A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok,

megjöttünk! :D minden ok, Domibébi szépen növekszik, szokásos a helyzet most is nagyobb, mint kellene, ami engem kicsit megrémít, Dévisz meg nyugtatott, hogy magasak vagyunk és ezért van, bár nem neki kell majd megszülnie.... :wink: :D
Most vagyok az induló súlyomnál, Dévisz meg is kérdezte, hogy eszem rendesen, pontosan azt mondta, hogy adok ennek a gyereknek enni......??? :wink:

Melcsi,
miért te mikor érezted először? Neked nem fáj a derekad? nekem már most le akar szakadni :cry: Hogy bírod ezt a hőséget? Még dolgozol?

Julcsikám drága,
meg is sértődnék, ha nem hívnál és sms-nél!!!!! :wink: Azt mondták, hogy holnap- holnap után olyan erős a UV sugárzás, hogy nem hogy napra ne menjünk, de jó lenne ha egyáltalán nem mennénk ki és állítólag kismamikra főleg veszélyes..... Jó pihenést és vigyázz magatokra!!!!!

Puszi mindenkinek, megyek, mert kész van a tejbepapim!!!! :D :D :D

Kép
rencsi79

Szép Estét Mindenkinek!

Moncsiga!

Nagyon örülök, hogy sikerült, és hogy már Dobog a szívecske! :) Szuper érzés lehet! Remélem nemsokára én is megtudom! :) És köszönöm, hogy Te is szorítasz és gondolsz rám! :)

Szimbáék!
Szorítok nagyon, hogy az édes tüszők sokan legyenek, és természetesen megfelelő mennyiségben! ++++++++++++
Én már írtam párszor, de írom most is, hogy Én szeretnék Nektek is Szerencsét hozni! Egyszer az intézet előtt találkozunk remélem és akkor már én, mint Kabala is ott leszek! :)

Melcsi!
Válaszoltam! :) Hogy bírod a meleget egyébként! Én nagyon szenvedek, bár az irodában megy a klíma - amire allergiás vagyok - ott még elviselem, de az utcán! És nálunk annyi szúnyog van! A kutyákkal is tökre hamar fel kell jönni, mert őket is csípik és engem is! Bosszantó! Írtani meg persze nem írtják! :twisted: :evil:

Julcsi!
Jó Balcsizást! Aztán vigyázni nekem a csöppségre! :) Hajnal Puszil és persze gratulál! Most pénteken megyünk fagyizunk egyet, már alig várom. Majd jól kidumcsizzuk magunkat! Egyszer majd mi is összefuthatnánk egy fagyira?! Ja! És természetesen várjuk a holnapi ERŐS POZITIV TESZTET! :) ++++++++++++++

Melánia!

Eltűntél! Képzeld egyik nap az jutott az eszembe, hogy ha lesz lányom, lehet Melániának fogják hívni! :) Mit szólsz? :)

Legyen szép estétek!
Puszi Mindenkinek!

Ui.: Holnap is extra erős lesz az UVB sugárzás, úgyhogy aki teheti ne menjen ki a napra! Na hát én nem vagyok köztük! :(:)

Kép

KépKép
ercsikati

Rencsi! Pár másodpercen múlhatott, hogy nem "nyúltad le" a laptetőmet! :D
szimba

Na meg én is! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Szimba, akkor meg átadtam volna neked!!!!!! :wink: de így tökéletes!

Katám,
nagyon egy rugóra jár az eszünk, én is kérdeztem Melcsit a melegről meg a Uv sugárzást is írtam! :D :D :D
Meli egyébként a Balcsin van, tudod írta, hogy ma ott lesznek.

Kép
rencsi79

Rencsi!
Tudom, hogy ott vannak, csak akkor esett le, mire már megírtam a hozzászólást! :( Ez van, most már így marad!
A rugó tényleg igaz! A vonalzód pedig nagyon-nagyon édes. Olyan mint TE! :)

Kép

KépKép
ercsikati

ez tényleg nagy "küzdelem" volt :D :D

Kép
rencsi79

De drága vagy, olyan jó, hogy visszatértél!!!! úgy hiányzott a lelkes optimista Katám!!!!!! A elmúlt néhány napban(heten) hullámvölgyben voltál? NE add fel Katuskám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
rencsi79

Nem voltam hullámvölgyben inkább idegesített egy-két dolog és azt hittem bennem van a hiba! Aztán beszélgettem több Dévais fórumos lánnyal és rájöttem én NORMÁLIS vagyok! Túl tettem magam a dolgokon és inkább nem foglalkozom azzal a bizonyos dologgal! Most már megpróbálok többet itt lenni, mert a munkával is beértem magam nagyjából, de tudod, ha most nem jön össze, akkor újra előre kell dolgoznom, hogy újra szabira tudjak menni! :) Hát ez van! :)
Ami a feladást illeti: Nem adom fel! Addig amig nem lesz pocaklakóm nem fogom feladni! :)
Vigyázz magadra és Domi fiúra is! Egy pocaksimit küldök neki a távolból! :) Neked pedig egy, vagyis sok-sok Nagy Puszit! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ezt pedig ma délután találtam!

http://anyuci.hu/

Szerintem aranyos, és vannak hasznos dolgok is! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Rencsi,
De jó, hogy minden rendben volt! :)
És mekkora most Domi? A súlyát is meg tudják mondani ilyenkor?

Kata,
Tényleg jó, hogy visszatért a régi Kata!És persze, hogy normális vagy!!! :)
Hajnalt én is pusziom! És persze, mi is fagyizzunk majd egyet! :)

Amúgy vigyázok a csöppségre, bár most jól felidegesítettem magam :(
vjulcsi

Julcsikám,

min idegesítetted fel magad???? Én is azt kérdeztem, hogy mekkora, de nem tudta lemérni, mert nem fért rá a képernyőre....

Kép
rencsi79

A fejét tudta lemérni és az alapján mondta, hogy nagy. Megnéztem hogy kb mekkorák a 18 hetes babák, azt írta 20 cm és 200g....

Kép
rencsi79

Hűha, már 20cm? De szép nagy :)
Ez vicces, hogy nem tudta lemérni :)

Ááá, csak hülye Dijbeszedő, olyan tartozást keres rajtunk, amit már rég befizettünk, csak szerintem ők elnéztek valamit, de már bíróságon tart az ügy :( Holnap valszeg csak este tudunk menni Balatonra, mert férjem ezügyben fog rohangálni egész nap :(
vjulcsi

VJulcsi, ErcsiKati, Miciona, Chili, Kittikém, Rencsi! Nagyon szépen köszönöm az aranyos drukkolást. Olyan édes vagy Miciona, hogy azt kívánod legyen minden olyan mint Petikénél, hát a végeredményt tekintve nem bánnám, de sajnos az első pár hét Petikével se volt egyszerű, csak mivel ritka szövődmények történtek velünk, úgy határoztunk, hogy nem írjuk le a fórumra, nehogy még emiatt is feleslegesen idegeskedjetek jelenlegi és jövendő kismamik!

Kicsi Rencsi! Innentől nyugodtabb időszak lesz majd, nem kell az UH-kra várni, hogy megbizonyosodj róla minden a legnagyobb rendben van. Valahol olvastam, hogy kis magzatszívverése már attól is felgyorsul, hogy rágondol az anyukája. Kis Petikém mikor erőt vett rajtam az aggodalom, hogy milyen hosszú ideje nem éreztem a mocorgását, mindig mozdult egyet. Ez most is így van. Ha éjszaka felébredek és nézem mindig megmozdítja a kezét vagy a lábát.

Ágika megkérdezte tőlünk a múltkor, amikor először bevittük Petit ,hogy olyan-e amilyenre számítottunk? És nem, nem olyan. Sokkal, de sokkal csodálatosabb. Érezzétek meg mindannyian!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt!

Természetesen megint nem tudok aludni... 5-kor keltem és megcsináltuk a tesztet.
Hááát, határozottan sötétebb, mint az előző, de azért én azt hittem, hogy két nap alatt többet fog változni :(
Most vacillálok még, h elmenjünk-e a Nyirőbe vérvételre, igazság szerint semmi kedvem, de talán jobb lenne biztosabbat tudni...

Kép ET+14
vjulcsi

Egy kis összeahasonlítás:
(csalóka, mert a felső már megszáradt, halványodott, az alsó még nem) Kép 2
vjulcsi

Jó reggelt!

Julcsi!
Díjbeszedő ügyben írtam neked Privit! Hívj fel, és nem kell férjecskének egész nap rohangálni, és akár indulhattok is a Balcsira!

Jövök még, csak ennem kell, mert mindjárt éhen halok! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata,
nagyon szépen köszönjük a segítséget, ez szuper! :)
Olyan aranyos vagy...
puszi!
vjulcsi

Jó reggelt!

Kata, Te milyen segítőkész vagy! Magadról meg nem is írsz?

Julcsikám, ez szerintem tökéletes! A Balcsiba be is szeretnél menni??? :shock:

Albi, persze a végeredményre gondoltam. Nem tudom mi volt a gond, de mivel jól alakult, szerintem, ha garantálná valaki, hogy most is jól végződik minden, Te bevállalnád a kis nehézséget is újra, nem? Már annyi mindent megtettél Te is a babáért.

Szimbáék, szorítok, hogy feltornázzátok (szó szerint is) 5-re a tüsszőgőket!! Mennyi bromot szed Szimbáné? Nekem napi fél megy, ami aug. 28-ig el is fog fogyni, és direkt nem kérek a vérvételig. Erről azért írhatnál valamit, hogy a gyógyszerrel levitt prolaktin miért gond?? :roll:
A magas szint nem gátolhatja a beágyazódást, mint ahogy a szoptató mamák is csak ritkán esnek teherbe. Ezt tudom. Nem értem mi volt a gond a lenyomott szinttel? :roll: :roll:
miciona

na mégegyszer:
Szimbáéknak, szóval úgy akartam írni a magas szint gátolja a beágyazódást, a fogamzást.
Nekem még korán van, elnézést!
miciona

Micim,
Hát remélem hogy tökleletes! Éjjel megint mindjárt megjön érzésem volt, de hamar elmúlt szerencsére.
Áááá, dehogy megyek be a Balcsiba, tudom, hogy nem szabad.
Csak pihenni fogok árnyékban, olvasgatok, Apával társasozunk meg kártyázunk, nézem ahogy ő lubickol, esténként meg elsétálunk hekkezni. Nagyon visszafogottak leszünk.
vjulcsi

Jó reggelt mindenkinek

julcsi
szerintem tök szupi a teszt, nálam is fokozatosan sötétedett, úgyhogy ez igy tökéletes :lol:
Mi is készülünk balcsira, de szerintem csak valamikor köv. hét vége felé indulunk neki.
Nagyon meleg van, tegnap kiültem kicsit a szabadba , nem éreztem annyira , hogy melegem van-igaz én jól birom a hőséget-kb 20 percet voltam kint délután fél 5-kor, na utánna egész este fájt a fejem, mivel alapjába véve migrénes vagyok, igy jött a hányinger is, ami szerencsére csak inger maradt, úgyhogy megúsztam, de azért inkább kerülöm a napot mostanában, úgy tűnik rosszabbul viselem most igy a meleget várandóssan, mint egyébként.
Szóval te is vigyázz magadra. 8)

Szerencséra ma már jobban vagyok, igaz reggelente van egy olyan furi érzésem, nem mondanám, hogy rosszul vagyok, de valahogy mégsem vagyok olyan jól-na ezt jól megmondtam, mi? :lol:

Figyu csajszik, szerintetek fejfájásrra lehet bevenni valamilyen gyógyszert? Eddig saridont használtam, tegnap mondjuk csendben szenvedtem, nem vettem be semmit, de a biztonság kedvéért jó lenne tudni, hogy ilyenkor mégis mit javasolnak?

rencsi
de jó, hogy nagy már Domi bébi, ez azért megnyugtató. :lol:
chilike1

Julcsi!
JulcsiApu ügy elintézve! :)
Szólj ha gáz van és intézzük! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Katám, te milyen szuper vagy!!!! :D :D a kis hamis mindenhol meg vannak a kapcsolataid?! :wink: :wink: :D De mondj már valamit magadról, hogy te hogy vagy?!!! Vagy már t...d is tele van ezzel?

Chilikém,

én nem vettem be csak homeós bogyókat, ha nagyon fájtam....
+ koncentráltam, de ezt már talán mondtam

Kép
rencsi79

Albikám,

nagyon édes vagy, igazából túl sokszor nem tudtam izgulni Domi miatt, mert állandóan volt valami tünet (legtöbbször a hányás) ami szörnyű volt, de ugyanakkor teljesen megnyugtatott, mert úgy voltam vele, hogy ha ilyen rosszul vagyok, akkor Domika biztos jól van. Azért nem bánom, hogy rókák helyett most már rugdosás lesz!!! :D :D
Mikor mész uh-ra?

Kép
rencsi79

Katám,
Irtam privit! Egy angyal vagy, tudsz róla? :)

Chilike,
Nekem 3 napja fáj a fejem, én nem vettem be semmit...

Rencsi,
Pocaksimi Domibabának!

Lányok,
nekem ma olyan sokszor fáj mensisen a hasam, ez normális? Tulajdonképpen a transzfer óta minden nap fáj egy picit, de általában 1-2x olyan 5-10 percet (nem görcsöl iszonyatosan, csak egy picit, pont, mintha meg akarna jönni).
De ma már harmadszorra csinálja... remélem ez nem jelent rosszat.
Nektek is volt ilyen?
vjulcsi

Sziasztok!
Julcsi:Ott van!Jó utat!érezzétek jól magatokat a Balcsin!Szept-ben kapjuk vissza babóinkat ha minden eredményünk jó lesz.

Rencsi:aug-ban kenet,mammográfis,vérvétel,stb.lesz és ha minden oké,indulunk!Pocsksimit Dominak!

Kata:Jó étvágyat!Megnőtt az étvágyad?Az jó jel lehetne.

Chilike:Tudod 2csoda növekszik benned és nem csoda ha néha furcsán érzed magad!Pocaksimit a baboknak!

Mindenkinek vidám napot!
kitti4

Sziasztok!
Magamról annyit, hogy dolgozom, és segítek a BARÁTOKNAK! :)

Nem érzek különösebben semmit sem! Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz, de most ez van! És olyan boldognak érzem magam most! Nem tudom miért, de ez van!

Julcsi!
Válaszoltam az üzire! És ez csak természetes, hogy segítek! Remélem azért többet nem lesz ilyen. Na nem azért mert nem szeretnék segíteni, hanem mert nem szeretném, hogy újra megismétlődjön! Azért JulcsiApuval beszéltük, hogy elég nagy mákotok volt! :)

Rencsi!
A kapcsolat az ÉN vagyok! Ha érted mire gondolok! :)
Egyébként tényleg tele t...m hogy mindenki ezt kérdezi. A tesóm is ezt kérdezte! Minden rendben? Mondtam, persze. Dolgozom 1000-rel! Ha van valami úgyis szólok neki, de azért csak parázik! :) Úgy szeretem. Olyan jó tesó! :) Remélem elolvassa! :lol: Mert ő is olvas minket, és teljesen képben van, hogy "ki kicsoda"!

legyetek jók! Majd még jövök! :)

Puszker! :):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Katám!

Msn! :lol: De mikor is jársz arra?!?!?! 8) :wink:
Olvaslak ám Benneteket, de néha nem győzőm magam utolérni és még mindig "nyögöm" a németországi útat! :lol: 8) Mosás/vasalás/takarítás/Gyerekek.....stbstbstb. :oops: :roll:
4 nap?!?!?!? Húúúúúúúúúúúú, de izgi!!! :oops: :wink: Minden okés lesz!!!! :wink:

Chili, Julcsi, Moncsiga!

Éljenek az "új" Kismamik!!! :lol: :wink:
Remélem nem hagytam ki senkit! Ha igen, szóljatok, kövezzetek meg.... :roll: és megkövetlek Benneteket!!!

Kezdők (csoportja)...Szimbáék és Sajóék ? és Renna és akik a Várakozó (csopiba) vagytok vagyis nemsokára teszteltek egy zebrust... Nektek is nagyon szorítok!!!! Itt most nem sorolok neveket, mert olyan sokan vagytok, hogy nem akarok kihagyni senkit sem!!! De tudjátok, hogy egyébként is MINDENKINEK nagyon szorítok!!!! :oops: :roll: :wink:

Miciona!

Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de az egy tévhit, hogy nem lehet szoptatás mellett teherbe esni! :oops: :roll: 8)
Nekem van egy ismerősöm és mindössze 10 és fél hónap :!: :!: van a két Gyerkője között!!! :shock: :roll: Meg Párom első házasságából született két gyerkője között is mindössze 15 hónap van, pedig exe még nagyban szoptatta az első gyerkőjüket, mikor jött a második! :) És ha belegondolok...mert most hirtelen belegondoltam és utána számoltam (tiszta hüle vagyok!!! :lol: )...., de nekem az ismeretségi körömben 7 olyan pár van, akiknek úgy lett a második meg a harmadik gyerkőjük, hogy anyu még nagyban szopiztatta az előző gyerkőt. :roll:
Szóval ez nagyon sok mindentől függ....de egy doki sem mondja azt, hogy szopiztatás alatt egyáltalán nem lehet áldottba kerülni!!! :roll:
Egyébként már csak azért is, mert nekem pl. most a második szülésem után, rögtön megjöttek a vöröshadsereg tagjai, szóval nekem azt mondta a doki, hogy nagyon vigyázzunk, mert ha "jókor csináljuk" :oops: :roll: jöhet a köv. gyerek!! :oops: :roll: 8)
Ezt a leírást, most ne vedd tőlem zokon és főleg NE VEDD KIOKTATÁSNAK :!: :!: :oops: :roll: csak leírtam a tapasztalatomat.
És Neked most miért is kell szorítanom? Te most melyik "csoportba" tartozol? :oops: :roll: Mert Nálad nem látok vonalzót...és így nehezebb megállapítanom! Bocsi!! :oops: :roll:

Bocsi Mindenkitől, hogy ha egy kicsit sok voltam. De ma úgy látszik elkapott a szóf...sás! :oops: :roll:

A már meglévő Gyerkőknek...Eszti, Kitti, Petya meg akiket még nem ismerek, de Ti tudjátok, hogy kikről van még szó.... és Szüleiknek is kívánok minden szépet és jót. És főleg Tesó(ka)t Akik arra "hajtanak/várnak". :roll:
Meg még.....Szép Tüszőket/Eredményeket és Babákban gazdag :!: :!: (9) hónapokat kívánok Mindenkinek!

Puszi!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Julcsikám,

nekem sokszor fáj a pocakom, de szerintem ez összefügg a cisztáimmal....kicsikém a teszt erősödött, így ne izgulj!!!!!
most kéne, hogy meglegyen, biztos azért görcsölget! :D

Kép
rencsi79

Kata!

Akkor én most naon rendi vagyok, hogy nem kérdeztem semmi?!?!? 8) :wink: :lol:
De már nem mertem, mert előttem annyian megtették és gondoltam, hogy úgy is leírod, ha van valami.... 8) :wink:
Én inkább sokat gondolok Rád/tok!!!!! :wink:

Na megyek, mert Valaki hallatja a hangját!!! Kajaideje van!!!! :lol: :wink: 8)

Hatalmas ölelés és puszihegyek....hova legyek?!?!? 8) :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Katám,

Hát én elsírtam magam ezen a nagybetűs barátos mondatodon...:)
Olyan aranyos vagy (én meg olyan érzékeny mostanság) :)

Rencsi,
Na jól van, közben beszéltem egy barátnőmmel, neki hetekig fájt a hasa az elején.

Tigrincs,
Köszönjük, olyan aranyos vagy, hogy így figyelemmel kíséred a sorsunkat és drukkolsz mindekinek! :)
vjulcsi

Julcsi!
És a jó hír, hogy tudtam töltőt szerezni a telómhoz, úgyhogy nem maradok telefon nélkül! :) Mert hogy JulcsiApu parázott, hogy miatta nem lesz telefonom egész nap! Nyugtasd meg, hogy már van! :)

Tigrincs!
MSN??? Háááát! Jó kérdés! Ritkán vagyok fennt, mert van hogy csak a babanetre ugratok fel, végigolvasok mindenkit aztán válaszolok, és lépek is! :) Ha lesz valami, úgyis hívlak, mert Tencitől elkérem majd a számodat, ha ESEMÉNY van! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Tigrincs!

Nem voltál kioktató csak más a szitu egy természetes úton létrejött terhesség után emelkedett prolaktinnál és más mikor úgy magas, hogy nem vagy szoptatós anyuka. Persze, hogy szoptatás közben is lehet valaki terhes. Viszont elvileg a prolaktin ezt akadályozza. Ha valakinél extrémen magas anélkül, hogy szoptatna, akkor az nagyon is akadályozza a fogamzást. Neked és akiket felsoroltál ezzel biztos nem kellett szembesülni, azért nem értetted talán teljesen amit Szimbától kérdeztem. Albi , aki még érintett, mert ő is bromos volt, sőt ha jól tudom talán Petike után újra az lett. A lényeg, hogy sajnos a magas prolaktin, (ami stressz hormon is), sajnos meddőséget okozhat. Talán ilyenkor felerősödik a fogamzást gátló hatása, még jobban , mint normál esetben szoptatáskor. Ezt sokszor egy jó indulatú hypofízis daganat okozza.
Tigrincs, azt hiszem most aztán én lettem kioktató, sorrrrrry!
különben aug. végére van terminusom Dévaihoz, aztán kezdenék a 2. lombikba.
miciona

Micim,
Tudod mi jutott eszembe? emlékszel, amit annak idején a horoszkópomról írtál nekem?
Ügyes vagy! :)
vjulcsi

Miciona!
Akkor én is szeretnék egy olyan klassz horoszkópot, mint Julcsié! :)

Kép

KépKép
ercsikati

SZiasztok,

Katám, írtam.

Julcsi, az enyém is pont ennyire erősödött, úgyhogy nyugi. Nekem éjszakánként, néha nagyon görcsölt, sírtam is mert megijedtem. De pár hét után elmúlt.

Rencsi, én először, mikor nagyon biztosan éreztem az a 20. hét volt. Nagyon nehezen viselem ezt a meleget, de már nem dolgozom. Marci 2. héttel nagyobb, Domi mennyivel? Én is attól félek, hogy nem lesz egyszerű szülni.

Kép
gmelcsi1

Julcsi!
Mit írtam? Már keverem kinek mit írtam.
Moncsigára sem emlékszem! Azt tudom, hogy Nálatok tisztán látszott, hogy Julcsiapu a kulcs, és hogy szerintem az első lombik sikerül, mert veled minden rendben van horoszkópilag is!!

Katám persze!!
miciona

Julcsi! Megadnád pontosan, hogy melyik nap volt a punctio?

Moncsi , ha olvasol Te is??

Sokat segítene a többiek horijához, na meg persze, az én okosodásomhoz :shock:
Köszönöm!
miciona

Miciona!
Ird meg, hogy milyen adatokat adjak meg! És máris küldöm! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Mici,

azt írtad, hogy a 31. évemben babás leszek, hogy nagyon úgy áll minden. Még az első sikertelen inszem után is csóváltad a fejed, hogy hát ezt nem érted, mert olyan egyértelmű volt a horoszkóp :)

A punkció június 26., valamikor délelőtt 10 felé, a beülti július. 1.

Mit nézel meg belőle?
Ha van bármi tipped arra vonatkozólag hogy kisfiú-kislány vagy akármi, nagyon szívesen olvasom. Elvileg 2010 március 20 lenne a kalkulátorok szerint a szülés időőpontja (bárcsak tényleg így történne minden!)
vjulcsi

Julcsikám,
nem indultok még? vagy majd ha kicsit hűvösebb lesz?

Micikém,
nekem még sose csináltál horoszkópot, nem csinálnál valamikor?Előre is köszi.

Kép
rencsi79

Rencsikém,
Még 1-2 óra mire elindulunk, mert férjecskének még valami munkát meg kell csinálnia :(

De most már elbúcsúzom, mert pakolászok anyóskával.

Legyetek jók, és babásodjatok!
Kata, Albi, Ritu, Renna, Szimbák, ezt vegyétek parancsnak :)

A pocakosoknak pocaksimi, a nyár végi-őszi kezdőknek pedig jó rápihenést.

Puszi!
(még két tesztem van és nem félek ellőni :))
vjulcsi

Julcsi!
Jó pihenést! Vigyázz magatokra! Szorítok, hogy a két teszt is zebra lesz! :) +++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!!!
NA végre jó hireket kapatm Vass dokitól. Ma amennyire el volt csuszva kb. 2 órával, ahhoz képest jóhangulatban volt.
Na szóval. 8-9 tüsző jöhet szóba!!!! Hát ez több, mint amire én számitottam, ugyhogy nagyon örülök!!
Amikor már elkezdte nézegetni, már mondta, na itt vannak a szép tüszői. :) És aztán mondta 8-9 esélyes!!! Az, hogy mekkorák nem mondta. Megkérdeztem az is, hogy amit kaptam kezelést, mennyire számit erősnek? Azt mondja ez még az átlagosnál is ekevesebb volt, amit kaptam, mert nagyon jól reagált a szervezetem a hormonokra!! És akkor emiatt nem mondott ő semmit, mert tényleg nem volt mit :) MErt minden szépen alakult, lehet "uncsi is volt" hogy szépen minden alakitgatás nékül zajlott le a stimu.
Na szóval pénteken lesz a punkció!!! De nem ő hanem Apátok fogja megcsinálni. LEeht Iron kivett egy nap szabit, hgoy készuljon az egy hónap hajszára???? :lol: :lol:
Na de mondta, a beültetésen hétfőn találkozunk!!!
Este még kapok egy orgalutrant igy utolsónak, és pontban éjfélkor kell beadnom másfél adag Ovitrelle-t. És utana valami hüvelykúpot lefekvés előtt. Ugyhogy ma éjszakázom :D
És holnap este is mér csak egy kúpot kell adnom, és kész!!!
Mondjuk nem tudom hogy fogom kibirni ivás nékul mert én még éjjel is felkelek inni!!! NA de a bőséges vacsit legalabb betartom!!!
És Iron már fel is irta a többi kiváltandót is: duphaston meg utrogestan..
Igaz nem mondta el hogy akkor ezt hogyan is és mikor kell..gondolom majd Dévisz felhomályosit pénteken!!! UGyhogy igy össz-vissz nekem 95 000 Ftban van az összes szuri meg a gyógyszerek...És sokka ltöbbre számoltam...Ugyhgoy nagyon de nagyon elégedett vagyok. Látszik használt a has s imi és a tüsző növesztő beszéd :P :P
Úgyhogy most nagy bátorság van bennem!! Persze megkérdezték altatást kérek e?? Mondom IGEN!!!!! Magamban hozzátettem dupla dagot :)

Azért gy kérdés a végére csak maradt: előfordul hogy a lesziváse lőtt eldurrannaka tüszők? Vagy ezt nagyon pontosan ki tudjak számolni?

Vjulcsi: Jó pihit, értettem, babásodásra FEL!!! Pihenj helyettunk is, megérdemled. ÉS előre is üdv a többi zebrának!!!
renna77

Kata!
szül év, hó ,nap, óra, perc, hely
sógórnőmék itt vannak este jövök
miciona

Miciona!
Elküldtem az adatokat! Remélem kreálsz nekem hamarosan egy klassz kis horit! :)

Én most jöttem fel a kutyasétáltatásból! A megszokott 1 óra helyett kb. 20 percig voltunk lent mert annyi a szúnyog, hogy nem lehet megmaradni! Nem tudtam, hogy a kutyákról vagy rólam csapkodjam a szúnyogokat! Elviselhetetlen! Mindenhol sok a szúnyog, vagy csak miket tisztelnek meg ezek a drága vérszívó állatok!?

Egyébként a meleget hogy bírjátok? Én csak úgy viselem el, hogy az irodában egész nap megy a klíma! Mondjuk már halál beteg vagyok tőle, de nem érdekel, mert a meleget meg még annyira sem bírom. Ezért a két rossz közül a klímát választottam. Meg hát van még rajtam kívül 3 kolléganőm is és nekik is jól esik a hideg! Aztán amikor délután kilépek az épületből megüt a meleg! Felszállok a klímás vonatra és Ercsiig élvezem a hűvöset! :)
Bízom benne, hogy már nem sokáig kell vonatoznom, hiszen ha én is kismama leszek akkor nem szeretnék sokáig járni dolgozni majd! :) De ez napokon belül kiderül!
Néha érzem azt a bizonyos mindjárt megjön érzést, de csak pár percig tart aztán elmúlik. Van hogy órákig vissza sem tér, aztán megint! Már csak 4 nap! Minden este sárgadinnyét eszem! Imádom és olyan jól esik! Jó hideg és nagyon édes általában! Napközben meg barackot szoktam nyomni magamba!

Most megyek, mert fürdök aztán Sárgadinnye evés!

Szép estét!
Holnap jövök! Legyetek jók!

Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona: már nem "szedünk" bromót. Eddig szedtünk, a hormon értéke jó is volt, de az előző havi 1 db tüszőnél megállt a tudomány. Dévisz csak vakarta a fejét és leginkább a petefészkek kimerülésére tippelt (bár nem mondta ki), de az elmúlt 1 évben mért hormonértékek mellett ez valószínűtlen volt. Egyetlen változó volt az azt megelőző hónaphoz képest (akkor 7 tüsző volt) és ez a Bromo, amelynek az adagját közben emeltük napi 2x1/2-re. Azt mondta, hogy elképzelhető, hogy "nálunk" a kb. 24-es prolactin élettanilag teljesen normális és nem szabad "erőszakkal" levinni, ezért abba is hagyatta a Bromo szedését. Kb. két héttel később megint 7 tüszőt láttunk. Ezek után nem volt kérdés, hogy a következő stimunál már nem fogjuk kapni. Amikor a gyógyszeres lapról lemaradt a Closty, rákérdeztem, hogy ez a prolactin miatt van-e és rávágta, hogy igen. Most itt tartunk. A hormonoknál most nem is kérte ennek az értékét, de lehet, hogy kiváncsiságból a jövő héten megnézetjük... :roll:

Renna: Az Orángután (vagy a Cetrotide) az esetek 90%-ában megakadályozza, hogy a tüszők idő előtt eldurranjanak. Nálunk még 35 mm-es tüszőt is sikerült növeszteni a Cetrotide védelme mellett, ezért nem érdemes parázni. Arra azért ügyelj, hogy az alhasra préselő hatást kifejtő mozdulatokat el kell kerülni. Nálunk ilyenkor már a futás is tilos volt, de volt olyan stimu, ahol Szimbáné még a punkció előtti napon is keményen edzett és minden tüsző megmaradt, de nálunk eleve kevés szokott lenni, tehát könnyebben elférnek.

Chilike: terhesség alatt 1-1 db tabi beszedése csak javíthat a helyzeten. 1 db, Metamizolt tartalmazó tabletta (Algopyrin, Quarelin...) nem árthat. Még a Cataflam is mehet. Az Ibuprofent tartalmazó készítményeket (Algoflex, Aleve, Nurofen, Ibumax...) azonban jobb elkerülni és - legalábbis láz esetén - ugyanezt mondják a paracetamol tartalmú készítményeknél is. Az Aspirinről hallottam azt is, hogy mehet, de azt is, hogy nem. Én ilyen helyzetben nem szedném, ehelyett egy Algopyrinnel próbálkoznék. Egy biztos, ami neked nem jó, az a babáknak sem. Ha neked 3 napja fáj a fejed, akkor a picik sem érzik jól magukat.
szimba

Hú Kata! Küldtem privit! Remélem jössz hamarosan egy pozitív teszttel! Remélem nem befolyásol amit írtam!!
miciona

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: