A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

:D
hát a felső, viszont a kép miatt olyan jó, hogy ez is itt van :roll:

Viszont én már itt se vagyok, kikészített a reggeli fél hatos ébredés (és még így is késtem a jelnyelvről!) :shock: :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Tőlem lehet akár 3 vonalzód is! ;)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

sziasztok!

Lívia már két napja egyész nap sikongat :D olyan édes gondolom próbálgatja a hangját.
sztem nekünk lassan kibujik az eslő fog is, tegnap úgy éreztem mintha már valami karcolná az ujjamat ....

Mikor lesz legközelebb tali? én is nagyon szeretnék ottlenni már végre

hoztam pár képet: Kép Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

szóval egész nap :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

helló

nem mentünk végül bnőzni, azt nem is mondtam, h oltás után mentünk volna. Ma kapta a 3 havit, 4 hónaposan 8) tök jól tűrte és kaptunk direkt erre az oltásra való homeóst. Aztán rohantunk haza, megfürdettem, h kicsit lehűljön. remélem nem fog belázasodni.

4 hós adat: 6840 gramm és 70 :!: cm

Hát, erpé, Kata súlya miatt én sem aggódnék :lol:

A doki a pneumococust csak 1 éves kor után javasolja, úgy tapasztalták, h gyengül utána az immunrendszerük és elég akkor, ha már közösségbe mennek.

Végre Moncsi vmi jó is történik veletek! Lizi is egész nap magyaráz a nagylábujjával a szájában

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Helló!
Örülök, hogy a mozi jól sikerült, addig még visszaolvastam. Igyekszem majd a többit is, csak mosok, pakolok, úgyis itthon marad vmi. :lol: :lol: Remélem Peti jobban van, Lizivel egyetemben. Tábla a másik gépen van, úgyhogy adatokat majd lécci privizzétek, mert már nem tom mikor tudok majd gépközelbe jönni. Holnap Zsolti itthon, Botit elviszem életében először fodrászhoz 8) , aztán kocsicsere (anyuéké nagyobb), kicsi parti még a haverjával, aztán el is ment a nap.
Legyetek jók, sztem kukkolói státuszt veszek fel! :evil:
Szép időt a nyaralóknak (Katkáékon és rajtunk kívül nem tom megy e még vki)!
:wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jó pihit kukli!!!!!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kukli, nagyon jó nyaralást!

Samu beteg lett, tegnap estére 38,5 fokkal indította a dolgot, ma reggel hasonló (kicsit magasabb) lázzal, így már megjártuk a dokit is (pontosabban a helyettesét). Szerencsére előttünk csak egy valaki volt, így nagyon hamar végeztünk.
Tüszős mandula gyulladás, úgy tünik, ezt évente egyszer (vagy kétszer) benyaljuk. Az első is nyáron volt 1 éves kora után. Kapott antibikát. Kata egyelőre OK, remélem, h így is marad.

Nemlajos, amíg nem 10 darab vonalzót sokakoztatsz fel az aláírásodhoz, jöhetnek :) Max azt hisszük, h úton van a következő csemete :)

Hívott ma a főnököm, hogy ha van kedvem, mehetnék szeptembertől dolgozni... Hát majd meglássuk (ez nem az egyetemi, hanem a tanácsadói énem). Pénz persze jól jönne, de adhatnának hozzá valamennyi időt is. Meg így tuti kell nekem is bébiszitter.

erpé

Papillon írta:
[quote] írta:A doki a pneumococust csak 1 éves kor után javasolja, úgy tapasztalták, h gyengül utána az immunrendszerük és elég akkor, ha már közösségbe mennek.

- Ezen derültem egyet :) Nálatok a doki javasolja a pneumococust? :D Nálunk a védőoltást ellene :D

Kata is azért kapja most a Prevenart, mert van nagyobb tesója, aki majd a bölcsiből, oviból hozza szépen haza ezt a bacit. Ld pl. a mostani esetet, a tüszős mandulagyuszi kórokozója is ez.

erpé

erpé: tudod te miről dumálok

jobbulást!!! :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok

basszus, aki még nem volt ma kinnt, az ne is menjen. k*rva meleg van. Mi megjártuk már a pátyi lovardát 11 órakor. Persze gyerekeket elfelejtettem bekenni, de nem látok rajtuk még semmit (mondjuk itthon kidőlt mind a kettő). Éééééés, én se tudtam megetettni Esztit csak hazafelé induláskor a kocsiban. Lili haláli volt a lovon, akkora élmény ez most neki, vettem is egy 10 alkalmas bérletet.

Na megyek palacsintát sütni

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Mi reggel voltunk korán a dédimamánál. fél 11re értünk haza, de én már akkor meg akartam halni a melegtől. Még indulás előtt bekentem a gyerekeket, de azért takargattam Lilit. Levi már csoki barna :)

Most viszont ha hazaér a párom, kimegyünk a szigetszentmiklósi strandra, hátha nekem is sikerül majd lehűtenem magamat :)

Erpé: Jobbulást Samunak, remélem jövő hét elején esetleg össze tudunk találkozni.

Ardyn mikorra szervezzük a talit?
Mi jövő pénteken elutazunk, de szerdáig ráérek.

Kukli jó nyaralást Nektek!
Vica kitartást. Levi is elviselhetetlen itthon. Ma reggel már mondta, hogy ő menne bölcsibe :) (gondoltam magamban bár mehetnél :) )

Lilit holnap viszem gyógytornászhoz aztán oltásra, utána csinálhatok rendet a szülőire :)
Lilike pár napja nyögdécsel amikor a hasát puszilgatom. Ha jól emlékszem Levinél is ez volt a kacagás előzménye :) már nagyon várom :)

Nem tudom mit akartam még írni, nézzétek el nekem ha valakit kihagytam, de nagyon meleg van

Kép

Kép
gabka77

palacsintát sütni???
Te napszúrást kaptál! :shock: :D

Jelentem, én neki vagyok keseredve...
Van, aki homeóst is kap oltás utánra, az én dokim meg száradó, ekcémaszerű bőrre hintőport, a védőnő meg pont az ellenkezőjét, a gyerek meg már egész testén rinocérosz.
Holnap elmegyek a dm-be, és veszek fürdetőolajat, azt többen (a védőnő is) javasolták.
Bár ugyanez a védőnő jövő héten szteroidos krémet akar adni, ha nem javul Döme.
Hát lóf*szt! :evil:

A vonalzóm meg összevontam :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

meg egyébként is, hintőporoztam a gyerekem, amit letüdőz, meg kiszárítja, johnson babaolajjal kentem, ami allergizál, a gyümölcseink otthon is permetezettek, ehh... hát LEHETETLEN mindent jól csinálni :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Máténak is vannak a combján foltokban ilyen száraz helyek...
Nemlajos én azt mondom, hogy se a doki, se a védőnő nem tudja, vidd el inkább bőrgyógyászhoz! szerintem én is ezt teszem!
vagy én elmegyek, és majd mondom... :lol: :wink:

Kukli
jó nyaralást! fotózz sokat!

Erpé
jobbulást Samunak! szegény, ilyenkor betegnek lenni... :roll: :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

mi ma Alma koncerten voltunk a Mammut Kaméleon Club-jában. szuper hely!!! a színpad előtt babzsákfotelek vannak a gyerekeknek, a szülők ülhetnek széken, az ajtóban üdítőt adnak mindenkinek, 1000 ft volt a jegy! ide megyünk máskor is!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kuklika jó nyaralást!!

Erpé, ha Szeptembertől mennél, a szopit hogy oldanád meg? vagy akkor csak reggel, este van már szopi 6 hónap körül? én ezeket annyira nem értem még, mint ahogy a hozzátápikat sem, van könyvem, de nem tudom hogy mikor mivel kezdjem, vagy majd ráérzek? azt mondta a védőnő, ha cicin jól fejlődik 6 hóig maradhat csak a tejcsi, de utána? :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Moncsi, jó kis duci már Livi baba :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

jobbulást Samunak!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Gyöngyi, küldesz a palacsintából? én olyan lusta vagyok ma :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea
utána általában a délelőtti szopi helyett szoktak adni valamit, mondjuk gyümölcsöt (először almát). persze az elején szopi mellett, mert az a két kanál alma nem helyettesíti a tejet. de ha már megeszik egy tálkányit akkor el lehet hagyni egy etetést. aztán jön az uzsonna, azaz a du-i szopi elhagyás, majd az ebéd. a reggeli meg az esti elég sokáig meg szokott maradni... az szerintem már tőletek függ, hogy meddig szeretnétek (te is és Maja is)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

én is olyan éhes vagyok, de nem akarok főzni vagy sütni, mert attól is melegebb lesz...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bea, még nem tudom. Én biztos nem úgy megyek vissza szeptembertől (ha egyáltalán), hogy napi sok órában, hanem heti 2-3 nap munka, aminek a nagy része itthonról megcsinálható. Esetleg egy-egy tárgyalás, megbeszélés miatt kell majd elmennem, de az csak néhány óra, és ez nem rendszeres.
Hozzátápi: ahogy Csibb is írta, legtovább a reggeli és az esti szopi szokott megmaradni, de ezek pont nem befolyásolják a napközbeni tennivalót. De ősszel még biztos bőszen szopizni fog Katababa (nemcsak reggel és este), szóval csak nagyon fokozatosan vállalok bármit is, és főként csak itthonról elvégezhető cuccokat.

Csibb, nagyon jól hangzik ez a Kaméleon Klub, tudsz dobni egy linket? Ahol lehet látni a programokat.

Gabka, Lilit miért viszed gyógytornászhoz? Már lehet, h írtad ám...
És igen, jövő hét elején összefuthatnánk. Akár szélesebb körben is. Csajok, egy tali? Hétfőn vagy kedden?

Nemlajos, szerintem is vidd el bőrgyógyászatra Dömét. Mi egyébként ilyenkor bőszen kentünk Samu bőrét testápolóval (Neogranormon), de a gyógyszertárakban lehet kapni olyan testápolót, ami mentes mindenféle adalékanyagoktól és jó a csecsemők bőrének. (Párom húga ekcémás, ő ilyet használ.) Jó még nagyon a Babé testápoló babáknak, de az sajnos horror árban van... Ha van esetleg magán egészségpénztáras számlátok, akkor lehet arra venni.

erpé

A neogranormonra direkt rákérdeztem, azt mondta, az nem erre jó...
Bőrgyógyász meg... ahhoz nem beutaló kell?
Sima bőrgyógyászhoz nem szívesen vinném, mégiscsak csecsemő...
ehh...
meglátjuk a dm-es fürdetőt...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: nekünk a dokinő felírt speckó krémet erre, van még egy csomó. Úgy adnék belőle. Amúgy ha sima olajjal bekened az is jó, igen, étolajjal, vagy olívaolajjal. A gyógyszertárós mondta, h ugyanazt a sima étolajat rakják bele az üvegcsébe.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

( a gyógyszertáróst tényleg hosszú ó-val kell írni?)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos, a bőrgyógyászat az a szakrendelés, ahova nem kell beutaló. Itt Csepelen lehet időpontot is kérni telefonon, így nem kell várni (sokat) ha kicsivel mész.
De amit Papillon írt, sima olaj is jó. És ekcémás tüneteknél a masszív hidratalás a lényeg! Szerintem csak a fürdető nem elég, biztos kell testápoló is. Én bemennék egy gyógyszertárba. De most befogom, a 'tudásomat' a párom hugától szedem :) Egyébként itt a csepeli szakrendelőben van egy nagyon jó bőrgyógyász nőci (sokan dicsérik), akiről tudom, hogy nem ad (vagy csak legvégső esetben) szteroidos krémet ekcémára, pláne nem csecsemőknek, hozzá jár a párom huga is. Szerintem a Gubacsi hídtól nincs messze nektek sem az itteni szakrendelés :) Ha gondolod, megírom pü-ben a doktornő nevét és a telefonszámot, ahol lehet időpontot kérni.
É

erpé

erpé, köszi, ha elfelejteném, akkor rám szólsz még?
Holnap veszek fürdőolajat, meg benézek a gyógyszertárba is, valami testápolóért.
Aztán ha nem jön be, akkor jövő héten doki.

Az a baj, hogy pont a bőrbetegség az, amit nem lehet távgyógyítani, én meg ezek után nem nagyon bízok az orvosokban sem...
Patthelyzet.

Papillon drága, nem, nem úgy kell :D Miért gondolod? 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Petiapu Bano féle (és csak ez!) körömvirágos hidratáló krémre esküszik. Dani ekcémáját ez hozta helyre. Danin folyton vannak foltok, kiütések stb. És ez a krém szinte mindenre jó.

Erpé: Szegény Samu és szegény ti, ebben a hőségben. Magas a láza? Irtó nehéz lehet ez így... Jobbulást neki!

Gabka: Kitartást Neked is. Bizony nem könnyű ebben a melegben kibírni 2 kicsi gyerekkel.

Gyöngyi: Engem ez a pátyi lovaglás érdekel.... Mikor lehet menni, mennyibe kerül., mennyit foglalkoznak a gyerekekkel.... légyszi írjál róla!

Én ma Petivel a Balatonon voltam. Tök szupi volt. A lányokat látogattuk meg. Már nagyon hiányoztak, egész feltöltődtem. És sokkal könnyebb a hőséget a Balcsiban elviselni.... :wink:
Peti is fürdött kétszer. 8) Kicsit nehezen szokta meg a 23 fokos vizet, de szépen fokozatosan hozzászoktattam. Nagyon jól esett neki is a hűsítő fürdő. Utána mindig sokkal nyugodtabb volt.

RSZG: Hogy bírjátok a hőséget? És hogy megy a bolt ebben a melegben? Azt néztem, hogy sokan vannak, de a legtöbb család visz magának enni-inni és a vzibiciklis, ha 20%-os kihasználtsággal ment, pedig ez már főszezon! :shock:

Katka

katka22

Nemlajos
beszéltem a bőrgyógyász ismerősünkkel, hétfőn megyek hozzá, mondtam, hogy a combján vannak foltokban szárazságok, azt mondta, hogy hétfőn menjek, és addig pedig kenjem neki unguentum boraxat-tal. ez egy sima zsírosabb hidratáló, jó az egész testre, gyógyszertárban 300 ft körül van!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé
sajnos nem tudok linket, nekem is szóban ajánlották... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Na mire végigolvastalak benneteket addig Nimród éhes lett :?
úgyhogy csak annyit , hogy Kukli nektek jó nyaralást!! Hova is mentek, erről lemaradtam :oops:

Evés nálunk is hol gyakrabban hol sűrűbben van, de előfordul hogy 4 órát is kibír, de inkább gyakrabban. Ráadásul itt a szállodai szobában nagyon meleg van :( legszívesebben a folyosón aludnék. Amúgy nagyon jó kis hely, majd ha nagyobbak lesznek a gyerkőcök szerintem visszajövünk ide kettesben :D

Na ennyire futotta Nimród evésért könyörög :arrow:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hű, köszi az infót, banoklának a telefont ( :wink: ), most nagyon meg vagyok ám hatva, hogy mennyi jó ember van a világon 8) (a könnyeim ellen :D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kuklika: Jó pihenést nektek. Dobtam egy privit, nézd meg légyszi, ha van időd. ;)

Vica: Látom belerázódtál a nyaralásba. Majd utána otthon kipihened magad. Én is úgy szoktam. :lol:
Balaton melyik részén vagytok és meddig? Biztos írtad már.... :oops:

Csibb: Neked meg elfelejtettem írni, hogy Fanni mennyire ügyes lány! Nagyon profin szeli a medencét! 8)

Katka

katka22

nemlajos: a hibajavító így javított :? (firefoxé)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

jesszus :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bocsi, nem olvasok, csak ezt msot kaptam

" Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat :)))))))))))))

Anya és Apa Tv-t néznek mikor Anyu mondja : későre jár fáradt vagyok
megyek, lefekszem.
Bement a konyhába megcsinálta a szendvicseket másnapra,
elöblítette a popcornos tálat, húst vett ki a fagyasztóból a másnapi
ebédhez,
leellenőrizte a müzlis dobozokat, feltöltötte a cukortartót, tányért,
kanalat tett az
asztalra, bekészítette a kávéskannát másnap reggelre.

Néhány nedves ruhát betett a szárítóba egy adag ruhát tett a
mosógépbe,kivasalt egy polót. Felvarrta a lelogó gombot. Felvett néhány
ottfelejtett játékdarabot az asztalról, visszatette a
telefont a töltőre, a telefonkönyvet pedig a fiókba. Megöntözte a
növényeket, kiürítette a
szemetest és felakasztotta a törülközőt száradni.
Ásítozva és nyújtózva egyenesen bement a hálóba. Megállt az asztalnál írt
néhány sort a
tanárnak, kiszámolt egy kis pénzt a túrára előhúzta a szék alá rejtett
munkafüzetet.. Aláírta, megcímezte és felbélyegezte barátainak a
születésnapi képeslapot és írt egy rövid listát
a fűszeresnek. Mindkettőt a táskája mellé tette.
Aztán Anyu megmosta az arcát 3:1 lemosóval majd éjszakai krémet tett rá,
megmosta a fogát, lereszelte a körmeit.
Apa kikiált: Azt hittem, hogy lefekszel!
Már megyek- feleli.
Vizet öntött a kutya táljába kiengedte a macskát, majd meggyőzödött róla
hogy az ajtók zárva vannak és az udvari lámpa ég.
Mindegyik gyerekénél lekapcsolta az ágy melletti éjjeli lámpát és a Tv-t,
felakasztott egy inget, bedobott néhány koszos zoknit a szennyestartóba
majd
volt egy rövid beszélgetése a még fönt lévővel, aki még mindig a háziját
csinálta. A szobájában beállította az ébresztőt,
kitette a másnapi ruháit, sámfát tett a cipőjébe. Még 3 dolgot adott a 6
legfontosabb
megteendő dolog listájához.
Elmondta az imáját és elképzelte a befejezését a jövőbéli terveinek.
Ezalatt az idő alatt Apa lekapcsolta a Tv-t kihírdette hogy nincs semmi
különös tennivaló. Megyek aludni. És ment.. minden egyéb gondolat nélkül.
Van itt bármi különleges?
Tudod már a nők miért élnek tovább..?

MERT MI HOSSZABB HASZNÁLATRA LETTÜNK CSINÁLVA..... és az egyetlen ok,
amiért nem halunk meg hamarabb az az, hogy túl sok tennivalónk van!!!
Küldd el ezt 5 fenomenális nőnek,
imádni fogja!
Aztán.... " IRÁNY
ALUDNI!!!" "
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos: én az olivaolajra szavazok. Az mindenre jó, igaz az illata nem a legjobb :)

Erpé: úgy látom senki nem kapkod a tali után. Beszéljünk meg valamit és aki akar csatlakozik. Mondjuk én nagyon szeretnék Adryn-nal talákozni, remélem közbeszól, hgy mikor legyen a tali :)

Most délután strandoltunk egyet, nagyon szupi volt. A fiúk rengeteget csúszdáztak. a páromról még a szemüveg is elveszett, de egy hős kisfiú kibúvárkodta neki :)

Egy ilyen Alma koncertre szerintem mi is beneveznénk.
Csibb szólsz nekünk is legközelebb?

Ma már Levi is egész elviselhető volt, níilván kell neki is pár nap, hoyg megszokja, hogy itthon azért kicsit más a rendszer, mint a bölcsiben.

Kép

Kép
gabka77

Ja és persze elfelejtettem válaszolni Erpének:

A helyi ortopéd doki szerinte minden rendben van Lili csipőjével, mégis van egy kis ránc asszimetria a combikáin.
Anyósnak van egy homeopata gyerekorvos ismerőse, aki minden apró hibát kiszúr a gyerekeken és ő vette észre.
Aranyos volt az a gyógytornász csaj, aki annó Levit is kezelte. Ma hívott, hoyg holnap reggelre lett egy lyuk, tudunk-e menni. (Egyébként 2-3 hónap a várakozási idő).
gabka77

hát, vessetek a mókusok elé, bekentem popsikrémmel a gyereket...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Inkább fürdető krémmel, az hidratál....

Katka

katka22

azzal fürdés közben kenegettem.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok

Kukli: jó nyaralást :D jó amit bemásoltál :D és tényleg mennyire így van!!! :lol:

Nemlajos:
popsikrém az nem ekcémára való hanem bőrpirosodásra. akkor már tényleg inkább fürdetőkrém vagy olaj. Nico-nak is olyan két karján kb 2-2 centis helyen a bőr, én fürdetéskor is fürcsikrémet nyomok rá és utána is azzal kenem még be extrába. van babaolajam is, de oda most csak krémet tettem.

tali: nagyban attól függ hogy Mic mikor tud jönni. megvan hétfőre a jegye, de melólehetőség közbeszólhat. (szorítsatok hogy bejöjjön :) ) ha bejön a meló akkor csak kb 2 hét múlva tud jönni tehát addig én még szalma lennék :D valami olyan nap kellene amikor mást is tudok intézni.. ne csak felautózni 200 km-t aztán vissza :roll: kitalálom. Gabka te mikor leszel nyaralás után legközelebb? ha hétfőn mennem kell micért a reptérre akkor előtte vagy utána összehozhatnánk egy talit, de a hétfő Papillonnak nem jó. meg nekem sem tuti még ugye hogy kell mennem. amint megtudom írom, és összehozunk valamit :D

KépKép
KépKép
adryn

Kuklika : :lol: :lol: 8)

Nemlajos, nekem azt mondta a doki, amikor Maja ki volt száradva bőrileg(bár lehet nem olyan súlyos volt, mint a Döméé) hogy a hidrofiles mosakodót dörzsöljem el a kezemen egy kis vízzel és kenjem be vele a testét fürdés után még külön, napközben is, nekem nagyon jól puhítja, ha valahol kiszárad.

Csibb, Erpé köszi a hozzátápi választ!

Bea, Maja

Kép
bea1978

jóvan, akkor most már azért nem mosom le, holnaptól meg lesz más.
Most így jártunk, de legalább nyugodtan alszik.
A popsikrém is csak hidratál, meg nyugtat, nem? :shock:

Tali: én már nem mondok semmit, mostanában sose jó se az időpont, se a helyszín, na meg az időjárás se :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn: 3-án jövünk vissza, de 5én jön a barátnőm németországból és vasárnapig marad, szóval legközöelebb kb augusztus 10én leszek "szabad"
nagyon sajnálnám ha lemaradnék Rólatok, de persze megértem, hogy 200 km kicsit sok a "semmiért"

na kíváncsi vagyok a ma éjszakára, Lili kb negyed óránként felsír, de az sem jó neki, ha felveszem. szerintem melege van nagyon, de van egy minimális hőemelkedése is.
A holnapi oltást kihagyjuk, ezt már tudom

jó éjt mindenkinek én megpróbálok most egy kicsivel kissebb kanyarral eljutni az ágyig :)

Kép

Kép
gabka77

Mindenesetre javulást a kis Dömének!!

Nálunk ma ilyen meleg volt, mindent ledobtunk magunkról:(legalábbis alulról) :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

de szép!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Napról napra szebb ez a kis Maja! :wink:
Lesz vele még elég bajod :roll: