A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok.
Én is köszönöm a bíztató szavakat,és a felvilágosítást.Remélem tényleg babás vagyok,dehát ez még a jövő zenéje.És megnyugtattatok hogy ettől még nem biztos,hogy ikrek.Ne vessetek meg,de kétségbe esnék rendesen.Van egy lányom, a páromnak meg három gyereke van.Igaz nem sokat vannak velünk,de azért rendesen kimerítő.Most várjuk a közös babát(remélem).Azt hiszem bőven elég lenne egy is.Pláne hogy a páromnak már vannak iker gyermekei.
Egyébként a lányommal telejesen másként indult a terhesség.Vele hiába csináltam teszteket,nem lett pozitív egyik sem.Csak az uh-mutatta meg őt.Akkor a melleim sem fájtak csak egy jó hónap után.Most meg már vagy egy hete ugy bevannak durranva,mint két dinnye.Mondjuk ez lehetne a mensitől is akár.Ezért vagyok ennyire tanácstalan.
Remélem tényleg egyre többen lesztek babásak innen.Ha valaki,akkor Ti igazán megérdemelnétek,hisz annyi mindent tettetek már érte.
Mindenkinek kitartást!
bea77

Bea!
Ha eltelt 10 nap az együttléttől már 25mIU/Hcg van a szervezetben, ha babás az ember. 2 naponta duplázódik. Szerintem is babát vársz. Nekem ma kellene megjönnie, de semmi jelét nem látom, csak bő folyásom van, ami nem szokott lenni. A hőm 37 fok már 1 hete. Ha holnap nem esik le, tesztelek egyet.

Kép

KépKép
búzaszem

Bea
Ha eltelt 10 nap az együttléttől, akkor 25mIU/Hcg van már a szervezetedben, amit nálad már a teszt is érzékelt 2x is. Ugyhogy , üdv a babások táborában. Nekem is ma kellene megjönnie, a hőm már egy hete 37 fok. Semmi jelet nem érzek, csak bő folyásom van, ami nem szokott lenni. Ha holnap nem esik le a hőm, lehet, hogy tesztelek.

Kép

KépKép
búzaszem

Búzaszem!

Nagyon remélem hogy babás vagy.Ha ajánlhatok egy tesztet,akkor QuPIDo nevűt vedd.Én is ezt vettem,és látod még a mensi elött kimutatta.Azt irja hogy 10mlU/ml koncentrációtól kimutatja a terhességet,és a beágyazódást követő 1 napon már bizots eredményt mutat.(ugy legyen).Az ára 1200 Ft körül van.
Remélem holnap jó hírekkel szolgálsz!
bea77

Látom kétszer küldte el, mindenkinek bocsi, de a gépemen nem láttam, csak amikor kimentem a programból és utána vissza.
Bea!
Én a Pregimax Plust vettem ennek az érzékenysége is 10mIU/Hcg.
Nekem már eltelt 13 nap az akciótól.

Kép

KépKép
búzaszem

BúzaszemKép
Drukkolok holnapra, a zebrás teszthez!!!Kép

BeaKép
Mikor mész orvoshoz ?

UdoKép
Remélem OrsivalKép minden OK. Pénteken már UH-n is láthatjátok a prücsköt.KépKép

A táplálkozáshoz annyit írnék, hogy azt egyen ami jól esik neki. Nekem is mondták, hogy ne egyek májat, mert káros, de amikor kutya rosszul voltam, és csak azt kívántam, akkor minden szívfájdalom nélkül megettem. Semmi bajom nem lett tőle. A mi szüleinket meg állandóan májjal etették terhesség alatt, az A vitamin miatt, most kitalálták, hogy káros. Talán annyiban figyelhettek rá, hogy sok fehérjében gazdag táplálékot esztek, ez neked sem árt. A terhességre mindig azt mondják, hogy fehérje diéta. Sok-sok kefír, joghurt, friss tej, sajtok, csirkehusi.

Pusza
Cat

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Kép Hajrá Búzaszem!Kép

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!
Sajnos én holnap fekszem be a kórházba cisztaműtétre (laparoszkópiára)Kép.Ami pozitív,hogy utána remélem könnyebben össze jön a baba.Állítólag ez volt az akadálya a teherbeesésnek.Majd kiderül.
Hát egyelőre ennyi.

Puszi mindenkinek és jó babásodástKép)!!

Iza
Iza34

Iza!

Ne haragudj hogy ezt mondom,de nekem is van egy cisztám a jobb petefészkembe.De a jelek szerint ez nem lehet az oka a teherbeesésnek.Bár nem tudom hogy a tied mekkora,és hol van,de igazából azt kívánom hogy tényleg ez legyen az oka.Túlesel ezen aztán jöhet a baba!

Cat!

Csak július 13-án fogok tudni elmenni a dokimhoz,mert addig pont ugy dolgozok,hogy nem tudok eljönni bentről.Eltudnék még menni a jövő héten,de azt hiszem az még korai lenne.De azért igyekszem.
Sziasztok.
bea77

Sziasztok!
Nagyon drukkolok nektek! Eddigi tapasztalatok alapján mondhatom,ha egy jó minőségű teszt pozitív,akkor biztos a terhesség!Hajrá Búzaszem és Bea!! Csatlakozom hozzátok mert úgy néz ki nekem is megvan a 2 csíkom.Az orvosom modern gondolkozású,de soha nem enged ultrahangot az első hetekben,a medencében meg csak a 6-8. héttől tapintható.Szerintem pihenjetek sokat,szedjétek a vitamint/az első 3 hónapban az elevitet ajánlják/, találkozunk a 2005-ös babák topicban!
Judit
fanniflóra

Szia Judit!

Hajrá nektek is!Kép
Én a lányomnál maternát szedtem.Jobb az elevit?Mi a különbség?Mert én ugy emlékszem hogy a maternában több volt a vas.Ezen kívül másra nem nagyon emlékszem.
Köszi.
bea77

Sziasztok lanyok!

Nagyon megy a topic, csak en maradok itt le a nagy meloben, fene vigye....

Szoval Buzaszem, hajra! Holnap varunk jo hirekkel!

Bea, Udo, Judit gr....

Allitolag mindegy hogy materna vagy elevit, manapsag inkabb elevitet szoktak ajanlani, de allitolag nem befolyasolja a terhesseget, meg a babsulyat sem.

Zita!

Tok jok a hormonjaid, nagyn remelem, hogy minden rendben lesz a fickokkal is. Aztan mar csak a megfelelo idopontot kellene kivalasztani es mar meg is van a bebi.

Iza!
Vigyazz magadra a korhazban, bar ott vigyaznak rad masok, a noverek... Azert remelem megtalaljak a bajt nalad is hamarosan.

Velem semmi kulonos nincs, jol vagyok, voltam ma UH-n, csak hogy megnezze hogy minden rendben-e, es tenyleg minden rendben is volt.
Ugyhogy akkor valamikor juliusban mar kezdhetjuk is a mokát elorol...
Ja, epp tegnap jelentette be egy kolleganom, hogy babat var, 15 hetes. Ja, es meg nem terveztek termeszetesen, csak ugy jott.
Na, marha jo, gondolhatjatok.

na, pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

CatKép! OrsiKép!

Ezt az ellenanyag vizsgálatot a doki is említette, úgyhogy biztos meg csinálja azt is, és gondolom azt még az átjárhatósági előtt!
Próbálom a páromat megnyugtatni, nem akarom, hogy hülyeségek jussanak az eszébe! Remélem hamarosan túl leszünk az ő eredményhirdetésén is! Nálatok is ilyen soká volt eredmény?

Dodo!Kép

Köszi, én is remélem, hogy a fickók is rendben lesznek, a megfelelő időpont végett meg csütörtökön megyek UH-ra!Kép Viszont LH tesztet most nem veszek, és 25-étől a hőmet se mérem, mert akkor utazunk a Balcsira!Kép Akkor fogunk hazajönni, mikor épp nem kéne megjönnie...Kép
Örülök, hogy minden OK nálad, és reméem hamarosan te is bejelentheted a melóhelyen, hogy 15 hetes terhes vagy!Kép

Iza!Kép

Szorítok neked, hogy minden OK legyen, és hamar lakója legyen a pocakodnak!Kép
Látom szegedi vagy! Kórház vagy klinika? Ki a dokid?

Búzaszem!Kép

Drukk-drukk holnap reggelre!KépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

ZitaKép
Én a kórházba megyek és Sári T. a dokim.Bár ő külsős,tehát mind a két helyen előfordul.
Köszi a drukkot, megy neked is ezerrelKép

BeaKép

Most egy kicsit elbizonytalanítottál,de most már mindegy, végig csinálom.Lesz ami lesz és remélem
hamarosan megyünk utánadKép

Pussz,Iza
Iza34

Buzaszem!

Mi a helyzet? Izgulok!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!
Köszi szépen a drukkokat,remélem minden ok.Orvoshoz csak júliusban megyek,úgyis nélküle dőlnek el addig a dolgok.Azt mondta a babavárás idején ill. az első 3 hónapban az elevit a jobb kombináció/napi1 és 3x1 magne b6/, utána pedig elég a heti 2 db materna és vas.Állítólag a túl sok vitamin nagy súlyú babákra hajlamosít.
Szerintem mindegy melyik de már a próbálkozások alatt is szedni kell az a fontos!
Hajrá mindenkinek!! Judit
fanniflóra

IzaKép
Hallgass a dokidra, mert a ciszta lehet oka meddőségnek. Mindenféle hormonokat termel, ami miatt nincs rendes ciklusod, és nem tudsz teherbe esni.

ZitaKép
Orsiéknál is, és nálunk is 1 óra alatt megvolt a spermavizsgálat eredménye, mert a Spermabankban csináltattuk a vizsgálatot. Persze ott fizetni kell érte, de nem rágja az ember le a 10 körmét 1-2 hétig.

BúzaszemKép
Merre jársz ? Sikerült ?

Cat

Cat
Kép
cateye

cAT!

Én nem akartam senkit megbántani és elbizonytalanítani,én csak azt irtam le,amit nekem mondott a doki,és ami az én tapasztalatam.

Iza!
Tőled is szeretnék elnézést kérni,nem akartalak riogatni.Csak ugy láttam hogy ebben a topicban mindenki a saját tapasztalatát irja le,nem pedig azt amit a másik hallani akar.Szóval mégegyszer bocsika.
Sziasztok.
bea77

BeaKép
Én nem ellened írtam amit Izának írtam, ne értsd félre. A cisztának is több fajtája van. A tüszőciszta, ami valószínűleg Izának van, a meg nem repedt tüsző növekedése során alakul ki. Ez sajnos hormonálisan aktív, ösztrogéneket termel. Méhnyálkatúltengést, mensi-elmaradást válthat ki. Így nem tud teherbe esni. A luteális ciszta (sárgatest-ciszta), ami valszeg neked van, a fokozott HCG szint eredménye, ez terhesség alatt alakul ki. Ha ezt megbolygatják, vetéléshez vezethet. A meddőség kezelése során egyaránt keletkezhet tüsző és sárgatest-ciszta is. A kettő elkülönítése igen fontos, mert amíg a follikulus ciszta elégtelen a sárgatesttömlő túlzott kezelés eredménye lehet. Elkülönítésük egy orvos számára egyszerű.

Szia
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Bocsi,de akkor félreértettük egymást.Mert én tényleg azt hittem hogy "ellenem"irányul,merthogy én írtam is Izának,hogy nem tudom az övé mekkora és hol helyezkedik el.Én csak azt írtam amit nálam tapasztal a doki.Azt nem tudom hogy nekem olyan cisztám van e amit irtál,merthgy ez már a terhességem elött is megvolt.Na mindegy,nem érdekes.
Viszont most egy kicsit pánikba estem.Ma kellene megjönnie,dehát ugye terhes vagyok.És mégis vérzek.Remélem ez semmi komoly nem lesz.Egyenlőre csak pecsételget.Ami annyira nem megnyugtató,mert pont igy szokott kezdődni a mensim is.3 nap pecsételéssel,ami állítólag a ciszta miatt van.Remélem most is csak valami vaklárma.Na ennyit a nyafogásból.

Udo!
Nálatok mi a helyzet babafronton?
bea77

Helo csajok, régen jelentkeztem....
Leérettségiztettem az első tanítványaimat, ma van a harmadik napja. Húúúú. Mindegyik szépen felelt.
Velem egyelőre semmi. És nem is vagyok képben, mi van veletek. Ígérem, végig fogom olvasni, hiszen mától szabad vagyok egészen szeptemberig. Még néhány napig kell bejárni, szerintem ki fogom bírni.
Pihenni fogok, meg olvasni. Ja, meg babát készíteni.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna!

Klassz hogy te is itt vagy vegre. Soka nem voltal.

Gratula a kis tanitvanyokhoz!

Ja, meg jo babakeszitest a nyaron! Jo hogy van ilyen hosszu szuneted... Jo lenne nekem is!

Bea!

Nagyon drukkolok, hogy ne legyen baj!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok,
most jövök a dokimtól, teljesen magam alatt vagyok. A hormoneredményem katasztrofális. Minden alacsony de az ösztrogénszintem a legalacsonyabb (nincs használható petesejtem). Az orvosom tanácsa: E 400 vitamin, napi 1 kapszula, találkozunk 3 hónap múlva, leghamarabb akkor kaphatok petefészek stimulálót. Azt mondta ez valszeg a fogigátlótól van és akár 3 év is eltelhet, mire a szervezetem felébred. Rákérdeztem még az ellenanyag tesztre, de nálunk nem csinálnak, nem tud róla, hogy az országban valahol is csinálnának (hol élünk a Marson a 18. században). Bocsi ha kicsit hosszú voltam de teljesen tanácstalan vagyok nem tudom mit csináljak, keressek másik orvost?
Megyek nem rontom itt a hangulatot.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Anita!

Nemis olyan rég leírtam az unokatesóm történetét,akinek szintén azt mondták hogy nincs egy darab petesejte sem.Aztán egyszercsak terhes lett.Csak úgy magától.Semmit nem szedett.Nagyon szurkolok,hogy neked is megoldódjon ilyen könnyen a problémád,és mire visszamész a dokihoz,már babás leszel.

Dodo.
Köszi hogy szurkolsz.Fel is hívtam a dokimat.Holnap el is szaladok hozzá egy ultrahangra.Remélem tényleg csak ijeszget.

Anna.
Egy nagy kalappal a babprojekthez.Szurkolok.

Bea
bea77

BeaKép
Én is pecsételgettem terhesen a mensim megjövetele idejében, 2 napig. Sokan szoktak ilyenkor, de a baba biztos szépen kapaszkodik.Kép Azért igazad van, hogy biztosat az orvos tud mondani.

AnnaKép
De jó, hogy itt vagy végre Te is. Mostmár a megérdemelt pihenésedet töltheted, és reméljük a nyáron rá kerül a korona is, egy baba személyébenKépKép Olyan régóta szeretnétek, hogy én nagyon szurkolok Nektek.

AnitaKép
Szerintem sem kell elkeseredned. Én a helyedben orvost váltanék. Ma már könnyen tudnak azon segíteni, ha a szervezet magától nem termel tüszőt, egyszerű gyógyszerekkel stimulálják a petefészket. Kérlek ne keseredj el, mert ez az asszisztált reprodukció területén egy abszolút kezelhető probléma.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Bea Kép
a pecsételgetéssel szerintem most azonnal menj orvoshoz és kérj progeszteronpótlást, nehogy az alacsony progeszteronszint miatt ne maradjon meg a baba. A progipótlással ártani nem lehet, csak használhat!!! Futás!!

Anita Kép
Cattel Kép csak egyetérteni tudok. Keress egy másik orvost, és semmiképp ne keseredj el. A problémád gyógyszeresen nagyon könnyen kezelhető, max pár hónap és rendbe tudják rakni a szervezeted. Felháborító, hogy évekkel rigotnak. Irgum-burgum.... A PCT (összeférhetetlenségi) teszthez összesen 1 mikroszkóp kell és egy hüvelyi kenet, azt hiszem ilyen felszerelés mindenhol van.
Drukkolok, hogy mihamarabb megoldódjanak a problémáid!

Udo Kép
Információéhesen várjuk a fejleményeket!!!! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Tényleg gyorsan elszaladtam egy másik dokihoz.Kaptam egy Utrogestan nevű kúpot,de a doki nem kecsegtetet sok jóval.Majd meglátjuk.Holnap mindenesetre megyek a sajátomhoz is.
Ennél a gyógyszernél mi a különbség ha az ember tablettát kap,vagy hüvelykúpot?
Köszi az infókat előre is.Bea
bea77

BeaKép
A hüvelyi Utrogestan közvetlenül szívódik fel, nem károsítja a májat, vérkeringésbe nem kerül. Jobb mint az orális. Használd szorgalmasan, mert ártani nem árt, csak használhat. Viszont arra figyelj, hogy ezt a 12. hétig folyamatosan használni kell, amíg a placenta át nem veszi a progeszteronpótlást. Azért menj el a saját dokidhoz is, egy HCG vérvétel jó lenne. Írd majd meg, hogy elmúlt-e a vérzés az Utrogestantól, mert ha igen, akkor az volt a gond, ha nem akkor tényleg mensi pótló vérzésed van.
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Azt is megtudnád-e mondani hogy van e valami jelentősége a távozó vér színének?Merthogy az enyém narancssárga.Remélem nem gond.
És még szt kérdezném,hogy ha ezt használom a 12.hétig akkor a szextől is tartózkodnom kell?
Köszi.Bea
bea77

Bea Kép
A vérzés sokminden okozhatja. Ezen most ne aggódj. Az, hogy nem piros mindenképpen jót jelent. Van olyan kismami aki sokáig vérezget, mert a szervezete így szokik hozzá a babához. Ne aggódj! Nagyon drukkolok, hogy az Ulrogestan segítsen!
Milyen adagban szeded? 3*1-t minimum használjál. Ártani nem tudsz vele, túladagolni nem lehet!

Most amíg problémák vannak mindenképpen mellőzzétek a házaséletet, én azt javasoltnám, hogy az első UHig hagyjátok ki. Ha utána minden rendben, akkor nyugodtan lehet szexelni akár végig a terhesség alatt, ha Neked jól esik, és nem tér vissza a vérzés.

Bíztatásként: egy másik fórumon az egyik kismami szinte végig vérezgetett az első 14. hétben, és a kisia gyönyörűen fejlődik, pár nappal jár előttünk Kép

Tehát bízni kell!!! Este beszélgess a babával, hogy mennyire szeretnétek, ha jó erősen kapaszkona, és, hogy mennyire várjátok. Ez nagyon-nagyon sokat segít.
Az orvos negatív mondatát meg engedd el a füled mellett!!! Neked kell bízni a babában, ez a legfontosabb!

Drukkolok, és kezem-lában ikszben, hogy minden jól alakuljon.
Mindenképp jelentkezz, ha van valami.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Én halottam egy olyat hogy a sex vérbőséget okoz és így könnyebben leválik a magzat. De más dokik azt mondják hogy ez nem igaz. Hát? Most legyen okos az ember. Megmondom őszintén hogy amikor nekem megtapadt én még az orgazmustól is féltem, pedig akkor még nem halottam ezt a vérbőség dolgot!(lehet hogy baromság). De nem akarlak eltántorítani! Ha egészséges a baba úgyis ott marad!Kép
Azért hallgasd meg mások véleményét is!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

BeaKép
Én is azt tanácsolom, hogy a biztonság kedvéért ne szexeljetek. Az orgazmus alatti méhösszehúzódások ledobhatják a még nem teljesen megtapadt embriót. Szurkolok, hogy ez a vérzés ne legyen komoly. Az, hogy nem élénkpiros, szerintem az már jó jel.

Cat

Cat
Kép
cateye

Köszike!

Egy kicsit sikerült megnyugtatnotok.
Az Ulrogestanból leinte kettőt kell felraknom,aztán majd csak egyet.Naponta egyszer.Szerintetek megmondjam holnap a dokimnak hogy ma voltam már,vagy elöbb hallgassam meg hogy ő mit mond?
Na az a lényeg hogy holnap ilyenkor okosabb leszek.És remélem sokkal nyugodtabb.
Mégegyszer köszike,holnap jelentkezem.

Udo!Mi van veletek?

Jó éjt!Bea
bea77

Hát még ilyet!

Minden napra jut egy kismama?Kép Nagyon beindultatok csajok!KépRemélem augusztusban csatlakozhatok hozzátok.Kép Szóval: Jimbone örülünkKépKépKépKép

Más: Tudnátok nekem mesélni valamit az RH összeférhetetlenségről? Én A neg vagyok és mivel nekem volt egy vetélésem nem tudom hogy kell e valamit csinálnunk a lombik előtt. Valamint az van a papíromra írva hogy: "savójából jelenleg irregurális anti-Cw alloantitest, sympexisképző paraprotein valamint érzékenyített sejtekkel reagáló Coombs-os autoantitest mutatható ki. Transzfúzió esetén választott, Cw-antigénre nézve negatív VVS. Conc. javasolt."
Légyszíves ne nézzetek hülyének, de nem értek hozzáKép. Előre is köszönöm.

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Cat
Virág hogy van? Nagyon szorítok Neki. És akinek én nagyon szorítok...KépKép..az babás is lesz!
Én még mindig görcsölgetek. Írtad , hogy a lombik hatása. Hát nem tudom. A lombik előtti ciklusban is volt ilyen és az orvos nem tudott rá mit mondani, szerinte nem indokolt.Kösz. Attól még nekem baromi szar. Bocs.
Jimbone:
Szuper!Vigyázz nagyon magatokra!
Lujza
lujza

LujzaKép
Virág 4 embriót kapott vissza, 2 és 4 sejtesek. Sajnos a 21 tüszőjéből csak 10 petesejt lett, sok volt az üres.Kép Ebből 5 termékenyült meg, de 2 naposan visszatették neki, mert az anyaméhben van a legjobb helye.Kép Múlt hét pénteken kapta vissza a kicsiket. Remélem valamelyik nagyon kapaszkodik a mamájábaKépKép

Te hányadik cn-en jársz ? Furcsa ez a görcsölés. Nem tudom mi okozhatja. Olyan amilyen az inszemek után is volt Neked ?

JimboneKép
Gratulálok ! Vigyázz magadra, és addig is használd az Utrogestant, legalább 3x1-t.

Cat

Cat
Kép
cateye

Zsuzsa!Kép

GR....KépKép!

Én ma megyek UH-ra, este jelentkezem az eredménnyel!Kép

Puszi, Zita

Kép

Kép
Kép
zituska28

Zsuzsa Kép
Kezd el az ulrogestant, szerintem 3*1-es adagban. ártani nem tudsz vele, csk használhat.

Zsu Kép
Sajna ehhez sem értek.... Kép beszélj a dokiddal erről, és ő biztosan el tudja mondani, ha van valam teendő. Az RH összeférhetetlenséget csak nagy általánosságaiban ismerem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

BeaKép, CatKép, OrsiKép köszi a tanácsot, már keresem az új dokimat (nem lesz könnyű mert a környéken kevés a szakember)

BeaKép szorítok, hogy minden rendben legyen.

JimboneKép GR...., vigyázz nagyon magatokra

ZsuKép a lagjobb lenne ha beszélnél haematológussal ő pontosan meg tudja mondani mi a teendő

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Cat
Sokkal erősebb. Olyan nagyon erős mensiszerű görcs. Mintha meg akarna jönni. Fájdalomcsillapítókra nem igazán reagál, így már nem is veszek be, mert ahogy jön, úgy el is múlik. Kb.5-10 percig tart. Már alig várom, hogy megjöjjön, mert akkor legalább megszűnik.Már négy napja görcsölgetek és ez eléggé kiveszi az erőmet.
Virágnak küldöm a babatapasztó energiát és mondd meg Neki, hogy puszilom.
Lujza
lujza

Sziasztik!

Jimbone Kép!Gratula.Vigyázz magatokra!
Lujza Kép! Kitartás.
Én most nem vérezgetek,remélem nem is fogok.Remélem csak azért volt mert meg kellett volna jönnie.

Bea
bea77

LujzaKép
Én inkább azt kívánom, hogy ne jöjjön meg NekedKépKépKép

Virágnak átadom csókjaidatKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Jöttem jelenteni a szuper UH eredményeimet!Kép
Mnyh.: 9 mm!!!
Jobb o.: egy 24x21 mm-es és egy 21x19 mm-es tüszőcske!Kép
Ez volt a 13. nap jelentése!Kép
Végre vastag a mnyh. , végre-végre!!KépKép

Üdv, Zita

Kép
Kép
zituska28

Én sem merem elhinni, amit szerdán a 29. napon láttam a teszten, egy halvány csikocska jelent meg a kontrollcsik mellett. MA sem jött meg, a hőm 37 nyelv alatt mérve, már 10napja. MA vagyok a pé utáni 17. napon, a múltkor a 15. en jött meg, előtte meg leesett a hőm 36.5re. Tesztet csak akkor csinálok legközelebb, ha hazaérkeztem Mohácsról. Holnap utazom, és valszeg30án jövök haza. Ha minden ok akkor addigra 2 hetet késne.
Lányok! Annyira jó lenne! Olyan arik vagytok, hogy ennyire szurkoltatok nekem!
Jimbone! HA minden jól menne, egy idős terhesek lennénk. Nekem május 19én volt meg utoljára és a 14. napon volt a pém. ÉS neked?
Anita24!
Nem szabad feladni. Próbáld ki a Gynevacot. Én a vetélés után felirattam a háziorvossal még a férjem is kapta 11ezer forint volt kettőnknek. 5injekciót kaptunk hetente egyszer. Ha érdekel olvsad el a www.Gynevac.hu oldalt. Sok olyan nő lett utána terhes, akik már el voltak keseredve reménytelen helyzetük miatt. Ha nálam is minden ok, én leszek az élő példa, hogy érdemes volt beadatni. Kivánok mindenkinek kellemes babavárást, és babásodást. Mire hazajövök remélem újabb babásunk lesz. Puszi mindenkinek

Kép

KépKép
búzaszem

JimboneKép
Ne izgulj a has kattogás miatt. Ez sajnos az egész terhességre jellemző, de főleg nekem az első időkben volt ilyen. Olyan mintha valamivel összekutyultad volna a beleidet, elrontottad volna a gyomrodat. Nem ? Ez ilyen terhességi bélrenyheség. Nekem a cicibimbó érzékenység mellett ez az egy volt még a tünetem amikor babás lettem.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Hát itt mindenki babás lesz!!! Gratulálok minden kétcsíkosnak! NEKEM MIKOR LESZ????? Valamiért büntet a Jóisten, nem is tudom, lehet-e ennél nagyobb?
Ma megyek dokihoz, 12 után, megpróbálom megbeszélni Vele, hogy hagyjuk ezt a köv. inszemet, és pihenjünk egy pár hónapot a lombik előtt. Kiváncsi vagyok magamra is, meg merem-e mondani.
Gondoljatok rám!

anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!
28-án hétfőn megyünk nőgyógyászhoz OrsivalKép
A menstrus fájások 5-6 napig tartottak, el is múltak pár napja. Hányás nincs, talán többet alszik, néha kicsit émelyeg.
Ha minden igaz, most kb. akkora lehet, mint egy hangyaKép
udojurgen

Udo Kép
Nagyon örülök, hogy jó híreket hallok felőletek Kép Kép Biztosan minden rendben lesz :D A hányást ne bánjátok, hogy nincsen, az álomkór általános Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

IcsilyaKép
Mikor kell/lehet csináltatni az első UH-t?
Egy hirdetésben láttam, hogy 12 hetesen már 4D-s UH-kat is lehet csinálni.
udojurgen

BúzaszemKép
GR....., vigyázz magatokra. Mekérdezem a dokimat, hogy Gynevacot nálunk is lehet-e kapni, vagy csak MO-n tudom beszerezni.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: