A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rózsa: Igen, a megmaradt szurit a hűtőben kell tárolni és csak másnapig használható fel. Iwiwen fennt vagyunk elég sokan, van egy kábelbarátnők nevű klub. Ott megnézhetsz minket. (Legalábbis aki már regisztrált.)

Kakti: Sajnálom a kutyusodat, de ezek a kis állatok olyan hamar rendbe tudnak jönni. A páromék nagy kutyáját ki kellett pakolni és már másnap ugrándozni akart, pedig kímélni kellett volna magát. És persze volt benne 60 kiló, úgyhogy alig tudtuk visszafogni.

Sting: Szerintem a kiskatonák már nem potyognak ki. A beágyazódás meg még később van, úgyhogy ne aggódj. Persze nem jó ez a sok meló, de csak vége lesz egyszer a mai napnak is. Azért az jó, hogy tegnap még pihiztél, szerintem nem ezen múlik.

Kata: Hajrá holnapra!
vicky79
Budapest III. kerület

Kata: minden jót holnapra!!
havri1

Köszi mindenkinek!

Sting feljutottak, ne izgulj.

Kép
tigriske1978

Sziasztok!
Tigriske: Nagyon gratulálok, ez szuper tuti 3-as ikrek! :D :D

Kakti: Sajnálom a kutyusod, a mi kutyánk is kislány és tavaly volt a műtét az első éjszaka volt nagyon rossz (sokat sírt), de másnap már jobb volt. Kb. a 3. napon már rohangálni akart a kertben, úgy kellett visszafogni.

Sting: a lényeg, hogy nyugi és este majd pihenjél nagyon sokat

Havri: koszi a drukkot, remélem minden ok lesz holnap
woody

Sziasztok!

Bocsi, hogy elvoltam veszve egy jó pár napig, de a kórházi tartózkodásom miatt a munkámmal nagyon el voltam maradva!
Na annyi történt, hogy a sikertelen lombik után mikor meglátogatott a mesi, annyira görcsöltem, hogy azt hittem meghalok. A férjem próbált injekciót adni - mentős-, de hiába, sajnos nem segített. Mivel látta, hogy nagyon szenvedek bevitt a kórházba- bár ne tette volna. Sajnos a nőgyógyászaton nem csináltak semmit, de szó szerint semmit. Még jó, hogy volt ismerősöm a sürgősségin, Ő adott injekciót, hogy eltudjam viselni a fájdalmat. A legszebb az egészben, hogy mikor érdeklődtünk, hogy mikor mehetek haza a doki a következőket mondta: Én egy felelőtlen beteg vagyok, aki nem tartózkodik a helyén - könyörgöm minek, mikor semmit nem csinálnak, még egy rohadt görcsoldót sem adtak. Vasárnap az ügyeletes doki megvizsgált, mondta, hogy mehetek haza, de a zárót csak hétfőn kapom meg. Bementem hétfőn a záróért, hát azt hittem rögtön inkfartust kapok, ráírták a papíromra, hogy a therápia befejezése előtt a beteg saját felelősségére hazamegy. Na ennyit a szolnoki orvosokról.
Bocsi, ha egy kicsit hosszú voltam.

Tigriske!
Hatalmas gratuláció a 3-as ikrekhez. Kívánom, hogy mind a 3 baba szépen fejlődjön és ne okozzanak sok rosszullétet.

Kiss angyal!
Hajrá 2. inszem. Remélem szerencsével jársz!!!!

Woody!
Szorítok Neked holnapra. Biztos minden okés lesz!

Sajt@!
Várjuk nagyon a képeket a kéróról. Teszteltél? És mi lett az eredmény?

Kakti!
Sajnálom a kutyusodat! Remélem hamar meggyógyul. Küldök neki egy kis buksi simit!

Sting!
Este azért pihizzél. Nagyon sajnálom, hogy dolgoznod kell ebben a melegben. De lehet, hogy ezért lesz sikeres a beavatkozásod!!!!

Csézjang!
Halkan, de gratulálok. Aztán gyere a beszámolóval.

Puszi:
Ildi

gyoreneildi

Sziasztok,

Kakti:szegény kutyus :( az kutyumat is ki kellene pakolni,mert állandóan álterhes és nem fogan meg neki a baba...és ettől az álterhességtől beteg lehet nagyon...már 2-szer kiakarták pakolni,de annyira bőgtem,hogy elzavartak :oops: még hál istennek nem volt,meg nincs is baj,de jobb nekik,ha túl vannak ezen a műtéten :( ránk még vár ez az élmény :shock:

Havri:velem minden rendben,pénteken megyek a 2.inszemre...remélem ez sikerül :D

Sting:ott vannak már a srácok ahol lenniük kell...most még kb 3 napig ők is sétálgatnak kéz a kézben a tüszőiddel és utánna kezdődik a beágyazódás :) persze gondolom nem írta rá a doki a záródra,hogy egyedül vigyél egy éttermet a 40 fokban :( próbálj meg azért vigyázni magardra,és igyál sok folyadékot :!:

Ildi:sajna M.O.-n a legtöbb helyen ilyen a hozzáállás ahogy veled foglalkoztak :evil: még szerencse,hogy tudták,hogy mentős a férjed,mert ha nemegészségügyi dolgozó lenne akkor lehet,hogy ki is takaríatták volna veled a korházat...

Woody:holnapra sok szerencsét :D kellenek az oviba a gyerkőcök,ez lebegjen a szemed előtt!!! :D
kiss angyal

Sziasztok!
gyoreneildi

Szoval szörnyü ami ebben az országba van az egészségügyel.Ha mész az orvoshoz nem foglalkoznak az emberel ha pedig nem idöbe mész majd nem leszidnak mért nem hamarább mensz!!De az a lényeg jóbban vagy már! :lol:

Kisangyal:
Pénteken inszem akkor nagyon szoritok neked!! :wink:

Cséz:
Mizus veled? :roll:

Én meg jártam az orvost a hallójárat össze van kicsit szükülve gyuladásom van egyenlöre kenöcsöt kaptam mert mondtam mi a helyzet és igy nem irt ki gyogyit.A köhögésemmel meg azt mondta tüdögondozoba kell mennem és kérnem kell a házi dokitól beutalot mert emit nem adtak és utána idöpontot kérni és ki tudja mikor mehetek akkár addig meg is fuladhatok! :oops: Sajna ez van!!Na megyek mert mindjárt itthon van a Drágám! :lol:

Kép
rózsa11

Rózsa:gyorsan kérjél időpontot nehogy inszem után,mikor már ott lapul a hasadban a baba akkor csináljanak tüdőszűrést :shock:
köszönöm a drukkot is :D

Sting: küldtem privit :D

Sztyopane: neked is ment a privi :D
kiss angyal

Ildi:
Az ilyen orvosokra, kórházakra kéne felhívni a figyelmet a médiában. Ezek nevezik magukat orvosnak???
Sajnálom, ami veled történt, de remélem most már jobban vagy :)

woody:
Minden rendben lesz, nyugi :)

kiss angyal:
Hát persze, hogy sikerülni fog!!! Az első csak a bemelegítés volt :wink:
szurkolok péntekre:)
havri1

Sajt:???

Kpn:hogy vagy?
kiss angyal

sziasztok csajok, kiss angyal, kicsit fájdogál a hasam, ma vagyok a 12. napon, mindkétszer így fájt 2 napig és megjött. megbeszéltük a zurammal, hogy megyünk még egy kört :lol:

kakti, szerencsére ezek az állatkák gyorsan gyógyulnak és felejtenek :D

sajt, télleg itthagytál minket lógva??? :shock:

sting nyugi, tizensok napot kell még túlélned, ne stresszelj már az elején ennyire :wink: :lol:
kpn

sziasztok

én is ott voltam tegnap, és holnap van a 2.inszem nekem is.
A dokim aláiratott egy papirt velem, mert "többes"terhesség jöhet számításba, lehet hogy tigriskét követjük, 3 szép tüszőm van......
Megkérdezte hogy vállalok-e iker terhességet? mondom : persze, majd hatásszünet és megkérdezi hogy : és ha hárman lesznek?
mondom: azt is , hát persze.... csak legyen/ek....
szóval megjött az eredménye a napi 2 merionalnak és mellé 11mm az ágyikójuk :) lesz hová beágyazni nekik.

bocs hogy tegnap nem írtam de kimentünk utána a kertbe és ott nincs internet.

Woody- holnap találkozhatunk?
írj privit hogy mi az igazi neved és ki a dokid?

az inszemről annyit, hogy én 11-re mentem és alig öltöztem át már szóltak is hogy menjek le a műtőbe, és a héten csak a Zeke és Szűcs doki van, a többieknek is ők csinálják a beültetéseket.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Lukácsné: gratula petikékhez! És holnapra mennek ezerrel a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kpn: nem kell a tovább menetelről beszélni, mert nem lesz rá szükséged :D

kiss angyal: most én irigykedek rád mert neked apa jön holnap, nekem meg csak pénteken. :cry: :lol:

woody: holnapra neked is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!

rózsa: vigyázz nagyon magadra és gyógyulgass. Pihizz sokat

sting: a helyzethez képest ahogy tudsz pihenj és ne izgulj a skacok többé nem hagynak el :lol: :lol: :lol:

kakti vicky tigriske: hogy vagytok? Hogy bírjátok ezt a hőséget?

Kép
sztyopane

Kismamik meg leendö kismamik hogy birjátok ezt a melegett ?mert engem már kikészitt!!

Kép
rózsa11

Köszi a kérdéseteket, eglsz jól bírom a meleget. Az irodában légkondi van. :) Csak amikor hazafelé jövök és kiraknak a légkondis kocsiból, akkor azért szenvedtem rendesen.

Drukkok mennek a jövőbeli kismamáknak. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Lukácsné küldtem neked privit. :D
woody

woody
válasz ment
holnap találkozunk remélem

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Utálom a meleget! :evil:
De most itthon ápolom a kislányomat (Zserbót), így a héten már be sem megyek. Holnap reggel elugrom a védőnénihez, este a házidokihoz, aztán a nap többi részében megy a ventillátor! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt mindenkinek!

Lukácsné Woody: mennek a drukkok, aztán Misi bácsival csak óvatosan :lol: :lol: :lol:

Kakti: Zserbó ,hogy van?

szép napot mindenkinek

Kép
sztyopane

sziasztok

köszi a drukkokat.
mi ma megyünk nyaralni, ahogy végeztem majd délután indulunk,
majd onnan írok nektek, későn este.
vigyázzatok ebben a nagy melegben magatokra kismamik és leendő kismamik.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!
Lukacsne!
Jó nyaralást és pihenést nektek!!!Élvezd minden percét!!És megy a drrukk ezzerel !
Woodnak is!!!
Kakti!
Ti csaldi házban vagy panelba laktok? Enged le a róllokat olyan 9 óra magasságába és egy kicsit hüvösebb lesz.Mi is igy csináljuk nálunk elég jó hüvös van a lakásba!Birod a ventillátort?Én nem ert be gyulad a szemem meg egyszerüen nem.
Még ma is mennem kell ebben a melegbe az orvoshoz.

Kép
rózsa11

Lukácsné Jó nyaralást nektek ,pihenj sokat! Hova mentek?

Rózsa: kitartást az orvosokhoz!

Kép
sztyopane

Sziasztok!

A meleggel elvagyok, az irodában nekünk is van légkondi, de szinte állandósult a hányingerem, mondjuk szerencsére nem hányok. Szóval elvagyunk csak szép komótosan.

Sok +++++ küldök minden leendő kismaminak a beavatkozásokhoz.

Kép
tigriske1978

Jó reggelt mindenkinek!

köszönöm szépen a vigasztaló szavakat csajok!
bár ténleg a helyükre mennének a kis srácok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tegnap komolyan elhagytam a bugyogómat is.........
rengeteg ember ment ki ekkora melegbe a tóhóz strandolni...
olyan picike babákkal hogy csak lestem.. :? :? :? :?

na mindegy!ma itthon vagyok meg holnap is csak szombaton dolgozom újra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiss Anyal:küldtem privit neked!
egyébként neked holnap lesz a beülti??????

Tigriske:gondolok rátok sokat hogy milyen szép nagy család lesztek....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vigyázz magatokra....

Kaktikám:szegény pici lány!én is annyira tudom sajnálni ezeket a kis szaros kutyákat...
ha már csak nem olyan eleven az enyém is már lesem mi a baja....
de hamar túl lesz rajta...
te is vigyázz magadra okés????

Drága Vicky:remélem ti is jól vagytok!meddig szándékozol dolgozni???

Rózsa:édes pofám:szegénykém!ténleg van bajod!de mihamarabb intézd el nehogy akkor keljen orvosokhoz menni mikor ott a lurkó a pociban.....

Lukácsné:jó pihit neked :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Woody:csütörtökön inszem????húúúúúúúúú
mennek a drukkok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

neked is az első jól tudom?? :lol: :lol:
sting1982

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1247738914.6188.jpg[/img] [/img]
sting1982

nekem ő az imádott kis kutyóm....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sting: Ha minden jól megy, akkor karácsonyig szeretnék dolgozni. Utána már pihi. Jól vagyok, egyre kevesebb a hányinger, de van helyette éjszakai pisitúra. Utána meg alig tudok visszaaludni.

Woody: Remélem lassan túl vagy az inszemen és otthon pihizel.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:hát szerintem inkább pisi mint hányás vagy hányinger nem :oops: :oops: :oops: :oops:
sting1982

sting: Ebben egyet értünk, csak ijesztő, amikor így elmúlik. Mindegy, valamin mindig tudok parázni. :)
vicky79
Budapest III. kerület

gondolom mindig van min!
:shock: :shock: :shock:
sting1982

Parázás? Most már örökre lesz min... :)

A rolók lehúzása jó ötlet - épp csak nincs nekünk olyan. :) Amúgy lakóparkban lakunk. Megy a ventillátor, ha kell...

Megjártam a védőnénit. Nagyon kedves volt, mért vérnyomást meg egyebeket, amit most nem részletezek :?, aztán kezembe nyomott jó sok olvasnivalót, meg a ronda kiskönyvet. :)

Vicky pisitúrái ismerősek. Éjjelente átlag 3-4-szer kelek fel pisilni. És nem csak az érzés. Minden alkalommal annyit pisilek, mint egy sörösló. :) De csatlakozom: inkább ez, mint a hányinger, hányás.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok! Újra itt!
Vártam, és vártam és tegnap azt hittem végre megjött, amire vártam....de nem úgy igazán. Holnap megyek a BMC-be, hátha végre okosabb leszek. Eléggé kételkedem benne,de állítólag a remény hal meg utoljára....

Kép :cry:
emeske

sziasztok

megvolt az inszem , de Apa tiszta spermája csak 4milla lett remélem azért sikerül.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Pécsre megyünk most indulunk mert ebben a melegben nem mertem hamarabb indulni, meg aludtam egy kicsit jól esett.

majd írok onnan

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!
Hazaértem. Most ebédeltem és majd megyek pihizni.
Minden rendben volt. Reggel 10:45-re értem oda, mivel mondták a férjemnek, hogy fél 11 és 11 között már mehetek is. Viszont csak 12:30-kor volt az inszem. Találkoztam Lukácsnével,vele vártam a beavatkozásra. Előbb engem hívtak és utána jött ő, mivel most nekem is Szűcs doki csinálta. Sajnos nem volt ágy csak egy széken tudtunk ülni utána 25 percig. Majd felmentünk a zárójelentésért, de ott is várni kellett, mivel az újakat vette fel a doktorúr. Azt mondta a doki, hogy férjem sperma eredménye jó volt és aug. 3-án kell menni tesztelni. Remélem + lesz majd a tesztem! :D :D
woody

Sziasztok!!!

Woody: u.h-t csináltak inszem előtt közvetlenüL?
kiss angyal

Sziasztok!
Wood,Lukacsne:Megy a drukk ezzerel hogy sikerüljön!!!

Drága Böbém!
Nagyon aranyos kutyusod van!!!Pihizzél is amenyit csak birsz!
Meg jártam az orvost nem találtak semmit hálla a jó istenek nem kellet idöpont sem.Mondtak egy pár dolgok miért lehet a köhögés.Igazándiból ott vagyok ahonan elindultam.Csak anyival jóbb hogy nincs semmi.Mondtam a dokinönek majd akkor meg találják ha beleszek hozatva mert fuladozok!Ráadásul a balta is kissé bele ment a lábamba,mert dolgozgatam a kertbe.

Vicky!
Majd meg láttod hogy birod a terheségett de ha már valami nem jó akor tesék otthon maradni!!Tudom a tápénz kevesebb de ne folytasam tovább.

tigriském!
Nagyon vigyáz magatokra!!!
Puszantok mindenkit!

Ui:Csézröl tud valaki valamit??? Kép Küldök nektek egy kis hüsitött!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rózsa11 2009.07.16 16:14-kor.

Kép
rózsa11

sziasztok csajok!

Woody, lukácsné: ügyesek vagytok!!! Akkor augusztus 3-án dupla zebra teszt lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök jó

kiss angyal: merre vagy? Inszem előtt lépsz le tőlünk?

sajt@: na mi van a tesztel???? Itt hagysz minket lógva!?! Strandon milyen volt?

Kép
sztyopane

Sziasztok !

Én is megjártam a BMC. De mát lassan ott tartottam hogy hazajövök.
Reggel 7-kor már ott voltunk, az én számom volt a 7. a kockásfüzetbe. 8 óra előtt már ültünk a vizsgáló előtt, de jó hamar végzünk. Miután a doktotnő nem volt mondtam, hogy Zeke dokihoz szeretnék menni. a kartonomat be is vitték , de már 10 óra körül olyanok is rég végeztek akik bőven utánam jöttek. Szóltam a recepción, hogy biztos hogy bekerült a kartonom, mondták, hogy igen, de nem néztek utána(azt hiszem Tünde volt). a következő Zeke asszisztense volt akit megkérdeztem, ő nem találta bennt a katront. Ekkor már a férjem tök ideg volt, persze én is, és mentünk Irénkéhez , aki végül megtalálta fenn az emeleten Szűcs dokinál. Valaki kihozta Zekétől és áttette a Szűcs dossziéjába abból a megfontolásból, hogy két éve nála voltam. Mire ez letisztázódott midjár negyed 12-nél jártunk és Zeke elment, és már 1 órakor be is kerültem ( közben már a sírás kerülgetett az idegtől) És még nincs vége :
A doki azt mondta, hogy nézzük meg jövő héten szerdán, hogy spontán mennyi tüsző indul és majd azokat fogja felturbózni hipp-hopp, mert hát 2 évvel ezelőtt is csak egy tüsző indult meg a lórúgásnyi adagra. Szóval most megint várhatok még majd egy hetet, hogy mi is lesz ebben a ciklusban.
Bocs, hogy kicsit hosszúra sikeredtem, de muszáj volt kiírni magamból...

Kata
kata0411

Szia Kata! Hát nem irigyellek a mai napért, nem volt semmi. És akkor nem is kaptál semmi szurinak valót? Nem baj, hogy hosszú voltál azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak. Elmondom, hogy mi lesz ebben a hónapban: hát az, hogy kismami leszel úgy hogy nyugi!!!!!

Csézjang: hova tűntél, voltál már dokinál?

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Woody:gondoltam rád ma!!!!!!!!!!nyomtam a ++++++++energyt feléd ám :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

egyébként nálam nem volt uhu inszem elött pedig vártam hogy valamit néznek de semmit :? :? :?

Kata:te kis szegény!jó kis történet ez a tied :? :? :? :?
de kitartás.....

Rózsa:jó hogy nem találtak semmit de mégis valami megoldást nem mondtak....hogy ne fulladj ennyire :? :? :? :?

Lukácsné:az a 4milla is elég!csak egynek kell célba érnie :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: jó pihikét
sting1982

Böbém!
Semmit ugyhogy igazábol minek menyünk orvoshoz?Ezek után!Pusza

Kép
rózsa11

Nincsen uh.inszem elött nekem sem nézték de igazándiból meg kénne nem?

Kép
rózsa11

Mért nem megy a szám a vonalzomon?

Kép
rózsa11

Lányok!
Nem tudom tik kerestetek-e már munkát kiegészitöit neten?Én most nagyon bele lendültem csak olyanok vannak fent hogy fizesé enyit menyit.Tudom ez is egy nagy be csapás de azt nem tudom meg érteni miért ilyen szemetek az emberek hogy igy kihasználják a másikat aki ténleg szeretne mellék keresetet keresni.Bocsi az ilyen kitörésért!! KépMegyek mert mindjárt itthon van a drágám!Puszika mindenkinek!!!

Kép
rózsa11

Sztyopane !

Hát nem kaptam semmit, de nézzük az előnyös oldalát: lehet hogy így olcsóbban megúszom. "Házilag" rásegítek egy kis barátcserje kapszulával és méhpempővel.

Most pedig még elugrok a boltba és veszek egy dupla csokim Magnumot, mert megérdemlem :lol:

Kata
kata0411

Sztyopane !

Hát nem kaptam semmit, de nézzük az előnyös oldalát: lehet hogy így olcsóbban megúszom. "Házilag" rásegítek egy kis barátcserje kapszulával és méhpempővel.

Most pedig még elugrok a boltba és veszek egy dupla csokim Magnumot, mert megérdemlem :lol:

Kata
kata0411

Ez most 2x ment el.
Szórakozik a gépem, nem bírja a meleget

Kata
kata0411

De lehet , hogy ez most meghozta a szerencsémet :

Enyém a laptető :lol:

Kata
kata0411

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: