Helló Csajok!
Brutális éjszakán volt! Zsófi bealudt fél 9-kor, aztán sirdogálás-forgolódás 11-kor, 11:30-kor és a hab a tortán: 01:30-kor. Ez utóbbi csak azért érdekes, mert ezt követően 2 órán át!!! mászkáltam vele a lakásban. Ölemben tök frankón bealudt, lógott keze-lába, ahogy a segge elérte a kiságyat, újból elkezdett forgolódni, sírni, mindezt persze álmában.

Már ott tartottam, hogy berakom magunk közé, de hála a jó égnek akkor végre mélyen bealudt.
Gabi!
A tegnapi Zsófi alvási szokásainak megváltoztatására irányuló felszólításod hatástalan volt!!!
Köszi a pancsolós bókokat! Már én is azt vettem észre, hogy minden kiccsaj, kiskrapek kezd változni, most már kisgyerekes az arcuk, nem az a csecsemős.
Suzy!
Zsófi hátán az nem ekcéma.

Az tényleg durva lenne! Csak nagyon érzékeny a bőre és mielőtt behasalt volna a vízbe, a medencének támasztottam a hátát, attól pirosodott be. Vinzented már milyen ügyesen ül! Nagyon aranyos kiskrapek!
Cili!
Éjszaka miatt együtt érzek!!! Az ilyen hirtelen hideg vízbe merülős dologhoz én is gyáva vagyok! Én kb. 20 perc alatt szoktam belemerülni a Balcsiba.
Manna!
Boldog születésnapot!!! Viszem Domihoz Zsófimat továbbképzésre! Tanítsa már meg neki, hogy kell rendes gyerek módjára elaludni és úgy maradni hosszú órákig.
Kubu!
Részvét granny miatt! És fiad miatt is. Innét kezdve felejtsd el, hogy pihensz Marci mellett.
Zsuzsa!
Kitartást Dóridhoz! Jönnek a kemény hónapok...
Szeles!
Energiádért továbbra is irigyellek!!! Jó sütögetést!
Boci!
Vigyázz Marcidra, korán kezdi a csajozást! Nagyon helyes abban a sapiban!