!!! Dokibá már megnézett kétszer is ha jól tudom!!! NO PARA!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Katám:18 éves,HOL VAN AZ MÁR????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melánia

Küldök nektek szerencsehozó angyalkát: Kép

Kép
Kép
melánia

bodzim:eltüntél.???

Kép
Kép
melánia

Melánia!
Dobd meg nekem az e-mail címedet lécccci!
Egyébként mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát! :)
Vasárnap szeretnék tesztelni! Egy zebrát! De kevés esélyt látok rá! :( De majd kiderül vasárnap!

Kép

KépKép
ercsikati

Köszi az Angyalkát! Remélem szerencsét hoz!
De ha lehet akkor szombaton este is küldj egyet! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Katám:szombat este sajna nem tudok küldeni mert nem leszünk itthon.De igyekszem holnap délelött küldeni eggyet.Jó???
Írok privit email ügybe.Aztán megyek főzni.

Kép
Kép
melánia

Meli!

Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!!!

Kívánom,hogy minden álmod váljon valóra,nem is olyan sokára!

Most csak röpke bejelentkezés,jönnek anyuék,emberi külsőt kell varázsolnom..
Köszi mindenkinek a drukkokat,és kérem továbbra is! :wink: :lol:
Jól vagyok ,pihenek,semmi pocakfájás,vagy ilyenek. Vasárnap még Ovitrell fog menni.A teszt még jóval odébb van :roll:
ritu75

Jó reggelt!

Melánia,
még egyszer boldog szülinapot. Persze megvan mindenkinek az adata, csak az otthoni gépen. Csak úgy, hogy személyes kontaktusom nincs veletek nehezebbé teszi az elemzést, meg nem ismerek semmilyen adatot az előéletetekből, amihez igazíthatnám a pontosítást.

Kata,
naná, hogy megnéztem a sajátom, sőt! a páromét, a gyerekének a testvér házát. Igazából jövő év őszén mutat szülést. Az azt jelenti, hogy most ősszel nem sikerül, de erre azért nem adok. Nyilván, ha sikerül akkor mást mutat az amit én babának gondolok.Mindig történik valami, ebben még nem tévedtem, de látnok nem vagyok, azt nem tudom, hogy az történik-e amire én gondolok, vagy megtréfál a sors és ahhoz a házhoz tartozó analóg dolog, ami a babát is mutatja. Szerintem nem is lenne jó, ha mindig pontosan tudnák mi fog történni velünk, elég annyi, hogy történni fog valami.

Szimbáék,
azok után amennyit harcoltatok a babáért már nem jelente nehézséget megbírkózni egy oroszlánnal.
Tudjátok mire értem :wink: :wink:
miciona

Kata, szorítok a teszteléshez!!!!!

Renna,
remélem úgy jössz haza, hogy sokkal egyszerűbben ment minden, mint amennyire tartottál a műtéttől. Meg persze szép kis tenyér rajzot kapsz, nagyszámú szivecskékkel.

Albi,
te hol tartasz??? Mit érzel a kisbogyókkal kapcsolatban. Ilyen melegben tökéletesen összeolvadnak a mamával szerintem :)
miciona

Sziasztok,

megint kérdeznék. Nem sikerült most sem...
Volt-e már valakinek olyan, hogy anonim donor maradt az utolsó megoldás? Ha igen, megírná, hová kell, érdemes ilyenkor fordulni.
Bocs, hogy rontom a hangulatot, de kezdek nagyon realista lenni.
Nektek szép nyarat, nagy pihenéssel. Drukkolok mindenkinek.
Szimba: ugye Te írtál a gyógyteák áldásos hatásáról. Cickafark és palástfű... melyiket mikor? Nem találom, a bejegyzésed.
Előre is köszi a választ
rozsafa

Melánia!
Küldtem neked valamit az e-mail címre! :) Remélem örülsz! :) :lol: :oops:
Mi jót főzől? Úgy ennék valami fincsit, de itt a büfében most olyan rossz kaják vannak, ezért lehet, csak egy gyrost, vagy rántott sajtot eszem! Majd még addig kiderül! Délután meg megyek Hajnallal fagyizni! :) Alig várom már! :)

Miciona!
Köszönöm a szorítást, de én nem bízom benne! A cicim 2 napja fáj, ha hozzá érek nagyon, és már aludni sem nagyon tudok hason! Sajnos! :( Bízom benne, hogy ez a kezdés neked sikert fog hozni, és babóca lesz a pocakban pár "héten" belül! :)

Ritu!
Megy a szorítás! Pihenj sokat! +++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: