A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Nekem nem is írták be a kiskönyvembe a szülés várható időpontját. Kiszámolta a védőnő, de nem írta be. Ráadásul amikor csinálták az uh-t, se a 12, se a 18 hetinél nem mondták, hogy más korú. Sőt, egyáltalán nem mondták, hogy milyen korú. A papíron ugyan rajta van, hogy 18 hetes vagyok, de szerintem azt az én bemondásom alapján írták be.

Kép
tedorka

Nekem még kiskönyvem sincs,ahova be lehetne írni :):)

Kép
pumipumi

Hát Pumi, azt hiszem Te győztél...azért most gyorsan utánanéztem,és méretei alapján a kis poronty annyi idős, amennyinek gondolom, tehát nem fejlődött előre vagy nem maradt le. Ügyes gyerek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
tedorka

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.16 13:57-kor.
Vendég

Nekem sincs kitöltve a szülés várható időpontja rész :lol:. A védőnő is tőlem kérdezte meg, de nem írta be. Az orvos meg néha rákérdez, hogy hol is tartok az ultrahangok alapján éppen.

/
lemonsong

Gio! Neked lelkész a férjed? Vagy csak félreértettem valamit?! Érdekes lehet...mármint ne értsd félre, csak még nem találkoztam lelkész feleségével. (aki összeadott minket, ő elvált volt)

Kép
tedorka

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.16 13:58-kor.
Vendég

Ezt gondoltam. Mármint, hogy ugyanolyan emberek, mint mi. A férjemmel evangélikus templomban házasodtunk, az ottani lelkészt elhagyta a neje, úgyhogy az elejétől eléggé "világian" állt a házasság dologhoz. Azért megragadta a lényeget,csak nem volt "szentfazék".
Azért akkor is biztos izgalmas dolog, hogy a férjed nem mérnök, vagy orvos, vagy vadakat terelő juhász...hanem lelkész. :lol: :lol: :lol:
tedorka

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.16 13:58-kor.
Vendég

Ha már az apáknál tartunk.
Kinek mivel foglalkozik a férje? Már ha nem titok és vmennyire publikusan körbeírható. 8)
Vendég

Sziasztok!

Sprite tényleg csak 13 hetes vagyok azon a képen. :lol: Mindenki rácsodálkozik a pocakomra. Még 10 hetesen a rendelőben a nővérke újjongott a pocakméretemen, mert hogy áltlában 15 hetes pocak akkora. Én szabadkoztam, hogy híztam 3 kilót.. de ő mivel rengeteg pocit látott állította, hogy ott már Bütyök mutatkozik :) Pedig a doki szerint biometriailag 1 héttel kissebb és mégis...Most majdnem 17 hetesen nem érzem nagyobbnak a pocimat, pedig apa szerint nőttünk sokat. Majd fotófrissítünk.

Amúgy attól eltekintve, hogy megállapította a dokim, hogy egy héttel kissebb (mindegyik ultrahang során) nem változtatta meg a szülés időpontját. Csak hozzátette, hogy lehet hogy egy héttel később fog érkezni...

Meli1118 köszi a mandula-tippet, kipróbálom :) Megírod légyszi, hogy milyen termék és hol lehet kapni?

Kriszti Garatula!!!

Pumipumi tényleg irígylésre méltó az a fotó :) Én is voglio andare al mare. Még nem jutottunk el Olaszországba (idénre terveztük, de Bütyök közbeszólt szerencsére :lol: ) de ami késik nem múlik, majd jövőre hármasban.
memi

Memi igaz, nem engem kérdeztél, de én ezt a mandulaolajat használom, igaz én a pocakra :)
http://www.gyogyposta.hu/node/103

Üdv. Gabi
Vendég

Sziasztok!
Megint csak olvasni volt időm, reagálni nem nagyon.
De lélekben mindenkinek drukkolok az éppen aktuális UH, vizsgálat, gyerkőcjobbanlét, pubnyitás és minden miatt.

Tegnap nagy rohanásos napunk volt, lett végre új ágyunk, matracunk, de elég későn sikerült befejezni az összerakást. A régi ágy romjai, meg a hétvégi utazás kipakolása miatt most egy bomba súlytotta terület a lakás, de nagyobb takarítást már nem tervezek, mert 2 hét múlva jönnek felújítani, ami kb egy hónapra meghosszabbítja a koszt a lakásban. Pedig nagyon szeretném, ha már rend lenne, és mindenne helye ( most sok mindent kipakolunk, lomtalanítunk, átrendezünk a babó miatt). De ma igyekszem örülni annak, hogy jót aludtunk az új ágyban, és még a 40 fokos hőség előtt sikerült beérni a munkahelyre.

Én tegnap voltam EKG-n, ma megyek a védőnőhöz és pénteken megyünk a kötelező 19. hetes UH-ra. Jövő héten jutok el a háziorvoshoz, meg az UH eredménnyel a nődokihoz. Mikor is tud pihenni a kismama? :)

Mindenki nagyon szép kismama a fotók alapján. Nekem felülnézetből még nem tánik ekkora pocinak a sajátom, de tükörben már alakul :) Nem tudom, hogy mikor jutok oda, hogy képet csináljunk rólam, de igyekszem hamarosan én is feltenni.

Na jó, most visszatérek a munkához, de olvaslak titeket. Szép napot mindenkinek!

eva

Kép
schvargaeva

Jó reggelt!!!

Csak gyors,mert megyünk strandra és végre hűsölhetek egész nap az árnyékban :lol:

Memi,én rossmannban veszem és nagyon szeretem.Szerintem nagyon jó.

Nekem az egyik legkedvesebb baráti házaspárom ref.lelkész és a felesége,nálunk vagányabb,jobb embereket alig ismerek.3.gyereküket várják,nagyon szeretik az embereket és tisztelik egymást és a másik ember véleményét.Oda járunk babaklubba és tudják rólunk,h mi nem vagyunk vallásosak,de tiszteletben tartják a véleményünket.Egyszer nyáron mentem hozzájuk és kérdeztem a férjem,h szerinted nem gáz,h megyek a templomba piros csíkos trikóban?Erre a Laci(pap)Superman-es pólóban vigyorog felém :lol: azóta nem gondolkodom,hogyan öltözzek,ha megyek hozzájuk....

Férjeméknek családi vállakozásuk van,kis pékség.Ő ott a mindenes és reggel ő szállítja kis a kenyeret.Hajnalban kel,de pl.most ért haza...tehát jó..
Én virágkötő vagyok anyu virágboltjában.

Kép Kép
meli1118

Gioia az én férjem legfőbb titulusa a világ legcsodásabb férje cím. Ebből akár doktorálhatna is, de most továbbképzi magát ... :D Komolyra fordítva végzettsége szerint energetikai mérnök, de nem a szakmájában dolgozik, hanem mint raktári folyamatirányító egy gyógyszergyárban. Én könnyűipari mérnök vagyok és itthon dolgozom számítógépes kivitelezési ruhatervezést. Ez most nekünk nagyon kényelmes így. :wink:
memi

Vendég

Meli1118 és m&g kösziiiiiiiiiiiiiii :D Még ma délután meg is veszem.
memi

Éva,
és végül milyen matracot vettetek?
Meli,
irigy-irigy vagyok:-) Dejó hogy mentek strandra!!! Merrefelé? tó, vagy rendes strand?
Virágkötés? De szép! Órákig el tudnám nézni a virágboltban amikor csokrot kötnek. Akkor nagyon jó kézügyességed lehet!
No az én férjem is ilyen laza csávó:-) És imádja az extrém sportokat. Az elején nekem is volt némi feszengésem akár az öltözködést viselkedést illetően a templomban, de aztán rájöttem nincs miért és csak azért vannak/voltak bennem félelmek, mert nem tudtam milyen is egy ilyen közeg és az ismeretlentől olykor tart az ember vagy prekoncepciói vannak 8)
Memi,
Ez a "világ legcsodálatosabb férje" titulus nagyon édes! :-) otthon dolgozol? Ez mennyire klassz! így nem kell azon izgulni hogy a babó mellett hogy menj vissza dolgozni , visszavesznek-e és egyéb járulékos nehézségek.
Vendég

Látom, nem nyúltam mellé, van itt minden, mérnök és vadakat terelő juhász is. Ha már itt tartunk, mi mindketten katonák vagyunk. Illetve én azt szoktam mondani, hogy "Én nem vagyok katona, hanem királylány!", de végülis ez a tényen nem változtat.
tedorka

Katona???!?!?!Ez sem rossz!!!!

Strandra ide megyünk Kátára!Nagyon szeretjük,tökjó hely!!!!Megyünk is!!!

Kép Kép
meli1118

Gio, kókusz matracot vettünk magunknak is (babának is azt szeretnénk, de most még nem vettük meg neki). Nagyon sok féle volt a boltban, de az alvási szokások befolyásolják, hogy milyet ajánlanak. Mi többnyire hason és oldalt alszunk, de ebből is volt több féle. Most kaptunk 20% kedvezményt, meg 2 csodakényelmes párnát ajándékba. És akkorára készítették amilyenre kértük.

A férjem programozó informatikus, de szerencsére nem kocka, nem ez a hobbija, hanem a történelem (kis katonákat fest ki, stratégiai játékokat játszik velük, beöltözünk 17. századi öltözékbe rendezvényeken, és nagyon sokat olvas ezekről).

Milyen jó, hogy ilyen sokfélék vagyunk.
Én Balcsira vágyok már nagyon, de idén még nem volt időnk eljutni oda. Mondjuk úgyis csak láblógatás lehetne, de az azért jól esne ebben a melegben.

eva

Kép
schvargaeva

Gioia jó a cikk :lol: Tényleg így van, pénz, pénz.... Mondjuk nem tudom Lányok ti hogyan tervezitek.... én ami a vizsgálatokat illeti inkább a DVD-s, fotós dolgot választom és persze, hogy az én dokim végezze, még ha fizetni is kell érte, de ami a babaholmikat illeti, mi benéztünk itt Pesten egy babacentrumba... hát simán csak a nagyobb dolgokért ott lehetne hagyni 300 ezret... mi sokalljuk, hisz ezeket a dolgokat alig használjuk ki. (ok, elteszem a következő babánknak, de el akkor sem használódnak) A férjem nagy internet-kukac :lol: A legtöbb dolgot ott rendeli meg vagy keresi ki hol a legelőnyösebb megvenni. Mi már vettünk babakocsit hordozóval használtan a vaterán 20 ezerért (ugyanez az üzletben 70 ezet volt). A babakocsit nem is használták, csak a hordozót, de az is tökéletes állapotaban van. És mi a nagyobb dolgokat is így vesszük majd meg.
És ha már témánál vagyunk :D én találtam itt a 13 kerületben egy kismamaboltot (van máshol is), ahol magyar gyártású ruhák vannak kismamiknak jó árban és minőségben. www.kismamadivat.hu
memi

Éva,
Demko Federben vettétek vagy vhol máshol? Ez a kókuszmatrac jól hangzik.
Annyira érdekes ahogy körvonalazódnak ki mivel foglalkozik. Színes kis csapat jött össze. Ez a kiskatona festés milyen izgalmas lehet és a beöltözés is. Van róla kép? Van kedved becsatolni? Úgy megnézném!
Vendég

Memi,
én férj is internet kukac és szeretjük a vaterát, ott nézegetjük mi is a babakocsikat. Még nem csalódtunk az oldalban, vásároltunk már jónéhány dolgot. Kismamaruhákat nemrég szült bnőimtől jó sokat kaptam.
Nagyon tetszik ez a kismamaruha oldal.
Vendég

Gioia, örülök, hogy tetszik. Jó anyagokkal dolgoznak. Én vettem egy farmer nacit (még az elején, mert én 8 hetesen már egy nacimba sem fértem bele )6 ezer volt (máshol 10-ért is láttam). Annyit mostam már mosógépben, de semmi elváltozás rajta. Jövő héten tervezem még, hogy valami lenge darabokat is vegyek ott.

Tényleg színes ki csapat vagyunk 8)
memi

Memi, köszi a tippet. Nagyon tetszenek a ruhák, el is fogok hamarosan látogatni, mert eddig csak egy szoknyát tudtam venni magamnak, és már rám férne.
Én sajnos nem tudok kérni kismamaruhát, mert jóval nagyobb vagyok a barátnőimnél.

Gio, ez az a bolt ahol vettük http://www.matrac-center.hu/?gclid=CNPG ... 3wodZVmQ_A
Nem volt olcsó, de már szétesett alattunk a régi, és úgyis venni kellett volna valamikor, és most a derekam miatt muszáj volt hamarabb. Ráadásul 15 év garancia van rá, és a barátnőmék ilyet használnak, ők ajánlották, remélem nem csalódunk. Az első éjszaka nagyon jó volt :)

Kiskatonákról és beöltözősről:
A férjem csinált mindkét hobbijának egy honlapot, beszúrom azt. Mostanában nem volt ideje túl sokat frissíteni, de korábbi rendezvényekről vannak képek.
www.budaitalpasok.hu - ez a mi csapatunk
www.wargame.hu - ez pedig a kiskatonákról szól
De nem kell megijedni, nem a háború vonzza, nagyon pacifista, sőt, mindig mondja mindenkinek, hogy ezek nem dicsősgés dolgok voltak, hanem nagyon brutál véresek, és durvák.

A főnököm most elszaladt valahova, ezért tudok most írni nektek. Ha visszajön, én is eltűnök megint :)

eva

Kép
schvargaeva

Éva,
tudom, hogy ezek a matracok nem olcsók, de már én is ottartok, hogy szétesik a jelenlegi matrac - a férjemnek mindegy, ő kemény legény...:-) Most épp bútorlapot tett a szivacs alá az ő részén és ettől baromi elégedett :-)
Nagyon klasszak lehetnek ezek a rendezvények. és a kiskatonák nagyon helyesek! Jól látom hogy "eljátsszák" nagyban is a csatákat?
És te vagy a markotányosnő?
Vendég

Gio, köszi. Igen, a kiskatonákat nagyon aprólékosan festik ki, és a játék pedig olyasmi mint a Rizikó, csak sokkal több szabállyal. Igyekeznek minél inkább valóságos csatákat lejátszani, vagy legalábbis olyat, ami ha nem is történt meg, de megtörténhetett volna, mert egy korban éltek.

Amit Memi ajánlott kismamaruha boltot, onnan tovább barangolva rátaláltam egy üzletre, ahol árulják ezeket a kismamaruhákat, és még sok minden mást is. És pl szerintem egészen olcsón lehet kölcsönözni (mármint ahhoz képest, hogy máshol mennyiért láttam) légzésfigyelőt meg babamérleget.
http://www.bababoltinfo.hu/index.php?op ... &Itemid=33
Mi sokat gondolkodunk rajta, hogy pl légzésfigyelőt lehet, hogy nem veszünk, csak kölcsönzünk. Főképp azért, mert most nincs rá keret, pedig több babára számolva megérné, de a mostani helyzetünket nézve valszeg nem fog beleférni. Mérleget elvileg kapunk kölcsön, de azért jó utánanézni, meg hátha jól jön valakinek.

eva

Kép
schvargaeva

ja, igen, a markotányosnő ebben az időben nem a "rosszlányt" jelentette, hanem azt, aki az étel-ital ellátmányért volt felelős.
Többnyire én szervezem meg ezt a részét, meg főzök bográcsban, persze a többi lány is segít, de én fogom össze a dolgokat. Már sütöttünk parázs felett kürtős kalácsot is, nagyon jól sikerült, és Németországban hatalmas sikere volt.

eva

Kép
schvargaeva

Parázs felett kürtös kalács??
Wow, jól hangzik!
Parázson mentél is már át? Vagy az egy másik történet már?
Tök jó lesz majd a babóval is elmenni ezekre a rendezvényekre!
Vendég

Nem mentem még át parázson, de nem is fogok (elég félős vagyok). Valahogy nem merült még fel ennek a gondolata, de ha jól tudom, az egy másik gondolkodási körben tartozik :)

Mi inkább hímzünk vagy nemezelünk, esténként borozunk, a fiúk napközben mindenféle bemutatókat tartanak a fegyverhasználatról, stb.

Igen, már van mintánk arra, hogyan lehet elbűvölően felöltöztetni középkori ruhába a gyerkőcöt. Csak az ágyúzást kell megszoknia, mert az elég hangos.

eva

Kép
schvargaeva

Ez a honlap amit beraktál Éva azért is nagyon hasznos , mert le vannak írva a kelengyék. Eddig még nem is olvasgatta erről, bár nyilván még rá is érünk.
Most nekem is főnökmentes övezetem van, ezért szörfözhetek kedvemre, legalábbis remélem :)) mi nagy munkásnők :-))
Vendég

igen, valóban a kelengyelista is nagyon hasznos. Főleg, hogy árak is vannak. Bár az enyém néhány helyen eltér, van ahol kevesebb, van ahol több minden van felsorolva, de kiindulásnak nagyon jó.
Meg többnyire a babának való dolgokat írtam össze, aztán rájövök, hogy a kórházba meg utána is magamnak is kell készülni.
És sok apróság van, ami tényleg jó áron van itt. El is mentem magamnak is az oldalt.

Ha elmegyek nadrágot venni, majd beszámolok róla, hogy milyen a bolt. Csak legyen időm rá :)

eva

Kép
schvargaeva

Gio, te mit dolgozol? Lehet, hogy már írtad, csak elfelejtettem :oops:

eva

Kép
schvargaeva

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.16 14:01-kor.
Vendég

Én félállásban irodavezető (ez hangzatos, de egyetlen alkalmazott vagyok :) ), másik felében szervezetfejlesztő tréner (ebbe most tanulgatok bele, még nem öntenek el a feladatok, viszont többet kell készüljek bármire. Szerencsére ez ettől a héttől augusztus végéig szünetel, mert a szervezet "kötelező nyáriszüneten van", így nyáron van idő jobban készülődni, lakást rendezni.

Amíg nem volt babó, addig mellette gyerekekkel foglalkozó alapítványoknál önkénteskedtem még a "fölös" időmben. Nagyon szerettem, de most már nem fér bele az időbe / energiákba. Nagyon sajnálom, hogy ezektől meg kellett válnom, gondolkodtam, hogy nyáron megint bekapcsolódok oda, ahova tudok, de most nem úgy néz ki, hogy jut rá energia.

eva

Kép
schvargaeva

Sziasztok! Próbálom tartani a tempót, de nagy itt a pörgés szerencsére. :) Nagyon szép pocakfotókat tettetek fel és a foglalkozásokat is próbálom memorizálni, de olyan szita az agyam. :oops: Amíg olvasom addig tudom, hogy ki, mit, merre, hogyan, de mikor már mesélném a férjemnek...

Nem is leszek most sokáig csak beugrottam, mert tegnap megint barnáztam kicsit, így eszembe jutott, hogy nem ártana összerakni a kórházi csomagom. Ne legyen szükség rá, de most pakolgatok, mert amit a férjem hozna be magától... :shock: :) Szerencsére ma már minden oké, csak ijesztget babó, mint a 12. heti uh előtt. De majd szépen leellenőrizzük őt kedden, mit huncutkodik már megint.

Matrac témához: mi kb. 3 éve vettünk matracokat -most hirtelen nem tudom a márkáját- de az enyém puhább, mert általában hason alszom és nem akármilyen volt kényelemes a cickóknak, férjemnek keményebb kókuszos, ugyanis ő elég nagy súlyú. De még így is vannak problémáink, ugyanis az ágyrács ilyen rugalmas, "gumisapkákkal" rögzített a széléhez és sajnos az övén elég sok lepattant már, így a lécek beestek középre. Valahogy összetákoltuk pár hónapja, de ez nem jó megoldás, mert így is be van süppedve alatta. Gondoltunk mi is bútorlapra, de azon nem szellőzne a matrac és sajnálnám ha pl. bepenészedne. Persze forgatni lehetne, de én meg sem tudom emelni olyan nehéz -főleg az övé- még segíteni sem szeretek neki ebben, nehogy meghúzzam magam. A fix ágyrács (deszkázat) pedig azért nem lenne jó, mert nincs kerete és ahogy néztem csak kb. 2cm-en fekszik fel az ágy szélén a tartórúdra, így ha középen ránehezedik nagyobb súly, behajlik és ugyanúgy beesik középre. Szóval meg vagyun lőve ezzel. :roll:
csillag25

Gombi! Gratula a nyitáshoz és már most mennyi vendég... :D
A levélke jó ötlet, de nekem is egyből az ugrott be, hogy a vizsgálatnak magának lehet jobban örülne mint a képnek. Az én párom is morci lenne ha kimaradna egy ilyen élményből és tuti balul sülne el a dolog.

Pumipumi! Szerintem tök jó, hogy a férjed ilyen aktívan részt vesz a terhességedben! Az enyém "csupán" együtt hízik velem, pont annyi súlyt szedett fel eddig mint én, közel egy súlyban is vagyunk. Szép kis pocója lett. :D

Gio! Én is holnap megyek a genetikaira! Annyira izgulok, hogy minden rendben legyen a kicsivel és ne küldjön tovább genetikára!

Ez a kiskatona festés és történelmi szerepjáték nagyon meglepett. Ritkán találkozni ilyen különleges hobbijú emberekkel.

Gabi! Ti mikor mentek horgászni és hova? A férjem úgy döntött a haverjával, hogy már ma lelépnek munka után, én holnap megyek a gyerekekkel utána és a barátjának a családja is. Tehát mi asszonyok, gyerekek. :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Csillag! Vigyázz magadra és pihengess sokat! Én már egy hónapja sétálni sem voltam, annyira megijesztett a doki a nyíló méhszájammal és megrövidült méhnyakkal. Itthon pedig bármikor ledőlhetek, ha fáradtnak érzem magam, sajna munka mindig van. Ma is a 3. mosás megy már, főztem is és rengeteget pakolásztam készülődve a 4 napos horgászatra.
Ezek a gyerekek egy óra alatt természeti csapással sújtott területé tudják változtatni az egész házat! :roll:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Van egy kis aggodalmam: a baba a pocimban mindig jobb oldalon van, balra sosem megy át. Ha a hátamra fekszem, akkor látom, hogy ott dudorodik a hasam. Mi baja van a bal oldallal? (na jó, elég sok, de azon kívül :D ). Remélem nincs ott valami szalag vagy valami ami miatt nem tud átmászni...egyáltalán van ilyen dolog ami meggátolhatná?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pókica, köszi de mást sem csinálok csak pihenek. :shock: Ugye itt még nincsenek gyerkőcök, így csak a szokásos mosás, főzés, mosogatás, könnyebb takarítás van. Későn is kelek, napközben is ledőlök ha úgy érzem, ráadásul a nagy meleg miatt még kint sem voltam a héten. Még szerencse, hogy hétvégén jó bevásároltunk. Viszont mára paprikás krumplit ígértem a férjemnek, azt még össze kellene gyorsan dobni.

De inkább ledőlök, mert megint volt egy kis elszíneződés a papíron. :(
A dokit még nem hívom fel, multkor azt mondta, hogy pihenjek, ha nem marad abba, akkor menjek. De most összességében még nem volt annyi mint akkor reggelre.

Nektek jó pihenést és szép időt a horgászatra! :wink:
Ja, és rajtad semmi felesleg nincs a képek alapján, kis popsi, vékony láb, ugyhogy fölösleges aggódnod, tényleg csak a hasid van, ami nagyon szép. :D
csillag25

És persze megy a drukk neked a holnapi uh-ra! :)
csillag25

Csillag! mars az agyba! A dokival varhatsz, mert ugyis azt mondana, ha felhivnad, de azert neked magadnak nem kell megvarnod, hogy durvabb legyen a helyzet! Akkor is lehet szukseged pihenesre, ha sokat pihensz. Es igaza van Pokicanak, hogy inkabb ovatos...szoval pihizz le gyorsan...a parod nem fog ehenhalni a paprikaskrumpli nelkul, majd megcsinalod holnap!!! valoszinuleg nem lesz semmi, de azert jobb hallgatni ezekre az apro jelekre.
POkica! parom is ugyanigy van vele, annyit hizott, mint en...azt mondja, az szabalyos, hogy terhesseg alatt kivanos az ember, es mivel en nem vagyok az, neki kell lennie :):) Amugy ugyanazt eszi, mint en, napi egy jegkremmel megtoldva :):) A fo baj nala, hogy ugy, mint en, gyorsan hizik, ha nem edz sokat, es mivel en most joval kevesebbet vagyok a klubban, igy o sem akar tobbet, hogy ne kelljen megvarnom...mert persze oda is egyutt megyunk csak...meg a szokasos infraszaunat sem csinalja, amit pedig elotte mindien nap szoktunk. Azt azert nem mondanam, hogy a te ferjed "csupan" egyutt hizik veled...azert teged is rendesen korulrajong am :):):) Emlekszel az elejen hogy aggodtal, meg utana hogy reagalt hirtelenjeben? Most meg elobujt az igazi gonskodo enje es milyen egy angyal... :):):):):)
De jo, hogy mentek a genetikaira, majd irjatok gyorsan! nekem meg kozel egy honapot kell varnom ra. A bal oldalad miatt meg aztan ne aggodj! Sokaig en is csak jobbon ereztem, most mar osszevissza barangol, sot, ahogy felfele nott a meh, mar egesz felul, a koldoknel kalandozik sokszor...az mar kezd fajdalmas lenni, mert szo szerint setalgat a hasfalamon es kaparassza a pocakot...de azert nem panaszkodom :):) Azert van ott, mert ott neki a legkenyelmessebb...nekik meg nincsenek szabalyok, osztonosen kivalasztja a feszket, ahol a legjobb neki...majd ha mar nem tud betelni vele, akkor arreb pakolja ugyis magat , ezen szerintem ne aggodj!Nem hiszem, hogy nekik barmilyen szalag, vagy barmi gondot okozna, ha maszkalni akarnanak...ahogy legutobb is lattam, milyen konnyedseggel jatszott a zsinorral is! :):)

Kép
pumipumi

Sziasztok!

Gioia: Tényleg lelkész a férjed?Evangélikus?Az enyém kimaradt Tedorka írásából...tűzoltó..,katona..,igen az enyém katona!Mindigis odavoltam a katonákért és most van nekem is egy! :lol: Jaj de most nézem Tedorka,te is és párod is katonák vagytok?És hol vagytok katonák?Mert párom pesten volt...most már Veszprémben!Én eladó vagyok és mi a katonaságon ismerkedtünk meg a kantinban!Pultoslány voltam ott!Életem egyik legjobb melóhelye volt! :D

Schéva : azért te párod sem semmi!Tök érdekes lehet,és a jelmezesbuli nekem is teteszene! :)

Pumi:170 cm magas vagyok...na jó 50kg-osan úgy néztem ki mint egy deszka!Azért most formásabb vagyok..amit a férfiak jobban szeretnek..párom is!!! :oops: Az Elevites poénod jó volt!:D

Lemosong : A babátok egy igazi SLIDER! :D

Gabi : Köszi,én is örülök,hogy még 30 elött meglesz a 3gyerek!Viszont így kimaradt az életünkből ,hogy kettesben legyünk párommal...na de majd 10év múlva bepótoljuk egy-két közös nyaralással kettesben!Ha addig nem esznek ki a gyerekek minket a "vagyonunkból"!:D
Vendég

Pókica a gyerekek nálunk is ilyen hatékonyak rumlicsinálás terén! :lol:
Nekem a második fiam végig csak a jobb oldalamon akart lenni egész terhesség alatt!Képzelheted a végén milyen volt amikor a 4kilós gyerek bekucorodott minden erejével a jobb oldalra :shock: ! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.15 14:07-kor.
Vendég

Oké Pumi, értettem, megyek is pihizni. :wink: Amúgy tényleg nem fog éhen halni a férjem, ahogy korábban írtam, az ágyrács hajlik alatta. :D
Pumi, Ti irtó édesek lehettek a férjeddel, ahogy mindenhova együtt mentek, mindent együtt csináltok, mindenből ki akarja venni a részét. Annyira cuki! :wink:
Na jó, Pókica férje se semmi, az a körülrajongás, körülugrálás... :D
Lassan irigykedni fogok. :oops: Én azt hittem korábban, hogy majd a férjem is hasonló lesz, hisz annyira várta már ezt a csöppséget, de most valahogy... :roll: Terhességről szóló könyvet anno ő erőltette, hogy vegyük meg, hogy majd mindig elolvassa mi történik éppen, ehhez képest Manó abc-t meg Ablakzsiráfot keres a neten. Mondtam is neki, hogy egyszer van babácska bent a pociban és a 9 hónapnak már elment a fele. Mikor az Ablakzsiráf kell majd, akkor pl. a diplomamunka témaköreit fogja keresni neki?
csillag25

Pókica, nagyon aranyos volt, amikor írtad, hogy nem akar a bébi egyik oldalról a másikra vándorolni:-) Egyik bnőm aki a 3. babáját nemrég szülte, azt mondta hogy a 3. terhességénél izgult a legjobban hogy minden rendben legyen és hogy az első kettőnél együttvéve nem parázott annyit mint az utsónál. Te hogy vagy ezzel?
Vendég

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.16 14:01-kor.
Vendég

Pókica, nekem is csak egyik oldalon szeret lenni a baba, igaz nekem bal oldalt, de mindig arra gondoltam, hogy azért, mert általában bal oldalon fekszem, és húzza a gravitáció! :lol: De persze lehet, hogy ez hülyeség! :oops: És nekem is megrövidült a méhnyakam (már több, mint egy hónapja, kb. a 12. héten), de nem kezdett még nyílni, úgyhogy nekem nem rendeltek szigorú pihenést! Remélem így is marad, és nem nyílik tovább!

/
lemonsong

Már ilyeneket is éreztek, hogy melyik oldalra húz , moccan, sőt mi több rúg?? Én még csak ott tartok hogy próbálom megfejteni, hogy a beleim tekeregnek vagy a babó kaparászik 8)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: