Olga! Nincs izomlazad?
SZuletes haza-szeruseg van a mi kozelunkben is, de anyospajtas ott szult, es hat...mondjuk ugy, hogy a dolog termeszetes mibenletet nem eppen ugy ertelmeztek, hogy az szamunkra kedvezo legyen...szoval kilove
nekem ma divanyos-extra relaxalos-meditalos-pihizos-tanulos-jogazos napom lesz, igyekszem internet nelkul lenni, de azert majd megnezem mindenkeppen ezt az anyatanyat, amirol beszeltetek, megyek regisztralni. Bar sajat velemenykent megjegyzem, hogy az indokkal egyaltalan nem ertek egyet, sot, kisse naivnak tartom, ha valaki azt gondolja, hogy zart oldalakon nem erhetok el az infok nemes egyszeruseggel...sot, ilyen oldalakon meg jobban vadasznak, mert tudjak jol masok is, hogy miert lettek letrehozva...max egy kep letoltese nem 1, hanem 3 percbe telik, de ocsem segitsegevel meg talan en is meg tudnam csinalni...meg akkor is, ha tenyleg vedett. Egy forum -fogalmabol adodoan- publikus, ezt tudvan csak olyan kepeket es infokat teszunk fel, amik publikusak...egyebre ott van az e-mail, telefon, talalkozas...Az teny, hogy vannak perverzek, akik meg ezt a temat is el tudjak durvitani (en sajat kepemmel mar talalkoztam vissza...raadasul a kocsogok olyat hasznaltak, amin meg ronda is voltam
O'hara! nagyon szepek az UH kepek, en a kepernyon sem latom ilyen jo minosegben...bar nagyon szepen latom mindig reszleteiben a babat, de nem ilyen elesen...a foto meg vagy 5 centis, nem beszelve a legutobbi 22 keprol, amit rontgenes nyomtatoval adtak kezemben...van egy halom kepem, csak eppen meg albumba sem tudom betenni...hacsak nem rogzitek moge feher lampakat
Tegnap -a terhesseg alatt eloszor- megmerettem e vernyomasom...nna persze semmi meglepetes...total alacsony. Azert talan nem korosan, de persze rogton alaposan utananeztem az alacsony vernyomasnak, mint bretegsegnek...haaat, total az ellentete vagyok az osszes tekintetben, kivalto okban, tunetben...majd aert ellenorizgetem. Azt mar regota tudom, hogy vannak olyan, hirtelen mozgasformak, meg a jogaban is pozok, amiket nem ajanlatos...ezeket erzesbol, tapasztalatbol eszrevenni...aztan erdemes nem figyelmen kivul hagyni, mint multkor, amikor beszedultem strechingen
POkica! Persze, hogy a harmadik baba is egeszseges lesz!!! Itt van egy csalad, akiknek 8 gyerekuk van (DUUUUUURVA!!!), es mind csodalatosak!